Thuisgym

Heeft u ook wel eens nagedacht over een thuisgym? Niet meer naar de sportschool rijden, maar gewoon in uw eigen sportschool thuis in uw tuin kunnen sporten.

Thuisgym

Heeft u ook wel eens nagedacht over een thuisgym? Niet meer naar de sportschool rijden, maar gewoon in uw eigen sportschool thuis in uw tuin kunnen sporten.

Op uw eigen gemak sporten

Ontdek het toegankelijke concept van Iso-Bella. Simpel: Plug & Play.

Prijs v.a. € 31.920

Met een thuisgym is de sportschool maar enkele stappen van uw huis verwijderd. Nooit meer wachten tot een fitnessapparaat vrij is. En ook niet meer te hoeven denken of u het wel red om naar de sportschool te gaan en op tijd thuis te zijn voor uw volgende afspraak of misschien uw kinderen. Sport u graag voor u naar het werk gaat? Met een thuisgym bespaart u niet alleen tijd maar het allerbelangrijkste, u kunt sneller fit en in shape raken. Niet meer naar de sportschool rijden, maar simpelweg naar de tuin lopen om lekker te sporten.

Een thuisgym van Iso-Bella is flexibel (verplaatsbaar), modulair en multifunctioneel inzetbaar. Onze ruimtes kunnen op elk gewenst moment voor een andere toepassing gebruik worden.

Een thuisgym bespaart tijd

Hoeveel reistijd bent u kwijt als u naar de sportschool gaat? Al die tijd kunt u besparen met een thuisgym. U hoeft alleen uw sportkleding uit de kast te pakken en u heeft binnen enkele stappen uw thuisgym bereikt.

Ongestoord sporten

Geen excuses meer, met een thuisgym kunt u uw gezondheidsdoelen behalen. U hoeft niet meer in een volle sportschool te wachten totdat er een apparaat vrij is. Uw eigen favoriete muziek draaien en u heeft geen pottenkijkers. Met uw eigen thuisgym kunt u ongestoord sporten.

Waarom een thuisgym?

U bepaalt uw eigen openingstijden, geen last van gesloten sportscholen i.v.m. corona en kunt zorgeloos sporten. En u kunt uw huisgenoten of vrienden motiveren om mee te doen 😉

Geen openingstijden

Uw thuisgym heeft geen openingstijden. Dit geeft u de mogelijkheid om te sporten wanneer het u uitkomt. Of dit nou midden in de nacht is of tijdens de lunch, uw thuisgym is altijd open voor u.

Mogelijke kostenbesparing

Hoewel u sport apparatuur moet aanschaffen, bent op de lange termijn mogelijk zelfs goedkoper uit. U betaalt niet meer uw maandelijkse abonnement voor de sportschool en bent ook niks kwijt aan de reiskosten.

Comfortabel sporten

In uw thuisgym is er niemand die u aankijkt. U heeft de ruimte om te sporten op uw eigen manier, zonder rekening te houden met andere sporters. Muziek door de speakers en even liggen na het sporten? Het kan allemaal in uw eigen thuisgym.

1 stap verwijderd van uw droom thuisgym

Wilt u ook een onderhoudsvrij en modern thuisgym?

Hoe werkt het samenstellen van uw thuisgym?

Ontdek hoe wij in vier simpele stappen een thuisgym van uw dromen realiseren.

1.

Adviesgesprek

Plan een vrijblijvend adviesgesprek in met één van onze adviseurs. Dit is een telefonisch consult waarna we een showroom bezoek met u inplannen. 

2.

Samenstellen

Aan de hand van uw wensen zullen wij samen uw multifunctionele ruimte vormgeven.  Vervolgens wordt door ons een offerte uitgebracht.

3.

Productie

Na akkoord zullen wij over gaan tot productie. Door de ideale omstandigheden van het prefabriceren, kunnen wij een strakke planning hanteren.

4.

Plaatsing

Na 12 weken is het eindelijk zo ver, uw ruimte arriveert! Enkel nog over de schutting of uw woning heen en u kunt er gelijk gebruik van maken.

