Multifunctionele ruimte

Heeft u behoefte aan extra ruimte? Dan is een multifunctionele ruimte precies wat u nodig heeft. U bepaalt voor welke toepassing u de ruimte gebruikt.

Multifunctionele ruimte

Heeft u behoefte aan extra ruimte? Dan is een multifunctionele ruimte precies wat u nodig heeft. U bepaalt voor welke toepassing u de ruimte gebruikt.

De mogelijkheden zijn eindeloos

Ontdek het toegankelijke concept van Iso-Bella. Simpel: Plug & Play.

Prijs v.a. € 31.920

Toe aan meer ruimte? Een multifunctionele ruimte van Iso-Bella is het perfecte antwoord op uw probleem. Onze ruimtes kunnen voor meerdere toepassingen worden gebruikt. U richt het in op basis van uw behoeftes. Vandaag de dag is het wellicht een tuinkantoor en de over een paar jaar is het een mancave, gastenverblijf of een mantelzorgwoning. Wat voor ruimte u ook wilt, met een multifunctionele ruimte bepaalt u zelf op elke moment wat u ervan maakt.

Een multifuntionele ruimte van Iso-Bella is flexibel (verplaatsbaar), modulair en multifunctioneel inzetbaar. Onze ruimtes kunnen op elk gewenst moment voor een andere toepassing gebruik worden.

Een investering voor de toekomst

U bent op zoek naar een ruimte die een bepaalde behoefte voor u oplost. Denk aan een tuinkantoor zodat u ongestoord vanuit huis kunt werken of bijvoorbeeld een gastenverblijf zodat u gasten kunnen blijven overnachten. Dankzij de duurzame materialen die wij gebruiken zijn onze ruimtes meer dan alleen oplossing voor uw behoefte. De waarde van uw woning zal omhoog gaan door de extra leefruimte die u creëert. Een investering die zich gaat terugverdienen als u uw woning ooit verkoopt.

Familievriendelijke ruimte

Heeft u groot gezin? Met een multifunctionele kunt u een extra ruimte creëren voor uzelf of uw kinderen. Ook kunt u ervoor kiezen om de ruimte zodanig in te richten dan het een speciale familieruimte wordt. Spelletjes spelen, knutselen of gewoon even bijpraten, het kan allemaal.

Geen beperkingen

Een lounge, eetgedeelte en muziekhoekje in één? Het kan met een multifunctionele ruimte. Er zijn geen beperkingen, jij bepaalt hoe zo een ruimte eruit ziet.

Één ruimte, meerdere betekenissen

Een multifunctionele ruimte kan elke dag veranderen. De ene dag gebruikt u het als extra lounge en de andere dag gebruikt u het als een kantoor. Ontspannen én werken? Daarvoor zijn multifunctionele ruimtes.

Extra ruimte

Verspreid het verkeer in uw huis beter. Met een multifunctionele ruimte is er extra ruimte in huis. Zo kan iedereen verspreid over het huis zitten om even te herladen.

1 stap verwijderd van uw handige multifunctionele ruimte

Wilt u ook een onderhoudsvrij en modern multifunctionele ruimte?

Hoe werkt het samenstellen van uw multifuntionele ruimte?

Ontdek hoe wij in vier simpele stappen een multifunctionele ruimte van uw dromen realiseren.

1.

Adviesgesprek

Plan een vrijblijvend adviesgesprek in met één van onze adviseurs. Dit is een telefonisch consult waarna we een showroom bezoek met u inplannen. 

2.

Samenstellen

Aan de hand van uw wensen zullen wij samen uw multifunctionele ruimte vormgeven.  Vervolgens wordt door ons een offerte uitgebracht.

3.

Productie

Na akkoord zullen wij over gaan tot productie. Door de ideale omstandigheden van het prefabriceren, kunnen wij een strakke planning hanteren.

4.

Plaatsing

Na 12 weken is het eindelijk zo ver, uw ruimte arriveert! Enkel nog over de schutting of uw woning heen en u kunt er gelijk gebruik van maken.

