Selecteer een pagina

Lamellen overkapping

Zelf bepalen hoeveel zonlicht er binnenkomt in uw tuin lounge? Met een lamellen overkapping bent u de baas over de hoeveelheid lichtinval.

Vivlux gastenverblijf met lamellen overkapping

Lamellen overkapping

Zelf bepalen hoeveel zonlicht er binnenkomt in uw tuin lounge? Met een lamellen overkapping bent u de baas over de hoeveelheid lichtinval.

De voordelen van een lamellen overkapping?

Iso bella ongestoord thuiswerken usp

Controle over het weer

Als het regent, doe je de lamellen dicht en als de zon schijnt, doet u ze geheel naar wens weer open. U bepaalt wat u doet, de controle over het weer in uw tuin die ligt bij u.

Iso bella geen file en reistijd usp

Diverse stijlen

Kies de stijl uit die het beste bij uw tuin past. Stoer zwart of zacht wit, wat de keuze ook is, bij ons vindt u een passend lamellen overkapping.

Iso bella duurzaamheid usp

Tijdloos design

Onze lamellen overkappingen raken nooit uit de mode, ze zijn tijdloos. Het strakke design zorgt ervoor dat u nog jarenlang plezier kunt hebben van uw lamellen overkapping.

Zelf de hoeveelheid licht bepalen

Heeft u ook wel eens vol met uw gezicht in de zon gezeten? De zon is fijn, maar soms kan het net even te veel zijn. U wilt uw ogen nog open kunnen houden en daarnaast kunnen genieten van het weer. Met een lamellen overkapping kunt u zelf kiezen hoeveel zonlicht u doorlaat. Een beetje zon of helemaal genieten in de schaduw, de keuze is aan u.

Een lamellen overkapping is de beste oplossing

U houdt van de zon, dus wilt u geen overkapping zonder lichtinval. Echter kan de zon soms net te fel worden, dus misschien toch maar een overkapping laten plaatsen. Komt u er niet uit? Dan is de lamellen overkapping de beste oplossing voor u. Daarmee kunt u zelf bepalen wanneer u wilt genieten van de zon of de schaduw.

Wat onze klanten vinden?

Veel klanten hebben ons beoordeeld en dit is wat we te horen hebben gekregen.

Waarom u voor Iso-Bella kiest?

Kwaliteit, garantie en topservice. Wij doen er alles aan om aan uw wensen te voldoen.

iso bella usp teamwork

Persoonlijke aanpak

Bij ons zijn de lijnen kort. Dat betekent: snelle reacties en altijd dezelfde contactpersoon.
iso bella usp afspraak

Afspraak is afspraak

Wij doen ons uiterste best om elke gemaakte afspraak na te komen. Communicatie is voor ons de sleutel naar een succesvol project!
iso bella usp hoogwaardige matrialen

Hoogwaardige materialen

Alleen de beste materialen zijn goed genoeg voor uw tuinoplossing. Onze merken zijn zorgvuldig uitgekozen op het gebruikte materiaal.
iso bella usp snelle levering

Snelle levering

Wij hanteren een levertijd van 8 weken. Dit is uiteraard afhankelijk van de grootte van uw project. Een verwachte levertijd wordt altijd met u besproken.

iso bella usp ervaren montage team

Ervaren montageteam

Sommige van onze producten kunt u zelf monteren. Kiest u liever voor gemak? Wij hebben een zeer ervaren montageteam.

iso bella usp nederlandse makelaardij

Nederlandse makelaardij

Onze producten worden in Nederland gemaakt. Wij kunnen hierdoor snel schakelen en het hele jaar door leveren. Voorraad is bij ons dus geen probleem!
Puur genieten

Een lamellen overkapping in uw tuin?

Vraag een offerte aan zodat u 1 stap dichterbij bent.

Welke merken wij voeren?

U vindt bij ons alleen de beste merken die beschikbaar zijn in de tuinbranche. Allen geselecteerd op basis van de hoogste standaarden waarbij comfort en gemak gelden als uitgangspunt.

Iso Bella merken Vivlux
Iso Bella merken Palmiye
Iso Bella merken Hermes

Het zou zomaar kunnen dat u ergens wat meer over wilt weten en dat iemand deze vraag al eens heeft gesteld. Misschien staat uw vraag er wel tussen:

Wat kost een lamellen overkapping?

Kan ik mijn lamellen overkapping elektrisch bedienen?

Hoe hoog mag een overkapping zijn?

Van welk materiaal is de lamellen overkapping gemaakt?

Onze oplossingen?

Een ruime keuze aan luxe en duurzame oplossingen voor uw tuin. Wilt u uw tuin uitbreiden met één van onze producten? Bekijk hieronder de mogelijkheden.

Isobella vivlux poolhouse met belichting

Buitenverblijven

Wilt u meer woonruimte? Maak kennis met luxe buitenverblijven waar design, kwaliteit en comfort samengaan. Creëer de extra leefruimte in uw tuin waar u altijd van heeft gedroomd. Het beste alternatief voor een uitbouw en aanbouw.

Isobella Hermes tuinhuis met beplanting

Tuinhuizen

Bent u op zoek naar praktische ruimte voor de opslag van uw tuinspullen met een modern en luxe uitstraling? In het assortiment vindt u tuinhuizen van merken waarbij de focus ligt op kwaliteit en duurzaamheid.

Isobella Hermes antraciete schutting

Schuttingen

In alle rust genieten van uw tuin? Bekijk onze luxe en moderne erfscheiding waarmee uw privacy wordt gewaarborgd. Alle schuttingen die zijn opgenomen in assortiment zijn geselecteerd op basis van onderhoudsvrije materialen.

1 stap verwijderd van een optimale ervaring in de tuin

Wilt u ook een onderhoudsvrije en moderne lamellen overkapping?

Vraag dan direct een offerte aan zodat ook u straks het gehele jaar door van uw tuin kunt genieten.
error: Onze content is beveiligd...