Veelgestelde vragen

Het zou zomaar kunnen dat je ergens wat meer over wilt weten en dat iemand deze vraag al eens heeft gesteld. Misschien staat uw vraag er wel tussen:

Bereikbaarheid

Hoe kan ik jullie bereiken?

Wij zijn op werkdagen telefonisch en via de live chat op de website bereikbaar van 09:00 tot 17:00.

Vraagt u een offerte aan? Dan is het fijn om deze rustig met onze adviseurs te kunnen bespreken als u daar de tijd voor heeft. Daarom is het mogelijk om ‘s avonds na uw werk een afspraak in te plannen om met ons uw wensen te bespreken.

Stuurt u ons een e-mailbericht? Dan maken wij de afspraak met u dat u binnen 24 uur op werkdagen een reactie krijgt.

Hebben jullie een showroom waar ik de tuinhuizen en schuttingen kan komen bekijken?

Momenteel hebben wij nog geen vaste showroom locatie. Wel hebben wij verschillende tijdelijke oplossingen getroffen zodat u toch onze producten kan komen bekijken. Neem even contact met ons op indien u hierin geïnteresseerd in bent. Op korte termijn verwachten we u welkom te kunnen heten op onze vaste showroom locatie.

Product technisch

Waar kan ik een tuinhuis allemaal voor gebruiken?

Dit kunt u natuurlijk zelf bepalen. De meeste klanten gebruiken onze tuinhuizen voor de volgende toepassingen:

– Berging/Opslag (Fiets, motor, gereedschap, meubelen)
– Hobbyruimte
– Tijdelijk of voor langere tijd woonruimte

Doordat onze tuinhuizen gemaakt zijn met EPS sandwichpanelen is er sprake van zeer hoge isolatiewaarden. Hierdoor kunt u vrijwel het gehele jaar ook tijd in uw tuinhuis doorbrengen tijdens het klussen.

Waarom zou ik kiezen voor EPS sandwichpanelen en niet voor materialen zoals composiet, kunststof of hout?

Hout wordt helaas snel oud en lelijk, vergt veel onderhoud en is daarbij ook licht beschadigbaar materiaal.

Composiet bestaat uit verschillende componenten, vaak zit hier hout en hars in verwerkt. Het is dus steviger dan hout maar omdat het hout en hars bevat werkt het nog steeds net als hout. Door het wisselvallige weer kunnen er snel vlekken ontstaan en kan de kleurechtheid niet gewaarborgd worden.

Kunststof als materiaal voor uw tuinhuis was tot voorheen de beste keuze. Een stevig maar toch licht materiaal. Nadeel dat aan kunststof kleef is dat het niet bestendig is tegen uv-straling, waardoor het gaat verkleuren bij blootstelling aan zon.

Wij hebben alle bovengenoemde problemen opgelost door middel van onze EPS sandwichpanelen. Het zet niet uit, er kunnen geen vlekken in het materiaal ontstaan en het is bestand tegen uv-straling. Dit allemaal terwijl het materiaal ontzettend licht is (ons kleinste type tuinhuis weegt nog geen 300 kilo!). Daarom durven wij met trots te zeggen dat onze producten onderhoudsvrij, en toch zeer gebruiksvriendelijk zijn met daarbij een zeer luxe en moderne uitstraling.

Kan ik ook andere kleuren bestellen dan op de website staan aangegeven?

U kunt op de productpagina zien in welke standaard kleuren mogelijk zijn. Mocht u een andere kleur in gedachte hebben willen u vragen op de productpagina een offerte aan te vragen zodat we samen uw wensen kunnen bespreken.

Er wordt op de website gesproken over vanaf prijzen, waar heeft dit mee te maken?

De prijzen op de website komen overeen met de modellen die op de website worden aangeboden. Onze tuinhuizen zijn gemakkelijk naar wens aan te passen waardoor het vaak voorkomt dat er een kleine wijziging wordt doorgegeven. Dit kan afhankelijk van de wensen zorgen voor een prijsverschil. Deel gerust uw wensen met onze adviseurs voor een offerte op maat.

Kunnen de tuinhuizen op maat worden besteld?

