Poolhouse Hermes

De moderne poolhouses van Hermes Tuinhuizen zijn voorzien van een berging met overkapping. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw Poolhouse? Vraag direct een offerte aan!

Helaas zijn deze producten niet meer leverbaar.

Niet getreurd! Iso-Bella heeft het perfecte alternatief voor uw Hermes Tuinhuis. Ontdek onze buitenverblijven die geschikt zijn voor verschillende toepassingen.

Vivlux gastenverblijf met lamellen overkapping

Hermes Poolhouse

De moderne poolhouses van Hermes Tuinhuizen zijn voorzien van een berging met overkapping. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw Poolhouse? Vraag direct een offerte aan!

Iso bella tuinhuis met overkapping bij grasveld

Poolhouse met overkapping

Hermes Poolhouses hebben een tijdloos design en zijn dankzij de overkapping ook zeer praktisch. Alle Hermes poolhouses zijn gemaakt van EPS sandwichpanelen. Hierdoor hebben deze een zeer hoge isolatie waarde. U kunt er voor kiezen om de berging te gebruiken als opslag voor uw zwembadspullen, gereedschap en of barbeque maar ook gedeeltelijk als technische ruimte voor uw zwembad.

Tip: Wilt u liever een ruimte die u ook kunt inzetten als leefruimte? Bekijk dan eens de Poolhouses van Iso-Bella.

Waarom u voor een Poolhouse van Hermes kiest

Kwaliteit, topgarantie en topservice. We doen er alles aan om aan uw wensen te voldoen.

Iso bella duurzame materialen usp

Duurzame materialen

Al onze poolhouses zijn gemaakt met EPS sandwichpanelen en aluminium kozijnen. 100% recyclebaar.

Iso bella volledig geïsoleerd usp

Volledig geïsoleerd

Door het gebruik van EPS sandwichpanelen kunnen wij poolhouses bouwen met hoge isolatie waarden.

Iso bella onderhoudsvrij usp

Onderhoudsvrij

Roestvorming, vlekken en verkleuring zijn verleden tijd. Zo nu en dan een doekje er overheen dan is alles weer schoon en glanzend!

Wat onze klanten vinden?

Veel klanten hebben ons beoordeeld en dit is wat we te horen hebben gekregen.

Uw poolhouse samenstellen

Tijdens het laten bouwen van uw poolhouse nemen wij u vanaf het eerste moment mee in het samenstellen van uw poolhouse.

Hoe werkt het?

01.

De basis

Maak eerst voor uzelf de keuze of u de variant met of zonder overstek wilt. Vervolgens kiest u de gewenste afmeting voor uw poolhouse. We adviseren u graag!

02.

Deuren en ramen

Wilt u dubbele openslaande deuren? Grote of kleine ramen? Laat uw creativiteit voor u spreken en overleg met ons wat de mogelijkheden zijn.

03.

Uitbreiding

In deze stap kiest u hoe we uw poolhouse uitbreiden en afwerken. Wij leveren onder andere complete ondervloeren en LED-pakketten.

04.

Positie

Met ons modulaire systeem bepaalt u in de laatste stap op welke positie u de berging, ramen, deuren en eventueel verlichting wilt laten maken.

Hermes Poolhouse

Wilt u meer te weten komen over de mogelijkheden voor uw Poolhouse? Vraag direct een offerte aan en onze adviseurs nemen spoedig contact met u op.

N

Vanaf € 9440 (poolhouse met overkapping)

N

Met of zonder overstek

N

Diverse kleuren mogelijk

N

16 verschillende maatvoeringen

Iso bella Hermes tuinhuis met overkapping bij zwembad

Veelgestelde vragen

Het zou zomaar kunnen dat u ergens wat meer over wilt weten en dat iemand deze vraag al eens heeft gesteld. Misschien staat uw vraag er wel tussen:

Waarom een poolhouse laten bouwen?
Heeft u een zwembad in uw tuin? Dan is het hebben van een Poolhouse ideaal. Zo heeft u al het vertier voor in uw zwembad snel bij de hand. Of het nu gaat om een luchtbed om heerlijk in uw zwembad te dobberen of de schoonmaak spullen voor het reinigen van uw zwembad. Wel zo handig een Poolhouse!
Hoe kan ik jullie bereiken?
Wij zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar van 09:00 tot 17:00.

Wilt u een offerte aanvragen? Dan is het fijn om deze rustig met onze adviseurs te kunnen bespreken als u daar de tijd voor heeft. Daarom is het mogelijk om ‘s avonds na uw werk een afspraak in te plannen om met ons uw wensen te bespreken.

Stuurt u ons een e-mailbericht? Dan maken wij de afspraak met u dat u binnen 48 uur op werkdagen een reactie krijgt.

Zijn jullie producten volledig onderhoudsvrij?
Ja, de tuinhuizen, poolhouses en schuttingen van Iso-Bella zijn het gehele jaar onderhoudsvrij. Uiteraard is het wel een stuk fraaier om er soms even wat aandacht aan te geven en er een doekje overheen te halen.
Wat zijn de montagekosten?
Voor elk project spreken wij samen met u van te voren een vast bedrag af.
Mag ik vergunningsvrij een Poolhouse bouwen?
In de meeste gevallen mag u vergunningsvrij een poolhouse laten plaatsen in uw tuin. U dient dit echter wel te onderzoeken. Wij ondersteunen u in dit proces. Het is onder andere belangrijk dat u rekening houdt met de functie, plek op het perceel, de oppervlakten, hoogte en afstand tot uw woning.
Poolhouse prijzen
De prijzen van een Poolhouse zijn in elke situatie anders. Dit heeft te maken met verschillende factoren. U begint natuurlijk met het bedenken van wat hoe uw Poolhouse eruit moet komen te zien qua afmeting, afwerking (denk aan kleur, deuren, ramen etc). Ook randzaken als klimaatbeheersing, elektra, sanitair, fundering, etc hebben hun uitwerking op de prijs van uw Poolhouse. We bespreken graag uw wensen zodat we u hier goed in kunnen adviseren.
Waar kan ik een poolhouse allemaal voor gebruiken?
Dit kunt u natuurlijk zelf bepalen. De meeste klanten gebruiken onze poolhouses voor de volgende toepassingen:

– Berging/Opslag (Tuinmeubelen, verlichting, zwemspullen, veiligheidsmiddelen, meubelen)
– Ontspanningsplek
– Extra leefruimte in de tuin

Doordat onze poolhouses gemaakt zijn met EPS sandwichpanelen is er sprake van zeer hoge isolatiewaarden. Hierdoor kunt u vrijwel het gehele jaar ook tijd in uw poolhouses doorbrengen tijdens het klussen.

Waar krijg ik garantie op en hoeveel jaar?
Iso-Bella geeft op de coating een garantie van 10 jaar en op de constructie 1 jaar wanneer wij het gemonteerd hebben.

MOGELIJKHEDEN BESPREKEN?

Maak uw dromen werkelijkheid!

Heeft u een project in gedachten? Vraag een offerte aan om de mogelijkheden te bespreken. We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op!