Wilt u snel een extra woonruimte creëren? Meer dan alleen wooncomfort maar ook nog eens een goede investering.

Bent u benieuwd hoe we uw multifuntionele ruimte kunnen realiseren? Vraag dan een vrijblijvend adviesgesprek aan.

Waarom u voor Iso-Bella kiest?

Kwaliteit, garantie en topservice. Wij doen er alles aan om aan uw wensen te voldoen.

Persoonlijke aanpak

Bij ons zijn de lijnen kort. Dat betekent: snelle reacties en altijd dezelfde contactpersoon.

Afspraak is afspraak

Wij doen ons uiterste best om elke gemaakte afspraak na te komen. Communicatie is voor ons de sleutel naar een succesvol project!

Hoogwaardige materialen

Alleen de beste materialen zijn goed genoeg. Onze materialen zijn zorgvuldig uitgekozen en getest op kwaliteit en duurzaamheid.

Snelle levering

Wij hanteren een levertijd van 12 weken. Dit is uiteraard afhankelijk van de grootte van het project. Een verwachte levertijd wordt altijd besproken.

Ervaren montageteam

Wij hebben een ervaren montageteam. Geen gedoe met zelf klussen. Onze werk- en leefruimtes zijn prefab en in 1 dag geplaatst.

Nederlandse makelaardij

Onze producten worden in Nederland gemaakt. Wij kunnen hierdoor snel schakelen en het hele jaar door leveren. Voorraad is bij ons dus geen probleem!

Heeft u een vraag over een multifuntionele ruimte?

Bekijk hieronder onze veelgestelde vragen.

Wat houdt het plug & play systeem in?
Omdat u bij ons kunt kiezen voor zaken als sanitair en keukens, is het handig om rekening te houden met het feit dat u naast elektra ook watertoevoer en afvoer moet aanleggen. Wij bieden onze ruimtes zo aan dat al het leidingwerk aan de binnenkant al weggewerkt en aangesloten is. Het aansluiten van de ruimte op de voorzieningen in uw tuin gebeurt dus enkel aan de buitenkant.
Hoe kan ik jullie bereiken?
Wij zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar van 09:00 tot 17:30.

Wilt u een offerte aanvragen? Dan is het fijn om deze rustig met onze adviseurs te kunnen bespreken als u daar de tijd voor heeft. Daarom is het mogelijk om ‘s avonds na uw werk een afspraak in te plannen om met ons uw wensen te bespreken.

Stuurt u ons een e-mailbericht? Dan maken wij de afspraak met u dat u binnen 48 uur op werkdagen een reactie krijgt.

Word de unit vooraf geproduceerd of ter plekke in elkaar gezet?
Uw eigen samengestelde multifuntionele ruimte wordt voor 99% voorbereid in onze werkplaats. Op locatie wordt enkel de constructie nog op de aangewezen locatie geplaatst en de hijsvoorzieningen weer gedemonteerd.
Hebben jullie een showroom?
Ons kantoor en showroom is te vinden aan de Markerkant 10 – 13 E, 1316 AA Almere

Wilt u ons komen bezoeken, dan kunt hiervoor een afspraak maken. Dit is ook mogelijk in de avonden of het weekend.

Wat zijn de levertijden?
Omdat al onze multifuntionele ruimte volledig worden geprefabriceerd in een binnenruimte werken wij onder ideale omstandigheden, hierdoor kunnen wij de strakke levertijd hanteren van 8 weken.
Waar krijg ik garantie op en hoeveel jaar?
Al onze leef- en werkruimtes worden uitgeleverd met een algemene garantieperiode van 5 jaar, sommige onderdelen worden hier echter op uitgesloten denk aan hang- en sluitwerk. Bekijk hier onze algemene voorwaarden voor de volledige lijst.

Andere vraag? Bekijk alle veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

Geniet van de extra ruimte!

Ook een multifunctionele ruimte laten bouwen?

Vraag een offerte aan om de mogelijkheden te bespreken. We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op!
error: Onze content is beveiligd...