Selecteer een pagina

Over ons

Iedereen wordt blij van ruimte. Meer ruimte zorgt voor rust in je hoofd en vergroot je
mogelijkheden. Met dat idee helpt Iso-Bella jou aan meer woonplezier. Dit is ons verhaal.

Vivlux gastenverblijf met lamellen overkapping

Over ons

Iedereen wordt blij van ruimte. Meer ruimte zorgt voor rust in je hoofd en vergroot je
mogelijkheden. Met dat idee helpt Iso-Bella jou aan meer woonplezier. Dit is ons verhaal.

Terug naar de basis

De fundering van Iso-Bella bestaat uit 3 pijlers. Deze herken je in onze modulaire oplossingen, maar ook in onze werkwijze.

Meedenkend

Iso-Bella groeit met je mee. We horen je wensen, passen ons aan en verrassen je uiteindelijk met een unit op maat. Een ruimte die nog jaren met je meegroeit, wat je er ook van maakt.

Duurzaamheid

Iso-Bella ontwikkelt met oog op de toekomst. Daarom kiezen we voor duurzame materialen, een duurzame bouwconstructie en tijdloos design.

Gemak

Iso-Bella maakt grootser leven makkelijk. Met prefab units, kant-en-klare oplevering en service inclusief plaatsing is de keuze voor extra ruimte snel gemaakt.

Binnenkant werk- en leefruimte
Frake Noir - Tuinkantoor

Ons verhaal

Met een modulaire ruimte van Iso-Bella kies je voor een stukje Nederlands vakmanschap. De gezichten achter het jonge bedrijf zijn Terence en Joseph. Een ontmoeting op de werkvloer (2010) groeide uit in een vriendschap en uiteindelijk een mooi bedrijf waar we allebei onze passie in kwijt kunnen. Al sinds 2017 bouwen we aan Iso-Bella. Dat doen we enthousiast, betrokken en met oog op de toekomst. Jouw woondroom vertalen naar een tastbare unit is wat we het liefste doen.

Terug in de tijd.

2021
2021

50e project opgeleverd

Een mijlpaal is bereikt! Iso-Bella het beste van alle (bouw)werelden gecombineerd en een concept neergezet zoals geen ander partij dat eerder heeft gedaan. Inmiddels weten ze ons door heel Nederland te vinden!
2021
2021

(Prefab) Werk en leefruimtes

In de zoektocht naar het perfecte product heeft Iso-Bella met meerdere concepten geëxperimenteerd. Er waren een aantal eigenschappen die het concept moesten vormen: Duurzaamheid, de constructies moeten op zo een manier gebouwd zijn dat deze wel minimaal 20 jaar meegaan. Onderhoudsarm, niemand heeft zin om zijn/haar huisje elk jaar opnieuw weer bij te houden. Door het gebruik van de juiste materialen, kan je dit bereiken. Modulair, iedereen koopt het liefst een huisje wat volledig is aangepast aan jouw wensen/situatie. Daarom moest het concept ook vrij eenvoudig samen te stellen zijn.
Hier is het prefab concept geboren!
2020
2020

Werk en leefruimtes (op locatie)

Steeds vaker werden wij uitgedaagd om ons concept verder uit te breiden. Een tuinhuis voorzien van een toilet, douche en/of keuken? Iso-Bella ontwikkelde zich in hoog tempo naar hoogwaardig bouwbedrijf met de juiste samenwerkingen. Zo zijn er door heel Nederland heel wat projecten gebouwd.
2019
2019

Tuinhuizen (grotere projecten)

Bij een moderne tuinhuis past natuurlijk ook een strak overkapping om onder te loungen. De constructies werden steeds groter en de vraag naar maatwerk daarmee ook. Hier een project geplaatst van wel meer dan 100 m2.
2018
2018

De oprichting van Iso-Bella

Bij een tuinberging werd vaak gedacht aan een standaard houten blokhut. In samenwerking zag Iso-Bella de kans om een uniek product op de markt te brengen. Geïsoleerde en onderhoudsvrije tuinbergingen gemaakt van sandwichpanelen.

Voor elke toepassing een oplossing

Onze werk- en leefruimtes zijn voor elke toepassing te gebruiken. Door de flexibele eigenschappen zijn de mogelijkheden eindeloos!

MOGELIJKHEDEN BESPREKEN?

Maak uw dromen werkelijkheid!

Heeft u een project in gedachten? Vraag een offerte aan om de mogelijkheden te bespreken. We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op!

error: Onze content is beveiligd...