Recensies

Ga niet alleen af op wat wij zeggen maar bekijk de recensies van onze klanten.

Vivlux gastenverblijf met lamellen overkapping

Recensies

Ga niet alleen af op wat wij zeggen maar bekijk de recensies van onze klanten.

Wat onze klanten vinden?

Veel klanten hebben ons beoordeeld en dit is wat we te horen hebben gekregen.

Recensies

Bekijk hieronder verschillende uitgebreide recensies van onze klanten.

Isobella project IIna van den oever tuinkantoor

Ilona van den Oever

★★★★★
“Voor ons nieuwe appartement in Amsterdam Zuid waren wij op zoek naar een onderhoudsvrij tuinhuis met een moderne elegante uitstraling dat past bij onze tuin en bij ons interieur. Het tuinhuis moest daarnaast functioneel en goed geïsoleerd zijn, met deze wensen kwamen wij terecht bij Iso-Bella tuinhuizen.  De subtiele verlichting en de uit Italië afkomstige luxe dubbele glazen deuren maken het tuinhuis helemaal af. In onze Amsterdamse binnentuin komt het Iso-Bella tuinhuis waanzinnig tot z’n recht en wij zijn blij met het eindresultaat!”

Ann van Dessel

★★★★★

“Wij kochten online een tuinhuis bij Iso Bella in zelfbouwpakket. Het werd netjes geleverd vanuit Nederland naar België. ( Op uur en tijd) Het monteren verliep vlot, alles werd netjes meegeleverd. We zijn zeer tevreden ! En het ziet er goed uit ! Prima service en goede communicatie !!”

Isobella project Ann van Dessel tuinberging
Isobella project Anja van lier tuinhuis met overkapping

Anja van Lier

★★★★★

“In mei zijn we verhuisd en hebben een tuinpaviljoen van Iso-Bella laten plaatsen. We zijn zeer tevreden en genieten er dagelijks van. De montage hebben we laten doen door Iso-Bella waarvoor we hen zeer dankbaar zijn. Ze zijn heel perfectionistisch. Een aantal problemen die tijdens de bouw aan het licht kwamen werden snel en adequaat opgelost. Ook na de oplevering zijn er nog kleine puntjes door hen verholpen. Dit was boven verwachting en we hebben alleen maar lof daarvoor. Een super service waardoor je je als klant gewaardeerd voelt. Afspraken die ze maken komen ze ook echt na.

Het tuinpaviljoen is prachtig en naar alle tevredenheid. Makkelijk te onderhouden en een hele mooie moderne uitstraling. We zijn er superblij mee en ontvangen alleen maar complimenten!

Dank voor jullie inzet Terence en Joseph!!
Groetjes uit Limburg

Rob Oostrom

★★★★★

Na enige tijd zoeken zagen wij op Pinterest een afbeelding van een mooi tuinhuis van IsoBella. Vervolgens in contact getreden met een van de eigenaren, Terence Jon. Heel vriendelijk en correct te woord gestaan. Hij heeft samen met zijn collega een mooie berging met overkapping geplaatst. We hebben al vele uren kunnen genieten van dit mooie tuinhuis.

Dit bedrijf durven wij iedereen aan te raden. Mooie materialen en met zorg geplaatst. Ook de service is prima.

Isobella project rob oostrom tuinberging met overkapping

Waarom u voor Iso-Bella kiest?

Kwaliteit, garantie en topservice. Wij doen er alles aan om aan uw wensen te voldoen.

iso bella usp teamwork

Persoonlijke aanpak

Bij ons zijn de lijnen kort. Dat betekent: snelle reacties en altijd dezelfde contactpersoon.
iso bella usp afspraak

Afspraak is afspraak

Wij doen ons uiterste best om elke gemaakte afspraak na te komen. Communicatie is voor ons de sleutel naar een succesvol project!
iso bella usp hoogwaardige matrialen

Hoogwaardige materialen

Alleen de beste materialen zijn goed genoeg voor uw tuinoplossing. Onze merken zijn zorgvuldig uitgekozen op het gebruikte materiaal.
iso bella usp snelle levering

Snelle levering

Wij hanteren een levertijd van 8 weken. Dit is uiteraard afhankelijk van de grootte van uw project. Een verwachte levertijd wordt altijd met u besproken.

iso bella usp ervaren montage team

Ervaren montageteam

Sommige van onze producten kunt u zelf monteren. Kiest u liever voor gemak? Wij hebben een zeer ervaren montageteam.

iso bella usp nederlandse makelaardij

Nederlandse makelaardij

Onze producten worden in Nederland gemaakt. Wij kunnen hierdoor snel schakelen en het hele jaar door leveren. Voorraad is bij ons dus geen probleem!

Onze oplossingen?

Een ruime keuze aan luxe en duurzame oplossingen voor uw tuin. Wilt u uw tuin uitbreiden met één van onze producten? Bekijk hieronder de mogelijkheden.

Isobella vivlux poolhouse met belichting

Buitenverblijven

Wilt u meer woonruimte? Maak kennis met luxe buitenverblijven waar design, kwaliteit en comfort samengaan. Creëer de extra leefruimte in uw tuin waar u altijd van heeft gedroomd. Het beste alternatief voor een uitbouw en aanbouw.

Isobella Hermes tuinhuis met beplanting

Tuinhuizen

Bent u op zoek naar praktische ruimte voor de opslag van uw tuinspullen met een modern en luxe uitstraling? In het assortiment vindt u tuinhuizen van merken waarbij de focus ligt op kwaliteit en duurzaamheid.

Isobella Hermes antraciete schutting

Schuttingen

In alle rust genieten van uw tuin? Bekijk onze luxe en moderne erfscheiding waarmee uw privacy wordt gewaarborgd. Alle schuttingen die zijn opgenomen in assortiment zijn geselecteerd op basis van onderhoudsvrije materialen.

MOGELIJKHEDEN BESPREKEN?

Maak uw dromen werkelijkheid!

Heeft u een project in gedachten? Vraag een offerte aan om de mogelijkheden te bespreken. We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op!