Over ons

Iso-Bella creëert ruimte. Ruimte voor uw werk, hobby of ontspanning, maar ook voor ruimte in u hoofd. Denk bijvoorbeeld aan rust en creativiteit. Wij hebben voor elke werk- en leefruimte een oplossing. Benieuwd naar ons verhaal? U leest het op deze pagina.

Vivlux gastenverblijf met lamellen overkapping

Over ons

Iso-Bella creëert ruimte. Wij hebben voor elke werk- en leefruimte een oplossing. Benieuwd naar ons verhaal? U leest het op deze pagina.

Iso-Bella woon- werk en leefruimtes

Wilt u meer genieten van het buitenleven? Met een Iso-Bella werk- en leefruimte geniet u in stijl en comfort. Of het nu gaat om een tuinkantoor, tuinhuis of een poolhouse. Iso-Bella zorgt voor luxe en dat tegen een betaalbare prijs. Puur Nederlands vakmanschap gecombineerd met de allerbeste materialen zorgen dat de werk- en leefruimte opgaat in de schoonheid van je tuin.

"Iso-Bella heeft voor elke toepassing een oplossing."

Onze ruimtes zijn volledig naar wens samen te stellen. Een tijdloos design met alle mogelijke luxe die je maar kunt voorstellen.

Vivlux portfolio tuinkantoor woonruimte
Vivlux portfolio poolhouse met overkapping
Vivlux portfolio tuinkantoor met grasveld

Voor elke toepassing een oplossing

Onze werk- en leefruimte is voor elke toepassing te gebruiken. Door de flexibele eigenschappen zijn de mogelijkheden eindeloos!

De weg naar rust en ruimte!

Het is onze missie om bij te kunnen dragen aan de creatie van uw ideale droomtuin. Bent u op zoek naar een prachtige tuin met een luxe en moderne uitstraling? Dan kunt u op ons bouwen. Bij Iso-Bella gaan duurzame producten en schoonheid hand in hand.

Terence en Joseph zijn samen de eigenaren van Iso-Bella. Zij leerden elkaar jaren geleden kennen toen ze collega’s waren in de sales. In 2017 hebben zij samen Iso-Bella opgericht vanuit hun passie om mensen blij te maken met mooie producten.

‘We bouwen fantastische ruimtes die mooi maar vooral heel praktisch zijn. ‘We vinden het vooral erg leuk om mee te denken met de klant en een ontwerp af te leveren dat precies past bij de wensen van de klant.’

Terence Jon - Eigenaar

Joseph Rios Monzon

joseph@iso-bella.nl

06 – 14 89 06 09

Terence Jon - Eigenaar

Terence Jon

terence@iso-bella.nl

06 – 14 23 51 44

MOGELIJKHEDEN BESPREKEN?

Maak uw dromen werkelijkheid!

Heeft u een project in gedachten? Vraag een offerte aan om de mogelijkheden te bespreken. We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op!