Sandwichpanelen - EPS sandwichpanelen

EPS sandwichpanelen

EPS (Expanded Polystyreen) Sandwichpanelen zijn gemaakt van een materiaal met zeer sterke eigenschappen. In de industriële sector wordt dit al veel langer gebruikt voor bijvoorbeeld koelcellen, veestallen en geïsoleerde daken. Wij maken het nu ook toegankelijk voor de particuliere markt met betaalbare tarieven voor buitenverblijven, tuinhuizen en schuttingen.

De voordelen van een EPS sandwichpaneel

Onderstaande tabel vergelijkt EPS sandwichpanelen met kunststof, composiet, hout en steen of beton.

EigenschappenEPS sandwichpanelenKunststofComposietHoutSteen/Beton
Onderhoudsvrij
★★★★★★★✰✰✰★★★✰✰★✰✰✰✰★★★✰✰
Isolatie
★★★★★★✰✰✰✰★★✰✰✰★★★✰✰★✰✰✰✰
UV bestendig★★★★★★★★★✰★★★★✰★★✰✰✰★★★★★
Vochtbestendig★★★★★★★★★✰★★★✰✰★★✰✰✰★★★✰✰
Duurzaam
★★★★★★★✰✰✰★★★★✰★★✰✰✰★★★✰✰
Brandwerend★★★★★★★✰✰✰★★★✰✰★★✰✰✰★★★★★
Sandwichpaneel - EPS sandwichpanelen

Hoe zien EPS-Sandwichpanelen eruit

De panelen bestaan uit 2 verschillende zijkanten, het mannetje en vrouwtje, door dit systeem kunnen de panelen simpel aan elkaar worden vast geklikt. Hierdoor ontstaat een modulaire systeem. Bij het leveren van de kant en klare bouwpakketten kunt u tot het moment van het opbouwen nog kiezen waar uw raam en/of deur komt te staan. Deur liever aan de linkerkant en de deur aan de achterkant? Of heeft u toch liever 2 deuren aan de voorkant en achterkant van uw tuinhuis. Het kan allemaal!

Onze oplossingen?

Een ruime keuze aan luxe en duurzame oplossingen voor uw tuin. Wilt u uw tuin uitbreiden met één van onze producten? Bekijk hieronder de mogelijkheden.

Isobella vivlux poolhouse met belichting

Buitenverblijven

Wilt u meer woonruimte? Maak kennis met luxe buitenverblijven waar design, kwaliteit en comfort samengaan. Creëer de extra leefruimte in uw tuin waar u altijd van heeft gedroomd. Het beste alternatief voor een uitbouw en aanbouw.

Isobella Hermes tuinhuis met beplanting

Tuinhuizen

Bent u op zoek naar praktische ruimte voor de opslag van uw tuinspullen met een modern en luxe uitstraling? In het assortiment vindt u tuinhuizen van merken waarbij de focus ligt op kwaliteit en duurzaamheid.

Isobella Hermes antraciete schutting

Schuttingen

In alle rust genieten van uw tuin? Bekijk onze luxe en moderne erfscheiding waarmee uw privacy wordt gewaarborgd. Alle schuttingen die zijn opgenomen in assortiment zijn geselecteerd op basis van onderhoudsvrije materialen.