Gastenverblijf

Ontvangt u graag vrienden en familie bij u thuis? Dan is een gastenverblijf wel zo fijn om elkaar een beetje privacy te gunnen.

Vanaf €67.320,00*
*Gebaseerd op een maatvoering van 3,5m x 7m inclusief badkamer en keuken.

Gastenverblijf voorzien van alle luxe

Ontdek het toegankelijke concept van Iso-Bella. Simpel: Plug & Play.

Vanaf €67.320,00*
*Gebaseerd op een maatvoering van 3,5m x 7m inclusief badkamer en keuken.

→ Klik hier voor meer info

Houd u van gezelligheid en ontvangt u graag gasten bij u thuis voor een gezellige avond of weekend plezier? Elkaar entertainen, samen koken en eten. In de avond een drankje doen tot in de late uurtjes en zonder dat het feest vroegtijdig beëindigd hoeft te worden omdat uw gasten niet naar huis hoeven te rijden.

Wist u dat de waarde van uw woning aanzienlijk vermeerderd met een mooi gastenverblijf in uw tuin? Zeker aangezien uw woning met een extra gebouw meer te bieden heeft dan een doorsnee woning. Mocht u er ooit voor kiezen om uw woning te verkopen, dan kan dit een doorslaggevende factor zijn voor iemand om voor uw woning te kiezen.

Een gastenverblijf van Iso-Bella is flexibel (verplaatsbaar), modulair en multifunctioneel inzetbaar. Onze ruimtes kunnen op elk gewenst moment voor een andere toepassing gebruik worden.

Vanaf prijs €67.320,00

Gebaseerd op een maatvoering van 3,5m x 7m inclusief badkamer en keuken. Volledig turn-key afgewerkt met binnen en buitenafwerking naar keuze.

Liever een andere maatvoering? Vraag een offerte aan voor uw project.

Slaap in luxe

Een gastenverblijf moet comfortabel zijn. Het is voor uw gasten een huis weg van huis. De gastenverblijven die u vindt bij Iso-Bella zijn luxe en modern afgewerkt. De ruime gastenverblijven kunnen worden voorzien van onder andere een keuken, slaapkamer en badkamer. Hierdoor kunnen uw gasten helemaal tot rust komen en ervaart uw gast een comfortabele overnachting. Als er geen gast verblijft, kunt u het gastenverblijf bijvoorbeeld inzetten als ontspanningsruimte of thuiskantoor.

Samen uw gastenverblijf ontwerpen

Bepaal de maatvoering

Onze ruimtes zijn beschikbaar van 9 t/m 50m2.

Kies de afwerking

Kies een binnen- , buiten- en vloerafwerking naar keuze.

Voeg add-ons toe

Voeg add-ons toe en kleed de ruimte aan zoals u dat wilt.

Uniek concept

In drie stappen ontwikkelen we samen de ruimte die perfect aansluit op uw behoefte. Het ultieme gevoel van thuiskomen. Dat is wat we met onze ruimtes willen creëren. In alle 3 de fases van het proces ontwerpt u mee en bepaald u hoe de ruimte er van binnen en buiten uit komt te zien. Door goed naar uw wensen te luisteren ontwikkelen we samen de perfecte ruimte die aansluit bij uw behoefte.

Kozijnen

Aluminium kozijnen van hoogste kwaliteit: geïsoleerd, HR++ glas, dubbel gelaagd en altijd volgens bouwbesluit norm geproduceerd.

\

Fundering

Door gebruik te maken van schroeffundamenten, is het onderwerp “fundering” geen ingrijpend en kostbaar gegeven meer. Beton storten is verleden tijd. Uw leefruimte wordt direct bovenop de schroeven geplaatst!

\

Gevel afwerking

Door ons ruime aanbod in gevelafwerkingen, is het uiterlijk van uw leefruimte alles behalve saai. Houd u meer van een natuurlijke uitstraling of mag het strak en modern zijn? Bij Iso-Bella creëert u de ruimte die bij u past!

\

Dak

Het dakbedekking bestaat uit echt vakmanschap. Dubbel laags bitumen dakbedekking, dit betekent een zeer lang levensloop! Ook is het dak eventueel geschikt voor het plaatsen van sedum en/of zonnepanelen. Vraag naar de mogelijkheden.
\

Verlichting

Zowel de binnen als buiten verlichting is aan te sluiten op het Philips HUE systeem. Zo kunt u uw verlichting bedienen en instellen vanuit uw smartphone. Wel zo makkelijk!

\

Constructie

Unieke combinatie houtskeletbouw met solide stalen frame. Volwaardig bewoonbaar, hoge isolatie en ten alle tijden verplaatsbaar.

\

Projecten

Onze gastenverblijven?

De gastenverblijven die we aanbieden hebben een moderne ontwerp, zijn praktisch in gebruik en zijn een fijn onderkomen voor uw gasten.

Comfort

Met een gastenverblijf kunt u een comfortabele overnachting aan uw gasten aanbieden. Doordat de ruimtes gescheiden zijn van elkaar worden uw gasten niet gestoord. Het gevolg? Een goede nachtrust voor iedereen.

