VivLux Poolhouse

De poolhouses van het merk VivLux zijn onmisbaar als u een zwembad in uw tuin heeft. Met VivLux geniet u van alle luxe gemakken alsof u zich in een resort bevind. Maar dan in uw achtertuin.

Vivlux gastenverblijf met lamellen overkapping

Poolhouse Vivlux

De poolhouses van het merk VivLux zijn onmisbaar als u een zwembad in uw tuin heeft. Met VivLux geniet u van alle luxe gemakken alsof u zich in een resort bevind. Maar dan in uw achtertuin.

Iso bella vivlux poolhouse met overkapping  bij zwembad

Leefruimte en berging in één.

Een Vivlux Poolhouse ziet er niet alleen schitterend uit, het heeft ook is nog een handige functie. Naast een leefruimte die geheel naar wens in te richten is kunt u er voor kiezen om een gedeelte van het poolhouse als technische ruimte te gebruiken. Hoe uw poolhouse er exact uit komt te zien is geheel afhankelijk van uw wensen. Zo kunt u een doucheruimte voor uzelf en de kinderen laten maken of bijvoorbeeld voor een woon- en slaapkamer kiezen.

Tip: Kies altijd voor een multifunctionele ruimte. Zo kunt u ten alle tijden de toepassing van uw buitenverblijf aanpassen naar de wensen die u op dat moment heeft.

Waarom u voor een poolhouse van Vivlux kiest

Kwaliteit, topgarantie en topservice. We doen er alles aan om aan uw wensen te voldoen.

Iso bella duurzame materialen usp

Duurzame materialen

Al onze poolhouses zijn gemaakt met EPS sandwichpanelen en aluminium kozijnen. 100% recyclebaar.

iso bella volledig geïsoleerd usp

Volledig geïsoleerd

Door het gebruik van EPS sandwichpanelen kunnen wij poolhouses bouwen met hoge isolatie waarden.

iso bella onderhoudsvrij usp

Onderhoudsvrij

Roestvorming, vlekken en verkleuring zijn verleden tijd. Zo nu en dan een doekje er overheen dan is alles weer schoon en glanzend!

Wat onze klanten vinden?

Veel klanten hebben ons beoordeeld en dit is wat we te horen hebben gekregen.

Uw poolhouse samenstellen

Samen met elkaar sluiten wij onze handen in één, om zo uw droom poolhouse te realiseren.

01.

De basis

Samen met ons kiest u de basis van uw poolhouse. Er zijn diverse opties mogelijk. Zo kunt u kiezen uit een staal constructie, buitenafwerking, ventilatie en vele andere opties.

02.

Gevel

U kiest uw eigen gevel uit. Bij ons heeft u diverse keuzes uit verschillende structuren. Zo kunt u kiezen uit:
¹ Sandwich panelen
² Aluminium panelen
³ Stone look panelen

03.

Kleuren

Wat dacht u van een prachtige kleur op uw poolhouse van VivLux? Kies uit ons veelzijdige kleurenpallet. Er is altijd een kleur die bij u past!

04.

Opties

Samen met ons kiest u de overige opties van uw poolhouse. De opties zijn eindeloos. Tijdens een oriëntatiegesprek kijken we graag naar uw wensen en alle mogelijke opties zodat u niks over het hoofd ziet.

VivLux Poolhouse

Benieuwd naar de mogelijkheden van VivLux? Maak uw wensen bespreekbaar zodat we een vrijblijvende offerte voor u kunnen maken. 

N

Prijs v.a. € 9.750

N

Diverse kleuren mogelijk

N

Diverse afmetingen mogelijk

N

Volledige ontzorging

Iso bella vivlux poolhouse met verlichting bij het zwembad

Veelgestelde vragen

Het zou zomaar kunnen dat u ergens wat meer over wilt weten en dat iemand deze vraag al eens heeft gesteld. Misschien staat uw vraag er wel tussen:

Waarom een poolhouse laten bouwen?
Heeft u een zwembad in uw tuin? Dan is het hebben van een Poolhouse ideaal. Zo heeft u al het vertier voor in uw zwembad snel bij de hand. Of het nu gaat om een luchtbed om heerlijk in uw zwembad te dobberen of de schoonmaak spullen voor het reinigen van uw zwembad. Wel zo handig een Poolhouse!
Hoe kan ik jullie bereiken?
Wij zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar van 09:00 tot 17:00.

Wilt u een offerte aanvragen? Dan is het fijn om deze rustig met onze adviseurs te kunnen bespreken als u daar de tijd voor heeft. Daarom is het mogelijk om ‘s avonds na uw werk een afspraak in te plannen om met ons uw wensen te bespreken.

Stuurt u ons een e-mailbericht? Dan maken wij de afspraak met u dat u binnen 48 uur op werkdagen een reactie krijgt.

Waar kan ik een poolhouse allemaal voor gebruiken?
Dit kunt u natuurlijk zelf bepalen. De meeste klanten gebruiken onze poolhouses voor de volgende toepassingen:

– Berging/Opslag (Tuinmeubelen, verlichting, zwemspullen, veiligheidsmiddelen, meubelen)
– Ontspanningsplek
– Extra leefruimte in de tuin

Doordat onze poolhouses gemaakt zijn met EPS sandwichpanelen is er sprake van zeer hoge isolatiewaarden. Hierdoor kunt u vrijwel het gehele jaar ook tijd in uw poolhouses doorbrengen tijdens het klussen.

Mag ik vergunningsvrij een Poolhouse bouwen?
In de meeste gevallen mag u vergunningsvrij een poolhouse laten plaatsen in uw tuin. U dient dit echter wel te onderzoeken. Wij ondersteunen u in dit proces. Het is onder andere belangrijk dat u rekening houdt met de functie, plek op het perceel, de oppervlakten, hoogte en afstand tot uw woning.
Poolhouse prijzen
De prijzen van een Poolhouse zijn in elke situatie anders. Dit heeft te maken met verschillende factoren. U begint natuurlijk met het bedenken van wat hoe uw Poolhouse eruit moet komen te zien qua afmeting, afwerking (denk aan kleur, deuren, ramen etc). Ook randzaken als klimaatbeheersing, elektra, sanitair, fundering, etc hebben hun uitwerking op de prijs van uw Poolhouse. We bespreken graag uw wensen zodat we u hier goed in kunnen adviseren.
Wat zijn de montagekosten?
Voor elk project spreken wij samen met u van te voren een vast bedrag af.

MOGELIJKHEDEN BESPREKEN?

Maak uw dromen werkelijkheid!

Heeft u een project in gedachten? Vraag een offerte aan om de mogelijkheden te bespreken. We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op!