Een thuisgym is de oplossing om tegenwoordig niet meer afhankelijk te zijn van de overheid of u nog kunt sporten.

Bent u benieuwd hoe we uw thuisgym kunnen realiseren? Vraag dan een vrijblijvend adviesgesprek aan.

Waarom u voor Iso-Bella kiest?

Kwaliteit, garantie en topservice. Wij doen er alles aan om aan uw wensen te voldoen.

Persoonlijke aanpak

Bij ons zijn de lijnen kort. Dat betekent: snelle reacties en altijd dezelfde contactpersoon.

Afspraak is afspraak

Wij doen ons uiterste best om elke gemaakte afspraak na te komen. Communicatie is voor ons de sleutel naar een succesvol project!

Hoogwaardige materialen

Alleen de beste materialen zijn goed genoeg. Onze materialen zijn zorgvuldig uitgekozen en getest op kwaliteit en duurzaamheid.

Snelle levering

Wij hanteren een levertijd van 12 weken. Dit is uiteraard afhankelijk van de grootte van het project. Een verwachte levertijd wordt altijd besproken.

Ervaren montageteam

Wij hebben een ervaren montageteam. Geen gedoe met zelf klussen. Onze werk- en leefruimtes zijn prefab en in 1 dag geplaatst.

Nederlandse makelaardij

Onze producten worden in Nederland gemaakt. Wij kunnen hierdoor snel schakelen en het hele jaar door leveren. Voorraad is bij ons dus geen probleem!

Heeft u een vraag over een thuisgym?

Bekijk hieronder onze veelgestelde vragen.

Wat houdt het plug & play systeem in?
Omdat u bij ons kunt kiezen voor zaken als sanitair en keukens, is het handig om rekening te houden met het feit dat u naast elektra ook watertoevoer en afvoer moet aanleggen. Wij bieden onze ruimtes zo aan dat al het leidingwerk aan de binnenkant al weggewerkt en aangesloten is. Het aansluiten van de ruimte op de voorzieningen in uw tuin gebeurt dus enkel aan de buitenkant.
Hoe kan ik jullie bereiken?
Wij zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar van 09:00 tot 17:30.

Wilt u een offerte aanvragen? Dan is het fijn om deze rustig met onze adviseurs te kunnen bespreken als u daar de tijd voor heeft. Daarom is het mogelijk om ‘s avonds na uw werk een afspraak in te plannen om met ons uw wensen te bespreken.

Stuurt u ons een e-mailbericht? Dan maken wij de afspraak met u dat u binnen 48 uur op werkdagen een reactie krijgt.

Word de unit vooraf geproduceerd of ter plekke in elkaar gezet?
Uw eigen samengestelde thuisgym wordt voor 99% voorbereid in onze werkplaats. Op locatie wordt enkel de constructie nog op de aangewezen locatie geplaatst en de hijsvoorzieningen weer gedemonteerd.
Hebben jullie een showroom?
Ons kantoor en showroom is te vinden aan de Markerkant 10 – 13 E, 1316 AA Almere

Wilt u ons komen bezoeken, dan kunt hiervoor een afspraak maken. Dit is ook mogelijk in de avonden of het weekend.

Wat zijn de levertijden?
Omdat al onze thuisgym volledig worden geprefabriceerd in een binnenruimte werken wij onder ideale omstandigheden, hierdoor kunnen wij de strakke levertijd hanteren van 8 weken.
Waar krijg ik garantie op en hoeveel jaar?
Al onze leef- en werkruimtes worden uitgeleverd met een algemene garantieperiode van 5 jaar, sommige onderdelen worden hier echter op uitgesloten denk aan hang- en sluitwerk. Bekijk hier onze algemene voorwaarden voor de volledige lijst.

Andere vraag? Bekijk alle veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

Wees fit in uw eigen thuisgym!

Ook een thuisgym laten bouwen?

Vraag een offerte aan om de mogelijkheden te bespreken. We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op!
error: Onze content is beveiligd...