Merken

Bent u benieuwd welk merk het beste bij u past? U vindt bij ons alleen de beste merken die beschikbaar zijn in de tuinbranche. Allen geselecteerd op basis van de hoogste standaarden waarbij comfort en gemak gelden als uitgangspunt.

Vivlux gastenverblijf met lamellen overkapping

Merken

Bent u benieuwd welk merk het beste bij u past? U vindt bij ons alleen de beste merken die beschikbaar zijn in de tuinbranche. Allen geselecteerd op basis van de hoogste standaarden waarbij comfort en gemak gelden als uitgangspunt.

Iso Bella merken Vivlux
Iso Bella merken Palmiye
Iso Bella merken Hermes

Waarom wij voor deze merken kiezen?

De gevoerde merken zijn van de allerbeste kwaliteit en kenmerken zich door luxe, gemak en een moderne uitstraling. De merken worden alleen geselecteerd als wij zeker weten dat deze aan uw wensen kunnen voldoen.

Meer over onze visie? Lees hier meer over ons.
Iso bella merken Vivlux

Vivlux

Wilt u meer genieten van het buitenleven? Met een VivLux buitenverblijf geniet u in stijl en comfort. Of het nu gaat om een werk- of relaxruimte. Vivlux zorgt voor extreme luxe. Puur Nederlands vakmanschap gecombineerd met de allerbeste materialen zorgen dat uw buitenverblijf opgaat in de schoonheid van uw tuin.

“VivLux heeft voor elke toepassing een oplossing.”

VivLux buitenverblijven zijn volledig naar wens samen te stellen. Een tijdloos design met alle mogelijke luxe die u zich maar kunt voorstellen.

Vivlux portfolio tuinkantoor woonruimte
Vivlux portfolio poolhouse met overkapping
Vivlux portfolio tuinkantoor met grasveld
Iso bella merken Hermes

Hermes Tuinhuizen

Hermes Tuinhuizen is de bedenker van een totaal nieuw concept voor de constructie van tuinhuizen en tuinschuttingen. Met de EPS sandwich panelen van Hermes Isolatiepanelen worden tuinhuizen en tuinschuttingen vervaardigd die geïsoleerd, milieuvriendelijk, onderhoudsvrij, modificeerbaar en uitbreidbaar zijn.

“Hermes levert een uitstekend alternatief voor het traditionele buitenleven assortiment.”

De producten van Hermes zijn gestandaardiseerd waarbij maatwerk mogelijk is.

Hermes portfolio tuinhuis met overkapping met plantenbakken
Hermes portfolio tuinberging met overstek
Hermes portfolio tuinhuis met overkapping interieur

Wat onze klanten vinden?

Veel klanten hebben ons beoordeeld en dit is wat we te horen hebben gekregen.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw tuin?

Vraag direct een offerte aan en raak met ons in gesprek.

Waarom u voor Iso-Bella kiest?

Kwaliteit, garantie en topservice. Wij doen er alles aan om aan uw wensen te voldoen.

iso bella usp teamwork

Persoonlijke aanpak

Bij ons zijn de lijnen kort. Dat betekent: snelle reacties en altijd dezelfde contactpersoon.
iso bella usp afspraak

Afspraak is afspraak

Wij doen ons uiterste best om elke gemaakte afspraak na te komen. Communicatie is voor ons de sleutel naar een succesvol project!
iso bella usp hoogwaardige matrialen

Hoogwaardige materialen

Alleen de beste materialen zijn goed genoeg voor uw tuinoplossing. Onze merken zijn zorgvuldig uitgekozen op het gebruikte materiaal.
iso bella usp snelle levering

Snelle levering

Wij hanteren een levertijd van 8 weken. Dit is uiteraard afhankelijk van de grootte van uw project. Een verwachte levertijd wordt altijd met u besproken.

iso bella usp ervaren montage team

Ervaren montageteam

Sommige van onze producten kunt u zelf monteren. Kiest u liever voor gemak? Wij hebben een zeer ervaren montageteam.

iso bella usp nederlandse makelaardij

Nederlandse makelaardij

Onze producten worden in Nederland gemaakt. Wij kunnen hierdoor snel schakelen en het hele jaar door leveren. Voorraad is bij ons dus geen probleem!

Onze oplossingen?

Een ruime keuze aan luxe en duurzame oplossingen voor uw tuin. Wilt u uw tuin uitbreiden met één van onze producten? Bekijk hieronder de mogelijkheden.

Isobella vivlux poolhouse met belichting

Buitenverblijven

Wilt u meer woonruimte? Maak kennis met luxe buitenverblijven waar design, kwaliteit en comfort samengaan. Creëer de extra leefruimte in uw tuin waar u altijd van heeft gedroomd. Het beste alternatief voor een uitbouw en aanbouw.

Isobella Hermes tuinhuis met beplanting

Tuinhuizen

Bent u op zoek naar praktische ruimte voor de opslag van uw tuinspullen met een modern en luxe uitstraling? In het assortiment vindt u tuinhuizen van merken waarbij de focus ligt op kwaliteit en duurzaamheid.

Isobella Hermes antraciete schutting

Schuttingen

In alle rust genieten van uw tuin? Bekijk onze luxe en moderne erfscheiding waarmee uw privacy wordt gewaarborgd. Alle schuttingen die zijn opgenomen in assortiment zijn geselecteerd op basis van onderhoudsvrije materialen.

MOGELIJKHEDEN BESPREKEN?

Maak uw dromen werkelijkheid!

Heeft u een project in gedachten? Vraag een offerte aan om de mogelijkheden te bespreken. We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op!