Tiny House

Bent u op zoek naar kleine leefruimte voor uzelf? Bij Iso-Bella kunt u zelf uw eigen tiny house samenstellen! Ontdek de mogelijkheden!

Vanaf €50.650*
*Gebaseerd op een maatvoering van 5m x 3m inclusief fundering, badkamer en airco.

Prefab Tiny House

Ontdek het toegankelijke concept van Iso-Bella. Simpel: Plug & Play.

Vanaf €50.650*
*Gebaseerd op een maatvoering van 5m x 3m inclusief fundering, badkamer en airco.

→ Klik hier voor meer info

Zoekt u een tiny house die kan dienen als volwaardige woonruimte? Wij bieden u de mogelijkheid om elke vierkante meter van uw tiny house optimaal te benutten. Dankzij ons modulaire plug & play systeem kunt u zelf de opties en uitstraling van uw kleine woning vormgeven. Een Iso-Bella woonoplossing is ideaal als u snel op zoek bent naar (extra) woonruimte. Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag een vrijblijvende offerte aan en bezoek onze showroom!

Een tiny house van Iso-Bella is flexibel (verplaatsbaar), modulair en multifunctioneel inzetbaar. Onze ruimtes kunnen op elk gewenst moment voor een andere toepassing gebruik worden.

Vanaf prijs €50.650

*Gebaseerd op een maatvoering van 5m x 3m inclusief fundering, badkamer en airco. Volledig turn-key afgewerkt met binnen en buitenafwerking naar keuze.

Liever een andere maatvoering? Vraag een offerte aan voor uw project.

Waarom een tiny house?

Een tiny house brengt veel voordelen met zich mee. Als u het als hoofdwoning wilt gebruiken, bent u goedkoper uit dan bij andere woonvormen en heeft u meer kans op slagen in deze krappe woningmarkt tijd. U kunt een tiny house ook gebruiken om meer woonruimte te creëren bij uw bestaande woning. Bijvoorbeeld door deze te plaatsen in uw eigen achtertuin. Dit kan erg handig zijn als u bijvoorbeeld kinderen heeft die graag op zichzelf willen wonen maar deze stap nog niet kunnen maken omdat er simpelweg te weinig woningen beschikbaar zijn. Of als u zelf een extra woonruimte wilt creëren waarbij u kunt genieten van alle luxe die u gewend bent. Iso-Bella levert haar luxe en moderne tiny houses prefab aan.

Samen uw tiny house ontwerpen

Bepaal de maatvoering

Onze ruimtes zijn beschikbaar van 9 t/m 50m2.

Kies de afwerking

Kies een binnen- , buiten- en vloerafwerking naar keuze.

Voeg add-ons toe

Voeg add-ons toe en kleed de ruimte aan zoals u dat wilt.

Uniek concept

In drie stappen ontwikkelen we samen de ruimte die perfect aansluit op uw behoefte. Het ultieme gevoel van thuiskomen. Dat is wat we met onze ruimtes willen creëren. In alle 3 de fases van het proces ontwerpt u mee en bepaald u hoe de ruimte er van binnen en buiten uit komt te zien. Door goed naar uw wensen te luisteren ontwikkelen we samen de perfecte ruimte die aansluit bij uw behoefte.

Kozijnen

Aluminium kozijnen van hoogste kwaliteit: geïsoleerd, HR++ glas, dubbel gelaagd en altijd volgens bouwbesluit norm geproduceerd.

\

Fundering

Door gebruik te maken van schroeffundamenten, is het onderwerp “fundering” geen ingrijpend en kostbaar gegeven meer. Beton storten is verleden tijd. Uw leefruimte wordt direct bovenop de schroeven geplaatst!

\

Gevel afwerking

Door ons ruime aanbod in gevelafwerkingen, is het uiterlijk van uw leefruimte alles behalve saai. Houd u meer van een natuurlijke uitstraling of mag het strak en modern zijn? Bij Iso-Bella creëert u de ruimte die bij u past!

\

Dak

Het dakbedekking bestaat uit echt vakmanschap. Dubbel laags bitumen dakbedekking, dit betekent een zeer lang levensloop! Ook is het dak eventueel geschikt voor het plaatsen van sedum en/of zonnepanelen. Vraag naar de mogelijkheden.
\

Verlichting

Zowel de binnen als buiten verlichting is aan te sluiten op het Philips HUE systeem. Zo kunt u uw verlichting bedienen en instellen vanuit uw smartphone. Wel zo makkelijk!

\

Constructie

Unieke combinatie houtskeletbouw met solide stalen frame. Volwaardig bewoonbaar, hoge isolatie en ten alle tijden verplaatsbaar.

\

Een greep uit onze recente projecten

Waarom een tiny house kopen?

U heeft behoefte aan een kleine woning, waarin u fijn kunt wonen.

Verplaatsbaar & te koppelen

Onze prefab tiny houses zijn verplaatsbaar en te koppelen. U bepaalt zelf waar u de woonruimte wilt laten plaatsen en kunt deze altijd laten verplaatsen.

