Over Ons

Wij zijn Terence en Joseph, de oprichters van Iso-Bella. Het idee achter Iso-Bella is ontstaan in de lente/zomer 2017. Iedereen geniet van de zon en wil graag nagenieten van de prachtige zomerdagen in de tuin. Helaas hebben wij in ons land steeds meer te maken met extremere en voortdurend wisselende weersomstandigheden, waardoor er veel onderhoud nodig is. Denk hierbij aan het schilderen, repareren en het schoonmaken van uw tuinhuis en/of omgewaaide schuttingen. Dit alles kost veel tijd, tijd die u liever besteed aan het bijkomen van uw drukke bestaansleven. 

De oplossing? Iso-Bella

Tuinhuizen, schuttingen en gastenverblijven voorzien van hoge isolatiewaarde, onverwoestbare coating en doorontwikkelde verankering waardoor uw tuinhuis en/of schutting overeind blijft, zelfs na een zware storm!
Hiermee willen wij u de garantie geven enkel zo nu en dan een doekje erover te halen en gelijk te beginnen aan uw welverdiende ontspanning!

Dit Mag Je Van Ons Verwachten

Het is onze missie om bij te kunnen dragen aan de creatie van uw ideale droomtuin. Bent u op zoek naar een prachtige tuin met een luxe en moderne uitstraling? Dan kunt u op ons bouwen. Bij Iso-Bella gaan duurzame producten en schoonheid hand in hand.

Als wij bij mogen dragen aan de creatie van uw ideale droomtuin beloven wij korte lijnen, altijd een reactie binnen 24 uur en komen wij uiteraard graag vrijblijvend op bezoek om te kijken wat de mogelijkheden zijn.

Onze klanten prijzen ons omdat wij out of the box durven te denken bij maatwerk. Verder staat het voorop dat afspraak ook echt afspraak is en wij vakwerk leveren. Als wij iets toezeggen dan komen wij dit na.

Wij komen graag in contact met u!

Voel je vrij om contact met ons op te nemen, naast diverse foto’s en filmpjes kunnen wij jou bij onze eerste kennismaking gesprek kennis laten maken met het materiaal waar wij mee werken en de verschillende opties daarin.

Kies voor Iso-Bella als je op zoek bent naar betrouwbaarheid en design.

Onze Missie

Onze missie is om u kennis te laten maken met onze duurzame producten, waarbij schoonheid, onderhoudsvrij en isolatie wel degelijk hand in hand gaan.

Kunnen we u helpen?

Of u nou een tuinhuis met overkapping wilt waardoor u het gehele jaar door van uw tuin kunt genieten, op zoek bent naar een moderne tuinberging voor achterin uw tuin of graag wilt zorgen voor een moderne en luxe afscheiding van uw erfgrens met onze schuttingen.

Wij helpen u graag met het realiseren van uw dromen! Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Dan willen we u vragen om met ons contact op te nemen. Heeft u uw droom tuinhuis of schutting al gezien en wilt u een offerte op maat ontvangen? Vraag dan hier een offerte aan.

5
We nemen indien mogelijk dezelfde dag nog contact met je op.
5
Binnen 3 dagen een offerte op maat na het eerste contact moment
5
Samen met ons straks het ideale tuinhuis in uw tuin plaatsen?