Dit is mogelijk en u kunt zelf de grootte van uw tuinhuis bepalen. Onze EPS sandwichpanelen hebben een standaard breedte van 1.15m en een hoogte van 2.35m. Hou dus de breedte van 1.15m aan en houdt rekening met de hoeken van 0.3 cm die er bij komen. Een specifieke wens? Neem daarvoor even contact met ons op.

Zijn jullie producten volledig onderhoudsvrij?

Ja, de tuinhuizen en schuttingen van Iso-Bella zijn het gehele jaar onderhoudsvrij. Uiteraard is het wel een stuk fraaier om er soms even een doekje overheen te halen zodat het luxe materiaal blijvend goed naar voren komt.

Zijn de tuinhuizen ook geschikt om in te wonen?

Onze tuinhuizen zijn niet geschikt om in te wonen, wel kunt u het klimaat naar wens regelen met een zeer kleine inspanning. Dit komt door de hoge isolatiewaarden van onze materialen. Om u een voorbeeld te geven: het is mogelijk uw tuinhuis binnen 5 minuten op te warmen met een haardroger.

Plaatsing

De tuinhuizen worden als bouwpakket geleverd, kan ook ik dit zelf in elkaar zetten?

Zeker, uiteraard is een beetje handigheid natuurlijk wel gewenst. Onze tuinhuizen zijn echter juist zo ontwikkeld dat er geen ingewikkelde werkzaamheden verricht hoeven te worden. Er is daarnaast een duidelijke montagehandleiding en video bijgevoegd waarin alle stappen nauwkeurig worden uitgelegd en u deze kunt doorlopen. Mocht u er niet uitkomen en het toch liever willen laten monteren? Dan kan Iso-Bella de montage vakkundig voor u doen.

Wat voor gereedschap heb ik nodig voor de plaatsing van het tuinhuis?

Om het tuinhuis te bouwen heeft u de volgende gereedschappen nodig: kitspuit, stanley-mes of schaar, schroefmachine, klopboormachine met betonboor 6mm, hamer, rolmaat, waterpas, afplaktape.

Wat gebruik ik als ondervloer?

Het tuinhuis dient geplaatst te worden op een vlakke en dragende ondergrond. Denk hierbij aan een betonvloer, betonband, tegelvloer of houtenvloer. De ondergrond dient qua afmetingen ruimer te zijn dan de afmetingen van het tuinhuis zodat het tuinhuis d.m.v. schroeven gemakkelijk op het grondprofiel aan de ondergrond gemonteerd kan worden.

Iso-Bella biedt ook de mogelijkheid een bij passende ondervloer te leveren van hetzelfde materiaal als uw tuinhuis. Hiervoor kunt u contact opnemen of een opmerking toevoegen bij het aanvragen van de offerte.

Let erop dat u van te voren bepaald waar de deur en het raam komt (voldoende ruimte voor open draaien) en aan welke zijde de hemelwaterafvoer komt.

Kan ik extra deuren en/of ramen bij bestellen?

Dit is ten alle tijden mogelijk.

Ik wil ook graag electra in mijn tuinhuis, kan ik dit zelf doen of doen jullie dit?

Het belangrijkste is dat u ervoor zorgt dat er een elektriciteitskabel vanuit uw huis naar de tuin loopt en het liefst vanaf een aparte groep. Vanaf dit punt kunnen wij samen bekijken hoe de electra geregeld gaat worden voor uw tuinhuis.

Wat zijn de montagekosten?

Voor elk type tuinhuis dat u koopt, spreken wij een standaard vast bedrag af.
Vraag naar de mogelijkheden.

Levering

Wat zijn de verzendkosten?

Deze zijn vanaf € 230, afhankelijk van de grootte van het project.

Is het ook mogelijk om met eigen vervoer mijn tuinhuis en/of schutting zelf op te halen?

Wanneer u bij Iso-Bella een tuinhuis aanschaft wordt deze bij u op locatie geleverd, maar mocht u om welke reden dan ook deze liever zelf willen ophalen is dat natuurlijk ook mogelijk.

Waar krijg ik garantie op en hoeveel jaar?

Iso-Bella geeft op de coating een garantie van 10 jaar en op de constructie éen jaar garantie.

Uw wensen delen?

5

U bereikt ons op werkdagen op 06-14890609 van 09:00 tot 17:00.

5
Of gebruik de livechat rechts onderin.
5

Of stuur een mailtje naar info@iso-bella.nl

5
Of vraag een offerte aan: