Tuinkantoor

De ideale oplossing en onmisbaar vandaag de dag. Een eigen tuinkantoor waar u ongestoord uw beroep kunt uitoefenen.

Vanaf €29.780*

* Gebaseerd op een maatvoering van 3m x 3m. Inclusief enkele deur, draai-/kiepraam en airco.

Werk en privé perfect in balans

Ontdek het toegankelijke concept van Iso-Bella. Simpel: Plug & Play.

Vanaf €29.780*

→ Klik hier voor meer info

Zonder afleiding ongestoord werken aan uw zakelijke projecten: ervaar de luxe van een volwaardig tuinkantoor. Verruil de keukentafel voor een kantoor in de tuin, om uw concentratie veel makkelijker vast te houden en meer voor elkaar te krijgen. Wij ontwerpen en realiseren tuinkantoren voor ieder seizoen, dankzij uitstekende isolatie en een hoogwaardige afwerking van Nederlandse bouwkwaliteit.

Een tuinkantoor van Iso-Bella is flexibel (verplaatsbaar), modulair en multifunctioneel inzetbaar. Onze ruimtes kunnen op elk gewenst moment voor een andere toepassing gebruik worden.

Vanaf €29.780*

* Gebaseerd op een maatvoering van 3m x 3m. Inclusief enkele deur, draai-/kiepraam en airco.

Vraag een offerte aan voor uw project.

Met zicht op de tuin

Geniet vanuit uw kantoor van het groen van de tuin. Ervaar hoe het zicht op buiten stress verlaagt en bijdraagt aan uw inspiratie en productiviteit. Ontdek onze stijlen of vertel ons over uw voorkeuren voor een fijne werkruimte bij u thuis.

Moderna

Belichaamt een voorliefde voor eenvoud en functionaliteit.

Eleganza

Decoratieve elementen die de artistieke waarde van het gebouw verhogen.

Inclina

Functioneel voor regenwaterafvoer en gericht op natuurlijke lichtinval.

Alta

Volume en proportie met een opvallende en majestueuze uitstraling.

Samen uw woonruimte ontwerpen

Kies een stijl

Kies uit 4 stijlen.

Bepaal de maatvoering

Onze ruimtes zijn beschikbaar van 9 t/m 50m2.

Kies de afwerking

Kies een binnen- , buiten- en vloerafwerking naar keuze.

Voeg add-ons toe

Voeg add-ons toe en kleed de ruimte aan zoals u dat wilt.

Uniek concept

In vier stappen ontwikkelen we samen de ruimte die perfect aansluit op uw behoefte. Het ultieme gevoel van thuiskomen. Dat is wat we met onze ruimtes willen creëren. In alle 4 de fases van het proces ontwerpt u mee en bepaald u hoe de ruimte er van binnen en buiten uit komt te zien. Door goed naar uw wensen te luisteren ontwikkelen we samen de perfecte ruimte die aansluit bij uw behoefte.

Uw tuinkantoor met de hand getekend. Met zorg ontworpen

Werk vanuit het mooiste tuinkantoor, waar u zelfs met trots collega’s of anderen kunt ontvangen. Breng werk en privé perfect in balans, terwijl u aan huis werkt met alle materialen en gemakken bij de hand. Vertel ons wat u zoekt in het kantoor, dan gaan wij er voor u mee aan de slag. We bedenken, ontwerpen en tekenen, alsof we er zelf zouden gaan werken.

Kozijnen

Aluminium kozijnen van hoogste kwaliteit: geïsoleerd, HR++ glas, dubbel gelaagd en altijd volgens bouwbesluit norm geproduceerd.

\

Fundering

Door gebruik te maken van schroeffundamenten, is het onderwerp “fundering” geen ingrijpend en kostbaar gegeven meer. Beton storten is verleden tijd. Uw leefruimte wordt direct bovenop de schroeven geplaatst!

\

Gevel afwerking

Door ons ruime aanbod in gevelafwerkingen, is het uiterlijk van uw leefruimte alles behalve saai. Houd u meer van een natuurlijke uitstraling of mag het strak en modern zijn? Bij Iso-Bella creëert u de ruimte die bij u past!

\

Dak

Het dakbedekking bestaat uit echt vakmanschap. Dubbel laags bitumen dakbedekking, dit betekent een zeer lang levensloop! Ook is het dak eventueel geschikt voor het plaatsen van sedum en/of zonnepanelen. Vraag naar de mogelijkheden.
\

Verlichting

Zowel de binnen als buiten verlichting is aan te sluiten op het Philips HUE systeem. Zo kunt u uw verlichting bedienen en instellen vanuit uw smartphone. Wel zo makkelijk!

\

Constructie

Unieke combinatie houtskeletbouw met solide stalen frame. Volwaardig bewoonbaar, hoge isolatie en ten alle tijden verplaatsbaar.

\

Werken zoals u wenst: maatwerk met aandacht


Werk in volledige rust en zonder afleiding, precies zoals u wenst. Groots of met veel glas, praktisch op iedere vierkante meter of gecombineerd met een hobbyruimte. Wij bouwen het tuinkantoor waarin u het liefst werkt.

