Tuinkantoor

De ideale oplossing en onmisbaar vandaag de dag. Een eigen tuinkantoor waar u ongestoord uw beroep kunt uitoefenen.

Tuinkantoor

De ideale oplossing en onmisbaar vandaag de dag. Een eigen tuinkantoor waar u ongestoord uw beroep kunt uitoefenen.

Tuinkantoor

Ontdek het toegankelijke concept van Iso-Bella. Simpel: Plug & Play.

Prijs v.a. € 31.920

Een tuinkantoor biedt vele voordelen. Of u nou ZZP‘er bent of thuiswerkt voor uw werkgever. Door een aparte werkruimte te creëren kunt u ongestoord aan het werk. Niet meer aan de keukentafel hoeven te zitten en gestoord worden door uw omgeving. Ideaal toch!

Thuiswerken brengt uiteraard nog meer voordelen met zich mee. U heeft geen reistijd om op kantoor te komen en u staat niet meer in de file op drukke dagen. Buiten de voordelen voor uzelf bent u ook nog eens duurzaam bezig omdat u voor minder uitstoot zorgt.

Een tuinkantoor van Iso-Bella is flexibel (verplaatsbaar), modulair en multifunctioneel inzetbaar. Onze ruimtes kunnen op elk gewenst moment voor een andere toepassing gebruik worden.

Het belang van een goede werkplek

Er is niks belangrijker dan een goede werkplek. Tijdens uw werk wilt u ongestoord aan de slag kunnen. Een tuinkantoor van Iso-Bella zorgt voor rust en focus. Wilt u een ruimte creëren dicht bij huis? Onze adviseurs helpen u graag op weg bij het creëren van uw ideale tuinkantoor.

Productiviteit in uw tuinkantoor

Uw eigen tuinkantoor, dat betekent de ruimte inrichten op basis van uw behoeften. U bent uw eigen baas in uw tuinkantoor. U hoeft de ruimte niet te delen met een ander, dit kan ervoor zorgen dat u minder stress ervaart tijdens het werken. Een tuinkantoor is een plek waar u echt productief aan de slag kunt.

Waarom een tuinkantoor kopen?

Als u vanuit huis werkt is het prettig als u een ruimte heeft waar werk en privé gescheiden wordt.

Ongestoord thuiswerken

Niet meer aan de keukentafel zitten met spelende kinderen en andere afleidingen. Hierdoor kunt u weer productief werken!

Geen file en reistijd

Niet meer elke dag naar kantoor rijden waardoor u tijd over heeft om meer werk te verrichten en dichter bij het thuisfront bent.

Duurzaamheid

Milieubewust omdat u minder Co2 uitstoot. Daarnaast zijn onze ruimtes gemaakt van duurzame en herbruikbare materialen.

1 STAP VERWIJDERD VAN UW DROOM TUINKANTOOR

Wilt u ook een onderhoudsvrije en moderne tuinkantoor?

Vraag direct een offerte aan!

Hoe werkt het samenstellen van uw tuinkantoor?

Ontdek hoe wij in vier simpele stappen de tuinkantoor van uw dromen realiseren.

1.

Adviesgesprek

Plan een vrijblijvend adviesgesprek in met één van onze adviseurs. Dit is een telefonisch consult waarna we een showroom bezoek met u inplannen. 

2.

Samenstellen

Aan de hand van uw wensen zullen wij samen uw multifunctionele ruimte vormgeven.  Vervolgens wordt door ons een offerte uitgebracht.

3.

Productie

Na akkoord zullen wij over gaan tot productie. Door de ideale omstandigheden van het prefabriceren, kunnen wij een strakke planning hanteren.

4.

Plaatsing

Na 12 weken is het eindelijk zo ver, uw ruimte arriveert! Enkel nog over de schutting of uw woning heen en u kunt er gelijk gebruik van maken.

Thuiswerken is het ‘nieuwe werken’. Met een tuinkantoor kunt u geconcentreerd aan het werk in uw eigen tuin.

