Gastenverblijf

Ontvangt u graag vrienden en familie bij u thuis? Dan is een gastenverblijf wel zo fijn om elkaar een beetje privacy te gunnen.

Vanaf €50.650*

* Gebaseerd op een maatvoering van 5m x 3m inclusief enkele deur, draai-/kiepraam, keuken, badkamer en airco.

Aangenaam comfortabel met maximale privacy

Ontdek het toegankelijke concept van Iso-Bella. Simpel: Plug & Play.

Vanaf €50.650*

→ Klik hier voor meer info

Geniet met vrienden van een avond voor elkaar koken of biedt gasten een comfortabel bed met maximale privacy na een feestje. Een Iso-Bella gastenverblijf is geschikt voor verhuur en voor vrienden, jaarrond en tijdens alle seizoenen. Wij bouwen met hoogwaardige materialen, aangenaam comfortabel in zowel de zomer als de winter. Creëer een fijne plek waar gasten kunnen verblijven.

Een gastenverblijf van Iso-Bella is flexibel (verplaatsbaar), modulair en multifunctioneel inzetbaar. Onze ruimtes kunnen op elk gewenst moment voor een andere toepassing gebruik worden.

Vanaf €50.650*

* Gebaseerd op een maatvoering van 5m x 3m inclusief enkele deur, draai-/kiepraam, keuken, badkamer en airco.

Vraag een offerte aan voor uw project.

Losstaand met maximale privacy

Uw gastenverblijf is altijd maatwerk. Wij ontwerpen losstaand of als aanbouw, met aandacht voor maximale privacy. Ontdek de beschikbare basisstijlen of schets ons uw wensen, dan ontwerpen wij een comfortabel verblijf voor uw vrienden en gasten.

Moderna

Belichaamt een voorliefde voor eenvoud en functionaliteit.

Eleganza

Decoratieve elementen die de artistieke waarde van het gebouw verhogen.

Inclina

Functioneel voor regenwaterafvoer en gericht op natuurlijke lichtinval.

Alta

Volume en proportie met een opvallende en majestueuze uitstraling.

Samen uw woonruimte ontwerpen

Kies een stijl

Kies uit 4 stijlen.

Bepaal de maatvoering

Onze ruimtes zijn beschikbaar van 9 t/m 50m2.

Kies de afwerking

Kies een binnen- , buiten- en vloerafwerking naar keuze.

Voeg add-ons toe

Voeg add-ons toe en kleed de ruimte aan zoals u dat wilt.

Uniek concept

In vier stappen ontwikkelen we samen de ruimte die perfect aansluit op uw behoefte. Het ultieme gevoel van thuiskomen. Dat is wat we met onze ruimtes willen creëren. In alle 4 de fases van het proces ontwerpt u mee en bepaald u hoe de ruimte er van binnen en buiten uit komt te zien. Door goed naar uw wensen te luisteren ontwikkelen we samen de perfecte ruimte die aansluit bij uw behoefte.

Aandacht voor ieder detail. Totdat het klopt

Vertel ons wat u belangrijk vindt voor het gastenverblijf, dan gaan we daarmee aan de slag. Wij bedenken, ontwerpen en tekenen, alsof het voor onze eigen gasten is. Met aandacht voor comfort, privacy en luxe als u dat wenst. En met de mogelijkheid om het verblijf in te zetten als hobbyruimte of tuinkantoor als er niemand verblijft.

Kozijnen

Aluminium kozijnen van hoogste kwaliteit: geïsoleerd, HR++ glas, dubbel gelaagd en altijd volgens bouwbesluit norm geproduceerd.

\

Fundering

Door gebruik te maken van schroeffundamenten, is het onderwerp “fundering” geen ingrijpend en kostbaar gegeven meer. Beton storten is verleden tijd. Uw leefruimte wordt direct bovenop de schroeven geplaatst!

\

Gevel afwerking

Door ons ruime aanbod in gevelafwerkingen, is het uiterlijk van uw leefruimte alles behalve saai. Houd u meer van een natuurlijke uitstraling of mag het strak en modern zijn? Bij Iso-Bella creëert u de ruimte die bij u past!

\

Dak

Het dakbedekking bestaat uit echt vakmanschap. Dubbel laags bitumen dakbedekking, dit betekent een zeer lang levensloop! Ook is het dak eventueel geschikt voor het plaatsen van sedum en/of zonnepanelen. Vraag naar de mogelijkheden.
\

Verlichting

Zowel de binnen als buiten verlichting is aan te sluiten op het Philips HUE systeem. Zo kunt u uw verlichting bedienen en instellen vanuit uw smartphone. Wel zo makkelijk!

\

Constructie

Unieke combinatie houtskeletbouw met solide stalen frame. Volwaardig bewoonbaar, hoge isolatie en ten alle tijden verplaatsbaar.

\

Gastenverblijf waar u zelf zou willen slapen


Bied uw vrienden en gasten een comfortabele privéaccommodatie in uw gastenverblijf. Verhuur de ruimte of reserveer die voor avonden waarop u voor elkaar kookt of samen een feestje viert. Wij bouwen het verblijf voor gasten waar u van droomt.

Gebruik het gastenverblijf om vrienden en andere gasten te laten slapen. Genereer extra inkomsten of gebruik de ruimte multifunctioneel als gym, hobbykamer of bijvoorbeeld meditatieruimte.

