Q

Buitenverblijven

Een buitenverblijf als een verlengstuk van uw woning? Wij leveren turn key (sleutelklare) buitenverblijven. Compleet met badkamer en/of keuken mocht u dat willen. Benieuwd naar de mogelijkheden?

Buitenverblijven

Een buitenverblijf als een verlengstuk van uw woning? Iso-Bella levert turn key (sleutelklare) buitenverblijven. Compleet met badkamer en/of keuken mocht u dat willen. U bepaalt zelf de wijze van afwerking en welke opties u wilt toevoegen aan uw buitenverblijf. Benieuwd naar de mogelijkheden?

Luxe buitenverblijven

Ontdek het toegankelijke concept van Iso-Bella. Simpel: Plug & Play.

Prijs v.a. € 26.500

Zoekt u een buitenverblijf om heerlijk in uw tuin te kunnen genieten van alles dat het buitenleven ons te bieden heeft? Met een buitenverblijf van Iso-Bella kunt u zowel in de zomer als in de winter wegdromen in de buitenlucht. Kortom elke dag vakantie in uw eigen achtertuin.

De luxe buitenverblijven zijn gemaakt van de allerbeste materialen en volledig zelf samen te stellen. Hierdoor investeert u niet alleen in een buitenverblijf, maar ook in de toekomst en de waarde van uw woning. Uw buitenverblijf van Iso-Bella is dus niet alleen een plek om heerlijk tot rust te komen maar ook een goede investering voor de toekomst. Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag hier een offerte aan.

Een buitenverblijf van Iso-Bella is flexibel (verplaatsbaar), modulair en multifunctioneel inzetbaar. Onze buitenverblijven kunnen op elk gewenst moment voor een andere toepassing gebruik worden.

Voor elke toepassing een oplossing

Onze werk- en woonruimtes zijn voor elke toepassing te gebruiken. Door de flexibele eigenschappen zijn de mogelijkheden eindeloos!

$
Salon aan huis
$

Recreatiewoning

Waarom een buitenverblijf kopen?

U heeft behoefte aan meer ruimte voor bijvoorbeeld een tuinkantoor, praktijkruimte, atelier, thuisgym, poolhouse of vakantiewoning. Een buitenverblijf die u zelf kunt indelen naar uw wensen. Iso-Bella helpt u bij het vinden van de beste oplossing!

Meer leefruimte

Verhoog uw wooncomfort door te kiezen uit één van onze premium constructies. Met behulp van ons gevarieerde aanbod kunnen wij vrijwel altijd aan uw verwachtingen voldoen.

Multifunctioneel

Een buitenverblijf kan ingezet worden voor verschillende behoeftes. Meer focus tijdens het thuiswerken of een chillruimte voor uw kids? Geef de unit de toepassing die u nodig heeft.

Hele jaar door genieten

Doordat de meeste van onze buitenverblijven zeer goed geïsoleerd zijn, kunt u het hele jaar door met een minimale inspanning een aangenaam klimaat creëren.

1 stap verwijderd van uw droom buitenverblijf

Wilt u een onderhoudsvrij en modern buitenverblijf?

Vraag direct een offerte aan en ontdek de mogelijkheden.

Waarom u voor Iso-Bella kiest?

Kwaliteit, garantie en topservice. Wij doen er alles aan om aan uw wensen te voldoen.

Persoonlijke aanpak

Bij ons zijn de lijnen kort. Dat betekent: snelle reacties en altijd dezelfde contactpersoon.

Afspraak is afspraak

Wij doen ons uiterste best om elke gemaakte afspraak na te komen. Communicatie is voor ons de sleutel naar een succesvol project!

Hoogwaardige materialen

Alleen de beste materialen zijn goed genoeg. Onze materialen zijn zorgvuldig uitgekozen en getest op kwaliteit en duurzaamheid.

Snelle levering

Wij hanteren een levertijd van 12 weken. Dit is uiteraard afhankelijk van de grootte van het project. Een verwachte levertijd wordt altijd besproken.

Ervaren montageteam

Wij hebben een ervaren montageteam. Geen gedoe met zelf klussen. Onze werk- en leefruimtes zijn prefab en in 1 dag geplaatst.

Nederlandse makelij

Onze producten worden in Nederland gemaakt. Wij kunnen hierdoor snel schakelen en het hele jaar door leveren. Voorraad is bij ons dus geen probleem!

MOGELIJKHEDEN BESPREKEN?

Maak uw dromen werkelijkheid!

Heeft u een project in gedachten? Vraag een offerte aan aan om de mogelijkheden te bespreken. We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.