Bezoek onze open dag!

25 mei 2023

Ben je aan het oriënteren voor een gastenverblijf, tuinkantoor, mantelzorgwoning, tiny-house of andere werk- of leefruimte? Bezoek dan onze open dag op 25 mei 2023 in Almere.

Schrijf je nu in!

Bezoek onze open dag!

25 mei 2023

Ben je aan het oriënteren voor een gastenverblijf, tuinkantoor, mantelzorgwoning, tiny-house of andere werk- of leefruimte? Bezoek dan onze open dag op donderdag 25 mei 2023 in Almere.

Schrijf je nu in!

BEKIJK ONZE RUIMTES IN HET ECHT

Meld je aan voor de open dag

25 mei 2023

We nodigen je graag uit om langs te komen in Almere om onze werk- en leefruimtes te bekijken. Neem een kijkje en ervaar waarom +100 klanten je zijn voorgegaan en de keuze hebben gemaakt voor een Iso-Bella ruimte. 

“Onze missie is om comfortabele leefruimtes te realiseren waar onze klanten optimaal van kunnen genieten. “
Terence Jon

Eigenaar, Iso-Bella

* Alle gegevens worden in een beveiligde SSL omgeving verwerkt. We delen uw gegevens nooit met andere partijen.

Wat valt er te zien tijdens de open dag?

Tijdens de open dag kun je onze ruimtes in het echt komen bekijken. Ervaar zelf de kwaliteit van onze ruimtes.

Bekijk showmodellen

Bekijk modellen in aanbouw

Mogelijkheid om uw wensen te bespreken

Ervaar de kwaliteit van onze ruimtes!

Regels mantelzorgwoning cover

Wanneer is de open dag?

Datum 25 mei 2023
Tijd 16:00 tot 21:00
Locatie Prieelvogelweg 20, 1349 CG Almere

Bereikbaarheid en parkeren

Wij zijn gevestigd aan de Prieelvogelweg 20 in Almere Hout. Onze showroom is vanaf de A27 (snelweg) goed te bereiken. U kunt bij ons gratis parkeren.

Kom je met de auto?
Klik hier voor de routebeschrijving

Kom je met het OV?
Er is op 5 min loopafstand. Je stapt uit bij bushalte Paradijsvogelweg Almere.

Bekijk deze modellen

Excellent in z’n klasse!

Showmodel

Project informatie

Toepassing: Tuinkantoor
Afmeting: 5m x 3m

Afwerking

Kleur buitenafwerking: Ipé
Buiten afwerking: Composiet
Binnen afwerking: Wit/Verona Oak
Vloer: PVC visgraat

Opties

WC
Pantry
Schuifpui 3m x 2,40m
Zijraam 2m x 2,40m

Plattegrond / indeling

Multifunctionele ruimte

Gastenverblijf & Tuinkantoor

Project informatie

Toepassing: Multifunctionele ruimte
Afmeting: 3,5m x 4,5m

Afwerking

Buiten afwerking: Hout – Fraké
Binnen afwerking: Wit gestuukt
Vloer: PVC visgraat

Opties

Douche
Toilet
Keuken
Schuifpui 3m x 2,4m
Zijraam 2m x 2,4m
Daikin Airco 2,5 KW

Plattegrond / indeling

Volledig afgewerkt, klaar voor uitlevering.

Gastenverblijf

Project informatie

Toepassing: Multifunctionele ruimte
Afmeting: 3,5m x 7m

Afwerking

Kleur buitenafwerking: Teak
Buiten afwerking: Composiet
Binnen afwerking: Wit gestuukt
Vloer: PVC visgraat

Opties

Badkamer
Keuken
Schuifpui 3m x 2,40m
Zijraam 2m x 2,40m
Daikin Airco 2,5 KW

Plattegrond / indeling

Reviews

Wat klanten over ons zeggen.

Afgelopen zomer hebben we een gastenverblijf door Iso Bella laten plaatsen. We zijn zeer tevreden met het resultaat. Bedankt voor jullie inzet! Groetjes Victor en Sascha
Victor de Vos
Een geweldige klant ervaring! Na veel onderzoek uiteindelijk uitgekomen bij Iso-Bella. Er komt toch veel bij kijken - zijn we achtergekomen - waardoor we ontzettend blij waren de specifieke kennis maar met name het eerlijke advies. Je merkt aan alles dat ze met hun hele hart naar een prachtig eindresultaat werken - en daarmee een tevreden klant.
Niek Smits
Maart 2022 heeft Iso-Bella bij ons een tuinkantoor/chill ruimte geplaatst.Duidelijke offerte, goede afspraken en geleverd zoals beloofd.Ook after service is goed. Wij raden een tuinkantoor van Iso-Bella zeker aan. Wij maken er dagelijks gebruik van, het is een verrijking van onze tuin.
Mario Vermeulen
Een tuinhuis van Iso-Bella voor onze benedenwoning in Amsterdam was toch wel een van onze beste investeringen! Meer ruimte, een extra kantoor, een gastenverblijf en een plek om de was te kunnen doen. Fantastisch hoe Terence en Joseph meedachten en alles tot in de puntjes hebben uitgewerkt! Nog steeds super blij en de gasten ook 😉
Simone Pieters
We zijn blij met onze unit/tuinhuis van Iso-Bella. We gebruiken hem als werk- en studeerruimte. En in de avonduren is het onze moderne 'man-cave'. We hebben hem zelf samengesteld. Het concept van Iso-bella sloot heel goed aan bij ons basisidee. We konden elementen gemakkelijk aanpassen aan onze eigen wensen. En voor we het wisten werd de unit door de lucht in onze tuin geplaatst. Het contact met Joseph verliep heel plezierig en vanzelfsprekend. Het heeft geleid tot een heel tevreden gevoel.
Dirk Keegstra
Door Iso-Bella een buitenverblijf laten plaatsen. Ik zocht een extra werkplek die ik in de toekomst wil gaan gebruiken als gastenverblijf. Goed advies gekregen. Inmiddels in gebruik en ben erg tevreden! Thanks :-)!
D S
Na drie maanden intensief verbouwen van ons huis, werd in 1 dag het tuinhuis geleverd en gemonteerd. Door de pandemie enigszins vertraagd, maar verder niets dan lof. Zowel wat betreft de voorbereiding als de uitvoering.Kunnen niet wachten tot de lente komt.
Willem Smits
We zijn enige tijd op zoek geweest naar een opslag / tuinberging voor bij ons thuis. Uiteindelijk zijn we vanuit België bij Iso-Bella terechtgekomen. Fantastische service voor, tijdens en na de bouw.We zijn ontzettend tevreden van de kwaliteit van het product. Montage werd verzorgd door Iso-Bella en dat was allemaal netjes en zoals afgesproken.Zijn er goedkopere oplossingen te vinden voor een tuinhuis? Vast wel. Maar, betere kwaliteit dan bij Iso-Bella zal je volgens mij niet al te snel vinden.
Michiel Verbeke
Isobella heeft dit jaar een modern gastenverblijf bij mij geplaatst. Ben superdik tevreden. Het team is zeer professioneel en transparant. Heldere afspraken en het verblijf is echt top kwaliteit. Ben heel tevreden omdat het precies zo is geworden zoals ik het in gedachten had! Bedankt nogmaal!!
Jeremy Smids
Het tuinhuis zien en ik was meteen verkocht. De mannen van Iso-Bella kwamen hem met groot vakmanschap plaatsen. Prima service, alles tot in de puntjes geregeld.
Warrie Ruiter
Wij kochten online een tuinhuis bij Iso Bella in zelfbouwpakket. Het werd netjes geleverd vanuit Nederland naar België. ( Op uur en tijd) Het monteren verliep vlot, alles werd netjes meegeleverd. We zijn zeer tevreden ! En het ziet er goed uit ! Prima service en goede communicatie !!
Ann Van Dessel
Na enige tijd zoeken zagen wij op Pinterest een afbeelding van een mooi tuinhuis van Isolabella.. Vervolgens in contact getreden met een van de eigenaren, Terence Jon. Heel vriendelijk en correct te woord gestaan.Hij heeft samen met zijn collega een mooie berging met overkapping geplaatst. We hebben al vele uren kunnen genieten van dit mooie tuinhuis.Dit bedrijf durven wij iedereen aan te raden. Mooie materialen en met zorg geplaatst. Ook de service is prima.
Rob O
In mei zijn we verhuisd en hebben een tuinpaviljoen van Iso-Bella laten plaatsen.We zijn zeer tevreden en genieten er dagelijks van. De montage hebben we laten doen door Iso-Bella waarvoor we hen zeer dankbaar zijn. Ze zijn heel perfectionistisch. Een aantal problemen die tijdens de bouw aan het licht kwamen werden snel en adequaat opgelost. Ook na de oplevering zijn er nog kleine puntjes door hen verholpen. Dit was boven verwachting en we hebben alleen maar lof daarvoor. Een super service waardoor je je als klant gewaardeerd voelt. Afspraken die ze maken komen ze ook echt na.Het tuinpaviljoen is prachtig en naar alle tevredenheid. Makkelijk te onderhouden en een hele mooie moderne uitstraling. We zijn er superblij mee en ontvangen alleen maar complimenten!Dank voor jullie inzet Terence en Joseph!!Groetjes uit Limburg
Anja van Lier
Top bedrijf, fijne samenwerking en een heel gaaf product!
Ruben Voorn
js_loader

KOM LANGS!

Meld je aan voor de open dag

Tijdens de open dag beanwoorden vragen en is er ruimte om Iso-Bella ruimtes te bekijken. Meld je nu aan. Hopelijk tot snel!