Selecteer een pagina

Tiny House

Bent u op zoek naar kleine leefruimte voor uzelf? Bij Iso-Bella kunt u zelf uw eigen tiny house samenstellen! Ontdek de mogelijkheden!

Tiny House

Bent u op zoek naar kleine leefruimte voor uzelf? Bij Iso-Bella kunt u zelf uw eigen tiny house samenstellen! Ontdek de mogelijkheden!

Ontdek het toegankelijke concept van Iso-Bella. Simpel: Plug & Play.

Prijs v.a. € 26.500

Zoekt u een tiny house die kan dienen als volwaardige woonruimte? Wij bieden u de mogelijkheid om elke vierkante meter van uw tiny house optimaal te benutten. Dankzij ons modulaire plug & play systeem kunt u zelf de opties en uitstraling van uw tiny house vormgeven. Onze tiny houses zijn ideaal als u snel op zoek bent naar (extra) woonruimte. Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag een vrijblijvende offerte aan en bezoek onze showroom!

Een tiny house van Iso-Bella is flexibel (verplaatsbaar), modulair en multifunctioneel inzetbaar. Onze ruimtes kunnen op elk gewenst moment voor een andere toepassing gebruik worden.

Waarom een tiny house?

Een tiny house brengt veel voordelen met zich mee. Als u het als hoofdwoning wilt gebruiken, bent u goedkoper uit dan bij andere woonvormen en heeft u meer kans op slagen in deze krappe woningmarkt tijd. U kunt een tiny house ook gebruiken om meer woonruimte te creëren bij uw bestaande woning. Bijvoorbeeld door deze te plaatsen in uw eigen achtertuin. Dit kan erg handig zijn als u bijvoorbeeld kinderen heeft die graag op zichzelf willen wonen maar deze stap nog niet kunnen maken omdat er simpelweg te weinig woningen beschikbaar zijn. Of als u zelf een extra woonruimte wilt creëren waarbij u kunt genieten van alle luxe die u gewend bent. Iso-Bella levert haar luxe en moderne tiny houses prefab aan.

Onze modellen

Kies uit één van onze premium modellen of ga voor maatwerk.
Benieuwd naar de mogelijkheden? We helpen u graag op weg!

Tuinkantoor binnenaanzicht - Iso-Bella

Iso Custom Made

€ 26.500 (vanafprijs)

Incl. btw

U kiest zelf de afmeting en de opties die u nodig heeft om uw ideale  leefruimte te creëren. Heeft u een speciek project in gedachten? Vraag een vrijblijvende offerte aan.

Afmeting: maatwerk

Mogelijke opties

 • Buiten-, binnen en vloerafwerking naar keuze
 • Kozijnen naar keuze
 • Keuken
 • Badkamer
 • Toilet
 • Klimaatbeheersing
 • Vloerverwarming
 • Zonnepanelen
 • Ethernet aansluiting
Tuinkantoor binnenaanzicht - Iso-Bella

Iso Sunrise Ruby

€ 31.920

incl. btw

Deze prachtige ruimte, is de robijn in onze collectie. Een extra leefruimte nodig? Ideaal als bijvoorbeeld tuinkantoor, yogastudio of tuinatelier, mancave of thuisgym.

Afmeting: 4m x 3m x 3m

Opties

 • Buiten-, binnen en vloerafwerking naar keuze
 • Aluminium kozijn: dubbele deur (2m x 2,35m)
 • Groepenkast (4 groepen)
 • 4 x Inbouwspots met dimmer
 • 2 x Buiten wandspots incl schemer sensor
 • 4 x Dubbele wandcontact dozen
 • Ventilatie
 • Verwarming
 • Ethernet aansluiting
Tuinkantoor binnenaanzicht - Iso-Bella

Iso Black Diamond

€ 64.030

incl. btw

Deze prachtige ruimte is de diamant in onze collectie. Alle ruimte die u nodig heeft om een volwaardige woonruimte te creëren. Ideaal als bijvoorbeeld gastenverblijf, praktijk aan huis of poolhouse.

Afmeting: 8m x 3,5m x 3m

Opties

 • Buiten-, binnen en vloerafwerking naar keuze
 • Aluminium kozijn: Dubbele deur (2m x 2,35m)
 • Aluminium kozijn: Vast raam (2m x 2,35m)
 • Aluminium kozijn: Draai/kiep raam (1m x 2,35m)
 • Badkamer (Incl douche, toilet en wastafel)
 • Keuken (Incl inbouw koelkast)
 • Groepenkast (4 groepen)
 • 4 x Inbouwspots met dimmer (Woonkamer)
 • 4 x Inbouwspots met dimmer (Slaapkamer)
 • 2 x Buiten wandspots incl schemer sensor
 • 6 x Dubbele wandcontact dozen
 • Mogelijkheid tot een ethernet aansluiting 

Wat is een tiny house?

Een tiny house is in de basis niets anders dan een kleine woning. Deze woonvorm is overgewaaid vanuit Amerika. In Nederland begint deze woontrend ook echt voet aan de grond te krijgen. Over het algemeen is de oppervlakte van een tiny house niet groter dan 50m². Echter bent u natuurlijk vrij in hoeverre u hier vanaf wilt wijken. Een tiny house is anders dan de traditionele woonvormen die we kennen. Dit komt door de focus die ligt op duurzaamheid waarbij elke vierkante meter optimaal gebruikt wordt. Tiny houses worden populairder doordat steeds meer mensen zich aangetrokken voelen tot het minimalistische karakter ervan. Met een tiny house van Iso-Bella heeft u de mogelijkheid om uit een kleine woning toch het nodige wooncomfort te creëren. Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag direct een vrijblijvende offerte aan en bezoek onze showroom.

