UNIEKE SAMENWERKINGEN

Iso-Bella voor bedrijven

Wij bouwen woonoplossingen die voor vrijwel elke toepassing geschikt zijn. Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw organisatie? Op deze pagina vind u meer informatie over de mogelijkheden.

Vivlux gastenverblijf met lamellen overkapping

Iso-Bella voor bedrijven

Wij bouwen leefruimtes die voor vrijwel elke toepassing geschikt zijn. Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw onderneming? Op deze pagina vind u meer informatie over de mogelijkheden.

Samenwerken met Iso-Bella?

Samen met onze partners werken we aan het verbeteren van woon- en werk gelegenheid door bedrijven en particulieren te voorzien van duurzame oplossingen, volledig uitgerust en van alle gemakken voorzien.

Meer dan 30 maatvoeringen
Volledig naar wens samenstellen
Prefab geleverd; Plug & Play
Voldoende productiecapaciteit

Branches

Wij helpen alle bedrijven en instellingen die op zoek zijn naar woonwaardige werk- en leefruimtes. Bekijk hier de branches waar je onze ruimtes kunt vinden.

Recreatie

Zorg

Overheid

Woningbouw

Zakelijke dienstverlening

Architectuur

Zakelijke oplossingen uitgelicht

Hieronder vind u een aantal zakelijke oplossingen. De mogelijkheden zijn echter eindeloos.

Recreatie (vakantieparken)

Zoekt u luxe en modulaire leefruimtes voor uw vakantiepark of camping? Met een Iso-Bella woonoplossing kunt u een unieke oplossing bieden aan uw gasten. Dankzij ons modulaire concept kunnen we samen een unieke beleving ontwikkelen voor uw gasten. Neem contact met ons op om de mogelijkheden voor uw vakantiepark te bespreken.

Volledig naar wens samenstellen met onze designers
Alleenrecht op design mogelijk
Verschillende comfortniveaus mogelijk
Prefab geleverd en binnen 1 dag gemonteerd op locatie

Zorgwoningen

Met onze moderne en volledig aanpasbare woonoplossingen bieden wij de ideale oplossing voor zorgwoningen. Heeft u een organisatie in de zorg en zoekt u een kant en klare en woonoplossing? Neem dan vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden.

Volledig naar de zorgvraag in te richten
Ideaal als aanleunwoning en mantelzorgwoning (zorgwoning)

Pop-up stores

Onze ruimtes kunnen perfect ingezet worden als pop-up store voor uw merk of organisatie. Dankzij ons modulaire concept is het mogelijk om uw merk en producten op een gepersonaliseerde manier te presenteren. Verplaatsen van de ruimte is altijd mogelijk dankzij onze sterke constructie. Neem contact op voor meer informatie over de mogelijkheden.

Presenteer uw merk met uw eigen gekozen ambiance
Snelle plaatsing mogelijk
Binnen 1 dag operationeel

Neem contact op

Ontdek de mogelijkheden voor uw organisatie.

Bent u benieuwd naar hoe wij werken en wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen? Neem contact met ons op. We nodigen u graag uit voor een kennismakingsgesprek.