Zomervakantie

Van 16 juli t/m 6 augustus zijn wij gesloten. Vanaf 9 augustus zullen wij offerte aanvragen en e-mails weer in behandeling nemen.

Gastenverblijf

Ontvangt u graag vrienden en familie bij u thuis? Dan is het wel zo fijn om elkaar een beetje privacy te gunnen.

Gastenverblijf

Ontvangt u graag vrienden en familie bij u thuis? Dan is het wel zo fijn om elkaar een beetje privacy te gunnen.

Voorzien van alle luxe

Ontdek het toegankelijke concept van Iso-Bella. Simpel: Plug & Play.

Prijs v.a. € 15.550

Houd u van gezelligheid en ontvangt u graag gasten bij u thuis voor een gezellige avond of weekend plezier? Elkaar entertainen, samen koken en eten. In de avond een drankje doen tot in de late uurtjes en zonder dat het feest vroegtijdig beëindigd hoeft te worden omdat uw gasten niet naar huis hoeven te rijden.

Wist u dat de waarde van uw woning aanzienlijk vermeerderd met een mooi gastenverblijf in uw tuin? Zeker aangezien uw woning met een extra gebouw meer te bieden heeft dan een doorsnee woning. Mocht u er ooit voor kiezen om uw woning te verkopen, dan kan dit een doorslaggevende factor zijn voor iemand om voor uw woning te kiezen.

Een gastenverblijf van Iso-Bella is flexibel (verplaatsbaar), modulair en multifunctioneel inzetbaar. Onze ruimtes kunnen op elk gewenst moment voor een andere toepassing gebruik worden.

Waarom een gastenverblijf?

Heeft u vaak gasten over de vloer? Dan mag een gastenverblijf niet ontbreken. Een gastenverblijf in de tuin is ideaal voor als u graag uw gasten uitnodigt voor een overnachting, maar niet de ruimte in huis heeft. U gasten kunnen zich op elk gewenst moment even terugtrekken. Als uw gasten er niet zijn kunnen de kinderen of uzelf uiteraard ook genieten van de extra ruimte.

Slaap in luxe

Een gastenverblijf moet comfortabel zijn. Het is voor uw gasten een huis weg van huis. De gastenverblijven die u vindt bij Iso-Bella zijn luxe en modern afgewerkt. De ruime gastenverblijven kunnen worden voorzien van onder andere een keuken, slaapkamer en badkamer. Hierdoor kunnen uw gasten helemaal tot rust komen en ervaart uw gast een comfortabele overnachting. Als er geen gast verblijft, kunt u het gastenverblijf bijvoorbeeld inzetten als ontspanningsruimte of thuiskantoor.

Onze gastenverblijven?

De gastenverblijven die we aanbieden hebben een moderne ontwerp, zijn praktisch in gebruik en zijn een fijn onderkomen voor uw gasten.

Comfort

Met een gastenverblijf kunt u een comfortabele overnachting aan uw gasten aanbieden. Doordat de ruimtes gescheiden zijn van elkaar worden uw gasten niet gestoord. Het gevolg? Een goede nachtrust voor iedereen.

Extra ruimte

Met een gastenverblijf komt er extra ruimte vrij, niet alleen voor uw gasten, maar ook voor u. Als er geen gasten in het buitenverblijf zitten, kunt u ervoor kiezen om de extra ruimte te gebruiken als ontspanningsruimte of tuinkantoor.

Ontspannen

Een gastenverblijf betekent ontspanning voor u en ontspanning voor uw gasten. U kunt zorgeloos gasten uitnodigen en een comfortabele omgeving voor overnachting aanbieden.

1 stap verwijderd van uw droom gastenverblijf

Wilt u ook een onderhoudsvrij en modern gastenverblijf?

Vraag dan direct een offerte aan
Tuinkantoor donker grijs

Het Iso-Bella concept

Bent u op zoek naar een leefruimte die zich aanpast aan uw op dat moment spelende behoefte?

