Over ons

Iedereen wordt blij van ruimte. Meer ruimte zorgt voor meer rust in uw hoofd en u vergroot de mogelijkheden. Met dat idee helpt Iso-Bella u aan meer woonplezier. Dit is ons verhaal.

Vivlux gastenverblijf met lamellen overkapping

Over ons

Iedereen wordt blij van ruimte. Meer ruimte zorgt voor meer rust in uw hoofd en u vergroot de
mogelijkheden. Met dat idee helpt Iso-Bella u aan meer woonplezier. Dit is ons verhaal.

Terug naar de basis

De fundering van Iso-Bella bestaat uit 3 pijlers. Deze herkent u in onze modulaire oplossingen, maar ook in onze werkwijze.

Meedenkend

Iso-Bella groeit met u mee. We horen uw wensen, passen ons aan en verrassen u uiteindelijk met een unit op maat. Een ruimte die nog jaren met u meegroeit, wat u er ook van maakt.

Duurzaamheid

Iso-Bella ontwikkelt met oog op de toekomst. Daarom kiezen we voor duurzame materialen, een duurzame bouwconstructie en tijdloos design.

Gemak

Iso-Bella maakt grootser leven makkelijk. Met prefab units, kant-en-klare oplossingen en service inclusief plaatsing is de keuze voor extra ruimte snel gemaakt.

Binnenkant werk- en leefruimte
Frake Noir - Tuinkantoor

Ons verhaal

Van luxe tuinhuis leverancier, doorontwikkeld tot producent van hoogwaardig bewoonbare leefruimtes. De oprichters van Iso-Bella (Terence en Joseph) is het gelukt een mooie oplossing te bieden rondom het problematiek van de vergrijzing en woning tekort. Out of the box, innovatie en luistervaardigheid zijn sleutelwoorden voor het concept waarbij de klant weer zijn eigen leefruimte kan realiseren.

Onze werkwijze

Ontdek hoe wij werken: van oriëntatie tot realisatie en plaatsing. Een overzichtelijk en duidelijk plan voor uw nieuwe leefruimte. Wij benaderen elk project alsof het onze eigen leefruimte wordt en dagen onszelf dan ook continu uit om het beste resultaat te leveren. We zijn benieuwd naar uw plannen!

Terug in de tijd.

2021
2021

50e project opgeleverd

Een mijlpaal is bereikt! Iso-Bella heeft het beste van alle (bouw)werelden gecombineerd en een concept neergezet die voor vele huishoudens een ideale uitkomst bied. Inmiddels weten ze ons door heel Nederland te vinden!
2021
2021

(Prefab) Werk en leefruimtes

In de zoektocht naar het perfecte product heeft Iso-Bella met meerdere concepten geëxperimenteerd. Er waren een aantal eigenschappen die het concept moesten vormen: Duurzaamheid, de constructies moeten op zo een manier gebouwd zijn dat deze jaren meegaan. Onderhoudsarm, niemand heeft zin om zijn/haar huisje elk jaar opnieuw weer bij te houden. Door het gebruik van de juiste materialen, kan je dit bereiken. Modulair, iedereen koopt het liefst een huisje wat volledig is aangepast aan jouw wensen/situatie. Daarom moest het concept ook vrij eenvoudig samen te stellen zijn.
Hier is het prefab concept geboren!
2020
2020

Werk en leefruimtes (op locatie)

Steeds vaker werden wij uitgedaagd om ons concept verder uit te breiden. Een tuinhuis voorzien van een toilet, douche en/of keuken? Iso-Bella ontwikkelde zich in hoog tempo naar een serieus hoogwaardig bouwbedrijf met de juiste samenwerkingen. Zo zijn er door heel Nederland heel wat projecten gebouwd.
2019
2019

Tuinhuizen (grotere projecten)

Bij een moderne tuinhuis past natuurlijk ook een strak overkapping om onder te loungen. De constructies werden steeds groter en de vraag naar maatwerk daarmee ook.
2018
2018

De oprichting van Iso-Bella

Bij een tuinberging werd vaak gedacht aan een standaard houten blokhut. In samenwerking zag Iso-Bella de kans om een uniek product op de markt te brengen. Geïsoleerde en onderhoudsvrije tuinbergingen gemaakt van sandwichpanelen.

Voor elke toepassing een oplossing

Onze werk- en leefruimtes zijn voor elke toepassing te gebruiken. Door de flexibele eigenschappen zijn de mogelijkheden eindeloos!

$
Salon aan huis
$

Recreatiewoning

AFSPRAAK MAKEN?

Kom langs in de showroom!

Bent u geïnteresseerd in onze leefruimtes? Vraag een offerte aan om de mogelijkheden te bespreken. We nodigen u graag uit in onze showroom.