Laat ons uw gastenverblijf bouwen, voor de verhuur voor vrienden. Of gebruik de ruimte als mantelzorgwoning. Wij houden graag rekening met uw speciale wensen voor de indeling, inrichting en afwerking.

Onze gastenverblijven?

De gastenverblijven die we aanbieden hebben een moderne ontwerp, zijn praktisch in gebruik en zijn een fijn onderkomen voor uw gasten.

Comfort

Met een gastenverblijf kunt u een comfortabele overnachting aan uw gasten aanbieden. Doordat de ruimtes gescheiden zijn van elkaar worden uw gasten niet gestoord. Het gevolg? Een goede nachtrust voor iedereen.

Extra ruimte

Met een gastenverblijf komt er extra ruimte vrij, niet alleen voor uw gasten, maar ook voor u. Als er geen gasten in het buitenverblijf zitten, kunt u ervoor kiezen om de extra ruimte te gebruiken als ontspanningsruimte of tuinkantoor.

Ontspannen

Een gastenverblijf betekent ontspanning voor u en ontspanning voor uw gasten. U kunt zorgeloos gasten uitnodigen en een comfortabele omgeving voor overnachting aanbieden.

Een greep uit onze recente projecten

1 stap verwijderd van uw droom gastenverblijf

Wilt u ook een onderhoudsvrij en modern gastenverblijf?

Vraag dan direct een offerte aan

Aangenaam in ieder seizoen

Laat een gastenverblijf bouwen waarin zelfs de koudste winterdagen en de warmste zomeravonden heel comfortabel blijken. Wij bouwen vanuit een oerdegelijke basis, hoogwaardig afgewerkt en natuurlijk uitstekend geïsoleerd. We gebruiken de mooiste materialen, met de langste levensduur. Zo bouwen we verblijven voor gasten die moeiteloos decennialang blijven staan. In een design dat direct de aandacht trekt, of juist niet.

Er is niks fijner dan gastvrij zijn en een overnachting kunnen bieden aan uw gasten.
Bent u benieuwd hoe we uw gastenverblijf kunnen realiseren? Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Uw woning bij Iso-Bella

U wilt een gastenverblijf realiseren. Wij zijn u daarmee graag van dienst. Daarnaast realiseren we aanbouwen, compacte woningen, mantelzorgwoningen, bijgebouwen, microwoningen en tuinkantoren.

Gastenverblijf op maat

In de afmetingen die u wenst.

Uniek design

Tijdloos en stijlvol, uit Nederland.

Duurzaam en degelijk

Gebouwd voor de lange termijn.

Maximale privacy

Zowel voor u als voor uw gasten.

Heeft u een vraag over een gastenverblijf?

Bekijk hieronder onze veelgestelde vragen.

Wat houdt het plug & play systeem in?
Omdat u bij ons kunt kiezen voor zaken als sanitair en keukens, is het handig om rekening te houden met het feit dat u naast elektra ook watertoevoer en afvoer moet aanleggen. Wij bieden onze ruimtes zo aan dat al het leidingwerk aan de binnenkant al weggewerkt en aangesloten is. Het aansluiten van de ruimte op de voorzieningen in uw tuin gebeurt dus enkel aan de buitenkant.
Hoe kan ik jullie bereiken?
Wij zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar van 09:00 tot 17:30.

Wilt u een offerte aanvragen? Dan is het fijn om deze rustig met onze adviseurs te kunnen bespreken als u daar de tijd voor heeft. Daarom is het mogelijk om ‘s avonds na uw werk een afspraak in te plannen om met ons uw wensen te bespreken.

Stuurt u ons een e-mailbericht? Dan maken wij de afspraak met u dat u binnen 48 uur op werkdagen een reactie krijgt.

Word de unit vooraf geproduceerd of ter plekke in elkaar gezet?
Uw eigen samengestelde gastenverblijf wordt voor 99% voorbereid in onze werkplaats. Op locatie wordt enkel de constructie nog op de aangewezen locatie geplaatst en de hijsvoorzieningen weer gedemonteerd.
Hebben jullie een showroom?
Ons kantoor en showroom is te vinden aan de Prieelvogelweg 20 1349 CG Almere

Wilt u ons komen bezoeken, dan kunt hiervoor een afspraak maken. Dit is ook mogelijk in de avonden of het weekend.

Wat zijn de levertijden?
Omdat al onze gastenverblijf volledig worden geprefabriceerd in een binnenruimte werken wij onder ideale omstandigheden, hierdoor kunnen wij de strakke levertijd hanteren van circa 8 tot 12 weken.
Waar krijg ik garantie op en hoeveel jaar?
Al onze leef- en werkruimtes worden uitgeleverd met een algemene garantieperiode van 5 jaar, sommige onderdelen worden hier echter op uitgesloten denk aan hang- en sluitwerk. Verder bieden wij 10 jaar garantie op de constructie. Bekijk hier onze algemene voorwaarden voor de volledige lijst.

Andere vraag? Bekijk alle veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

Maak uw dromen werkelijkheid!

Ook een gastenverblijf laten bouwen?

Vraag een offerte aan om de mogelijkheden te bespreken. We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op!