Containerwoning

Bent u op zoek naar een containerwoning? Dan zijn onze ruimtes de ideale oplossing. Bij Iso-Bella kunt u zelf uw eigen containerwoning samenstellen. Ontdek de mogelijkheden!

Containerwoning

Bent u op zoek naar een containerwoning? Dan zijn onze ruimtes de ideale oplossing. Bij Iso-Bella kunt u zelf uw eigen containerwoning samenstellen. Ontdek de mogelijkheden!

Ontdek het toegankelijke concept van Iso-Bella. Simpel: Plug & Play.

Prijs v.a. € 31.920

U zoekt waarschijnlijk een containerwoning omdat u snel een oplossing zoekt voor meer woonruimte. Onze ruimtes hebben in de basis dezelfde eigenschappen als containerwoningen (snel op te bouwen en koppelbaar). Een Iso-Bella unit wordt prefab geleverd en heeft een stevige staalconstructie. Een groot voordeel van onze ruimtes ten opzichte van de traditionele containerwoning, is dat onze buitenverblijven veel beter geïsoleerd zijn. Onze werk- en leefruimtes zijn modulair op te bouwen en daarnaast ook Plug & Play. Meerdere ruimtes koppelen? Ook dit behoort tot de mogelijkheden. U bepaalt zelf de opties en uitstraling. Ideaal als u snel op zoek bent naar (extra) woonruimte. Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag een vrijblijvende offerte aan en bezoek onze showroom!

Een Containerwoning van Iso-Bella is flexibel (verplaatsbaar), modulair en multifunctioneel inzetbaar. Onze ruimtes kunnen op elk gewenst moment voor een andere toepassing gebruik worden.

Wat is een containerwoning?

Door de opkomst van de Tiny House Movement worden containerwoningen steeds populairder. Een containerwoning is eigenlijk niets anders dan een woning die gemaakt is van één of meerdere zeecontainers. De gebruikte containers worden omgetoverd tot een basis voor woningen vanwege hun stevige constructie. Hiermee is de woning duurzaam en bent u ook goedkoper uit dan andere woningen. Bij Iso-Bella gebruiken wij geen echte containers, maar een nog stevigere staalconstructie die we vervolgens aankleden met sandwichpanelen. Hierdoor creëren we een perfect leefklimaat en een ruimte die goed geïsoleerd is. U kunt er natuurlijk voor kiezen om een standaard containerwoning in de tuin te laten plaatsen. Hiermee creëert u weliswaar de extra leefruimte waar u naar op zoek bent maar dit is een minder solide basis voor uw woning dan onze speciaal ontwikkelde staalconstructie.

Containerwoning laten bouwen

Als u op zoek bent naar een kleine en duurzame woning, dan is een containerwoning ideaal voor u. Gaat u op uzelf wonen of samen met uw partner? Er is genoeg ruimte en u bepaalt zelf de inrichting van uw containerwoning. Het is ook altijd mogelijk om uw woning uit te breiden door nog een container te laten plaatsen. Perfect voor als u in de toekomst uw gezin wilt uitbreiden. Een Iso-Bella unit wordt prefab gebouwd, waardoor deze makkelijk te verplaatsen en te vervoeren zijn. Verder kunt u onze ruimtes ook volledig naar wens vormgeven en inrichten. Behoudt u de uitstraling zoals het is, omdat u van industrieel houdt? Of kiest u toch liever voor een luxe en moderne containerwoning? U bepaalt zelf hoe de woning eruit komt te zien.

Duurzaam

Het is goedkoper om gebruikte containers om te laten smelten tot woningen, In plaats van ze terug te sturen. Daarmee zijn ze dus erg duurzaam.

Verplaatsbaar

Containerwoning worden prefab gemaakt en zijn daarmee makkelijk te verplaatsen en te vervoeren. U bepaalt zelf waar u de woning wilt hebben.

Eigen stijl

U bepaalt zelf welke stijl u voor uw containerwoning wenst. Of dit nu modern of industrieel is, wij zorgen ervoor dat de leefruimte voldoet aan uw wensen.

1 stap verwijderd van uw eigen containerwoning

Een containerwoning in uw eigen stijl!

Wilt u leefruimte creëren met een containerwoning in de tuin of juist een kleine woning voor u en uw partner hebben? Bekijk de mogelijkheden en vraag een offerte aan.

Hoe werkt het samenstellen van uw Containerwoning?

Ontdek hoe wij in vier simpele stappen van uw dromen realiseren.

1.

Adviesgesprek

Plan een vrijblijvend adviesgesprek in met één van onze adviseurs. Dit is een telefonisch consult waarna we een showroom bezoek met u inplannen. 

