Microwoning

Opzoek naar naar een kleine leefruimte die dient als volwaardige woning? Een microwoning is de perfecte oplossing. Ontdek de mogelijkheden.

Vanaf €67.320,00*
*Gebaseerd op een maatvoering van 3,5m x 7m inclusief badkamer en keuken.

Prefab Microwoning

Ontdek het toegankelijke concept van Iso-Bella. Simpel: Plug & Play.

Vanaf €67.320,00*
*Gebaseerd op een maatvoering van 3,5m x 7m inclusief badkamer en keuken.

→ Klik hier voor meer info

Een microwoning is een mini-woning waarin alle voorzieningen zitten die nodig zijn om in een woning te kunnen leven. En het kenmerkt zich door een efficiënte inrichting waardoor u van een kleine ruimte nog steeds van alle gemakken bent voorzien. U kunt een microwoning gebruiken als primaire woning of in uw tuin plaatsen als extra woning. De prefab microwoningen van Iso-Bella kunt u geheel naar eigen wensen inrichten en vormgeven. Vraag vrijblijvend een offerte aan. We bespreken graag samen de mogelijkheden!

Een microwoning van Iso-Bella is flexibel (verplaatsbaar), modulair en multifunctioneel inzetbaar. Onze ruimtes kunnen op elk gewenst moment voor een andere toepassing gebruik worden.

Vanaf prijs €67.320,00

Gebaseerd op een maatvoering van 3,5m x 7m inclusief badkamer en keuken. Volledig turn-key afgewerkt met binnen en buitenafwerking naar keuze.

Liever een andere maatvoering? Vraag een offerte aan voor uw project.

Een microwoning als volwaardige woonruimte

U kunt een microwoning van Iso-Bella gebruiken als volwaardige woning doordat wij zo optimaal en efficiënt mogelijk gebruik maken van de beschikbare ruimte. Hierdoor dragen we bij aan het creëren van flexibele woonoplossingen in de huidige woningmarkt. De woningen van Iso-Bella zijn goed geïsoleerd en kunnen voorzien worden van alle gemakken die een volwaardige woning nodig heeft. Denk aan een keuken, badkamer, toilet en verschillende ruimtes zoals een slaap- en woonkamer. Iso-Bella levert moderne prefab microwoningen die binnen 1 dag geplaatst worden. Onze microwoningen zijn flexibel en worden als prefab woning gebouwd en zijn goedkoper dan andere woonruimtes die traditioneel gebouwd worden.

Samen uw microwoning ontwerpen

Bepaal de maatvoering

Onze ruimtes zijn beschikbaar van 9 t/m 50m2.

Kies de afwerking

Kies een binnen- , buiten- en vloerafwerking naar keuze.

Voeg add-ons toe

Voeg add-ons toe en kleed de ruimte aan zoals u dat wilt.

Uniek concept

In drie stappen ontwikkelen we samen de ruimte die perfect aansluit op uw behoefte. Het ultieme gevoel van thuiskomen. Dat is wat we met onze ruimtes willen creëren. In alle 3 de fases van het proces ontwerpt u mee en bepaald u hoe de ruimte er van binnen en buiten uit komt te zien. Door goed naar uw wensen te luisteren ontwikkelen we samen de perfecte ruimte die aansluit bij uw behoefte.

Kozijnen

Aluminium kozijnen van hoogste kwaliteit: geïsoleerd, HR++ glas, dubbel gelaagd en altijd volgens bouwbesluit norm geproduceerd.

\

Fundering

Door gebruik te maken van schroeffundamenten, is het onderwerp “fundering” geen ingrijpend en kostbaar gegeven meer. Beton storten is verleden tijd. Uw leefruimte wordt direct bovenop de schroeven geplaatst!

\

Gevel afwerking

Door ons ruime aanbod in gevelafwerkingen, is het uiterlijk van uw leefruimte alles behalve saai. Houd u meer van een natuurlijke uitstraling of mag het strak en modern zijn? Bij Iso-Bella creëert u de ruimte die bij u past!

\

Dak

Het dakbedekking bestaat uit echt vakmanschap. Dubbel laags bitumen dakbedekking, dit betekent een zeer lang levensloop! Ook is het dak eventueel geschikt voor het plaatsen van sedum en/of zonnepanelen. Vraag naar de mogelijkheden.
\

Verlichting

Zowel de binnen als buiten verlichting is aan te sluiten op het Philips HUE systeem. Zo kunt u uw verlichting bedienen en instellen vanuit uw smartphone. Wel zo makkelijk!

\

Constructie

Unieke combinatie houtskeletbouw met solide stalen frame. Volwaardig bewoonbaar, hoge isolatie en ten alle tijden verplaatsbaar.

\

Projecten

Waarom een microwoning van Iso-Bella?

Een microwoning is de perfecte oplossing om uw leefruimte uit te breiden. Ontdek hier de voordelen van de micro huizen van Iso-Bella.

Volwaardige woonruimte

De microwoningen van Iso-Bella kunnen gebruik worden van als volwaardige woonruimte en u kunt de woning geheel naar eigen wensen inrichten. Samen met onze designers richten we uw microwoning efficiënt in zodat u optimaal gebruik kunt maken van de ruimte.

