Microwoning

Opzoek naar naar een kleine leefruimte die dient als volwaardige woning? Een microwoning is de perfecte oplossing. Ontdek de mogelijkheden.

Vanaf €50.650*

* Gebaseerd op een maatvoering van 5m x 3m inclusief enkele deur, draai-/kiepraam, keuken, badkamer en airco.

Compact en comfortabel wonen

Ontdek het toegankelijke concept van Iso-Bella. Simpel: Plug & Play.

Vanaf €50.650*

→ Klik hier voor meer info

Groots wonen in een microwoning. Wij ontwerpen en realiseren microwoningen die decennialang blijven staan. Combineer een woonkamer, keuken, slaapkamer en badkamer op een verrassend compact aantal vierkante meters. Ervaar onze Nederlandse bouwkwaliteit, met de gewenste afwerking tot in de kleinste details. Turnkey of casco: u bepaalt. Wij bouwen uw microwoning in de hoogst mogelijke kwaliteit.
Tip: onze microwoningen zijn verplaatsbaar, modulair en dus multifunctioneel inzetbaar.

Een microwoning van Iso-Bella is flexibel (verplaatsbaar), modulair en multifunctioneel inzetbaar. Onze ruimtes kunnen op elk gewenst moment voor een andere toepassing gebruik worden.

Vanaf €50.650*

* Gebaseerd op een maatvoering van 5m x 3m inclusief enkele deur, draai-/kiepraam, keuken, badkamer en airco.

Vraag een offerte aan voor uw project.

Microwoning naar uw wens

Uw microwoning is altijd maatwerk. We ontwerpen een complete woning, door iedere vierkante meter optimaal te benutten. Dus zoekt u een micro-appartement, tiny house of een microwoning? Kies uit onze basisstijlen of schets ons uw wensen.

Moderna

Belichaamt een voorliefde voor eenvoud en functionaliteit.

Eleganza

Decoratieve elementen die de artistieke waarde van het gebouw verhogen.

Inclina

Functioneel voor regenwaterafvoer en gericht op natuurlijke lichtinval.

Alta

Volume en proportie met een opvallende en majestueuze uitstraling.

Samen uw woonruimte ontwerpen

Kies een stijl

Kies uit 4 stijlen.

Bepaal de maatvoering

Onze ruimtes zijn beschikbaar van 9 t/m 50m2.

Kies de afwerking

Kies een binnen- , buiten- en vloerafwerking naar keuze.

Voeg add-ons toe

Voeg add-ons toe en kleed de ruimte aan zoals u dat wilt.

Uniek concept

In vier stappen ontwikkelen we samen de ruimte die perfect aansluit op uw behoefte. Het ultieme gevoel van thuiskomen. Dat is wat we met onze ruimtes willen creëren. In alle 4 de fases van het proces ontwerpt u mee en bepaald u hoe de ruimte er van binnen en buiten uit komt te zien. Door goed naar uw wensen te luisteren ontwikkelen we samen de perfecte ruimte die aansluit bij uw behoefte.

Minimalisme met zorg ontworpen. Met de hand getekend.

Geniet met zo min mogelijk materialen op een compact aantal vierkante meters van maximaal comfort. Vertel ons uw voorkeuren, dan tekenen we uw microwoning met de hand uit. We bedenken, ontwerpen en tekenen, op zoek naar optimaal comfort in een compacte ruimte. Dankzij onze jarenlange ervaring zien wij niets over het hoofd, terwijl uw wensen het uitgangspunt vormen voor de vormgeving, indeling en afwerking. Wij begrijpen wat u belangrijk vindt.

Kozijnen

Aluminium kozijnen van hoogste kwaliteit: geïsoleerd, HR++ glas, dubbel gelaagd en altijd volgens bouwbesluit norm geproduceerd.

\

Fundering

Door gebruik te maken van schroeffundamenten, is het onderwerp “fundering” geen ingrijpend en kostbaar gegeven meer. Beton storten is verleden tijd. Uw leefruimte wordt direct bovenop de schroeven geplaatst!

\

Gevel afwerking

Door ons ruime aanbod in gevelafwerkingen, is het uiterlijk van uw leefruimte alles behalve saai. Houd u meer van een natuurlijke uitstraling of mag het strak en modern zijn? Bij Iso-Bella creëert u de ruimte die bij u past!

\

Dak

Het dakbedekking bestaat uit echt vakmanschap. Dubbel laags bitumen dakbedekking, dit betekent een zeer lang levensloop! Ook is het dak eventueel geschikt voor het plaatsen van sedum en/of zonnepanelen. Vraag naar de mogelijkheden.
\

Verlichting

Zowel de binnen als buiten verlichting is aan te sluiten op het Philips HUE systeem. Zo kunt u uw verlichting bedienen en instellen vanuit uw smartphone. Wel zo makkelijk!

\

Constructie

Unieke combinatie houtskeletbouw met solide stalen frame. Volwaardig bewoonbaar, hoge isolatie en ten alle tijden verplaatsbaar.

\

Uw microwoning op maat


Compact, maar uiterst comfortabel: wij ontwerpen uw microwoning op maat. Dankzij diverse afmetingen, afwerkingen en indelingen zijn de mogelijkheden eindeloos. Laat ons de microwoning maken zoals u die voor ogen heeft.

