Tuinhuis laten bouwen?

Ontdek ons modulaire systeem waarbij u kunt kiezen uit een standaard of maatwerk tuinhuis. De grootte, plaats van ramen en deuren, het interieur en verlichting zijn geheel naar wens aan te passen. Niks is in onze ogen onmogelijk. Samen uw tuinhuis laten bouwen?

Praktisch en onderhoudsvrije tuinhuizen/bergingen.

Onze tuinhuizen zijn met de grootste zorg samengesteld. U investeert niet alleen in een tuinhuis maar ook in gemak, doordat al onze tuinhuizen gemaakt zijn van EPS sandwichpanelen kunt u zorgeloos genieten van een onderhoudsvrij en volledig geïsoleerd constructie, hierdoor hoeft u niet langer bang te zijn dat uw spullen verroesten of snel oud worden.

Met onze tuinbergingen en schuttingen hoeft u nooit meer te schilderen. Wij geven een garantie van 10 jaar op ons coating.

De basis om uw tuinhuis te laten maken

Wij maken in ons assortiment onderscheid tussen twee type tuinhuizen. Met én zonder overstek. Het overstek is een verlenging van het dak. Rondom wordt het dak 250 mm langer, dit leent zich perfect uit om hier spotjes in te plaatsen. U geeft hierdoor uw tuinhuis een uniek en luxe uitstraling. Hieronder ziet u het verschil in overstek.

Tuinhuis zonder overstek

Tuinhuis met overstek

Uw tuinhuis samenstellen

Tijdens het laten bouwen van uw tuinhuis nemen wij u vanaf het eerste moment mee in het samenstellen van uw tuinhuis.

Hoe werkt het?

1. De basis
Maak eerst voor uzelf de keuze of u de variant met of zonder overstek wilt. Vervolgens kiest u de gewenste afmeting voor uw tuinhuis. We adviseren u graag!
2. Deuren en ramen.
Wilt u dubbele openslaande deuren? Grote of kleine ramen? Laat uw creativiteit voor u spreken en overleg met ons wat de mogelijkheden zijn.
3. Uitbreiding
In deze stap kiest u hoe we uw tuinhuis uitbreiden en afwerken. Wij leveren onder andere complete ondervloeren en LED-pakketten.
4. Positie
Met ons modulaire systeem bepaalt u in de laatste stap op welke positie u de berging, ramen, deuren en eventueel verlichting wilt laten maken.

Het modulair systeem van Iso-Bella

Met ons modulair systeem is het mogelijk om uw tuinhuis geheel naar wens samen te stellen. Naast de afmetingen kunt onder andere zelf de kleur van het tuinhuis en het kozijn bepalen. Ook het aantal ramen en deuren, het type verlichting en de ondervloer kunnen naar eigen smaak ingevuld worden. Bekijk hieronder alle mogelijkheden.

Een groot voordeel van ons modulaire systeem, is dat u zelf naar wens de positie kan bepalen van:

  • De berging
  • Het raam
  • De deur

Aan de hand van voorbeelden en schetsen laten we u graag zien wat er allemaal mogelijk is. Bent u klaar om uw droom tuinhuis te laten bouwen? Vraag direct uw offerte aan!

Voor uw tuinhuis, heeft de mogelijkheid te kiezen tussen onze standaard kleuren Antraciet en Groen. Heeft u toch een sterke voorkeur voor een andere kleur, dan kunnen wij afhankelijk van het project tegen een meerprijs andere kleuren bespreken.

Ook voor onze aluminium raam- en deurkozijnen zijn er twee kleuren beschikbaar.
Dit zijn:

  • RAL 9010 (Wit)
  • RAL 7016 (Antraciet)
Iso-Bella heeft een breed scala aan verschillende raamafmetingen. Dit varieert voor zowel de breedte als de hoogte, van een afmeting van 250 mm tot 2000 mm.

U kunt hierbij kiezen voor een vaste raam, klepraam of draai/kiepraam.

Iso-Bella heeft een breed scala aan verschillende deurafmetingen. De breedte varieert hierin van 830 mm tot 1000 mm, en de hoogte van 1850 mm tot 2100 mm.

