Over Ons

Terence en Joseph zijn samen de eigenaren van Iso-Bella. Zij leerden elkaar jaren geleden kennen toen ze collega’s waren in de sales. Dat beviel toen niet erg. ‘We moesten vooral koude acquisitie doen en de klantgerichtheid was ver te zoeken. Dat vonden we niks’ aldus Terence.
Vandaar dat beide mannen bij Iso-Bella het goede, servicegerichte contact met de klant voorop hebben gezet.
‘We bouwen fantastische tuinhuizen en schuttingen die mooi maar vooral heel praktisch zijn. ‘Ik vind het vooral erg leuk om mee te denken met de klant en een ontwerp af te leveren dat precies past bij de wensen van de klant.’ vertelt Joseph. ‘Het is dan ook altijd een feestje om na een paar maanden terug te komen om te zien hoe alles erbij staat en te horen hoe blij onze klanten zijn.’ 

Een mooi, goed geïsoleerd tuinhuis, al dan niet voorzien van overkapping, dubbele deuren en een carport, maakt je tuin extra aantrekkelijk en veelzijdig. Het verschaft je een extra plek om heerlijk van de tuin en het buitenleven te genieten.

Ook is het mogelijk om bij ons een bijgebouw samen te stellen voor in uw tuin, die u natuurlijk als opslagruimte, tuinkantoor, sportruimte of hobbykamer kunt gebruiken. Vanwege de hoge isolatie waarden creëert in een mum van tijd een prettig binnenklimaat.

‘We werken veel voor mensen die luxe wonen en die het belangrijk vinden dat het tuinhuis een mooie vormgeving heeft, geïsoleerd en onderhoudsvrij is. Ook wordt het erg gewaardeerd dat we met de verschillende modules iets kunnen samenstellen dat echt past bij de gebruikswensen en de tuin. Het contact is vaak hartverwarmend. Zo maakte een van onze klanten zelfs een video van het montageproces, en nodigden een anderen ons uit voor het diner wanneer de klus uitliep. Dat maakt ons werk bijzonder leuk!’ 

De tuinhuizen en schuttingen worden gemaakt van EPS sandwichpanelen, die duurzaam en onderhoudsvrij zijn. ‘Het is spannend om op de markt te komen met iets nieuws, en we vinden het erg leuk om ons bedrijf op deze manier samen op te bouwen. Samen met onze fabrikant zijn wij continue bezig met productontwikkeling en -verbetering. Bovendien zitten we nog vol plannen voor uitbreiding’ aldus beide heren. De eerste uitbreidingen zijn inmiddels een feit. In 2018 werden zowel Joseph als Terence vader van een dochter en op 1 april 2019 openden zij hun showroom aan de Markerkant 10 – 13 E in Almere.

 

Wij komen graag met u in contact!

Voel je vrij om contact met ons op te nemen, naast diverse foto’s en filmpjes kunnen wij jou bij onze eerste kennismaking gesprek kennis laten maken met het materiaal waar wij mee werken en de verschillende opties daarin.

Kies voor Iso-Bella als je op zoek bent naar betrouwbaarheid en design.

Onze missie

Het is onze missie om bij te kunnen dragen aan de creatie van uw ideale droomtuin. Bent u op zoek naar een prachtige tuin met een luxe en moderne uitstraling? Dan kunt u op ons bouwen. Bij Iso-Bella gaan duurzame producten en schoonheid hand in hand.

Als wij bij mogen dragen aan de creatie van uw ideale droomtuin beloven wij korte lijnen, altijd een reactie binnen 24 uur en komen wij uiteraard graag vrijblijvend op bezoek om te kijken wat de mogelijkheden zijn.

Onze klanten prijzen ons omdat wij out of the box durven te denken bij maatwerk. Verder staat het voorop dat afspraak ook echt afspraak is en wij vakwerk leveren. Als wij iets toezeggen dan komen wij dit na.

Kunnen we u helpen?

Of u nu een tuinhuis met overkapping wilt waardoor u het gehele jaar door van uw tuin kunt genieten, op zoek bent naar een moderne tuinberging voor achter in uw tuin of graag wilt zorgen voor een moderne en luxe afscheiding van uw erfgrens met onze schuttingen.

Wij helpen u graag met het realiseren van uw dromen! Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Dan willen we u vragen om met ons contact op te nemen. Heeft u uw droom tuinhuis of schutting al gezien en wilt u een offerte op maat ontvangen? Vraag dan hier een offerte aan.

5
We nemen indien mogelijk dezelfde dag nog contact met je op.
5
Binnen 3 dagen een offerte op maat na het eerste contact moment
5
Samen met ons straks het ideale tuinhuis in uw tuin plaatsen?