Selecteer een pagina

Heeft u een vraag?

Bekijk hieronder onze veelgestelde vragen. Liever een adviseur spreken? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan

Bereikbaarheid

Hoe kan ik jullie bereiken?

Wij zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar van 09:00 tot 17:30.

Wilt u een offerte aanvragen? Dan is het fijn om deze rustig met onze adviseurs te kunnen bespreken als u daar de tijd voor heeft. Daarom is het mogelijk om ‘s avonds na uw werk een afspraak in te plannen om met ons uw wensen te bespreken.

Stuurt u ons een e-mailbericht? Dan maken wij de afspraak met u dat u binnen 48 uur op werkdagen een reactie krijgt.

Hebben jullie een showroom waar ik de multifunctionele ruimtes kan bekijken?

Ons kantoor en showroom is te vinden aan de Prieelvogelweg 20, 1349 CG Almere.

Wilt u ons komen bezoeken, dan kunt hiervoor een afspraak maken. Dit is ook mogelijk in de avonden of het weekend.

 

Staat uw vraag er niet tussen?

Vul dan ons contactformulier in. u wordt z.s.m. teruggebeld door een adviseur.

Product technisch

Zijn de buitenverblijven goed geïsoleerd?

Al onze leef- en werkruimtes zijn uitstekend geïsoleerd, rondom wordt altijd een Rc waarde behaald van minimaal 3,5!

Zijn de buitenverblijven ook geschikt om in te wonen?

Onze buitenverblijven zijn in de basis niet bedoeld om in te wonen. Afhankelijk van de toepassing bepalen wij samen met u de dikte van de wanden en het dak. De isolatiewaarde van een woonhuis is vastgesteld op een R waarde van minimaal 4. Wij behalen  met onze 125 mm panelen een R waarde van 3,5.

Kunnen jullie buitenverblijven op maat worden besteld?

Onze leef- en werkruimtes zijn momenteel enkel te leveren in 4 maatvoeringen.

  • 3000 x 3000 x 2850 mm
  • 3000 x 4000 x 2850 mm
  • 3000 x 5000 x 2850 mm
  • 3000 x 6000 x 2850 mm

Waarom zou ik kiezen voor een buitenverblijf gemaakt van sandwichpanelen en niet voor materialen zoals composiet, kunststof of hout?

Hout vergt veel onderhoud. Bij het niet op tijd onderhouden kan het snel vergrijzen en gaan werken waardoor uw tuinhuis er nooit meer het zelfde uit ziet als in het begin.

Composiet bestaat uit verschillende componenten, vaak zit hier hout en hars in verwerkt. Omdat het hout en hars bevat werkt het nog steeds net als hout. Door het wisselvallige weer kunnen er snel vlekken ontstaan en kan de kleurechtheid niet gewaarborgd worden.

Kunststof als materiaal voor uw tuinhuis was tot voorheen de beste keuze. Een stevig maar toch licht materiaal. Nadeel dat aan kunststof kleeft is dat het niet bestendig is tegen uv-straling, waardoor het gaat verkleuren bij blootstelling aan zon.

Voorkomt u liever alle bovengenoemde problemen? Kies dan voor een buitenverblijf van Iso-Bella gemaakt van sandwichpanelen.

Waar kan ik jullie buitenverblijven allemaal voor gebruiken?

Onze werk en leefruimtes zijn multifunctioneel inzetbaar. De meeste klanten gebruiken onze buitenverblijven  voor  volgende toepassingen:

– Tuinberging (opslag voor uw fiets, motor, gereedschap, meubelen etc.)
– Hobbyruimte
– Tijdelijke woonruimte (bijvoorbeeld voor uw kinderen)
– Tuinkantoor (werkruimte)
– Poolhouse
– Tuinhuis (met overkapping)
– Mancave
– Salon aan huis
– Mantelzorgwoning
– Gastenverblijf
– Thuisgym

Staat uw toepassing niet in het lijstje? Neem contact met ons op om te bespreken of onze multifunctionele buitenverblijven geschikt is voor de toepassing die u in gedachten heeft.

