Onze werkwijze

Van orïentatie tot realisatie

Bij het realiseren van een nieuwe woonruimte vinden wij het belangrijk om transparant te zijn over onze werkwijze. Zo weet u precies wat u van ons mag verwachten.

Het is belangrijk om vanaf het begin een duideljk beeld te hebben van de totale werkzaamheden. Er moet namelijk niet alleen een huisje geproduceerd worden, de plek waar deze komt te staan verdient minstens net zo veel aandacht.

Daarom maken wij vooraf een duidelijk traject, waar u en wij ons aan houden!

1. Oriëntatie

Tijdens de oriëntatie fase kunt u eenvoudig uw wensen kenbaar maken door een offerte aan te vragen.

Deze worden uitgebreid besproken om de haalbaarheid te toetsen. Zo is de plek waar uw woonruimte komt te staan van belang. Tijdens dit gesprek vertellen we u wat de mogelijkheden zijn en ontvangt u een prijsindicatie.

 

2. Bestek en voorlopig ontwerp

Ligt ons concept in de lijn der verwachting met uw wensen? Dan plannen we graag een afspraak in bij ons in de showroom waar we elkaar beter leren kennen. Samen nemen we een kijkje in onze productieruimte en kunt u de kwaliteit van onze woonruimtes en materialen ervaren.

3. Werkvoorbereiding

Bent u akkoord met de offerte en het ontwerp? Dan gaan we aan de slag met de werkvoorbereiding. We komen ter plekke kijken bij u op locatie. Eventuele zaken als vergunningsaanvraag, funderingsplan en grondwerkzaamheden worden besproken en voorbereid (indien nodig).

4. Realisatie

Uw nieuwe woonruimte wordt volledig prefab in onze eigen werkplaats gebouwd. We zorgen ervoor dat de ruimte Plug & Play ready is. Dit betekent sleutelklaar oftewel turnkey, zodat u direct van de ruimte kunt genieten na de plaatsing. Een tuinkantoor, gastenverblijf of mantelzorgwoning? Welke toepassing u ook laat realiseren, bij elke stap die wij nemen hebben wij altijd de hoogste kwaliteitsstandaarden in ons achterhoofd zodat u een leven lang kunt genieten van uw Iso-Bella ruimte!

5. Plaatsing

Op de afgesproken datum en tijd plaatsen we de Iso-Bella ruimte met een hijskraan op uw erf. De woonruimte wordt kant en klaar afgeleverd op locatie en binnen 1 dag geplaatst. Tijdens de oplevering controleren we of alles goed is aangesloten en overhandigen we de sleutels. U kunt dezelfde dag nog genieten van meer woonruimte.

De belofte van Iso-Bella

Iso-Bella maakt grootser leven makkelijk. Prefab units, Kant-en-klare oplossingen en service inclusief plaatsing. Kwaliteit, garantie en topservice. Wij doen er alles aan om aan uw wensen te voldoen. Zo is de keuze voor extra ruimte snel gemaakt.

Bekijk onze opgeleverde projecten om een beeld te krijgen van ons werk.

Maatwerk is onze standaard

We denken constant na over welke materialen, elementen en indeling het beste passen bij uw wensen.

Uniek Design

Modern of authentiek, gemaakt op eigen bodem in hartje Nederland. Binnen 1 dag geplaatst!

Duurzaamheid voorop

Materialen van de allerbeste kwaliteit. Een duurzame bouwconstructie. Ontwikkeld met oog op de toekomst.

Duidelijke communicatie

Korte lijnen en duidelijke communicatie zijn voor ons de sleutel naar een succesvol project.

Reviews

Wat klanten over ons zeggen.

