Mancave

Zoekt u een mancave om even lekker bij te komen na het werken en u terug te kunnen trekken? Wij helpen u met het creeëren van de ideale mancave zodat u lekker kunt genieten met uw vrienden.

Mancave

Zoekt u een mancave om even lekker bij te komen na het werken en u terug te kunnen trekken? Wij helpen u met het creeëren van de ideale mancave zodat u lekker kunt genieten met uw vrienden.

De perfecte mancave?

Ontdek het toegankelijke concept van Iso-Bella. Simpel: Plug & Play.

Prijs v.a. € 31.920

U zoekt een mancave om uzelf terug te kunnen trekken. Een ruimte waar u kunt bijkomen, uw hobby kunt uitoefenen en de meest gezellige momenten beleefd met uw vrienden. Ingericht met bijvoorbeeld een bar, pooltafel, dartbord en TV. Een mancave is perfecte plek om bij te komen, een lekker drankje te drinken en bitterballen (of andere lekkernijen) te eten zonder dat u wordt lastig gevallen.

Een mancave van Iso-Bella is flexibel (verplaatsbaar), modulair en multifunctioneel inzetbaar. Onze ruimtes kunnen op elk gewenst moment voor een andere toepassing gebruik worden.

Wat is een mancave?

Hoe fijn zou het zijn als u een complete ruimte had voor uzelf? Dat is precies wat een mancave is. Het is een ruimte voor mannen om zichzelf even terug te trekken van het drukke leven. Daarnaast is het de ideale plek om samen met uw vrienden jullie favoriete Formule 1 race of voetbalwedstrijd te kijken.

Mancave in uw tuin

Wat is de perfecte plek voor een mancave? De achtertuin! Het is gescheiden van uw huis, zo stoort u niemand. Het is perfect voor de zomer, lekker bier drinken in de zon en er is meer ruimte voor uw stoere mancave.

Voordelen van een mancave?

Geen gedoe, lekker relaxen en genieten. Alleen of samen met de mannen 😉

Uw eigen ruimte

Met een mancave heeft u een eigen ruimte waar kunt relaxen zonder zorgen. U richt de ruimte in hoe u wilt en kijkt wat het beste past bij uw wensen en behoeftes.

Tijd voor uzelf

Met uw mancave kunt u zich volledig terugtrekken van de wereld en genieten van uw favoriete bezigheid. Even opladen na al het harde werken. Genieten van een biertje en uw hobby’s uitoefenen en een sportwedstrijd kijken.

Meer privacy

Een mancave die losstaat van uw huis geeft u meer privacy. Zo kunt u het geluid van de muziek aanzetten zonder dat andere daar last van hebben. En… Wat gebeurt in de mancave, blijft in de mancave.

1 stap verwijderd van uw eigen ruimte...

Bent u toe aan een eigen mancave?

Hoe werkt het samenstellen van uw mancave?

Ontdek hoe wij in vier simpele stappen de mancave van uw dromen realiseren.

1.

Adviesgesprek

Plan een vrijblijvend adviesgesprek in met één van onze adviseurs. Dit is een telefonisch consult waarna we een showroom bezoek met u inplannen. 

2.

Samenstellen

Aan de hand van uw wensen zullen wij samen uw multifunctionele ruimte vormgeven.  Vervolgens wordt door ons een offerte uitgebracht.

3.

Productie

Na akkoord zullen wij over gaan tot productie. Door de ideale omstandigheden van het prefabriceren, kunnen wij een strakke planning hanteren.

4.

Plaatsing

Na 12 weken is het eindelijk zo ver, uw ruimte arriveert! Enkel nog over de schutting of uw woning heen en u kunt er gelijk gebruik van maken.

Zoekt u een mancave om lekker te relaxen? Vraag een offerte aan voor meer informatie.

Bent u benieuwd hoe we uw mancave kunnen realiseren? Vraag dan een vrijblijvend adviesgesprek aan.

Waarom u voor Iso-Bella kiest?

Kwaliteit, garantie en topservice. Wij doen er alles aan om aan uw wensen te voldoen.

Persoonlijke aanpak

Bij ons zijn de lijnen kort. Dat betekent: snelle reacties en altijd dezelfde contactpersoon.

Afspraak is afspraak

Wij doen ons uiterste best om elke gemaakte afspraak na te komen. Communicatie is voor ons de sleutel naar een succesvol project!

Hoogwaardige materialen

Alleen de beste materialen zijn goed genoeg. Onze materialen zijn zorgvuldig uitgekozen en getest op kwaliteit en duurzaamheid.

Snelle levering

Wij hanteren een levertijd van 12 weken. Dit is uiteraard afhankelijk van de grootte van het project. Een verwachte levertijd wordt altijd besproken.

Ervaren montageteam

Wij hebben een ervaren montageteam. Geen gedoe met zelf klussen. Onze werk- en leefruimtes zijn prefab en in 1 dag geplaatst.

Nederlandse makelaardij

Onze producten worden in Nederland gemaakt. Wij kunnen hierdoor snel schakelen en het hele jaar door leveren. Voorraad is bij ons dus geen probleem!

Heeft u een vraag over een mancave?

Bekijk hieronder onze veelgestelde vragen.

Wat houdt het plug & play systeem in?
Omdat u bij ons kunt kiezen voor zaken als sanitair en keukens, is het handig om rekening te houden met het feit dat u naast elektra ook watertoevoer en afvoer moet aanleggen. Wij bieden onze ruimtes zo aan dat al het leidingwerk aan de binnenkant al weggewerkt en aangesloten is. Het aansluiten van de ruimte op de voorzieningen in uw tuin gebeurt dus enkel aan de buitenkant.
Hoe kan ik jullie bereiken?
Wij zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar van 09:00 tot 17:30.

Wilt u een offerte aanvragen? Dan is het fijn om deze rustig met onze adviseurs te kunnen bespreken als u daar de tijd voor heeft. Daarom is het mogelijk om ‘s avonds na uw werk een afspraak in te plannen om met ons uw wensen te bespreken.

Stuurt u ons een e-mailbericht? Dan maken wij de afspraak met u dat u binnen 48 uur op werkdagen een reactie krijgt.

Word de unit vooraf geproduceerd of ter plekke in elkaar gezet?
Uw eigen samengestelde mancave wordt voor 99% voorbereid in onze werkplaats. Op locatie wordt enkel de constructie nog op de aangewezen locatie geplaatst en de hijsvoorzieningen weer gedemonteerd.
Hebben jullie een showroom?
Ons kantoor en showroom is te vinden aan de Markerkant 10 – 13 E, 1316 AA Almere

Wilt u ons komen bezoeken, dan kunt hiervoor een afspraak maken. Dit is ook mogelijk in de avonden of het weekend.

Wat zijn de levertijden?
Omdat al onze mancave volledig worden geprefabriceerd in een binnenruimte werken wij onder ideale omstandigheden, hierdoor kunnen wij de strakke levertijd hanteren van 8 weken.
Waar krijg ik garantie op en hoeveel jaar?
Al onze leef- en werkruimtes worden uitgeleverd met een algemene garantieperiode van 5 jaar, sommige onderdelen worden hier echter op uitgesloten denk aan hang- en sluitwerk. Bekijk hier onze algemene voorwaarden voor de volledige lijst.

Andere vraag? Bekijk alle veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

Maak uw dromen werkelijkheid!

Ook een mancave laten bouwen?

Vraag een offerte aan om de mogelijkheden te bespreken. We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op!
error: Onze content is beveiligd...