Aluminium Tuinhuis?

Heeft u altijd al gedroomd van een aluminium tuinhuis in uw tuin? Weinig onderhoud en een zeer lange levensduur? Maak dan uw dromen waar en kies voor een tuinhuis gemaakt van EPS Sandwich panelen. Het unieke alternatief. Nog duurzamer en volledig geisoleerd.

★★★★★

“Voordat wij kennis maakte met Iso-Bella waren wij er heilig van overtuigd dat wij een tuinhuis van Aluminium in onze tuin wilde hebben staan. Als wij na de plaatsing Iso-Bella tegen waren gekomen hadden wij 100% spijt gehad. De oplossingen van dit bedrijf zijn mooier, duurzamer, volledig geisoleerd en geheel onderhoudsvrij. De uitstraling is luxe en modern en de werkwijze is erg prettig.”

Jeff

Klant Iso-Bella

Een aluminium tuinhuis zonder zware fundering in uw tuin?

De tuinhuis van Iso-Bella zijn de oplossing. Geen zware belasting uitgeoefend op uw ondergrond wat ten gunste komt van uw fundering. Zie hieronder een greepje van onze opgeleverde projecten.

Het voordeel van EPS sandwich panelen ten opzichte van Aluminum?

Wij werken uitsluitend met EPS sandwichpanelen met PLS coating. Verkleuring, vlekken en roestvorming zijn hierdoor verleden tijd. Het is een logische stap dat u denkt aan een aluminium tuinhuis, het is vrij licht van gewicht en is onderhoudsvrij. Iso-Bella biedt u echter dezelfde eigenschappen met onze EPS sandwichpanelen en voegen daar isolatie aan toe.

Isolatie

Een sandwichpaneel bestaat uit 2 staalplaten met elk een dikte van 0,55 mm, met in het midden het isolatie materiaal EPS. U kunt overal binnen in uw tuinhuis alles vastschroeven. EPS staat voor expanded polystyrene, beter bekend als het materiaal wat wordt gebruikt om koelcellen te isoleren. Wij voegen het beste van 2 materialen in 1.

Met een gewicht van 10 kg per m2, weegt een tuinhuis van 3 x 3 x 2 ongeveer slechts 330 kg.

Dit betekent dat u geen zware belasting uitoefent op uw ondergrond dit komt ten gunste van uw fundering.

Aluminium tuinhuis?

Nee. Dit prachtige tuinhuis is gemaakt van EPS Sandwich panelen. De grootte, plaats van ramen en deuren, het interieur en verlichting zijn geheel naar wens aan te passen.

Lees meer

Aluminium tuinhuis met overkapping?

Nee. Doordat al onze producten zijn voorzien van EPS sandwichpanelen hebben ze een zeer hoge isolatie waarde en hoeft u nooit meer bang te zijn voor schimmel of roestvorming.

Lees meer

Tuinhuis van aluminium op maat? Kies voor een tuinhuis van EPS sandwichpanelen.

Ontdek de mogelijk heden van het volledig op maat maken van een tuinhuis met dit revolutionaire materiaal.

Garantie

Door de uitstekende werking van de coating op alle panelen durven wij het aan om u een garantie te geven van wel 10 jaar. Dit betekent geen verkleuringen, geen vlekken en geen roestvorming. Kortom uw tuinhuis is onderhoudsvrij!
Wij zetten in op bouwen met een hoge isolatie waarde, hierdoor kunt u uw eigendommen makkelijker beschermen tegen schimmel- en roestvorming.
Ook kunt u in de winter met een beetje stoken een aangenaam klimaat creëren waardoor de ruimte ook in koudere periodes als werk- of hobbykamer gebruikt kan worden.

Wij willen u inspireren om in plaats voor aluminium voor EPS sandwichpanelen te kiezen. Dat is een keuze voor langere termijn waar u geen spijt van zult krijgen. Wilt u ons materiaal in het echt zien om de vergelijking met aluminium te maken, kom langs en laat u overtuigen! Bekijk eerst onze tuinhuizen.

Tuinhuis

De grootte, plaats van ramen en deuren, het interieur en verlichting zijn geheel naar wens aan te passen.

Tuinhuis met overkapping

Door de zeer hoge isolatie waarde hoeft u nooit meer bang te zijn voor schimmel of roestvorming.