Van concept naar realisatie

Stel samen met onze designers uw woonruimte samen. Een uniek concept. Tot in de puntjes uitgedacht.

Tuinkantoor donker grijs

Van concept naar realisatie

Stel samen met onze designers uw woonruimte samen. Een uniek concept. Tot in de puntjes uitgedacht.

In vier stappen naar uw droomruimte.

1. Kies een stijl

Kies uit vier unieke stijlen die geïnspireerd zijn door Italiaanse elegantie en moderniteit. Elke stijl heeft zijn eigen kenmerken, vooral opvallend in de afwerking van het dak, wat een cruciaal element is in de architectonische expressie van elke ruimte.

Moderna

Belichaamt een voorliefde voor eenvoud en functionaliteit.

Eleganze

Decoratieve elementen die de artistieke waarde van het gebouw verhogen.

Inclina

Functioneel voor regenwaterafvoer en gericht op natuurlijke lichtinval.

Alta

Volume en proportie met een opvallende en majestueuze uitstraling.

2. Bepaal de maatvoering

Met ons uitgebreide pakket aan maatvoeringen kunnen we voor vrijwel elke toepassing een geschikte ruimte realiseren. Onze ruimtes zijn beschikbaar in een small (3 meter breed), medium (3,5 meter breed) en large (4 meter breed) uitvoering. De lengte van de ruimtes zijn beschikbaar van 3 t/m 12 meter. Wilt u toch liever meer ruimte? Weet dat onze maatvoeringen ook met elkaar te koppelen zijn tot een groter geheel. Vraag een offerte aan voor de mogelijkheden.

Z

Maatvoeringen van 9 t/m 50m2 (één geheel)

Z

Koppelbaar voor meer vierkante meters woonplezier

Z
Voor vrijwel elke toepassingen een oplossing

3. Kies de afwerking

Uw behoefte vertalen naar een eindresultaat is waar onze designers u graag mee helpen. Samen bepalen we hoe de ruimte er van binnen en buiten uit komt te zien. Welke materialen vindt u mooi? Wat voor uitstraling wenst u aan de buitenkant? Wat voor wanden en vloer wilt u? Zowel de buiten- als binnenafwerking worden met zorgvuldigheid uitgedacht. Alle ruimtes die wij bouwen zijn uniek waarbij we altijd de wensen van de klant als uitgangspunt nemen.

Z

Verschillende gevelbekledingen mogelijk

Z

Kies de binnen afwerking uit (o.a. wanden, vloeren & plinten)

Personaliseer

Binnen- en buitenafwerking

Gevelbekleding
Binnenwanden
Vloeren en plinten
Verlichting

Aluminium

Geeft een strakke & moderne uitstraling. Enorm sterk en brandveilig. Beschikbaar in meer dan 30 verschillende kleuren en profielen.

Composiet

Voor een natuurlijke look zonder te verkleuren. Deze buitenafwerking is vast van kleur, waterbestendig en beschikbaar in 4 kleuren.

Fraké (Afrikaans eiken)

Thermisch gemodificeerd hout dat onderhoudsarm is maar nog steeds een natuur product en na verloop van tijd zal vergrijzen en een prachtige tekening achter laat.

Vezelcement

Vezelcementpanelen komen het dichts bij het uiterlijk van “stenen gevel” door hun natuurlijke look en levendige kleuren is dit materiaal onmisbaar in ons assortiment.

Binnenwanden en plafond

Het plafond en de wanden worden kant en klaar afgeleverd met hoogwaardige plafondplaten. Stucwerk is mogelijk tegen meerprijs.

Z

Kies uit twee basiskleuren (meer kleuren mogelijk)

Z
Kant en klaar: geen stuuk of schilderwerk nodig

Vloeren & Plinten

De vloeren zijn beschikbaar in verschillende stijlen, kleuren en decors. Een visgraat, plank of tegelpatroon? We bieden oneindig veel mogelijkheden. De plinten zijn verkrijgbaar in wit of zwart.

Z

Hoogwaardige PVC vloer

Z

Verschillende stijlen, kleuren en decors

Z

In samenwerking met Ambiant vloeren

Verlichting

Onze ruimtes worden voorzien van binnen- en buitenverlichting. De binnenverlichting bestaat uit dimbare LED spots (vierkant of rond). De buitenverlichting wordt aan de gevel gemonteerd en zijn verkrijgbaar in vierkant of cilinder vorm. Wilt u een unieke kleuren ambiance creëren in uw ruimte? In samenwerking met de producten van Phillips Hue kunnen we de verlichting ook smart maken zodat deze te bedienen is met uw smartphone.

Z

Ingebouwde LED spots

Z

Touch- en slim design schakelmateriaal

4. Voeg add-ons toe

Met de add-ons kunt u uw woonruimte compleet maken. Is er bijvoorbeeld een keuken, badkamer en sanitaire voorziening gewenst? Of wat dacht u van een wasmachine/droger aansluiting en airconditioning? Onze ruimtes zijn modulair uit te breiden met hoogwaardige opties en accessoires. U kunt de uitstraling en het comfortniveau geheel zelf bepalen.

Z

Bepaal zelf het comfortniveau

Z

Hoogwaardige opties en accessoires

Stel de ideale ruimte samen

Add-ons en accessoires

Kozijnen
Dakraam
Badkamer
Toilet
Douche
Keuken
Airco
Verwarming
Luifel

Kozijnen

Onze ruimtes zijn aan te kleden met verschillende type kozijnen. De mogelijkheden zijn enorm. Afhankelijk van de toepassing en maatvoering bespreken we graag welke kozijnen het beste passen bij uw behoefte. U kunt bijvoorbeeld kiezen uit een schuifpui, vol- en halfglas deuren, vast- draai- of kiepraam.

Z

Kunststof of aluminium kozijnen met HR++ glas

Z

Thermisch onderbroken

Z

Volledig geïsoleerd

Z

SKG 2 hang- en sluitwerk

Z

Dubbelgelaagd veiligheidsglas

Dakraam

Extra lichtinval in uw leefruimte? Kies dan voor een dakraam. Beschikbaar in vershillende afmetingen, elektrisch of handmatig te bedienen. Ook een vast dakraam beschikt tot de opties.

Z

HR++ glas

Z

Warmte werend glas

Z

Onderhoudsvrij

Z

Ideaal voor meer lichtinval

Badkamer

Wilt u een badkamer in uw nieuwe woonruimte? Wij leveren de badkamer compleet afgewerkt met inloopdouche, toilet en wastafelcombinatie. Kies uit verschillende afmetingen, opstellingen en stijlen.

Z

Verschillende stijlen en optstellingen

Z

Mechanische ventilatie

Z

Hoogwaardig afgewerkt

Toiletruimte

Een compleet afgewerkte toiletruimte met fontein. Beschikbaar in verschillende kleuren en opstellingen. Kom langs in onze showroom om de verschillende materialen te bekijken.

Z

Verschillende kleuren en stijlen

Z

Mechanise ventilatie

Z

Hoogwaardig afgewerkt

Doucheruimte

Minder ruimte innemend dan een badkamer en nog steeds te personaliseren in kleur en stijl.

Z

Verschillende stijlen en opstellingen

Z

Mechanise ventilatie