Tuinatelier

Droomt u van uw eigen atelier? Met een tuinatelier heeft u de comfort van uw eigen huis, maar met dezelfde functies van een echte atelier.

Tuinatelier

Droomt u van uw eigen atelier? Met een tuinatelier heeft u de comfort van uw eigen huis, maar met dezelfde functies van een echte atelier.

Tuinatelier?

Ontdek het toegankelijke concept van Iso-Bella. Simpel: Plug & Play.

Prijs v.a. € 31.920

Geef uw passie voor kunst een eigen ruimte. Met een tuinatelier kunt u vanuit uw tuin de mooiste creaties maken. Een atelier die werkt zoals u het zou willen. Het is een ruimte waarin u ongestoord aan de slag kunt met het creëren van schilderijen. Wordt geïnspireerd in uw eigen ruimte waar u elke dag vol trots kunst kunt maken.

Een tuinatelier van Iso-Bella is flexibel (verplaatsbaar), modulair en multifunctioneel inzetbaar. Onze ruimtes kunnen op elk gewenst moment voor een andere toepassing gebruik worden.

Een eigen atelier

In het leven van een kunstenaar kan een atelier niet ontbreken. Met een tuinatelier heeft u altijd toegang tot uw gemaakte creaties. Met een tuinatelier kunt u volop bezig zijn met kunst, zonder vast te zitten aan bijvoorbeeld huurkosten. De tuinatelier is een ruimte volledig toegewijd aan uw kunst.

Wensen tuinatelier

Wat vindt u allemaal belangrijk aan uw tuinatelier? Bespreek al uw wensen met ons. Samen met u creëren wij graag uw droom tuinatelier om ervoor te zorgen dat de tuinatelier functioneert zoals u dat zou willen. Wij streven ernaar om een tuinatelier te bouwen waar u wordt geïnspireerd, goed kunt werken en waar u creatief kunt zijn.

Waarom een tuinatelier kopen?

Bepaal de lichtval

Voor beeldende kunstenaars is goed licht belangrijk. Met grote raamwanden komt er genoeg licht binnen en er wordt ook met de plaatsing van de tuinatelier rekening gehouden. Licht wordt dus uiteraard meegenomen in het proces.

Ruimte voor creativiteit

In uw tuinatelier is er alleen maar ruimte voor creativiteit. Dit is een ruimte waar u geïnspireerd wilt worden voor nieuwe kunst en al uw creativiteit wilt kunnen uiten bij het creëren van kunst.

Werken vanuit uw tuin

Ziet u het al voor u? Kunst creëren in de comfort vanuit uw eigen tuin. U hoeft zich geen zorgen te maken voor het huren van een atelier om uw werk te vertonen. Met uw eigen tuinatelier kunt u altijd creatief bezig zijn, zonder enige zorgen.

1 stap verwijderd van uw droom tuinatelier

Wilt u ook een onderhoudsvrij en modern tuinatelier?

Vraag dan direct een offerte aan

Hoe werkt het samenstellen van uw tuinatelier?

Ontdek hoe wij in vier simpele stappen een tuinatelier van uw dromen realiseren.

1.

Adviesgesprek

Plan een vrijblijvend adviesgesprek in met één van onze adviseurs. Dit is een telefonisch consult waarna we een showroom bezoek met u inplannen. 

2.

Samenstellen

Aan de hand van uw wensen zullen wij samen uw multifunctionele ruimte vormgeven.  Vervolgens wordt door ons een offerte uitgebracht.

3.

Productie

Na akkoord zullen wij over gaan tot productie. Door de ideale omstandigheden van het prefabriceren, kunnen wij een strakke planning hanteren.

4.

Plaatsing

Na 12 weken is het eindelijk zo ver, uw ruimte arriveert! Enkel nog over de schutting of uw woning heen en u kunt er gelijk gebruik van maken.

Een inspirerende omgeving, waar kunst creëren alleen maar makkelijker wordt gemaakt.