Bespaar ruimte en geld

In de krappe woningmarkt kan het lastig zijn om nog een betaalbare woning te vinden. Een microwoning is daarom de perfecte oplossing waarmee u zowel ruimte, tijd en geld bespaard.

Verplaatsbaar

Onze prefab microwoningen zijn verplaatsbaar. U bepaalt zelf waar u de woonruimte wilt laten plaatsen en kunt deze altijd laten verplaatsen.

Microwoning in tuin?

Met een microwoning in uw tuin kunt u ruimte bieden aan anderen of meer ruimte creëren voor u zelf. Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Meer woonruimte in 5 stappen

Maak uw wensen kenbaar en wij doen de rest.

Offerte aanvragen

We bespreken uw wensen en leggen onze werkwijze uit. Tijdens de oriëntatie wordt er een prijsindicatie met u overlegd.

Voorlopig ontwerp

Ligt ons concept in de lijn der verwachting met uw wensen? Dan plannen we een showroom bezoek in. U ontvangt een voorlopig ontwerp & offerte op maat.

Werkvoorbereiding

Akkoord met het ontwerp? Dan starten we met de werkvoorbereiding. We bezoeken de locatie en het productieproces wordt gestart.

Realisatie

Uw nieuwe woonruimte wordt onder ideale omstandigheden in onze eigen werkplaats gebouwd. Hierdoor kunnen wij de hoogste kwaliteit garanderen.

Plaatsing

Na de laatste controle is uw woonruimte klaar om afgeleverd te worden. Na de plaatsing kunt u de ruimte direct in gebruik nemen!

“Een woning vinden op een altijd krappe woningmarkt met hoge prijzen? De microwoning biedt u de perfecte oplossing voor een moderne en efficiënte woning.“

Bent u benieuwd hoe we uw microwoning kunnen realiseren? Vraag vrijblijvend een offerte aan.

De belofte van Iso-Bella

Iso-Bella maakt grootser leven makkelijk. Prefab units, kant-en-klare oplevering en service inclusief plaatsing. Kwaliteit, garantie en topservice. Wij doen er alles aan om aan uw wensen te voldoen. Zo is de keuze voor extra ruimte snel gemaakt.

Bekijk onze opgeleverde projecten om een beeld te krijgen van ons werk.

Maatwerk is onze standaard

We denken constant na over welke materialen, elementen en indeling het beste passen bij uw wensen.

Uniek Design

Een tijdloos design, modern en gemaakt op eigen bodem in hartje Nederland. Binnen 1 dag geplaatst!

Duurzaamheid voorop

Materialen van de allerbeste kwaliteit. Een duurzame bouwconstructie. Ontwikkeld met oog op de toekomst.

Duidelijke communicatie

Korte lijnen en duidelijke communicatie zijn voor ons de sleutel naar een succesvol project.

Heeft u een vraag over een microwoning?

Bekijk hieronder onze veelgestelde vragen.

Wat houdt het plug & play systeem in?
Omdat u bij ons kunt kiezen voor zaken als sanitair en keukens, is het handig om rekening te houden met het feit dat u naast elektra ook watertoevoer en afvoer moet aanleggen. Wij bieden onze ruimtes zo aan dat al het leidingwerk aan de binnenkant al weggewerkt en aangesloten is. Het aansluiten van de ruimte op de voorzieningen in uw tuin gebeurt dus enkel aan de buitenkant.
Hoe kan ik jullie bereiken?
Wij zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar van 09:00 tot 17:30.

Wilt u een offerte aanvragen? Dan is het fijn om deze rustig met onze adviseurs te kunnen bespreken als u daar de tijd voor heeft. Daarom is het mogelijk om ‘s avonds na uw werk een afspraak in te plannen om met ons uw wensen te bespreken.

Stuurt u ons een e-mailbericht? Dan maken wij de afspraak met u dat u binnen 48 uur op werkdagen een reactie krijgt.

Word de unit vooraf geproduceerd of ter plekke in elkaar gezet?
Uw eigen samengestelde microwoning wordt voor 99% voorbereid in onze werkplaats. Op locatie wordt enkel de constructie nog op de aangewezen locatie geplaatst en de hijsvoorzieningen weer gedemonteerd.
Hebben jullie een showroom?
Ons kantoor en showroom is te vinden aan de Prieelvogelweg 20 1349 CG Almere

Wilt u ons komen bezoeken, dan kunt hiervoor een afspraak maken. Dit is ook mogelijk in de avonden of het weekend.

Wat zijn de levertijden?
Omdat al onze microwoning volledig worden geprefabriceerd in een binnenruimte werken wij onder ideale omstandigheden, hierdoor kunnen wij de strakke levertijd hanteren van circa 8 tot 12 weken.
Waar krijg ik garantie op en hoeveel jaar?
Al onze leef- en werkruimtes worden uitgeleverd met een algemene garantieperiode van 5 jaar, sommige onderdelen worden hier echter op uitgesloten denk aan hang- en sluitwerk. Verder bieden wij 10 jaar garantie op de constructie. Bekijk hier onze algemene voorwaarden voor de volledige lijst.

Andere vraag? Bekijk alle veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

Wilt u een microwoning laten bouwen? Neem direct contact op.

Stel samen met onze designers uw gehele microwoning samen. Vraag vrijblijvend een offerte aan om de mogelijkheden te bespreken.