Vandaag een poolhouse, over een paar jaar de chill ruimte voor uw kinderen en nog verder weg misschien de aanleunkamer of woning voor uw vader of moeder. Wij zorgen voor een volwaardig geïsoleerde ruimte waarin u niets tekort komt!

Een multifuntionele ruimte

Bent u op zoek naar een betaalbare werk- of leefruimte die gedurende het leven met u meebeweegt? Zo kunt u nu een tuinkantoor of praktijkruimte willen, maar heeft u over 10 jaar als u bijvoorbeeld met pensioen bent meer behoefte aan ontspanning. Denk aan een gastenverblijf, thuisgym of mantelzorgwoning. Wij zorgen in ieder geval voor een volwaardig geïsoleerde ruimte waarin u niets tekort komt!
Z
Modulair
Z
Duurzaam
Z
Kant en klaar geleverd
Z
Volledig geïsoleerd
Z
Verplaatsbaar
Z
Van casco tot turn-key
Thuisgym - Iso-Bella
Tuinkantoor binnenaanzicht - Iso-Bella

7 maatvoeringen

U kunt bij ons kiezen uit zeven verschillende maatvoeringen. Onze units kunnen aan elkaar gekoppeld worden. Welke afmeting u ook kiest, elke toepassing als buitenverblijf is mogelijk. Bent u benieuwd welke maatvoering het beste past bij uw behoefte? We helpen u graag.

 • 3000 x 3000 x 2850 mm €12.890
 • 3000 x 4000 x 2850 mm €14.520
 • 3000 x 5000 x 2850 mm €16.230
 • 3000 x 6000 x 2850 mm €17.880
 • 3000 x 7000 x 2850 mm €20.250
 • 3000 x 8000 x 2850 mm €22.620
 • 3000 x 9000 x 2850 mm €24.980

* In bovenstaande vanaf prijzen is er rekening gehouden met een enkele deur (volglas). Uiteraard kunt u zelf vanuit de basis uw eigen ruimte samenstellen.

Wat is er inbegrepen?

Een Iso-Bella buitenverblijf wordt kant en klaar afgeleverd met een aantal basisopties. U kunt onze ruimtes geheel naar wens uitbreiden. Zo kunt u bijvoorbeeld zelf de kleuren, ramen, deuren, buiten en binnen afwerking samenstellen. Onze basis units worden aangeboden inclusief:

 • Vloer, wand en dak isolatie
 • Vloer (afwerkklaar)
 • Ventilatierooster
 • EPDM dakbedekking
 • 1 lichtpunt + schakelaar
 • 1 dubbele stopcontacten
 • 1 groepenkast
 • Hemelwaterafvoer 
 • Transport

* Benieuwd naar alle opties? Onze adviseurs bespreken graag de mogelijkheden tijdens een vrijblijvend adviesgesprek.

Yoga studio - Iso-Bella

Hoe werkt het samenstellen van uw gastenverblijf?

Ontdek hoe wij in vier simpele stappen het gastenverblijf van uw dromen realiseren.

1.

Adviesgesprek

Plan een vrijblijvend adviesgesprek in met één van onze adviseurs. Dit kan op afstand met een telefonisch consult of een fysieke afspraak bij ons in de showroom.

2.

Samenstellen

Aan de hand van uw wensen zullen wij samen met u de multifunctionele ruimte vormgeven, vervolgens wordt door ons een offerte uitgebracht.

3.

Productie

Na akkoord zullen wij over gaan tot productie. Door de ideale omstandigheden van het prefabriceren, kunnen wij een strakke planning hanteren.

4.

Plaatsing

Na 8 weken is het eindelijk zo ver, uw ruimte arriveert! Enkel nog over de schutting of uw woning heen en u kunt er gelijk gebruik van maken.