Bent u benieuwd hoe we uw tuinatelier kunnen realiseren? Vraag dan een vrijblijvend adviesgesprek aan.

Waarom u voor Iso-Bella kiest?

Kwaliteit, garantie en topservice. Wij doen er alles aan om aan uw wensen te voldoen.

Persoonlijke aanpak

Bij ons zijn de lijnen kort. Dat betekent: snelle reacties en altijd dezelfde contactpersoon.

Afspraak is afspraak

Wij doen ons uiterste best om elke gemaakte afspraak na te komen. Communicatie is voor ons de sleutel naar een succesvol project!

Hoogwaardige materialen

Alleen de beste materialen zijn goed genoeg. Onze materialen zijn zorgvuldig uitgekozen en getest op kwaliteit en duurzaamheid.

Snelle levering

Wij hanteren een levertijd van 12 weken. Dit is uiteraard afhankelijk van de grootte van het project. Een verwachte levertijd wordt altijd besproken.

Ervaren montageteam

Wij hebben een ervaren montageteam. Geen gedoe met zelf klussen. Onze werk- en leefruimtes zijn prefab en in 1 dag geplaatst.

Nederlandse makelaardij

Onze producten worden in Nederland gemaakt. Wij kunnen hierdoor snel schakelen en het hele jaar door leveren. Voorraad is bij ons dus geen probleem!

Heeft u een vraag over een tuinatelier?

Bekijk hieronder onze veelgestelde vragen.

Wat houdt het plug & play systeem in?
Omdat u bij ons kunt kiezen voor zaken als sanitair en keukens, is het handig om rekening te houden met het feit dat u naast elektra ook watertoevoer en afvoer moet aanleggen. Wij bieden onze ruimtes zo aan dat al het leidingwerk aan de binnenkant al weggewerkt en aangesloten is. Het aansluiten van de ruimte op de voorzieningen in uw tuin gebeurt dus enkel aan de buitenkant.
Hoe kan ik jullie bereiken?
Wij zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar van 09:00 tot 17:30.

Wilt u een offerte aanvragen? Dan is het fijn om deze rustig met onze adviseurs te kunnen bespreken als u daar de tijd voor heeft. Daarom is het mogelijk om ‘s avonds na uw werk een afspraak in te plannen om met ons uw wensen te bespreken.

Stuurt u ons een e-mailbericht? Dan maken wij de afspraak met u dat u binnen 48 uur op werkdagen een reactie krijgt.

Word de unit vooraf geproduceerd of ter plekke in elkaar gezet?
Uw eigen samengestelde tuinatelier wordt voor 99% voorbereid in onze werkplaats. Op locatie wordt enkel de constructie nog op de aangewezen locatie geplaatst en de hijsvoorzieningen weer gedemonteerd.
Hebben jullie een showroom?
Ons kantoor en showroom is te vinden aan de Markerkant 10 – 13 E, 1316 AA Almere

Wilt u ons komen bezoeken, dan kunt hiervoor een afspraak maken. Dit is ook mogelijk in de avonden of het weekend.

Wat zijn de levertijden?
Omdat al onze tuinatelier volledig worden geprefabriceerd in een binnenruimte werken wij onder ideale omstandigheden, hierdoor kunnen wij de strakke levertijd hanteren van 8 weken.
Waar krijg ik garantie op en hoeveel jaar?
Al onze leef- en werkruimtes worden uitgeleverd met een algemene garantieperiode van 5 jaar, sommige onderdelen worden hier echter op uitgesloten denk aan hang- en sluitwerk. Bekijk hier onze algemene voorwaarden voor de volledige lijst.

Andere vraag? Bekijk alle veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

Laat uw creativiteit vrij

Ook een tuinatelier laten bouwen?

Vraag een offerte aan om de mogelijkheden te bespreken. We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op!
error: Onze content is beveiligd...