2.

Samenstellen

Aan de hand van uw wensen zullen wij samen uw multifunctionele ruimte vormgeven.  Vervolgens wordt door ons een offerte uitgebracht.

3.

Productie

Na akkoord zullen wij over gaan tot productie. Door de ideale omstandigheden van het prefabriceren, kunnen wij een strakke planning hanteren.

4.

Plaatsing

Na 12 weken is het eindelijk zo ver, uw ruimte arriveert! Enkel nog over de schutting of uw woning heen en u kunt er gelijk gebruik van maken.

Een containerwoning van Iso-Bella verplaatsbaar, modulair en multifunctioneel inzetbaar.

Bent u benieuwd hoe we uw Containerwoning kunnen realiseren? Vraag dan een vrijblijvend adviesgesprek aan.

Waarom u voor Iso-Bella kiest?

Kwaliteit, garantie en topservice. Wij doen er alles aan om aan uw wensen te voldoen.

Persoonlijke aanpak

Bij ons zijn de lijnen kort. Dat betekent: snelle reacties en altijd dezelfde contactpersoon.

Afspraak is afspraak

Wij doen ons uiterste best om elke gemaakte afspraak na te komen. Communicatie is voor ons de sleutel naar een succesvol project!

Hoogwaardige materialen

Alleen de beste materialen zijn goed genoeg. Onze materialen zijn zorgvuldig uitgekozen en getest op kwaliteit en duurzaamheid.

Snelle levering

Wij hanteren een levertijd van 12 weken. Dit is uiteraard afhankelijk van de grootte van het project. Een verwachte levertijd wordt altijd besproken.

Ervaren montageteam

Wij hebben een ervaren montageteam. Geen gedoe met zelf klussen. Onze werk- en leefruimtes zijn prefab en in 1 dag geplaatst.

Nederlandse makelaardij

Onze producten worden in Nederland gemaakt. Wij kunnen hierdoor snel schakelen en het hele jaar door leveren. Voorraad is bij ons dus geen probleem!

Heeft u een vraag over een Containerwoning?

Bekijk hieronder onze veelgestelde vragen.

Wat houdt het plug & play systeem in?
Omdat u bij ons kunt kiezen voor zaken als sanitair en keukens, is het handig om rekening te houden met het feit dat u naast elektra ook watertoevoer en afvoer moet aanleggen. Wij bieden onze ruimtes zo aan dat al het leidingwerk aan de binnenkant al weggewerkt en aangesloten is. Het aansluiten van de ruimte op de voorzieningen in uw tuin gebeurt dus enkel aan de buitenkant.
Hoe kan ik jullie bereiken?
Wij zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar van 09:00 tot 17:30.

Wilt u een offerte aanvragen? Dan is het fijn om deze rustig met onze adviseurs te kunnen bespreken als u daar de tijd voor heeft. Daarom is het mogelijk om ‘s avonds na uw werk een afspraak in te plannen om met ons uw wensen te bespreken.

Stuurt u ons een e-mailbericht? Dan maken wij de afspraak met u dat u binnen 48 uur op werkdagen een reactie krijgt.

Word de unit vooraf geproduceerd of ter plekke in elkaar gezet?
Uw eigen samengestelde Containerwoning wordt voor 99% voorbereid in onze werkplaats. Op locatie wordt enkel de constructie nog op de aangewezen locatie geplaatst en de hijsvoorzieningen weer gedemonteerd.
Hebben jullie een showroom?
Ons kantoor en showroom is te vinden aan de Markerkant 10 – 13 E, 1316 AA Almere

Wilt u ons komen bezoeken, dan kunt hiervoor een afspraak maken. Dit is ook mogelijk in de avonden of het weekend.

Wat zijn de levertijden?
Omdat al onze Containerwoning volledig worden geprefabriceerd in een binnenruimte werken wij onder ideale omstandigheden, hierdoor kunnen wij de strakke levertijd hanteren van 8 weken.
Waar krijg ik garantie op en hoeveel jaar?
Al onze leef- en werkruimtes worden uitgeleverd met een algemene garantieperiode van 5 jaar, sommige onderdelen worden hier echter op uitgesloten denk aan hang- en sluitwerk. Bekijk hier onze algemene voorwaarden voor de volledige lijst.

Andere vraag? Bekijk alle veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

MOGELIJKHEDEN BESPREKEN?

Maak uw dromen werkelijkheid!

Heeft u een project in gedachten? Vraag een offerte aan om de mogelijkheden te bespreken. We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op!
error: Onze content is beveiligd...