Contact opnemen

Zijn de kozijnen geïsoleerd?

Al onze aluminium kozijnen zijn thermisch onderbroken, dit betekent dat de buitenlucht nooit direct in contact staat met de binnenruimte. Daarnaast is het glas altijd HR++ uitgevoerd, zo behoud u niet alleen uw isolatie maar houdt u geluid van buiten ook tegen.

Kan ik mijn buitenverblijf zelf vormgeven?

De kracht van ons concept is dat wij u geen standaard model voorschotelen. Elke wens is weer anders. Wilt u bijvoorbeeld een deur of schuifpui? Een keuken, badkamer en keuken? Onze adviseurs helpen u graag op weg met de verschillende opties die wij aanbieden.

Wat heeft de buitenverblijf voor dakbedekking?

Omdat wij naast comfort ook graag gemak bieden, zijn al onze materialen zorgvuldig uitgekozen. Weinig onderhoud, lange levensduur. Daarom kiezen wij voor EPDM, wist u dat EPDM tot wel 30 jaar mee gaat?

Kan ik de buitenverblijf op een later moment nog uitbreiden?

Mocht u naderhand het buitenverblijf willen uitbreiden, dan bieden wij daar een uniek koppelsysteem voor overkappingen aan. Zo heeft u niet alleen een ideale leef- en werkruimte, maar creëert u ook een gezellige buitenruimte.

Is het mogelijk om zonnepanelen te plaatsen op het dak?

Ja dit is mogelijk. Afhankelijk van uw wensen kunnen wij u adviseren en in contact brengen met één van onze partners op het gebied van zonnepanelen.

Is het mogelijk om een sedum dak (groen dak) te plaatsen op het dak?

Ja dit is mogelijk. Afhankelijk van uw wensen kunnen wij u adviseren en in contact brengen met één van onze partners op het gebied sedum daken.

Kan ik sanitair laten installeren?

In elk maatvoering past een complete badkamer uitgevoerd met een wastafel, douchecabine en inbouw WC. Geen douche nodig, maar alleen toiletruimte? Uiteraard ook geen enkel probleem!

Is het mogelijk om een keuken te plaatsen?

Ook het laten plaatsen van een keuken/pantry is bij ons mogelijk. Wij hebben een aantal pakketten samengesteld waar u heel makkelijk een keuze uit kunt maken.

Kan ik een airconditioning laten installeren in de ruimte?

Uiteraard! In een relatief kleine ruimte is het juist aan te raden met een airconditioning te werken. U kunt door de hoge isolatiewaarden met zeer geringe inspanning de ruimte op een prettige klimaat brengen. Onze airco kan namelijk niet alleen koelen maar ook verwarmen!

Wat houdt het Plug&Play systeem in?

Omdat u bij ons kunt kiezen voor zaken als sanitair en keukens, is het handig om rekening te houden met het feit dat u naast elektra ook watertoevoer en afvoer moet aanleggen. Wij bieden onze ruimtes zo aan dat al het leidingwerk aan de binnenkant al weggewerkt en aangesloten is. Het aansluiten van de ruimte op de voorzieningen in uw tuin gebeurt dus enkel aan de buitenkant.

Wat gebruik ik als ondervloer?

Het tuinhuis dient geplaatst te worden op een vlakke en dragende ondergrond. Denk hierbij aan een betonvloer, betonband, tegelvloer of houtenvloer. De ondergrond dient qua afmetingen ruimer te zijn dan de afmetingen van het tuinhuis zodat het tuinhuis d.m.v. schroeven gemakkelijk op het grondprofiel aan de ondergrond gemonteerd kan worden.

Iso-Bella biedt ook de mogelijkheid een bij passende geïsoleerde ondervloer te leveren van hetzelfde materiaal als uw tuinhuis. Hiervoor kunt u contact opnemen of een opmerking toevoegen bij het aanvragen van een offerte.

Ik wil ook graag elektra in mijn buitenverblijf. Kan ik dit zelf doen of doen jullie dit?