Er is niks fijner dan gastvrij zijn en een overnachting kunnen bieden aan uw gasten.

Bent u benieuwd hoe we uw gastenverblijf kunnen realiseren? Vraag dan een vrijblijvend adviesgesprek aan.

Waarom u voor Iso-Bella kiest?

Kwaliteit, garantie en topservice. Wij doen er alles aan om aan uw wensen te voldoen.

Persoonlijke aanpak

Bij ons zijn de lijnen kort. Dat betekent: snelle reacties en altijd dezelfde contactpersoon.

Afspraak is afspraak

Wij doen ons uiterste best om elke gemaakte afspraak na te komen. Communicatie is voor ons de sleutel naar een succesvol project!

Hoogwaardige materialen

Alleen de beste materialen zijn goed genoeg. Onze materialen zijn zorgvuldig uitgekozen en getest op kwaliteit en duurzaamheid.

Snelle levering

Wij hanteren een levertijd van 8 weken. Dit is uiteraard afhankelijk van de grootte van het project. Een verwachte levertijd wordt altijd besproken.

Ervaren montageteam

Wij hebben een ervaren montageteam. Geen gedoe met zelf klussen. Onze werk- en leefruimtes zijn prefab en in 1 dag geplaatst.

Nederlandse makelaardij

Onze producten worden in Nederland gemaakt. Wij kunnen hierdoor snel schakelen en het hele jaar door leveren. Voorraad is bij ons dus geen probleem!

Heeft u een vraag over een gastenverblijf?

Bekijk hieronder onze veelgestelde vragen.

Wat houdt het plug & play systeem in?
Omdat u bij ons kunt kiezen voor zaken als sanitair en keukens, is het handig om rekening te houden met het feit dat u naast elektra ook watertoevoer en afvoer moet aanleggen. Wij bieden onze ruimtes zo aan dat al het leidingwerk aan de binnenkant al weggewerkt en aangesloten is. Het aansluiten van de ruimte op de voorzieningen in uw tuin gebeurt dus enkel aan de buitenkant.
Hoe kan ik jullie bereiken?
Wij zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar van 09:00 tot 17:30.

Wilt u een offerte aanvragen? Dan is het fijn om deze rustig met onze adviseurs te kunnen bespreken als u daar de tijd voor heeft. Daarom is het mogelijk om ‘s avonds na uw werk een afspraak in te plannen om met ons uw wensen te bespreken.

Stuurt u ons een e-mailbericht? Dan maken wij de afspraak met u dat u binnen 48 uur op werkdagen een reactie krijgt.

Word de unit vooraf geproduceerd of ter plekke in elkaar gezet?
Uw eigen samengestelde gastenverblijf wordt voor 99% voorbereid in onze werkplaats. Op locatie wordt enkel de constructie nog op de aangewezen locatie geplaatst en de hijsvoorzieningen weer gedemonteerd.
Hebben jullie een showroom?
Ons kantoor en showroom is te vinden aan de Markerkant 10 – 13 E, 1316 AA Almere

Wilt u ons komen bezoeken, dan kunt hiervoor een afspraak maken. Dit is ook mogelijk in de avonden of het weekend.

Wat zijn de levertijden?
Omdat al onze gastenverblijf volledig worden geprefabriceerd in een binnenruimte werken wij onder ideale omstandigheden, hierdoor kunnen wij de strakke levertijd hanteren van 8 weken.
Waar krijg ik garantie op en hoeveel jaar?
Al onze leef- en werkruimtes worden uitgeleverd met een algemene garantieperiode van 5 jaar, sommige onderdelen worden hier echter op uitgesloten denk aan hang- en sluitwerk. Bekijk hier onze algemene voorwaarden voor de volledige lijst.

Andere vraag? Bekijk alle veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

Maak uw dromen werkelijkheid!

Ook een gastenverblijf laten bouwen?

Vraag een offerte aan om de mogelijkheden te bespreken. We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op!