Laat ons uw tuinkantoor, tuinatelier of praktijkruimte bouwen. Werk er zelfstandig en als zzp’er, of nodig collega’s en anderen bij u uit. Richt het zo in als u wenst, als ideale werkruimte.

Wij realiseren tuinkantoren, net als extra woningen, gastenverblijven en bijvoorbeeld mantelzorgwoningen. Altijd in de hoogste Nederlandse bouwkwaliteit, zowel turnkey als casco.

Waarom een tuinkantoor kopen?

Als u vanuit huis werkt is het prettig als u een ruimte heeft waar werk en privé gescheiden wordt.

Ongestoord thuiswerken

Niet meer aan de keukentafel zitten met spelende kinderen en andere afleidingen. Hierdoor kunt u weer productief werken!

Geen file en reistijd

Niet meer elke dag naar kantoor rijden waardoor u tijd over heeft om meer werk te verrichten en dichter bij het thuisfront bent.

Duurzaamheid

Milieubewust omdat u minder Co2 uitstoot. Daarnaast zijn onze ruimtes gemaakt van duurzame en herbruikbare materialen.

Een greep uit onze recente projecten

1 STAP VERWIJDERD VAN UW DROOM TUINKANTOOR

Wilt u ook een onderhoudsvrije en moderne tuinkantoor?

Vraag direct een offerte aan!

Heerlijk comfortabel tijdens ieder seizoen

Uw Iso-Bella tuinkantoor is geschikt voor ieder seizoen. Het is er aangenaam warm in de winter en lekker koel in de zomer, dankzij uitstekende isolatie. De oerdegelijke basis en hoogwaardige afwerking maken onze tuinkantoren bijzonder. Wij gebruiken de mooiste materialen, met de langste levensduur. Uw tuinkantoor is verplaatsbaar en modulair, zodat u daar na uw werkzame leven zelfs weer een volgende toepassing voor kunt kiezen.

Thuiswerken is het 'nieuwe werken'. Met een kantoor in uw tuin bespaart u tijd die u dan kunt doorbrengen met uw gezin.
Bent u benieuwd hoe we uw tuinkantoor kunnen realiseren? Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Uw tuinkantoor bij Iso-Bella

U wilt een tuinkantoor realiseren. Wij zijn u daarmee graag van dienst. Daarnaast realiseren we aanbouwen, compacte woningen, mantelzorgwoningen, bijgebouwen, gastenverblijven en microwoningen.

Tuinkantoor op maat

In de afmetingen die u wenst.

Uniek design

Tijdloos en stijlvol, uit Nederland.

Duurzaam en degelijk

Gebouwd voor de lange termijn.

Ongestoord thuiswerken

Zonder afleiding van spelende kinderen.

Heeft u een vraag over een tuinkantoor?

Bekijk hieronder onze veelgestelde vragen.

Wat houdt het plug & play systeem in?
Omdat u bij ons kunt kiezen voor zaken als sanitair en keukens, is het handig om rekening te houden met het feit dat u naast elektra ook watertoevoer en afvoer moet aanleggen. Wij bieden onze ruimtes zo aan dat al het leidingwerk aan de binnenkant al weggewerkt en aangesloten is. Het aansluiten van de ruimte op de voorzieningen in uw tuin gebeurt dus enkel aan de buitenkant.
Hoe kan ik jullie bereiken?
Wij zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar van 09:00 tot 17:30.

Wilt u een offerte aanvragen? Dan is het fijn om deze rustig met onze adviseurs te kunnen bespreken als u daar de tijd voor heeft. Daarom is het mogelijk om ‘s avonds na uw werk een afspraak in te plannen om met ons uw wensen te bespreken.

Stuurt u ons een e-mailbericht? Dan maken wij de afspraak met u dat u binnen 48 uur op werkdagen een reactie krijgt.

Word de unit vooraf geproduceerd of ter plekke in elkaar gezet?
Uw eigen samengestelde tuinkantoor wordt voor 99% voorbereid in onze werkplaats. Op locatie wordt enkel de constructie nog op de aangewezen locatie geplaatst en de hijsvoorzieningen weer gedemonteerd.
Hebben jullie een showroom?
Ons kantoor en showroom is te vinden aan de Prieelvogelweg 20 1349 CG Almere

Wilt u ons komen bezoeken, dan kunt hiervoor een afspraak maken. Dit is ook mogelijk in de avonden of het weekend.

Wat zijn de levertijden?
Omdat al onze tuinkantoor volledig worden geprefabriceerd in een binnenruimte werken wij onder ideale omstandigheden, hierdoor kunnen wij de strakke levertijd hanteren van circa 8 tot 12 weken.
Waar krijg ik garantie op en hoeveel jaar?
Al onze leef- en werkruimtes worden uitgeleverd met een algemene garantieperiode van 5 jaar, sommige onderdelen worden hier echter op uitgesloten denk aan hang- en sluitwerk. Verder bieden wij 10 jaar garantie op de constructie. Bekijk hier onze algemene voorwaarden voor de volledige lijst.

Andere vraag? Bekijk alle veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

MOGELIJKHEDEN BESPREKEN?

Wilt u een tuinkantoor laten bouwen?

Heeft u een project in gedachten? Vraag een offerte aan om de mogelijkheden te bespreken. We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op!