Poolhouse

Heeft u een zwembad in uw tuin? Daar hoort een poolhouse bij! Creëer naast een technische ruimte een extra leefruimte zodat u het vakantiegevoel bij u thuis brengt. Wel zo fijn in deze tijden.

Vivlux gastenverblijf met lamellen overkapping

Poolhouse

Heeft u een zwembad in uw tuin? Daar hoort een poolhouse bij! Creëer naast een technische ruimte een extra leefruimte zodat u het vakantiegevoel bij u thuis brengt. Wel zo fijn in deze tijden.

Iso bella vivlux poolhouse met overkapping

Berging en leefruimte in één.

Maak kennis met onze moderne en strakke poolhouses. Ook op een zoek naar een plek om na een dag zwemmen even bij te komen? Een overkapping aan uw poolhouse leent zich hier perfect voor. Het tuinhuis gedeelte (de berging) kan uitstekend gebruikt worden als technisch ruimte voor uw zwembad vanwege de isolerende eigenschappen. Handig om uw kostbare installatie te beschermen.

Tip: Geen kinderen met natte zwemkleding door de woning? Plaats naast de technische ruimte een kleedruimte met een douche.

Onze Poolhouses?

Bent u benieuwd welk merk het beste bij u past? Neem dan contact met ons op. We helpen u graag bij het maken van de juiste keuze. 

Iso bella vivlux poolhouse met zwembad in de schemering

VivLux Poolhouse

Vanaf € 9.750

Een poolhouse als volwaardig buitenverblijf waar u het gehele jaar kan vertoeven en gasten kunt ontvangen.

Iso bella hermes poolhouse met overkapping bij het zwembad

Hermes Poolhouse

Vanaf € 9.440

Een tijdloos design en gemaakt voor uw technische ruimte en ontspan momenten tijdens zomerse dagen.

Waarom een Poolhouse kopen?

Onze poolhouses bieden ruimte om uw zwembadmateriaal in op te bergen en om voor en na het zwemmen heerlijk te genieten voorzien van luxe en gemak.

Technische ruimte

Al onze poolhouses zijn gemaakt met sandwichpanelen en aluminium kozijnen. 100% recyclebaar.

Ontspanning

Een relaxruimte waar u voor en na het zwemmen heerlijk kunt wegdromen. Wilt u een douche, tuinbar of een relaxhoek met tv? Niks is onmogelijk.

Verkleedruimte

Roestvorming, vlekken en verkleuring zijn verleden tijd. Zo nu en dan een doekje er overheen dan is alles weer schoon en glanzend!

Wat onze klanten vinden?

Veel klanten hebben ons beoordeeld en dit is wat we te horen hebben gekregen.

Waarom u voor Iso-Bella kiest?

Kwaliteit, garantie en topservice. Wij doen er alles aan om aan uw wensen te voldoen.

iso bella usp teamwork

Persoonlijke aanpak

Bij ons zijn de lijnen kort. Dat betekent: snelle reacties en altijd dezelfde contactpersoon.
iso bella usp afspraak

Afspraak is afspraak

Wij doen ons uiterste best om elke gemaakte afspraak na te komen. Communicatie is voor ons de sleutel naar een succesvol project!
iso bella usp hoogwaardige matrialen

Hoogwaardige materialen

Alleen de beste materialen zijn goed genoeg voor uw tuinoplossing. Onze merken zijn zorgvuldig uitgekozen op het gebruikte materiaal.
iso bella usp snelle levering

Snelle levering

Wij hanteren een levertijd van 8 weken. Dit is uiteraard afhankelijk van de grootte van uw project. Een verwachte levertijd wordt altijd met u besproken.

iso bella usp ervaren montage team

Ervaren montageteam

Sommige van onze producten kunt u zelf monteren. Kiest u liever voor gemak? Wij hebben een zeer ervaren montageteam.

iso bella usp nederlandse makelaardij

Nederlandse makelaardij

Onze producten worden in Nederland gemaakt. Wij kunnen hierdoor snel schakelen en het hele jaar door leveren. Voorraad is bij ons dus geen probleem!

1 stap verwijderd van uw droom poolhouse

Wilt u ook een onderhoudsvrije en moderne poolhouse?

Vraag direct een offerte aan!

isobella vivlux poolhouse interieur

Poolhouse inrichten

De inrichting van uw Poolhouse is bepalend van de mate waarin u kunt genieten van de ruimte. Wilt u bijvoorbeeld een extra slaapkamer? Sanitaire voorzieningen, bergruimte of een plek om lekker in te schaduw te ontspannen? Houd u van een landelijke inrichting of misschien modern? Tijdens een uitgebreid kennismaking bespreken we graag welke inrichting bij u past.

