Recreatiewoning

Bent u opzoek naar een recreatiewoning? De recreatiewoningen van Iso-Bella worden binnen 1 dag geplaatst en zijn geheel naar eigen wensen in te richten. Ontdek hier de mogelijkheden.

Vanaf €67.320,00
*Gebaseerd op een maatvoering van 3,5m x 7m inclusief badkamer en keuken.

Luxe recreatiewoning

Ontdek het toegankelijke concept van Iso-Bella. Simpel: Plug & Play.

Vanaf €67.320,00
*Gebaseerd op een maatvoering van 3,5m x 7m inclusief badkamer en keuken.

→ Klik hier voor meer info

Iso-bella biedt u moderne en luxe recreatiewoningen die u geheel naar eigen wensen kunt samenstellen en personaliseren. Een plekje waar u heerlijk kunt ontspannen en waar u zich even helemaal kunt terug trekken. De recreatiewoningen van Iso-bella worden voorzien van alle gemakken die u nodig heeft. Denk aan een badkamer, keuken, en aparte ruimtes. Samen met onze ontwerpers stellen we de ideale ruimte samen die volledig aansluit bij uw wensen. U kunt zelf de maatvoering, add-ons (opties) en afwerking samenstellen. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Vraag vrijblijvend een offerte aan en kom langs bij ons in de showroom.

Een recreatiewoning van Iso-Bella is flexibel (verplaatsbaar), modulair en multifunctioneel inzetbaar. Onze ruimtes kunnen op elk gewenst moment voor een andere toepassing gebruik worden.

Vanaf prijs €67.320,00

Gebaseerd op een maatvoering van 3,5m x 7m inclusief badkamer en keuken. Volledig turn-key afgewerkt met binnen en buitenafwerking naar keuze.

Liever een andere maatvoering? Vraag een offerte aan voor uw project.

Een ruimte waar u tot rust kunt komen

Wilt u graag een extra leefruimte waar u even heerlijk kunt genieten en uw vrije tijd kunt doorbrengen? Een recreatiewoning van Iso-Bella is hiervoor de perfecte oplossing. U kunt de recreatiewoning geheel naar eigen wensen inrichten en ontwerpen. De ruimtes van Iso-Bella worden prefab gemaakt en binnen 1 dag geplaatst zodat u er na plaatsing meteen van kunt genieten. U kunt zelf kiezen waar u de recreatiewoning wilt plaatsen, en hem ook verplaatsen wanneer u een nieuwe plek heeft gevonden. Onze woonoplossingen zijn multifunctioneel inzetbaar waardoor u de recreatiewoning in de toekomst ook kunt gebruiken als bijvoorbeeld gastenverblijf in uw tuin of tuinkantoor.

Samen uw recreatiewoning ontwerpen

Bepaal de maatvoering

Onze ruimtes zijn beschikbaar van 9 t/m 50m2.

Kies de afwerking

Kies een binnen- , buiten- en vloerafwerking naar keuze.

Voeg add-ons toe

Voeg add-ons toe en kleed de ruimte aan zoals u dat wilt.

Uniek concept

In drie stappen ontwikkelen we samen de ruimte die perfect aansluit op uw behoefte. Het ultieme gevoel van thuiskomen. Dat is wat we met onze ruimtes willen creëren. In alle 3 de fases van het proces ontwerpt u mee en bepaald u hoe de ruimte er van binnen en buiten uit komt te zien. Door goed naar uw wensen te luisteren ontwikkelen we samen de perfecte ruimte die aansluit bij uw behoefte.

Kozijnen

Aluminium kozijnen van hoogste kwaliteit: geïsoleerd, HR++ glas, dubbel gelaagd en altijd volgens bouwbesluit norm geproduceerd.

\

Fundering

Door gebruik te maken van schroeffundamenten, is het onderwerp “fundering” geen ingrijpend en kostbaar gegeven meer. Beton storten is verleden tijd. Uw leefruimte wordt direct bovenop de schroeven geplaatst!

\

Gevel afwerking

Door ons ruime aanbod in gevelafwerkingen, is het uiterlijk van uw leefruimte alles behalve saai. Houd u meer van een natuurlijke uitstraling of mag het strak en modern zijn? Bij Iso-Bella creëert u de ruimte die bij u past!

\

Dak

Het dakbedekking bestaat uit echt vakmanschap. Dubbel laags bitumen dakbedekking, dit betekent een zeer lang levensloop! Ook is het dak eventueel geschikt voor het plaatsen van sedum en/of zonnepanelen. Vraag naar de mogelijkheden.
\

Verlichting

Zowel de binnen als buiten verlichting is aan te sluiten op het Philips HUE systeem. Zo kunt u uw verlichting bedienen en instellen vanuit uw smartphone. Wel zo makkelijk!

\

Constructie

Unieke combinatie houtskeletbouw met solide stalen frame. Volwaardig bewoonbaar, hoge isolatie en ten alle tijden verplaatsbaar.

\

Een greep uit onze recente projecten

Waarom een recreatiewoning van Iso-Bella?

Ontspannen, genieten van uw vrije tijd en helemaal tot rust komen. Ontdek hier de voordelen van een Iso-Bella recreatiewoning.