Afgelopen zomer hebben we een gastenverblijf door Iso Bella laten plaatsen. We zijn zeer tevreden met het resultaat. Bedankt voor jullie inzet! Groetjes Victor en Sascha
Victor de Vos
Een geweldige klant ervaring! Na veel onderzoek uiteindelijk uitgekomen bij Iso-Bella. Er komt toch veel bij kijken - zijn we achtergekomen - waardoor we ontzettend blij waren de specifieke kennis maar met name het eerlijke advies. Je merkt aan alles dat ze met hun hele hart naar een prachtig eindresultaat werken - en daarmee een tevreden klant.
Niek Smits
Maart 2022 heeft Iso-Bella bij ons een tuinkantoor/chill ruimte geplaatst.Duidelijke offerte, goede afspraken en geleverd zoals beloofd.Ook after service is goed. Wij raden een tuinkantoor van Iso-Bella zeker aan. Wij maken er dagelijks gebruik van, het is een verrijking van onze tuin.
Mario Vermeulen
Een tuinhuis van Iso-Bella voor onze benedenwoning in Amsterdam was toch wel een van onze beste investeringen! Meer ruimte, een extra kantoor, een gastenverblijf en een plek om de was te kunnen doen. Fantastisch hoe Terence en Joseph meedachten en alles tot in de puntjes hebben uitgewerkt! Nog steeds super blij en de gasten ook 😉
Simone Pieters
We zijn blij met onze unit/tuinhuis van Iso-Bella. We gebruiken hem als werk- en studeerruimte. En in de avonduren is het onze moderne 'man-cave'. We hebben hem zelf samengesteld. Het concept van Iso-bella sloot heel goed aan bij ons basisidee. We konden elementen gemakkelijk aanpassen aan onze eigen wensen. En voor we het wisten werd de unit door de lucht in onze tuin geplaatst. Het contact met Joseph verliep heel plezierig en vanzelfsprekend. Het heeft geleid tot een heel tevreden gevoel.
Dirk Keegstra
Door Iso-Bella een buitenverblijf laten plaatsen. Ik zocht een extra werkplek die ik in de toekomst wil gaan gebruiken als gastenverblijf. Goed advies gekregen. Inmiddels in gebruik en ben erg tevreden! Thanks :-)!
D S
Na drie maanden intensief verbouwen van ons huis, werd in 1 dag het tuinhuis geleverd en gemonteerd. Door de pandemie enigszins vertraagd, maar verder niets dan lof. Zowel wat betreft de voorbereiding als de uitvoering.Kunnen niet wachten tot de lente komt.
Willem Smits
We zijn enige tijd op zoek geweest naar een opslag / tuinberging voor bij ons thuis. Uiteindelijk zijn we vanuit België bij Iso-Bella terechtgekomen. Fantastische service voor, tijdens en na de bouw.We zijn ontzettend tevreden van de kwaliteit van het product. Montage werd verzorgd door Iso-Bella en dat was allemaal netjes en zoals afgesproken.Zijn er goedkopere oplossingen te vinden voor een tuinhuis? Vast wel. Maar, betere kwaliteit dan bij Iso-Bella zal je volgens mij niet al te snel vinden.
Michiel Verbeke
Isobella heeft dit jaar een modern gastenverblijf bij mij geplaatst. Ben superdik tevreden. Het team is zeer professioneel en transparant. Heldere afspraken en het verblijf is echt top kwaliteit. Ben heel tevreden omdat het precies zo is geworden zoals ik het in gedachten had! Bedankt nogmaal!!
Jeremy Smids
Het tuinhuis zien en ik was meteen verkocht. De mannen van Iso-Bella kwamen hem met groot vakmanschap plaatsen. Prima service, alles tot in de puntjes geregeld.
Warrie Ruiter
Wij kochten online een tuinhuis bij Iso Bella in zelfbouwpakket. Het werd netjes geleverd vanuit Nederland naar België. ( Op uur en tijd) Het monteren verliep vlot, alles werd netjes meegeleverd. We zijn zeer tevreden ! En het ziet er goed uit ! Prima service en goede communicatie !!
Ann Van Dessel
Na enige tijd zoeken zagen wij op Pinterest een afbeelding van een mooi tuinhuis van Isolabella.. Vervolgens in contact getreden met een van de eigenaren, Terence Jon. Heel vriendelijk en correct te woord gestaan.Hij heeft samen met zijn collega een mooie berging met overkapping geplaatst. We hebben al vele uren kunnen genieten van dit mooie tuinhuis.Dit bedrijf durven wij iedereen aan te raden. Mooie materialen en met zorg geplaatst. Ook de service is prima.
Rob O
In mei zijn we verhuisd en hebben een tuinpaviljoen van Iso-Bella laten plaatsen.We zijn zeer tevreden en genieten er dagelijks van. De montage hebben we laten doen door Iso-Bella waarvoor we hen zeer dankbaar zijn. Ze zijn heel perfectionistisch. Een aantal problemen die tijdens de bouw aan het licht kwamen werden snel en adequaat opgelost. Ook na de oplevering zijn er nog kleine puntjes door hen verholpen. Dit was boven verwachting en we hebben alleen maar lof daarvoor. Een super service waardoor je je als klant gewaardeerd voelt. Afspraken die ze maken komen ze ook echt na.Het tuinpaviljoen is prachtig en naar alle tevredenheid. Makkelijk te onderhouden en een hele mooie moderne uitstraling. We zijn er superblij mee en ontvangen alleen maar complimenten!Dank voor jullie inzet Terence en Joseph!!Groetjes uit Limburg
Anja van Lier
Top bedrijf, fijne samenwerking en een heel gaaf product!
Ruben Voorn
js_loader

VRAAG EEN OFFERTE AAN

Bezoek onze showroom

Uiteraard nodigen we u graag uit in onze showroom zodat u de kwaliteit van onze woonruimtes en materialen kunt bekijken. Vraag een offerte aan en maak samen met onze designer uw plannen concreet.