Geniet van een bijgebouw in uw tuin!

Een bijgebouw als een verlengstuk van uw woning? Maak kennis met ons modulaire concept bijgebouwen waar design, kwaliteit en comfort samengaan.

Geniet van een bijgebouw in uw tuin!

Een bijgebouw als een verlengstuk van uw woning? Maak kennis met ons modulaire concept bijgebouwen waar design, kwaliteit en comfort samengaan.

Buitengebouw laten bouwen?

Bent u op zoek naar meer woonruimte? Of het nu gaat om een werk- of leefruimte. Bij Iso-Bella vindt u luxe bijgebouwen en buitenverblijven die voor elke toepassing ingezet kunnen worden. Wilt u zelf de inrichting verzorgen? Kies dan voor casco. Wordt u liever volledig ontzorgt? Ons concept is modulair waardoor we een ruimte kunnen bouwen die turn-key (sleutelklaar) wordt afgeleverd. Van de keuken, badkamer, toilet, vloer- en wandafwerking, verlichting tot aan klimaatbeersing. U kiest de opties, wij regelen het. Benieuwd naar de mogelijkheden? Bezoek onze showroom!

“Puur Nederlands vakmanschap gecombineerd met de allerbeste materialen zorgen dat uw bijgebouw opgaat in de schoonheid van uw tuin.”

Voor elke toepassing een oplossing

Onze werk- en woonruimtes zijn voor elke toepassing te gebruiken. Door de flexibele eigenschappen zijn de mogelijkheden eindeloos!

$
Salon aan huis
$

Recreatiewoning

Waarom een bijgebouw laten bouwen?

Wilt u een bijgebouw kopen? Iso-Bella heeft buitenverblijven voor elke behoefte.
Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuzes.

Extra woonruimte

Toe aan extra ruimte? Met een bijgebouw creëert u extra ruimte op uw eigen terrein. U bepaalt zelf de grootte van de ruimte en waar u de ruimte voor wilt inzetten. Benieuwd welke toepassingen mogelijk zijn? Vraag het aan onze adviseurs!

Een werk- of leefruimte

Uw bijgebouw kan ingezet worden als hobby- werk of leefruimte. Een plek waar u zich volledig kunt terugtrekken om te focussen of even lekker kunt ontspannen. Alleen, samen met uw partner, kinderen, familie of vrienden.

Ontspanningsruimte

Bijgebouwen worden veel ingezet als ontspanningsruimte. Droom weg in een comfortabele en vertrouwde omgeving. Wij creëren een volledig geïsoleerde ruimte waarin u niets tekort komt.

MAAK EEN AFSPRAAK!

Maak uw dromen werkelijkheid!

Wilt u een bijgebouw laten bouwen? Maak direct een afspraak zodat we de mogelijkheden voor uw project kunnen bespreken.

Mag ik vergunningsvrij een bijgebouw bouwen?

In de meeste gevallen mag u vergunningsvrij een bijgebouw plaatsen in uw tuin. Er zijn echter
wel een aantal zaken waar u rekening mee moet houden. Denk aan de functie, plek op het perceel, oppervlakte, hoogte en afstand tot hoofdgebouw.

Wat kost een bijgebouw?

De kosten van een bijgebouw zijn afhankelijk van verschillende factoren. U begint natuurlijk met het bedenken van wat u ongeveer wilt hebben, daarnaast gaat u nadenken hoe het eruit moet komen te zien en dan gaat u nadenken over andere randzaken. Denk aan
klimaatbeheersing, elektra, sanitair, fundering, etc..

Wat is een bijgebouw?

Een bijgebouw wordt gebouwd op dezelfde locatie als de woning of het hoofdgebouw maar staat niet in directe verbinding met het hoofdgebouw, dit in tegenstelling tot een aanbouw.

Bij een aanbouw wordt er vaak gekozen om in dezelfde stijl van de woning verder te gaan, terwijl u bij een bijgebouw veel sneller het gemak heeft om iets creatiefs en unieks neer te zetten.

In beide gevallen bent u bezig om het maximale uit uw bouwgrond te halen.

 

Waar kan ik een bijgebouw voor gebruiken?

Een bijgebouw heeft eindeloos veel mogelijkheden. Zo kunt u dit gebruiken als kantoor, praktijkruimte, hobbykamer, gastenverblijf/mantelzorgwoning, buitenkeuken of als poolhouse.  Dit zijn natuurlijk enkele voorbeelden waar u een extra ruimte voor zou kunnen gebruiken. Elke ruimte aangepast aan uw eigen behoeftes.

BEZOEK ONZE SHOWROOM

Buitenverblijven en werkruimtes van absolute topkwaliteit!

Maak kennis met onze moderne werk- en leefruimtes. Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag direct een offerte aan. We nodigen u graag uit in onze showroom waar onze adviseurs de mogelijkheden met u bespreken.