Aluminium Tuinhuis

Heeft u altijd al gedroomd van een aluminium tuinhuis in uw tuin? Weinig onderhoud en een zeer lange levensduur? Maak dan uw dromen waar en kies voor een tuinhuis gemaakt van EPS Sandwich panelen. Het unieke alternatief. Nog duurzamer en volledig geisoleerd.

★★★★★

“Voordat wij kennis maakte met Iso-Bella waren wij er heilig van overtuigd dat wij een aluminium tuinhuis Aluminium wilde hebben. Als wij na de plaatsing Iso-Bella tegen waren gekomen hadden wij 100% spijt gehad. De oplossingen van dit bedrijf zijn mooier, duurzamer, volledig geïsoleerd en onderhoudsvrij. De uitstraling is luxe en modern en de werkwijze is erg prettig.”

Jeff Robbert

Klant Iso-Bella

Een aluminium tuinhuis zonder zware fundering?

Iso-Bella biedt de oplossing. Geen zware belasting uitgeoefend op uw ondergrond wat ten gunste komt van uw fundering. Zie hieronder een greepje van onze opgeleverde projecten.

Het voordeel van EPS sandwich panelen ten opzichte van Aluminum?

Wij werken uitsluitend met EPS sandwichpanelen met PLS coating. Verkleuring, vlekken en roestvorming zijn hierdoor verleden tijd. Veel mensen zoeken naar een aluminium tuinhuis wegens het lichte gewicht en omdat ze onderhoudsvrij zijn. Iso-Bella biedt u dezelfde eigenschappen EPS sandwichpanelen en voegen daar isolatie aan toe.

Isolatie

Een sandwichpaneel bestaat uit 2 staalplaten met elk een dikte van 0,55 mm, met in het midden het isolatie materiaal EPS. U kunt overal binnen in uw tuinhuis iets vastschroeven. EPS staat voor expanded polystyrene, beter bekend als het materiaal wat wordt gebruikt om koelcellen te isoleren. Wij voegen het beste van 2 materialen in 1. Met een geïsoleerd tuinhuis komt er geen ongewenste vocht binnen en blijft uw tuinhuis op een aangename temperatuur.

Met een gewicht van 10 kg per m2, weegt een tuinhuis van 3 x 3 x 2 ongeveer slechts 330 kg.

Dit betekent dat u geen zware belasting uitoefent op uw ondergrond dit komt ten gunste van uw fundering.

Aluminium tuinhuis?

Nee. Dit prachtige tuinhuis is gemaakt van EPS Sandwich panelen. De grootte, plaats van ramen en deuren, het interieur en verlichting zijn geheel naar wens aan te passen.

Lees meer

Aluminium tuinhuis met overkapping?

Nee. Doordat al onze producten zijn voorzien van EPS sandwichpanelen hebben ze een zeer hoge isolatie waarde en hoeft u nooit meer bang te zijn voor schimmel of roestvorming.

Lees meer

Wilt u een aluminium tuinhuis laten maken? Kies voor een tuinhuis van EPS sandwichpanelen.

Ontdek de mogelijk heden van het volledig op maat maken van een tuinhuis met dit revolutionaire materiaal.

Garantie

Door de uitstekende werking van de coating op alle panelen durven wij het aan om u een garantie te geven van wel 10 jaar. Dit betekent geen verkleuringen, geen vlekken en geen roestvorming. Kortom uw tuinhuis is onderhoudsvrij!
Wij zetten in op bouwen met een hoge isolatie waarde, hierdoor kunt u uw eigendommen makkelijker beschermen tegen schimmel- en roestvorming.
Ook kunt u in de winter met een beetje stoken een aangenaam klimaat creëren waardoor de ruimte ook in koudere periodes als werk- of hobbykamer gebruikt kan worden.

Wij willen u inspireren om in plaats van voor een aluminium tuinhuis voor EPS sandwichpanelen te kiezen. Dat is een keuze voor langere termijn waar u geen spijt van zult krijgen. Wilt u ons materiaal in het echt zien om de vergelijking met een aluminium tuinhuis te maken, kom langs en laat u overtuigen! 

Tuinhuis / Berging

De grootte, plaats van ramen en deuren, het interieur en verlichting zijn geheel naar wens aan te passen.

Tuinhuis met overkapping

Door de zeer hoge isolatie waarde hoeft u nooit meer bang te zijn voor schimmel of roestvorming.