“MODERN, LUXE EN COMFORT

Poolhouse in uw tuin? Ultieme luxe op maat!

 Geniet het hele jaar van uw tuin door van een Poolhouse een extra leefruimte te creëren in uw tuin. 

MODERN, LUXE EN COMFORT!

Bent u geïntesseerd in een Poolhouse?

 Geniet het hele jaar van uw tuin door van een Poolhouse een extra leefruimte te creëren in uw tuin. 

Onze Poolhouses

Maak kennis met de moderne Poolhouse concepten: “VivLux” bijgebouwen en “Hermes Tuinhuizen”. Onze Poolhouses zijn voorzien van een modern design, de allerbeste kwaliteit en comfort waar iedereen van droomt!

Vivlux Poolhouse

Open de gallerij in landscape mode om de foto’s te vergroten.

Hermes Poolhouse

U kunt indien gewenst de landscape mode sluiten.

Meer informatie ontvangen over onze Poolhouses?

Neem vrijblijvend contact met ons op om uw wensen met ons bespreekbaar te maken. U ontvangt altijd eerst een prijsindicatie. Past dit binnen uw budget? Dan maken we graag een offerte op maat!

Poolhouse inrichten

De inrichting van uw Poolhouse is bepalend van de mate waarin u kunt genieten van de ruimte. Wilt u bijvoorbeeld een extra slaapkamer? Sanitaire voorzieningen, bergruimte of een plek om lekker in te schaduw te ontspannen? Houd u van een landelijke inrichting of misschien modern?Tijdens een uitgebreid kennismaking bespreken we graag welke inrichting bij u past.

Waarom een poolhouse laten bouwen?

Heeft u een zwembad in uw tuin? Dan is het hebben van een Poolhouse ideaal. Zo heeft u al het vertier voor in uw zwembad snel bij de hand. Of het nu gaat om een luchtbed om heerlijk in uw zwembad te dobberen of de schoonmaak spullen voor het reinigen van uw zwembad. Wel zo handig een Poolhouse!

Extra bergruimte in uw tuin

Benieuwd welke spullen u allemaal kunt opbergen in uw Poolhouse? Uiteraard ligt het een beetje aan de grootte van de opbergruimte (tuinberging) die we creeëren. We houden altijd rekening met uw wensen.

Spullen die u in uw Poolhouse kunt opbergen:

  • tuinmeubelen
  • verlichting
  • veiligheidsmiddelen

MAAK EEN AFSPRAAK!

Bent u geïntesseerd in een Poolhouse?

Kom in contact met ons ervaren ontwerpteam. We bespreken graag uw wensen en behoeften.

Mag ik vergunningsvrij een Poulehouse bouwen?

In de meeste gevallen mag u vergunningsvrij een poulhouse laten plaatsen in uw tuin. U dient dit echter wel te onderzoeken. Wij ondersteunen u in dit proces. Het is onder andere belangrijk dat u rekening houdt met de functie, plek op het perceel, de oppervlaktem hoogte en afstand tot uw woning.

Poolhouse prijzen

De prijzen van een Poolhouse zijn in elke situatie anders. Dit heeft te maken met verschillende factoren. U begint natuurlijk met het bedenken van wat hoe uw Poolhouse eruit moet komen te zien qua afmeting, afwerking (denk aan kleur, deuren, ramen etc). Ook randzaken als klimaatbeheersing, elektra, sanitair, fundering, etc hebben hun uitwerking op de prijs van uw Poolhouse. We bespreken graag uw wensen zodat we u hier goed in kunnen adviseren.

CONTACT OPNEMEN?

Wilt u meer weten over onze Poolhouses?

Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag met het realiseren van uw droom poolhouse.