Luxe leef comfort

De recreatiewoningen van Iso-Bella hebben een luxe en moderne uitstraling. Ze kunnen worden voorzien van alle gemakken die een volwaardige woning nodig heeft zoals een sanitair een keuken en een slaapkamer.

Verplaatsbaar & te koppelen

Onze recreatiewoningen zijn verplaatsbaar en te koppelen. U bepaalt zelf waar u de ruimte wilt laten plaatsen en kunt deze altijd later verplaatsen naar een nieuwe plek.

Ontspannen

Wilt u er in de zomer even tussenuit? Of een weekendje weg in de winter. Een recreatieruimte bied u een extra leefruimte waar u zichzelf even kunt afzonderen en kunt genieten van de buitenlucht.

Van idee tot werkelijkheid

Stel uw recreatiewoning helemaal zelf samen

Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag vrijblijvend een offerte aan. We nodigen u graag uit in onze showroom om wensen te bespreken.

Met de hand getekend. Met zorg ontworpen.

Uw wensen vormen voor ons het uitgangspunt. Wij bedenken, ontwerpen en tekenen met de zorg en aandacht alsof het ons eigen project is. Samen met u selecteren we stap voor stap de ideale locatie, de vormgeving, de indeling en alles wat erbij komt kijken. Zonder zorgen. Omdat wij begrijpen wat u belangrijk vindt. Turnkey of casco: u beslist.

““Ontdek het toegankelijke concept van Iso-Bella. Simpel: Plug & Play.““

Bent u benieuwd hoe we uw recreatiewoning kunnen realiseren? Vraag vrijblijvend een offerte aan.

De belofte van Iso-Bella

Iso-Bella maakt grootser leven makkelijk. Prefab units, kant-en-klare oplevering en service inclusief plaatsing. Kwaliteit, garantie en topservice. Wij doen er alles aan om aan uw wensen te voldoen. Zo is de keuze voor extra ruimte snel gemaakt.

Bekijk onze opgeleverde projecten om een beeld te krijgen van ons werk.

Maatwerk is onze standaard

We denken constant na over welke materialen, elementen en indeling het beste passen bij uw wensen.

Uniek Design

Een tijdloos design, modern en gemaakt op eigen bodem in hartje Nederland. Binnen 1 dag geplaatst!

Duurzaamheid voorop

Materialen van de allerbeste kwaliteit. Een duurzame bouwconstructie. Ontwikkeld met oog op de toekomst.

Duidelijke communicatie

Korte lijnen en duidelijke communicatie zijn voor ons de sleutel naar een succesvol project.

Heeft u een vraag over een recreatiewoning?

Bekijk hieronder onze veelgestelde vragen.

Wat houdt het plug & play systeem in?
Omdat u bij ons kunt kiezen voor zaken als sanitair en keukens, is het handig om rekening te houden met het feit dat u naast elektra ook watertoevoer en afvoer moet aanleggen. Wij bieden onze ruimtes zo aan dat al het leidingwerk aan de binnenkant al weggewerkt en aangesloten is. Het aansluiten van de ruimte op de voorzieningen in uw tuin gebeurt dus enkel aan de buitenkant.
Hoe kan ik jullie bereiken?
Wij zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar van 09:00 tot 17:30.

Wilt u een offerte aanvragen? Dan is het fijn om deze rustig met onze adviseurs te kunnen bespreken als u daar de tijd voor heeft. Daarom is het mogelijk om ‘s avonds na uw werk een afspraak in te plannen om met ons uw wensen te bespreken.

Stuurt u ons een e-mailbericht? Dan maken wij de afspraak met u dat u binnen 48 uur op werkdagen een reactie krijgt.

Word de unit vooraf geproduceerd of ter plekke in elkaar gezet?
Uw eigen samengestelde recreatiewoning wordt voor 99% voorbereid in onze werkplaats. Op locatie wordt enkel de constructie nog op de aangewezen locatie geplaatst en de hijsvoorzieningen weer gedemonteerd.
Hebben jullie een showroom?
Ons kantoor en showroom is te vinden aan de Prieelvogelweg 20 1349 CG Almere

Wilt u ons komen bezoeken, dan kunt hiervoor een afspraak maken. Dit is ook mogelijk in de avonden of het weekend.

Wat zijn de levertijden?
Omdat al onze recreatiewoning volledig worden geprefabriceerd in een binnenruimte werken wij onder ideale omstandigheden, hierdoor kunnen wij de strakke levertijd hanteren van circa 8 tot 12 weken.
Waar krijg ik garantie op en hoeveel jaar?
Al onze leef- en werkruimtes worden uitgeleverd met een algemene garantieperiode van 5 jaar, sommige onderdelen worden hier echter op uitgesloten denk aan hang- en sluitwerk. Verder bieden wij 10 jaar garantie op de constructie. Bekijk hier onze algemene voorwaarden voor de volledige lijst.

Andere vraag? Bekijk alle veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

Moderne en luxe

Uw eigen moderne recreatiewoning?

Kies voor een modern en luxe recreatiewoning van Iso-Bella. Vraag vrijblijvend een offerte aan om de mogelijkheden te bespreken.