Selecteer een pagina

Containerwoning

Bent u op zoek naar een containerwoning? Dan zijn onze ruimtes de ideale oplossing. Bij Iso-Bella kunt u zelf uw eigen containerwoning samenstellen. Ontdek de mogelijkheden!

Containerwoning

Bent u op zoek naar een containerwoning? Dan zijn onze ruimtes de ideale oplossing. Bij Iso-Bella kunt u zelf uw eigen containerwoning samenstellen. Ontdek de mogelijkheden!

Ontdek het toegankelijke concept van Iso-Bella. Simpel: Plug & Play.

Prijs v.a. € 26.500

U zoekt waarschijnlijk een containerwoning omdat u snel een oplossing zoekt voor meer woonruimte. Onze ruimtes hebben in de basis dezelfde eigenschappen als containerwoningen (snel op te bouwen en koppelbaar). Een Iso-Bella unit wordt prefab geleverd en heeft een stevige staalconstructie. Een groot voordeel van onze ruimtes ten opzichte van de traditionele containerwoning, is dat onze buitenverblijven veel beter geïsoleerd zijn. Onze werk- en leefruimtes zijn modulair op te bouwen en daarnaast ook Plug & Play. Meerdere ruimtes koppelen? Ook dit behoort tot de mogelijkheden. U bepaalt zelf de opties en uitstraling. Ideaal als u snel op zoek bent naar (extra) woonruimte. Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag een vrijblijvende offerte aan en bezoek onze showroom!

Een Containerwoning van Iso-Bella is flexibel (verplaatsbaar), modulair en multifunctioneel inzetbaar. Onze ruimtes kunnen op elk gewenst moment voor een andere toepassing gebruik worden.

Containerwoning laten bouwen

Als u op zoek bent naar een kleine en duurzame woning, dan is een containerwoning ideaal voor u. Gaat u op uzelf wonen of samen met uw partner? Er is genoeg ruimte en u bepaalt zelf de inrichting van uw containerwoning. Het is ook altijd mogelijk om uw woning uit te breiden door nog een container te laten plaatsen. Perfect voor als u in de toekomst uw gezin wilt uitbreiden. Een Iso-Bella unit wordt prefab gebouwd, waardoor deze makkelijk te verplaatsen en te vervoeren zijn. Verder kunt u onze ruimtes ook volledig naar wens vormgeven en inrichten. Behoudt u de uitstraling zoals het is, omdat u van industrieel houdt? Of kiest u toch liever voor een luxe en moderne containerwoning? U bepaalt zelf hoe de woning eruit komt te zien.

Onze modellen

Kies uit één van onze premium modellen of ga voor maatwerk.
Benieuwd naar de mogelijkheden? We helpen u graag op weg!

Tuinkantoor binnenaanzicht - Iso-Bella

Iso Custom Made

€ 26.500 (vanafprijs)

Incl. btw

U kiest zelf de afmeting en de opties die u nodig heeft om uw ideale  leefruimte te creëren. Heeft u een speciek project in gedachten? Vraag een vrijblijvende offerte aan.

Afmeting: maatwerk

Mogelijke opties

 • Buiten-, binnen en vloerafwerking naar keuze
 • Kozijnen naar keuze
 • Keuken
 • Badkamer
 • Toilet
 • Klimaatbeheersing
 • Vloerverwarming
 • Zonnepanelen
 • Ethernet aansluiting
Tuinkantoor binnenaanzicht - Iso-Bella

Iso Sunrise Ruby

€ 31.920

incl. btw

Deze prachtige ruimte, is de robijn in onze collectie. Een extra leefruimte nodig? Ideaal als bijvoorbeeld tuinkantoor, yogastudio of tuinatelier, mancave of thuisgym.