Extra ruimte

Met een gastenverblijf komt er extra ruimte vrij, niet alleen voor uw gasten, maar ook voor u. Als er geen gasten in het buitenverblijf zitten, kunt u ervoor kiezen om de extra ruimte te gebruiken als ontspanningsruimte of tuinkantoor.

Ontspannen

Een gastenverblijf betekent ontspanning voor u en ontspanning voor uw gasten. U kunt zorgeloos gasten uitnodigen en een comfortabele omgeving voor overnachting aanbieden.

1 stap verwijderd van uw droom gastenverblijf

Wilt u ook een onderhoudsvrij en modern gastenverblijf?

Vraag dan direct een offerte aan

Meer woonruimte in 5 stappen

Maak uw wensen kenbaar en wij doen de rest.

Offerte aanvragen

We bespreken uw wensen en leggen onze werkwijze uit. Tijdens de oriëntatie wordt er een prijsindicatie met u overlegd.

Voorlopig ontwerp

Ligt ons concept in de lijn der verwachting met uw wensen? Dan plannen we een showroom bezoek in. U ontvangt een voorlopig ontwerp & offerte op maat.

Werkvoorbereiding

Akkoord met het ontwerp? Dan starten we met de werkvoorbereiding. We bezoeken de locatie en het productieproces wordt gestart.

Realisatie

Uw nieuwe woonruimte wordt onder ideale omstandigheden in onze eigen werkplaats gebouwd. Hierdoor kunnen wij de hoogste kwaliteit garanderen.

Plaatsing

Na de laatste controle is uw woonruimte klaar om afgeleverd te worden. Na de plaatsing kunt u de ruimte direct in gebruik nemen!

“Er is niks fijner dan gastvrij zijn en een overnachting kunnen bieden aan uw gasten.“

Bent u benieuwd hoe we uw gastenverblijf kunnen realiseren? Vraag vrijblijvend een offerte aan.

De belofte van Iso-Bella

Iso-Bella maakt grootser leven makkelijk. Prefab units, kant-en-klare oplevering en service inclusief plaatsing. Kwaliteit, garantie en topservice. Wij doen er alles aan om aan uw wensen te voldoen. Zo is de keuze voor extra ruimte snel gemaakt.

Bekijk onze opgeleverde projecten om een beeld te krijgen van ons werk.

Maatwerk is onze standaard

We denken constant na over welke materialen, elementen en indeling het beste passen bij uw wensen.

Uniek Design

Een tijdloos design, modern en gemaakt op eigen bodem in hartje Nederland. Binnen 1 dag geplaatst!

Duurzaamheid voorop

Materialen van de allerbeste kwaliteit. Een duurzame bouwconstructie. Ontwikkeld met oog op de toekomst.

Duidelijke communicatie

Korte lijnen en duidelijke communicatie zijn voor ons de sleutel naar een succesvol project.

Heeft u een vraag over een gastenverblijf?

Bekijk hieronder onze veelgestelde vragen.

Wat houdt het plug & play systeem in?
Omdat u bij ons kunt kiezen voor zaken als sanitair en keukens, is het handig om rekening te houden met het feit dat u naast elektra ook watertoevoer en afvoer moet aanleggen. Wij bieden onze ruimtes zo aan dat al het leidingwerk aan de binnenkant al weggewerkt en aangesloten is. Het aansluiten van de ruimte op de voorzieningen in uw tuin gebeurt dus enkel aan de buitenkant.
Hoe kan ik jullie bereiken?
Wij zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar van 09:00 tot 17:30.

Wilt u een offerte aanvragen? Dan is het fijn om deze rustig met onze adviseurs te kunnen bespreken als u daar de tijd voor heeft. Daarom is het mogelijk om ‘s avonds na uw werk een afspraak in te plannen om met ons uw wensen te bespreken.

Stuurt u ons een e-mailbericht? Dan maken wij de afspraak met u dat u binnen 48 uur op werkdagen een reactie krijgt.

Word de unit vooraf geproduceerd of ter plekke in elkaar gezet?
Uw eigen samengestelde gastenverblijf wordt voor 99% voorbereid in onze werkplaats. Op locatie wordt enkel de constructie nog op de aangewezen locatie geplaatst en de hijsvoorzieningen weer gedemonteerd.
Hebben jullie een showroom?
Ons kantoor en showroom is te vinden aan de Prieelvogelweg 20 1349 CG Almere

Wilt u ons komen bezoeken, dan kunt hiervoor een afspraak maken. Dit is ook mogelijk in de avonden of het weekend.

Wat zijn de levertijden?
Omdat al onze gastenverblijf volledig worden geprefabriceerd in een binnenruimte werken wij onder ideale omstandigheden, hierdoor kunnen wij de strakke levertijd hanteren van circa 8 tot 12 weken.
Waar krijg ik garantie op en hoeveel jaar?
Al onze leef- en werkruimtes worden uitgeleverd met een algemene garantieperiode van 5 jaar, sommige onderdelen worden hier echter op uitgesloten denk aan hang- en sluitwerk. Verder bieden wij 10 jaar garantie op de constructie. Bekijk hier onze algemene voorwaarden voor de volledige lijst.

Andere vraag? Bekijk alle veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

Maak uw dromen werkelijkheid!

Ook een gastenverblijf laten bouwen?

Vraag een offerte aan om de mogelijkheden te bespreken. We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op!