Onze microwoningen bouwen we voor de lange termijn. Niet voor even, maar het liefst voor een heel leven. Ervaar de hoogste kwaliteit, met een praktische indeling en aandacht voor slimme details.

Gebruik de microwoning als extra woning, gastenverblijf of bijvoorbeeld als mantelzorgwoning. Wij houden graag rekening met uw voorkeuren voor de vormgeving, inrichting en afwerking.

Waarom een microwoning van Iso-Bella?

Een microwoning is de perfecte oplossing om uw leefruimte uit te breiden. Ontdek hier de voordelen van de micro huizen van Iso-Bella.

Volwaardige woonruimte

De microwoningen van Iso-Bella kunnen gebruik worden van als volwaardige woonruimte en u kunt de woning geheel naar eigen wensen inrichten. Samen met onze designers richten we uw microwoning efficiënt in zodat u optimaal gebruik kunt maken van de ruimte.

Bespaar ruimte en geld

In de krappe woningmarkt kan het lastig zijn om nog een betaalbare woning te vinden. Een microwoning is daarom de perfecte oplossing waarmee u zowel ruimte, tijd en geld bespaard.

Verplaatsbaar

Onze prefab microwoningen zijn verplaatsbaar. U bepaalt zelf waar u de woonruimte wilt laten plaatsen en kunt deze altijd laten verplaatsen.

Een greep uit onze recente projecten

Microwoning in tuin?

Met een microwoning in uw tuin kunt u ruimte bieden aan anderen of meer ruimte creëren voor u zelf. Vraag vrijblijvend een offerte aan.

100% woonwaardig

Vanzelfsprekend uitstekend geïsoleerd, afgewerkt met hoogwaardige materialen en vanuit de fundering oerdegelijk opgebouwd. Dat is waar we bij Iso-Bella voor staan, en waarom we graag de mooiste materialen met de langste levensduur gebruiken. Uw microwoning bouwen we van Nederlandse materialen in de hoogste kwaliteit. Daarover vertellen we u graag meer, ook bij ons in de werkplaats.

Een woning vinden op een altijd krappe woningmarkt met hoge prijzen? De microwoning biedt u de perfecte oplossing voor een moderne en efficiënte woning.
Bent u benieuwd hoe we uw microwoning kunnen realiseren? Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Uw microwoning bij Iso-Bella

U wilt een microwoning laten bouwen. Wij zijn u daarmee graag van dienst. Daarnaast realiseren we aanbouwen,compacte woningen, mantelzorgwoningen, bijgebouwen, gastenverblijven en tuinkantoren.

Microwoning op maat

In de afmetingen die u wenst.

Uniek design

Tijdloos en stijlvol, uit Nederland.

Duurzaam en degelijk

Gebouwd voor de lange termijn.

Verplaatsbaar

Verplaatsbaar, modulair en multifunctioneel.

Heeft u een vraag over een microwoning?

Bekijk hieronder onze veelgestelde vragen.

Wat houdt het plug & play systeem in?
Omdat u bij ons kunt kiezen voor zaken als sanitair en keukens, is het handig om rekening te houden met het feit dat u naast elektra ook watertoevoer en afvoer moet aanleggen. Wij bieden onze ruimtes zo aan dat al het leidingwerk aan de binnenkant al weggewerkt en aangesloten is. Het aansluiten van de ruimte op de voorzieningen in uw tuin gebeurt dus enkel aan de buitenkant.
Hoe kan ik jullie bereiken?
Wij zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar van 09:00 tot 17:30.

Wilt u een offerte aanvragen? Dan is het fijn om deze rustig met onze adviseurs te kunnen bespreken als u daar de tijd voor heeft. Daarom is het mogelijk om ‘s avonds na uw werk een afspraak in te plannen om met ons uw wensen te bespreken.

Stuurt u ons een e-mailbericht? Dan maken wij de afspraak met u dat u binnen 48 uur op werkdagen een reactie krijgt.

Word de unit vooraf geproduceerd of ter plekke in elkaar gezet?
Uw eigen samengestelde microwoning wordt voor 99% voorbereid in onze werkplaats. Op locatie wordt enkel de constructie nog op de aangewezen locatie geplaatst en de hijsvoorzieningen weer gedemonteerd.
Hebben jullie een showroom?
Ons kantoor en showroom is te vinden aan de Prieelvogelweg 20 1349 CG Almere

Wilt u ons komen bezoeken, dan kunt hiervoor een afspraak maken. Dit is ook mogelijk in de avonden of het weekend.

Wat zijn de levertijden?
Omdat al onze microwoning volledig worden geprefabriceerd in een binnenruimte werken wij onder ideale omstandigheden, hierdoor kunnen wij de strakke levertijd hanteren van circa 8 tot 12 weken.
Waar krijg ik garantie op en hoeveel jaar?
Al onze leef- en werkruimtes worden uitgeleverd met een algemene garantieperiode van 5 jaar, sommige onderdelen worden hier echter op uitgesloten denk aan hang- en sluitwerk. Verder bieden wij 10 jaar garantie op de constructie. Bekijk hier onze algemene voorwaarden voor de volledige lijst.

Andere vraag? Bekijk alle veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

Wilt u een microwoning laten bouwen? Neem direct contact op.

Stel samen met onze designers uw gehele microwoning samen. Vraag vrijblijvend een offerte aan om de mogelijkheden te bespreken.