Afmeting: 4m x 3m x 3m

Opties

 • Buiten-, binnen en vloerafwerking naar keuze
 • Aluminium kozijn: dubbele deur (2m x 2,35m)
 • Groepenkast (4 groepen)
 • 4 x Inbouwspots met dimmer
 • 2 x Buiten wandspots incl schemer sensor
 • 4 x Dubbele wandcontact dozen
 • Ventilatie
 • Verwarming
 • Ethernet aansluiting
Tuinkantoor binnenaanzicht - Iso-Bella

Iso Black Diamond

€ 64.030

incl. btw

Deze prachtige ruimte is de diamant in onze collectie. Alle ruimte die u nodig heeft om een volwaardige woonruimte te creëren. Ideaal als bijvoorbeeld gastenverblijf, praktijk aan huis of poolhouse.

Afmeting: 8m x 3,5m x 3m

Opties

 • Buiten-, binnen en vloerafwerking naar keuze
 • Aluminium kozijn: Dubbele deur (2m x 2,35m)
 • Aluminium kozijn: Vast raam (2m x 2,35m)
 • Aluminium kozijn: Draai/kiep raam (1m x 2,35m)
 • Badkamer (Incl douche, toilet en wastafel)
 • Keuken (Incl inbouw koelkast)
 • Groepenkast (4 groepen)
 • 4 x Inbouwspots met dimmer (Woonkamer)
 • 4 x Inbouwspots met dimmer (Slaapkamer)
 • 2 x Buiten wandspots incl schemer sensor
 • 6 x Dubbele wandcontact dozen
 • Mogelijkheid tot een ethernet aansluiting 

Wat is een containerwoning?

Door de opkomst van de Tiny House Movement worden containerwoningen steeds populairder. Een containerwoning is eigenlijk niets anders dan een woning die gemaakt is van één of meerdere zeecontainers. De gebruikte containers worden omgetoverd tot een basis voor woningen vanwege hun stevige constructie. Hiermee is de woning duurzaam en bent u ook goedkoper uit dan andere woningen. Bij Iso-Bella gebruiken wij geen echte containers, maar een nog stevigere staalconstructie die we vervolgens aankleden met sandwichpanelen. Hierdoor creëren we een perfect leefklimaat en een ruimte die goed geïsoleerd is. U kunt er natuurlijk voor kiezen om een standaard containerwoning in de tuin te laten plaatsen. Hiermee creëert u weliswaar de extra leefruimte waar u naar op zoek bent maar dit is een minder solide basis voor uw woning dan onze speciaal ontwikkelde staalconstructie.

Waarom een buitenverblijf kopen?

U heeft behoefte aan meer ruimte voor bijvoorbeeld een tuinkantoor, praktijkruimte, atelier, thuisgym, poolhouse of vakantiewoning. Een buitenverblijf die u zelf kunt indelen naar uw wensen. Iso-Bella helpt u bij het vinden van de beste oplossing!

Duurzaam

Het is goedkoper om gebruikte containers om te laten smelten tot woningen, In plaats van ze terug te sturen. Daarmee zijn ze dus erg duurzaam.

Verplaatsbaar

Containerwoning worden prefab gemaakt en zijn daarmee makkelijk te verplaatsen en te vervoeren. U bepaalt zelf waar u de woning wilt hebben.

Eigen stijl

U bepaalt zelf welke stijl u voor uw containerwoning wenst. Of dit nu modern of industrieel is, wij zorgen ervoor dat de leefruimte voldoet aan uw wensen.

1 stap verwijderd van uw eigen containerwoning

Een containerwoning in uw eigen stijl!

Wilt u leefruimte creëren met een containerwoning in de tuin of juist een kleine woning voor u en uw partner hebben? Bekijk de mogelijkheden en vraag een offerte aan.

Meer ruimte in 4 stappen

Maak uw wensen kenbaar en wij doen de rest.

Offerte aanvragen

We maken een op maat gemaakte offerte voor u en plannen een bezoek aan de showroom in.

Samenstellen

We stellen de prefab buitenruimte samen aan de hand van uw wensen. Hier rolt ook een offerte uit.

Productie

Akkoord? Dan start de productie. Omdat we werken met prefabricatie weten we altijd precies hoe lang dit duurt.