U dient zelf ervoor te zorgen dat er een elektriciteitskabel vanuit uw huis naar de tuin loopt. Wij adviseren altijd om onze buitenverblijven op een aparte groep aan te sluiten. U kunt de elektra het beste door een gecertificeerd installatiebedrijf laten aanleggen. Het aansluiten en monteren van de verlichting van de ruimte verzorgen wij voor u.

 

Levering

Waar krijg ik garantie op en hoeveel jaar?

Iso-Bella geeft op de coating een garantie van 10 jaar en op de constructie 1 jaar wanneer wij het gemonteerd hebben.

Wordt het buitenverblijf vooraf geproduceerd of ter plekke in elkaar gezet?

Uw eigen samengestelde buitenverblijf wordt voor 99% voorbereid in onze werkruimtes. Op locatie wordt enkel de constructie nog op de aangewezen locatie geplaatst en de hijsvoorzieningen weer gedemonteerd.

Zijn de buitenverblijven na het plaatsen nog steeds verplaatsbaar?

Uiteraard! Wij leveren ook de service om het buitenverblijf binnen de bestaande tuin te verplaatsen, ook kunt ons inzetten bij een verhuizing. Uw leef- en werkruimte verhuist namelijk met u mee!

 

Wat zijn de levertijden?

Omdat al onze buitenverblijven volledig worden geprefabriceerd in een binnenruimte  werken wij onder ideale omstandigheden, hierdoor kunnen wij de strakke levertijd hanteren van 8 weken.

Hoe zit het met de hijswerkzaamheden, kan dat wel bij mij?

Door de juiste samenwerkingen is geen enkel hijswerk ons te groot. Of het in een Amsterdamse binnentuin wordt geplaatst waar wij eerst over 4 hoog moeten hijsen, of vanuit de oprit 50 meter richting de achtertuin hijsen? Geen enkel probleem! Neem contact met ons op om de situatie te analyseren! 

Leveren jullie ook in het buitenland?

Dat is zeker mogelijk, neem contact op met een van onze adviseurs om de mogelijkheden te bespreken. Binnenkort zal zelfs de eerste overzeese levering plaatsvinden!  

Service

Heb ik garantie op mijn product?

Al onze leef- en werkruimtes worden uitgeleverd met een algemene garantieperiode van 5 jaar, sommige onderdelen worden hier echter op uitgesloten denk aan hang- en sluitwerk. Bekijk hier onze algemene voorwaarden voor de volledige lijst.

Mag ik zo een buitenverblijf zomaar in de tuin plaatsen of heb ik een vergunning nodig?

In de meeste gevallen heeft u geen vergunning nodig. Dit is natuurlijk wel afhankelijk van een aantal factoren, dat kan zijn de grootte en hoogte van het object. Maar ook de locatie waar de ruimte komt te staan kan hier invloed  op hebben. Vraag in uw eigen gemeente na wat de mogelijkheden zijn.

Hoe zit het met de fundering?

Wanneer wij voor u de fundering mogen verzorgen zullen wij dit altijd doen in combinatie met schroeffunderingen. Dit is een laagdrempelige stabiele fundering tegen een eerlijke prijs. Door de stalen kooiconstructie kan het buitenverblijf gelijk bovenop de schroeven geplaatst worden. Hierdoor zijn heipalen of betonstorten volledig overbodig!

Hoe kan ik mijn tuin voorbereiden op de plaatsing?

Dat is natuurlijk afhankelijk van de situatie, eventuele bestrating dient verwijderd te worden. Indien het buitenverblijf een aantal cm ingegraven moet worden, zal deze laag ook in de voorbereiding uitgegraven moeten worden. Alles wordt uiteraard intensief met elkaar besproken. 

 

MOGELIJKHEDEN BESPREKEN?

Maak uw dromen werkelijkheid!

Heeft u een project in gedachten? Vraag een offerte aan om de mogelijkheden te bespreken. We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op!

error: Onze content is beveiligd...