Selecteer een pagina
Veel lees plezier

Bedankt voor het aanvragen van de brochure!

U kunt de brochure op deze pagina downloaden en op uw gemak doorlezen. Hopelijk heeft u zo genoeg informatie voor het plaatsen van uw eigen buitenverblijf.

Een wereld aan mogelijkheden in uw achtertuin

Een rustige thuiswerkplek, een eigen gym om te trainen of een apart gastenverblijf voor logees. Over welke extra ruimte droomt u? Uw woonruimte vergroten hoeft geen verhuizing of verbouwing te betekenen. Met een modulair buitenverblijf van Iso-Bella kiest u voor een gemakkelijke oplossing met oneindig veel mogelijkheden. Veranderen uw behoeftes? Dan verandert het Iso-Bella buitenverblijf met u mee. Een ruimte waarmee u klaar bent voor de toekomst.

Waarom u voor Iso-Bella kiest?

Kwaliteit, garantie en topservice. Wij doen er alles aan om aan uw wensen te voldoen.

Persoonlijke aanpak

Bij ons zijn de lijnen kort. Dat betekent: snelle reacties en altijd dezelfde contactpersoon.

Afspraak is afspraak

Wij doen ons uiterste best om elke gemaakte afspraak na te komen. Communicatie is voor ons de sleutel naar een succesvol project!

Hoogwaardige materialen

Alleen de beste materialen zijn goed genoeg. Onze materialen zijn zorgvuldig uitgekozen en getest op kwaliteit en duurzaamheid.

Snelle levering

Wij hanteren een levertijd van 12 weken. Dit is uiteraard afhankelijk van de grootte van het project. Een verwachte levertijd wordt altijd besproken.

Ervaren montageteam

Wij hebben een ervaren montageteam. Geen gedoe met zelf klussen. Onze werk- en leefruimtes zijn prefab en in 1 dag geplaatst.

Nederlandse makelij

Onze producten worden in Nederland gemaakt. Wij kunnen hierdoor snel schakelen en het hele jaar door leveren. Voorraad is bij ons dus geen probleem!

Nog meer inspiratie?

Samen de mogelijkheden doornemen?

Voor elk toepassing hebben wij een passende oplossing. Onze ruimtes zijn flexibel aan te passen naar al uw wensen en wij zullen in samenspraak bekijken hoe we uw visie kunnen vertalen naar het beste eindproduct.

error: Onze content is beveiligd...