Bent u benieuwd hoe we uw tuinkantoor kunnen realiseren? Vraag dan een vrijblijvend adviesgesprek aan.

Waarom u voor Iso-Bella kiest?

Kwaliteit, garantie en topservice. Wij doen er alles aan om aan uw wensen te voldoen.

Persoonlijke aanpak

Bij ons zijn de lijnen kort. Dat betekent: snelle reacties en altijd dezelfde contactpersoon.

Afspraak is afspraak

Wij doen ons uiterste best om elke gemaakte afspraak na te komen. Communicatie is voor ons de sleutel naar een succesvol project!

Hoogwaardige materialen

Alleen de beste materialen zijn goed genoeg. Onze materialen zijn zorgvuldig uitgekozen en getest op kwaliteit en duurzaamheid.

Snelle levering

Wij hanteren een levertijd van 12 weken. Dit is uiteraard afhankelijk van de grootte van het project. Een verwachte levertijd wordt altijd besproken.

Ervaren montageteam

Wij hebben een ervaren montageteam. Geen gedoe met zelf klussen. Onze werk- en leefruimtes zijn prefab en in 1 dag geplaatst.

Nederlandse makelaardij

Onze producten worden in Nederland gemaakt. Wij kunnen hierdoor snel schakelen en het hele jaar door leveren. Voorraad is bij ons dus geen probleem!

Heeft u een vraag over een tuinkantoor?

Bekijk hieronder onze veelgestelde vragen.

Wat houdt het plug & play systeem in?
Omdat u bij ons kunt kiezen voor zaken als sanitair en keukens, is het handig om rekening te houden met het feit dat u naast elektra ook watertoevoer en afvoer moet aanleggen. Wij bieden onze ruimtes zo aan dat al het leidingwerk aan de binnenkant al weggewerkt en aangesloten is. Het aansluiten van de ruimte op de voorzieningen in uw tuin gebeurt dus enkel aan de buitenkant.
Hoe kan ik jullie bereiken?
Wij zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar van 09:00 tot 17:30.

Wilt u een offerte aanvragen? Dan is het fijn om deze rustig met onze adviseurs te kunnen bespreken als u daar de tijd voor heeft. Daarom is het mogelijk om ‘s avonds na uw werk een afspraak in te plannen om met ons uw wensen te bespreken.

Stuurt u ons een e-mailbericht? Dan maken wij de afspraak met u dat u binnen 48 uur op werkdagen een reactie krijgt.

Word de unit vooraf geproduceerd of ter plekke in elkaar gezet?
Uw eigen samengestelde tuinkantoor wordt voor 99% voorbereid in onze werkplaats. Op locatie wordt enkel de constructie nog op de aangewezen locatie geplaatst en de hijsvoorzieningen weer gedemonteerd.
Hebben jullie een showroom?
Ons kantoor en showroom is te vinden aan de Markerkant 10 – 13 E, 1316 AA Almere

Wilt u ons komen bezoeken, dan kunt hiervoor een afspraak maken. Dit is ook mogelijk in de avonden of het weekend.

Wat zijn de levertijden?
Omdat al onze tuinkantoor volledig worden geprefabriceerd in een binnenruimte werken wij onder ideale omstandigheden, hierdoor kunnen wij de strakke levertijd hanteren van 8 weken.
Waar krijg ik garantie op en hoeveel jaar?
Al onze leef- en werkruimtes worden uitgeleverd met een algemene garantieperiode van 5 jaar, sommige onderdelen worden hier echter op uitgesloten denk aan hang- en sluitwerk. Bekijk hier onze algemene voorwaarden voor de volledige lijst.

Andere vraag? Bekijk alle veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

MOGELIJKHEDEN BESPREKEN?

Maak uw dromen werkelijkheid!

Heeft u een project in gedachten? Vraag een offerte aan om de mogelijkheden te bespreken. We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op!
error: Onze content is beveiligd...