Tuinhuis met overstek

 

 

 

 

 

In Maassluis heeft Iso-Bella dit prachtige tuinhuis met overstek geplaatst. De eigenaren wilden graag meer ruimte in de tuin vrijmaken voor een kweekkas waar zij hun eigen groente en fruit kunnen kweken. Omdat de steiger voldoende ruimte bood, is er slim de keuze gemaakt het tuinhuis hier te plaatsen. Er is gebruik gemaakt van een overstek met rondom spotjes, die afzonderlijk bedienbaar zijn met de spotjes in het tuinhuis. De combinatie tussen de antraciete kleur, witte halfglas aluminium deur en witte aluminium raam (draai/kiep) maakt het plaatje compleet.

Bel ons voor meer informatie!

>> 06 – 14 89 06 09 / 06 – 14 23 51 44 <<

Hermes tuinhuis met overstek closeup deur
Hermes tuinhuis met overstek en spotjes
Hermes tuinhuis met overstek dak view

Recensie klant

Op een tuinbeurs in de Brabant hallen te Den Bosch hebben wij kennis gemaakt met de Iso-Bella tuinhuizen.

De uitstraling en de lichte constructie met ingebouwde verlichting sprak ons erg aan.
Geen onderhoud, stevig hang- en sluitwerk en goede isolatie eigenschappen deed ons besluiten tot aanschaf.
Wat ons opviel tijdens het plaatsen , was de harmonieuze manier van samenwerken van beide monteurs, probleempjes werden vlotjes en in rustig overleg opgelost. 

Het overleg met ons als opdrachtgevers werd als erg prettig ervaren. Al met al een tuinhuisje waar wij nu al weer geruime tijd veel plezier van hebben.

Kortom, wij zijn zeer tevreden en kunnen iedereen, die zijn tuinhuis of schuur of wat dan ook wil vervangen , aanraden om eerst eens even met Iso-Bella contact op te nemen.”

 

Groet en goede zaken gewenst,

Fam. Rooijers

MAAK EEN AFSPRAAK!

Maak uw dromen werkelijkheid!

Bent u geïnteresseerd in onze werk- en leefruimtes? Vraag een offerte aan en onze adviseurs bespreken graag je wensen tijdens een vrijblijvend advies gesprek.