U kunt hierbij kiezen voor een enkele of dubbele deurkozijn. Ook zijn er nog variaties in de uitvoering hiervan, denk aan:

  • Vol paneeldeur (Dicht)
  • Half glasdeur (Half glas/half paneel)
  • Vol glasdeur

Om uw tuinhuis een extra luxe uitstraling te geven, heeft Iso-Bella de mooiste in- en opbouw verlichting in haar assortiment opgenomen. Samen met u bepalen wij de beste locatie voor een prachtige uitstraling wanneer de zon onder is.

Dit alles via één afstandsbediening te bedienen. U heeft hierbij ook nog eens meerdere kanalen, zodat u de verlichting in de berging afzonderlijk kan bedienen ten opzichte van de verlichting buiten uw tuinhuis. Wel zo handig!

Het aansluiten van uw overige tuinverlichting op de afstandsbediening behoort tevens tot de mogelijkheden.

Het tuinhuis dient geplaatst te worden op een vlakke en dragende ondergrond. Denk hierbij aan een betonvloer, betonband, tegelvloer of houtenvloer. De ondergrond dient qua afmetingen ruimer te zijn dan de afmetingen van het tuinhuis zodat het tuinhuis d.m.v. schroeven gemakkelijk op het grondprofiel aan de ondergrond gemonteerd kan worden.
Iso-Bella biedt ook de mogelijkheid een bij-passende ondervloer te leveren van hetzelfde materiaal als uw tuinhuis, die ook van onder isoleert.

Afhankelijk van de grootte van het project en de ondergrond, is het in de meeste gevallen niet nodig een betonnen vloer te laten storten. Dit komt vanwege het lichte materiaal waar wij mee werken. Een stevige tegel of houten vloer volstaat hier prima in.

Wilt u toch de volle 100% zekerheid hebben dat er nooit een verzakking kan ontstaan, dan is een fundering aanleggen te adviseren.

Een betonnen vloer laten plaatsen of storten brengt hoge kosten met zich mee en is niet zomaar weer te verwijderen wanneer u in de toekomst andere plannen heeft met uw tuin.

Iso-Bella werkt daarom ook met schroeffunderingen. Vraag naar de mogelijkheden.

Portfolio

Bekijk hieronder de tuinhuizen die wij onlangs hebben opgeleverd.

Project Maassluis
Afmeting 1725 mm x 2875 mm x 2490 mm
€ 5.595
Project Amsterdam Zuid
Afmeting 2875 mm x 2875 mm x 2490mm
€ 7.350
previous arrow
next arrow
Slider

één stap verwijderd van uw droom tuinhuis

Wilt u een tuinhuis op maat laten bouwen?

Vraag direct een offerte aan!

Tuinhuis laten bouwen door Iso-Bella.nl

Kwaliteit, topgarantie en topservice. We doen er alles aan om aan uw wensen te voldoen.

Duurzame materialen

Al onze tuinhuizen zijn gemaakt met EPS sandwichpanelen en aluminium kozijnen. 100% recyclebaar.

Volledig geïsoleerd

Door het gebruik van EPS sandwichpanelen kunnen wij tuinhuizen bouwen met hoge isolatiewaarden.

Onderhoudsvrij

Roestvorming, vlekken en verkleuring zijn verleden tijd. Zo nu en dan een doekje er overheen dan is alles weer schoon en glanzend!”
Z

Brandwerend

Elk paneel heeft het sterke eigenschap om brand te vertragen, hierdoor wordt kostbare tijd gewonnen om te voorkomen dat brand overslaat en vervolgens verder geblust kan worden.

10 jaar garantie op de coating

Vanwege de HPS 200 coating op de sandwichpanelen kunnen wij u een garantie geven van 10 jaar op behoud van kleur!

Zelf monteren of laten doen

U kunt er uiteraard voor kiezen om uw tuinhuis zelf te monteren. Laat u dit liever aan professionals over? Dan helpen wij u graag!

1 stap verwijderd van uw droom tuinhuis

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Vraag direct een offerte om uw tuinhuis op maat te laten bouwen!