Heb je vragen?

Bekijk hieronder onze veelgestelde vragen. Liever een adviseur spreken? Plan dan een vrijblijvend adviesgesprek in.

Bereikbaarheid

Hoe kan ik jullie bereiken?

Wij zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar van 09:00 tot 17:30.

Wilt u een offerte aanvragen? Dan is het fijn om deze rustig met onze adviseurs te kunnen bespreken als u daar de tijd voor heeft. Daarom is het mogelijk om ‘s avonds na uw werk een afspraak in te plannen om met ons uw wensen te bespreken.

Stuurt u ons een e-mailbericht? Dan maken wij de afspraak met u dat u binnen 48 uur op werkdagen een reactie krijgt.

Hebben jullie een showroom waar ik de multifunctionele ruimtes kan bekijken?

Ons kantoor en showroom is te vinden aan de Markerkant 10 – 13 E, 1316 AA Almere.

Wilt u ons komen bezoeken, dan kunt hiervoor een afspraak maken. Dit is ook mogelijk in de avonden of het weekend.

 

Staat je vraag er niet tussen?

Vul dan ons contactformulier in. Je wordt z.s.m. teruggebeld door een adviseur.

Product technisch

Zijn de tuinhuizen ook geschikt om in te wonen?

Onze tuinhuizen zijn niet direct bedoeld om in te wonen, wel kunt u het klimaat zeer goed regelen. Dit komt door de hoge isolatiewaarden van onze materialen. Afhankelijk van het doeleinde bepalen wij samen met u de dikte van de wanden en het dak. Zo is de isolatiewaarde van een woonhuis gesteld op een R waarde van minimaal 4. Wij behalen  met onze 125 mm panelen een R waarde van 3,5.

Zijn jullie producten volledig onderhoudsvrij?

Ja, de tuinhuizen en schuttingen van Iso-Bella zijn het gehele jaar onderhoudsvrij. Uiteraard is het wel een stuk fraaier om er soms even wat aandacht aan te geven en er een doekje overheen te halen. 

Kunnen de tuinhuizen op maat worden besteld?

Onze tuinhuizen zijn te leveren met een start lengte van 1725 mm en dan telkens uit te breiden in stappen van 1150 mm (dit is de breedte van een paneel). Wilt u het exact op maat, dan is dit tegen een meerprijs te bespreken.

Waarom zou ik kiezen voor EPS sandwichpanelen en niet voor materialen zoals composiet, kunststof of hout?

Hout vergt veel onderhoud. Bij het niet op tijd onderhouden kan het snel vergrijzen en gaan werken waardoor uw tuinhuis er nooit meer het zelfde uit ziet als in het begin.

Composiet bestaat uit verschillende componenten, vaak zit hier hout en hars in verwerkt. Omdat het hout en hars bevat werkt het nog steeds net als hout. Door het wisselvallige weer kunnen er snel vlekken ontstaan en kan de kleurechtheid niet gewaarborgd worden.

Kunststof als materiaal voor uw tuinhuis was tot voorheen de beste keuze. Een stevig maar toch licht materiaal. Nadeel dat aan kunststof kleeft is dat het niet bestendig is tegen uv-straling, waardoor het gaat verkleuren bij blootstelling aan zon.

Voorkomt u liever alle bovengenoemde problemen?
Kies dan voor tuinhuizen van Iso-Bella gemaakt van EPS sandwichpanelen.

Waar kan ik een tuinhuis allemaal voor gebruiken?

Dit kunt u natuurlijk zelf bepalen. De meeste klanten gebruiken onze tuinhuizen voor de volgende toepassingen:

– Berging/Opslag (Fiets, motor, gereedschap, meubelen)
– Hobby- of werkruimte
– Tijdelijk of voor langere tijd woonruimte

Doordat onze tuinhuizen gemaakt zijn met EPS sandwichpanelen is er sprake van zeer hoge isolatiewaarden. Hierdoor kunt u vrijwel het gehele jaar ook tijd in uw tuinhuis doorbrengen tijdens het klussen.

Plaatsing

De tuinhuizen worden prefab geleverd, kan ook ik dit zelf in elkaar zetten?

Zeker, uiteraard is een beetje handigheid natuurlijk wel gewenst. Er is daarnaast een duidelijke montagehandleiding bijgevoegd waarin alle stappen nauwkeurig worden uitgelegd. Mocht u er niet uitkomen en het toch liever willen laten monteren? Dan kan Iso-Bella de montage vakkundig voor u uitvoeren.

Wat gebruik ik als ondervloer?

Het tuinhuis dient geplaatst te worden op een vlakke en dragende ondergrond. Denk hierbij aan een betonvloer, betonband, tegelvloer of houtenvloer. De ondergrond dient qua afmetingen ruimer te zijn dan de afmetingen van het tuinhuis zodat het tuinhuis d.m.v. schroeven gemakkelijk op het grondprofiel aan de ondergrond gemonteerd kan worden.

Iso-Bella biedt ook de mogelijkheid een bij passende geïsoleerde ondervloer te leveren van hetzelfde materiaal als uw tuinhuis. Hiervoor kunt u contact opnemen of een opmerking toevoegen bij het aanvragen van een offerte.

Ik wil ook graag elektra in mijn tuinhuis, kan ik dit zelf doen of doen jullie dit?

U dient zelf ervoor te zorgen dat er een elektriciteitskabel vanuit uw huis naar de tuin loopt en het liefst vanaf een aparte groep. Ook het aansluiten van stopcontacten valt hieronder. Wij adviseren dit door een gecertificeerd installatiebedrijf te laten aanleggen. Het aansluiten en monteren van de verlichting verzorgd Iso-Bella.

 

Wat zijn de montagekosten?

Voor elk project spreken wij samen met u van te voren een vast bedrag af. 

Levering

Wat zijn de transportkosten?

Deze zijn vanaf € 230, afhankelijk van de locatie en bereikbaarheid.

Is het ook mogelijk om met eigen vervoer mijn tuinhuis en/of schutting zelf op te halen?

Afhankelijk van het project en de grootte, kunt u deze in overleg zelf ophalen bij onze opslag. Hiermee zult u de transportkosten besparen.

Waar krijg ik garantie op en hoeveel jaar?

Iso-Bella geeft op de coating een garantie van 10 jaar en op de constructie 1 jaar wanneer wij het gemonteerd hebben.

MOGELIJKHEDEN BESPREKEN?

Maak uw dromen werkelijkheid!

Heeft u een project in gedachten? Vraag een offerte aan om de mogelijkheden te bespreken. We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op!