Waarom een tiny house kopen?

U heeft behoefte aan een kleine woning, waarin u fijn kunt wonen.

Verplaatsbaar & te koppelen

Onze prefab tiny houses zijn verplaatsbaar en te koppelen. U bepaalt zelf waar u de woonruimte wilt laten plaatsen en kunt deze altijd laten verplaatsen.

Duurzaam

Met een tiny house kunt u minimalistisch leven en gelukkig worden met wat u daadwerkelijk nodig hebt. Wij creëren een kleine ruimte die optimaal benut kan worden

(Extra) leefruimte

Wilt u een tiny House als primaire woning gebruiken? Of gewoon meer ruimte creëren in uw achtertuin? Bepaal zelf de grootte, de indeling en de uitstraling van uw leefruimte.

Prefab en duurzaam

Een tiny house in uw eigen stijl!

Wilt u leefruimte creëren met een tiny house in de tuin of juist een kleine woning voor u en uw partner hebben? Bekijk de mogelijkheden en vraag een offerte aan.

Meer ruimte in 4 stappen

Maak uw wensen kenbaar en wij doen de rest.

Offerte aanvragen

We maken een op maat gemaakte offerte voor u en plannen een bezoek aan de showroom in.

Samenstellen

We stellen de prefab buitenruimte samen aan de hand van uw wensen. Hier rolt ook een offerte uit.

Productie

Akkoord? Dan start de productie. Omdat we werken met prefabricatie weten we altijd precies hoe lang dit duurt.

Plaatsing

Na 12 weken plaatsen we uw nieuwe leefruimte en kunt u meteen gaan genieten. We leveren de unit namelijk kant-en-klaar op.

Een tiny house van Iso-Bella is flexibel (verplaatsbaar), modulair en multifunctioneel inzetbaar. Onze ruimtes kunnen op elk gewenst moment voor een andere toepassing gebruik worden.

Bent u benieuwd hoe we uw tiny house kunnen realiseren? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.

Waarom u voor Iso-Bella kiest?

Kwaliteit, garantie en topservice. Wij doen er alles aan om aan uw wensen te voldoen.

Persoonlijke aanpak

Bij ons zijn de lijnen kort. Dat betekent: snelle reacties en altijd dezelfde contactpersoon.

Afspraak is afspraak

Wij doen ons uiterste best om elke gemaakte afspraak na te komen. Communicatie is voor ons de sleutel naar een succesvol project!

Hoogwaardige materialen

Alleen de beste materialen zijn goed genoeg. Onze materialen zijn zorgvuldig uitgekozen en getest op kwaliteit en duurzaamheid.

Snelle levering

Wij hanteren een levertijd van 12 weken. Dit is uiteraard afhankelijk van de grootte van het project. Een verwachte levertijd wordt altijd besproken.

Ervaren montageteam

Wij hebben een ervaren montageteam. Geen gedoe met zelf klussen. Onze werk- en leefruimtes zijn prefab en in 1 dag geplaatst.

Nederlandse makelij

Onze producten worden in Nederland gemaakt. Wij kunnen hierdoor snel schakelen en het hele jaar door leveren. Voorraad is bij ons dus geen probleem!

Heeft u een vraag over een tiny house?

Bekijk hieronder onze veelgestelde vragen.

Wat houdt het plug & play systeem in?
Omdat u bij ons kunt kiezen voor zaken als sanitair en keukens, is het handig om rekening te houden met het feit dat u naast elektra ook watertoevoer en afvoer moet aanleggen. Wij bieden onze ruimtes zo aan dat al het leidingwerk aan de binnenkant al weggewerkt en aangesloten is. Het aansluiten van de ruimte op de voorzieningen in uw tuin gebeurt dus enkel aan de buitenkant.
Hoe kan ik jullie bereiken?
Wij zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar van 09:00 tot 17:30.

Wilt u een offerte aanvragen? Dan is het fijn om deze rustig met onze adviseurs te kunnen bespreken als u daar de tijd voor heeft. Daarom is het mogelijk om ‘s avonds na uw werk een afspraak in te plannen om met ons uw wensen te bespreken.

Stuurt u ons een e-mailbericht? Dan maken wij de afspraak met u dat u binnen 48 uur op werkdagen een reactie krijgt.

Word de unit vooraf geproduceerd of ter plekke in elkaar gezet?
Uw eigen samengestelde tiny house wordt voor 99% voorbereid in onze werkplaats. Op locatie wordt enkel de constructie nog op de aangewezen locatie geplaatst en de hijsvoorzieningen weer gedemonteerd.
Hebben jullie een showroom?
Ons kantoor en showroom is te vinden aan de Markerkant 10 – 13 E, 1316 AA Almere

Wilt u ons komen bezoeken, dan kunt hiervoor een afspraak maken. Dit is ook mogelijk in de avonden of het weekend.

Wat zijn de levertijden?
Omdat al onze tiny house volledig worden geprefabriceerd in een binnenruimte werken wij onder ideale omstandigheden, hierdoor kunnen wij de strakke levertijd hanteren van 8 weken.
Waar krijg ik garantie op en hoeveel jaar?
Al onze leef- en werkruimtes worden uitgeleverd met een algemene garantieperiode van 5 jaar, sommige onderdelen worden hier echter op uitgesloten denk aan hang- en sluitwerk. Bekijk hier onze algemene voorwaarden voor de volledige lijst.

Andere vraag? Bekijk alle veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

Extra leefruimte en minimalistisch wonen?

Stel uw eigen tiny house samen!

Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag een offerte aan en bespreek uw wensen met onze adviseurs.
error: Onze content is beveiligd...