Modern tuinhuis?

Heeft u altijd al gedroomd van een modern tuinhuis in uw tuin? Een tuinhuis met een prachtig design en moderne uitstraling? Weinig onderhoud en een zeer lange levensduur? Maak dan uw dromen waar en kies voor een tuinhuis gemaakt van EPS Sandwich panelen. Een moderne oplossing waar u jarenlang van kunt genieten.

★★★★★

“Ik wil nogmaals benoemen dat jullie moderne tuinhuizen echt waar zijn voor je geld. Er is kwaliteit en échte kwaliteit. Daarnaast bedankt voor de service tijdens het plaatsen van ons tuinhuis. Tot snel als jullie komen voor het gastenverblijf.”

Anita de Vries

Klant Iso-Bella

Modern tuinhuis met overkapping

Wilt ook zomers bij uw tuinhuis genieten van de lange avonden? Dat kan met een modern tuinhuis met veranda. U kunt lekker onder uw overkapping plaats nemen en genieten. Zie hier een aantal voorbeelden van onze tuinhuizen met overkapping die recent zijn geplaatst bij onze klanten.

Moderne tuinhuizen plat dak

Tuinhuis modern plat dak? Dat is mogelijk kies dan voor een moderne blokhut met plat dak. Onze designs met een plat dak vind u hieronder.

Moderne blokhut

Bent u op zoek naar een moderne blokhut? Blokhutten zijn er in diverse vormen, soorten en maten. Maar welke blokhut past het beste in uw tuin? Bekijk hieronder een aantal moderne blokhutten.

De 5 voordelen van een modern tuinhuis van Iso-Bella.

De gehele zomer en winter in de tuin genieten.
Door gebruik te maken EPS sandwichpanelen met zeer hoge isolatiewaarde zijn verkleuring, vlekken en roestvorming zijn uitgesloten.
10 jaar garantie op de coating
Te gebruiken als gastenverblijf of als kantoor in de tuin
De grootte, plaats van ramen en deuren, het interieur en verlichting zijn geheel naar wens aan te passen.

Garantie

Inspiratie op doen? Wilt u ons materiaal in het echt zien? Kom langs en laat u overtuigen! Door de uitstekende werking van de coating op alle panelen durven wij het aan om u een garantie te geven van wel 10 jaar. Dit betekent geen verkleuringen, geen vlekken en geen roestvorming. Uw moderne tuinhuis is volledig onderhoudsvrij. Door de hoge isolatie waarde kunt u uw eigendommen makkelijker beschermen tegen schimmel- en roestvorming.

Modern tuinhuis laten bouwen? Wij helpen u graag.

Ontdek de mogelijk heden van het volledig op maat maken van een tuinhuis met dit revolutionaire materiaal.

Tuinhuis / Berging

De grootte, plaats van ramen en deuren, het interieur en verlichting zijn geheel naar wens aan te passen.

Tuinhuis met overkapping

Tijdens de zomer maanden kunt u heerlijk genieten onder uw overkapping