Poolhouse berging

Benieuwd welke spullen u allemaal kunt opbergen in uw Poolhouse? Uiteraard ligt het een beetje aan de grootte van de opbergruimte (tuinberging) die we creeëren. We houden altijd rekening met uw wensen.

Spullen die u in uw Poolhouse kunt opbergen:

  • tuinmeubelen
  • verlichting
  • veiligheidsmiddelen
Iso bella vivlux poolhouse bij nacht

Veelgestelde vragen over poolhouses?

Het zou zomaar kunnen dat u ergens wat meer over wilt weten en dat iemand deze vraag al eens heeft gesteld. Misschien staat uw vraag er wel tussen.

Poolhouse prijzen
De prijzen van een Poolhouse zijn in elke situatie anders. Dit heeft te maken met verschillende factoren. U begint natuurlijk met het bedenken van wat hoe uw Poolhouse eruit moet komen te zien qua afmeting, afwerking (denk aan kleur, deuren, ramen etc). Ook randzaken als klimaatbeheersing, elektra, sanitair, fundering, etc hebben hun uitwerking op de prijs van uw Poolhouse. We bespreken graag uw wensen zodat we u hier goed in kunnen adviseren.
Hoe kan ik jullie bereiken?
Wij zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar van 09:00 tot 17:30.

Wilt u een offerte aanvragen? Dan is het fijn om deze rustig met onze adviseurs te kunnen bespreken als u daar de tijd voor heeft. Daarom is het mogelijk om ‘s avonds na uw werk een afspraak in te plannen om met ons uw wensen te bespreken.

Stuurt u ons een e-mailbericht? Dan maken wij de afspraak met u dat u binnen 48 uur op werkdagen een reactie krijgt.

Wat zijn de transportkosten?
Deze zijn vanaf € 230, afhankelijk van de locatie en bereikbaarheid.
Wat zijn de montagekosten?
Voor elk project spreken wij samen met u van te voren een vast bedrag af.
Wat gebruik ik als ondervloer?
Het tuinhuis dient geplaatst te worden op een vlakke en dragende ondergrond. Denk hierbij aan een betonvloer, betonband, tegelvloer of houtenvloer. De ondergrond dient qua afmetingen ruimer te zijn dan de afmetingen van het tuinhuis zodat het tuinhuis d.m.v. schroeven gemakkelijk op het grondprofiel aan de ondergrond gemonteerd kan worden.

Iso-Bella biedt ook de mogelijkheid een bij passende geïsoleerde ondervloer te leveren van hetzelfde materiaal als uw tuinhuis. Hiervoor kunt u contact opnemen of een opmerking toevoegen bij het aanvragen van een offerte.

Mag ik vergunningsvrij een Poolhouse bouwen?

In de meeste gevallen mag u vergunningsvrij een poolhouse laten plaatsen in uw tuin. U dient dit echter wel te onderzoeken. Wij ondersteunen u in dit proces. Het is onder andere belangrijk dat u rekening houdt met de functie, plek op het perceel, de oppervlakte hoogte en afstand tot uw woning.

Hebben jullie een showroom?

Ons kantoor en showroom is te vinden aan de Markerkant 10 – 13 E, 1316 AA Almere

Wilt u ons komen bezoeken, dan kunt hiervoor een afspraak maken. Dit is ook mogelijk in de avonden of het weekend.

Waar krijg ik garantie op en hoeveel jaar?
Iso-Bella geeft op de coating een garantie van 10 jaar en op de constructie 1 jaar wanneer wij het gemonteerd hebben.

Onze oplossingen?

Een ruime keuze aan luxe en duurzame oplossingen voor uw tuin. Wilt u uw tuin uitbreiden met één van onze producten? Bekijk hieronder de mogelijkheden.

Isobella vivlux poolhouse met belichting

Buitenverblijven

Wilt u meer woonruimte? Maak kennis met luxe buitenverblijven waar design, kwaliteit en comfort samengaan. Creëer de extra leefruimte in uw tuin waar u altijd van heeft gedroomd. Het beste alternatief voor een uitbouw en aanbouw.

Isobella Hermes tuinhuis met beplanting

Tuinhuizen

Bent u op zoek naar praktische ruimte voor de opslag van uw tuinspullen met een modern en luxe uitstraling? In het assortiment vindt u tuinhuizen van merken waarbij de focus ligt op kwaliteit en duurzaamheid.

Isobella Hermes antraciete schutting

Schuttingen

In alle rust genieten van uw tuin? Bekijk onze luxe en moderne erfscheiding waarmee uw privacy wordt gewaarborgd. Alle schuttingen die zijn opgenomen in assortiment zijn geselecteerd op basis van onderhoudsvrije materialen.

MOGELIJKHEDEN BESPREKEN?

Maak uw dromen werkelijkheid!

Heeft u een project in gedachten? Vraag een offerte aan om de mogelijkheden te bespreken. We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op!