Over ons

Iso-Bella creëert ruimte. Ruimte voor bijvoorbeeld uw werk, hobby en of ontspanning. Wij hebben voor elke werk- en leefruimte een oplossing. Benieuwd naar ons verhaal? U leest het hier.

Vivlux gastenverblijf met lamellen overkapping

Over ons

Iso-Bella creëert ruimte. Wij hebben voor elke werk- en leefruimte een oplossing. Benieuwd naar ons verhaal? U leest het hier.

Iso-Bella woon- werk en leefruimtes

Wilt u meer genieten van het buitenleven? Met een Iso-Bella werk- en buitenverblijf geniet u in stijl en comfort. Of het nu gaat om een tuinkantoor, tuinhuis of een poolhouse. Iso-Bella zorgt voor luxe en dat tegen een betaalbare prijs. Puur Nederlands vakmanschap gecombineerd met de allerbeste materialen zorgen dat de werk- en uw buitenverblijf opgaat in de schoonheid van je tuin.

"Iso-Bella heeft voor elke toepassing een oplossing."

Onze ruimtes zijn volledig naar wens samen te stellen. Een tijdloos design met alle mogelijke luxe die je maar kunt voorstellen.

Vivlux portfolio tuinkantoor woonruimte
Vivlux portfolio poolhouse met overkapping
Vivlux portfolio tuinkantoor met grasveld

Voor elke toepassing een oplossing

Onze werk- en leefruimtes zijn voor elke toepassing te gebruiken. Door de flexibele eigenschappen zijn de mogelijkheden eindeloos!

De weg naar rust en ruimte!

Het is onze missie om bij te dragen aan het creëren van meer ruimte. Bent u op zoek naar een duurzame oplossing die met uw levensbehoefte meegroeit? Dan kunt u op ons bouwen. Bij Iso-Bella gaan duurzaamheid en schoonheid hand in hand.

Wij (Terence en Joseph) zijn samen de eigenaren van Iso-Bella. In 2010 hebben wij elkaar leren kennen als collega’s bij ons toenmalige werkgever. Na een jarenlange vriendschap hebben wij in 2017 Iso-Bella opgericht vanuit onze passie om mensen blij te maken met toekomst gerichte woonoplossingen.

‘We bouwen fantastische ruimtes die mooi maar vooral heel praktisch zijn. We vinden het erg leuk om mee te denken met de klant en een ontwerp af te leveren dat precies past bij de wensen van de klant.’ 

Terence Jon - Eigenaar

Joseph Rios Monzon

joseph@iso-bella.nl

06 – 14 89 06 09

Terence Jon - Eigenaar

Terence Jon

terence@iso-bella.nl

06 – 14 23 51 44

MOGELIJKHEDEN BESPREKEN?

Maak uw dromen werkelijkheid!

Heeft u een project in gedachten? Vraag een offerte aan om de mogelijkheden te bespreken. We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op!

error: Onze content is beveiligd...