Selecteer een pagina

Vraag hier een offerte aan.

Terence, mede-eigenaar van Iso-Bella: “Onze missie is om luxe buitenverblijven te realiseren waar onze klanten optimaal van kunnen genieten. “

Benieuwd naar de mogelijkheden? Na het aanvragen van een offerte bespreken we al uw wensen en de mogelijkheden en stellen we een offerte op.

* Alle gegevens worden in een beveiligde SSL omgeving verwerkt. We delen uw gegevens nooit met andere partijen.

Waarom u voor Iso-Bella kiest?

Kwaliteit, garantie en topservice. Wij doen er alles aan om aan uw wensen te voldoen.

Persoonlijke aanpak

Bij ons zijn de lijnen kort. Dat betekent: snelle reacties en altijd dezelfde contactpersoon.

Afspraak is afspraak

Wij doen ons uiterste best om elke gemaakte afspraak na te komen. Communicatie is voor ons de sleutel naar een succesvol project!

Hoogwaardige materialen

Alleen de beste materialen zijn goed genoeg. Onze materialen zijn zorgvuldig uitgekozen en getest op kwaliteit en duurzaamheid.

Snelle levering

Wij hanteren een levertijd van 12 weken. Dit is uiteraard afhankelijk van de grootte van het project. Een verwachte levertijd wordt altijd besproken.

Ervaren montageteam

Wij hebben een ervaren montageteam. Geen gedoe met zelf klussen. Onze werk- en leefruimtes zijn prefab en in 1 dag geplaatst.

Nederlandse makelij

Onze producten worden in Nederland gemaakt. Wij kunnen hierdoor snel schakelen en het hele jaar door leveren. Voorraad is bij ons dus geen probleem!

VRAAG EEN OFFERTE AAN!

Waar wacht u nog op?

Heeft u een project in gedachten? Vraag een offerte aan om de mogelijkheden te bespreken. We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

error: Onze content is beveiligd...