Plaatsing

Na 12 weken plaatsen we uw nieuwe leefruimte en kunt u meteen gaan genieten. We leveren de unit namelijk kant-en-klaar op.

Een containerwoning van Iso-Bella verplaatsbaar, modulair en multifunctioneel inzetbaar.

Bent u benieuwd hoe we uw Containerwoning kunnen realiseren? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.

Waarom u voor Iso-Bella kiest?

Kwaliteit, garantie en topservice. Wij doen er alles aan om aan uw wensen te voldoen.

Persoonlijke aanpak

Bij ons zijn de lijnen kort. Dat betekent: snelle reacties en altijd dezelfde contactpersoon.

Afspraak is afspraak

Wij doen ons uiterste best om elke gemaakte afspraak na te komen. Communicatie is voor ons de sleutel naar een succesvol project!

Hoogwaardige materialen

Alleen de beste materialen zijn goed genoeg. Onze materialen zijn zorgvuldig uitgekozen en getest op kwaliteit en duurzaamheid.

Snelle levering

Wij hanteren een levertijd van 12 weken. Dit is uiteraard afhankelijk van de grootte van het project. Een verwachte levertijd wordt altijd besproken.

Ervaren montageteam

Wij hebben een ervaren montageteam. Geen gedoe met zelf klussen. Onze werk- en leefruimtes zijn prefab en in 1 dag geplaatst.

Nederlandse makelij

Onze producten worden in Nederland gemaakt. Wij kunnen hierdoor snel schakelen en het hele jaar door leveren. Voorraad is bij ons dus geen probleem!

Heeft u een vraag over een Containerwoning?

Bekijk hieronder onze veelgestelde vragen.

Wat houdt het plug & play systeem in?
Omdat u bij ons kunt kiezen voor zaken als sanitair en keukens, is het handig om rekening te houden met het feit dat u naast elektra ook watertoevoer en afvoer moet aanleggen. Wij bieden onze ruimtes zo aan dat al het leidingwerk aan de binnenkant al weggewerkt en aangesloten is. Het aansluiten van de ruimte op de voorzieningen in uw tuin gebeurt dus enkel aan de buitenkant.
Hoe kan ik jullie bereiken?
Wij zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar van 09:00 tot 17:30.

Wilt u een offerte aanvragen? Dan is het fijn om deze rustig met onze adviseurs te kunnen bespreken als u daar de tijd voor heeft. Daarom is het mogelijk om ‘s avonds na uw werk een afspraak in te plannen om met ons uw wensen te bespreken.

Stuurt u ons een e-mailbericht? Dan maken wij de afspraak met u dat u binnen 48 uur op werkdagen een reactie krijgt.

Word de unit vooraf geproduceerd of ter plekke in elkaar gezet?
Uw eigen samengestelde Containerwoning wordt voor 99% voorbereid in onze werkplaats. Op locatie wordt enkel de constructie nog op de aangewezen locatie geplaatst en de hijsvoorzieningen weer gedemonteerd.
Hebben jullie een showroom?
Ons kantoor en showroom is te vinden aan de Markerkant 10 – 13 E, 1316 AA Almere

Wilt u ons komen bezoeken, dan kunt hiervoor een afspraak maken. Dit is ook mogelijk in de avonden of het weekend.

Wat zijn de levertijden?
Omdat al onze Containerwoning volledig worden geprefabriceerd in een binnenruimte werken wij onder ideale omstandigheden, hierdoor kunnen wij de strakke levertijd hanteren van 8 weken.
Waar krijg ik garantie op en hoeveel jaar?
Al onze leef- en werkruimtes worden uitgeleverd met een algemene garantieperiode van 5 jaar, sommige onderdelen worden hier echter op uitgesloten denk aan hang- en sluitwerk. Bekijk hier onze algemene voorwaarden voor de volledige lijst.

Andere vraag? Bekijk alle veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

MOGELIJKHEDEN BESPREKEN?

Maak uw dromen werkelijkheid!

Heeft u een project in gedachten? Vraag een offerte aan om de mogelijkheden te bespreken. We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op!
error: Onze content is beveiligd...