Duurzaam

Met een tiny house kunt u minimalistisch leven en gelukkig worden met wat u daadwerkelijk nodig hebt. Wij creëren een kleine ruimte die optimaal benut kan worden

(Extra) leefruimte

Wilt u een tiny house als primaire woning gebruiken? Of gewoon meer ruimte creëren in uw achtertuin? Bepaal zelf de grootte, de indeling en de uitstraling van uw leefruimte.

Prefab en duurzaam

Een tiny house in uw eigen stijl!

Wilt u leefruimte creëren met een tiny house in de tuin of juist een kleine woning voor u en uw partner hebben? Bekijk de mogelijkheden en vraag een offerte aan.

Met de hand getekend. Met zorg ontworpen.

Uw wensen vormen voor ons het uitgangspunt. Wij bedenken, ontwerpen en tekenen met de zorg en aandacht alsof het ons eigen project is. Samen met u selecteren we stap voor stap de ideale locatie, de vormgeving, de indeling en alles wat erbij komt kijken. Zonder zorgen. Omdat wij begrijpen wat u belangrijk vindt. Turnkey of casco: u beslist.

“Een tiny house van Iso-Bella is flexibel (verplaatsbaar), modulair en multifunctioneel inzetbaar. Onze ruimtes kunnen op elk gewenst moment voor een andere toepassing gebruik worden.“

Bent u benieuwd hoe we uw tiny house kunnen realiseren? Vraag vrijblijvend een offerte aan.

De belofte van Iso-Bella

Iso-Bella maakt grootser leven makkelijk. Prefab units, kant-en-klare oplevering en service inclusief plaatsing. Kwaliteit, garantie en topservice. Wij doen er alles aan om aan uw wensen te voldoen. Zo is de keuze voor extra ruimte snel gemaakt.

Bekijk onze opgeleverde projecten om een beeld te krijgen van ons werk.

Maatwerk is onze standaard

We denken constant na over welke materialen, elementen en indeling het beste passen bij uw wensen.

Uniek Design

Een tijdloos design, modern en gemaakt op eigen bodem in hartje Nederland. Binnen 1 dag geplaatst!

Duurzaamheid voorop

Materialen van de allerbeste kwaliteit. Een duurzame bouwconstructie. Ontwikkeld met oog op de toekomst.

Duidelijke communicatie

Korte lijnen en duidelijke communicatie zijn voor ons de sleutel naar een succesvol project.

Heeft u een vraag over een tiny house?

Bekijk hieronder onze veelgestelde vragen.

Wat houdt het plug & play systeem in?
Omdat u bij ons kunt kiezen voor zaken als sanitair en keukens, is het handig om rekening te houden met het feit dat u naast elektra ook watertoevoer en afvoer moet aanleggen. Wij bieden onze ruimtes zo aan dat al het leidingwerk aan de binnenkant al weggewerkt en aangesloten is. Het aansluiten van de ruimte op de voorzieningen in uw tuin gebeurt dus enkel aan de buitenkant.
Hoe kan ik jullie bereiken?
Wij zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar van 09:00 tot 17:30.

Wilt u een offerte aanvragen? Dan is het fijn om deze rustig met onze adviseurs te kunnen bespreken als u daar de tijd voor heeft. Daarom is het mogelijk om ‘s avonds na uw werk een afspraak in te plannen om met ons uw wensen te bespreken.

Stuurt u ons een e-mailbericht? Dan maken wij de afspraak met u dat u binnen 48 uur op werkdagen een reactie krijgt.

Word de unit vooraf geproduceerd of ter plekke in elkaar gezet?
Uw eigen samengestelde tiny house wordt voor 99% voorbereid in onze werkplaats. Op locatie wordt enkel de constructie nog op de aangewezen locatie geplaatst en de hijsvoorzieningen weer gedemonteerd.
Hebben jullie een showroom?
Ons kantoor en showroom is te vinden aan de Prieelvogelweg 20 1349 CG Almere

Wilt u ons komen bezoeken, dan kunt hiervoor een afspraak maken. Dit is ook mogelijk in de avonden of het weekend.

Wat zijn de levertijden?
Omdat al onze tiny house volledig worden geprefabriceerd in een binnenruimte werken wij onder ideale omstandigheden, hierdoor kunnen wij de strakke levertijd hanteren van circa 8 tot 12 weken.
Waar krijg ik garantie op en hoeveel jaar?
Al onze leef- en werkruimtes worden uitgeleverd met een algemene garantieperiode van 5 jaar, sommige onderdelen worden hier echter op uitgesloten denk aan hang- en sluitwerk. Verder bieden wij 10 jaar garantie op de constructie. Bekijk hier onze algemene voorwaarden voor de volledige lijst.

Andere vraag? Bekijk alle veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

Extra leefruimte en minimalistisch wonen

Ook een tiny house laten bouwen?

Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag een offerte aan. We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.