Tuinhuizen

Bent u op zoek naar een tuinhuis? Ontdek ons modulaire concept waarbij meer dan alleen een tuinhuis krijgt. U kunt onder andere zelf de grootte, plaats van ramen en deuren, het interieur en verlichting samenstellen.

Tuinhuizen

Bent u op zoek naar een tuinhuis? Ontdek ons modulaire concept waarbij meer dan alleen een tuinhuis krijgt. U kunt onder andere zelf de grootte, plaats van ramen en deuren, het interieur en verlichting samenstellen.

Praktisch en onderhoudsvrije tuinhuizen

Ontdek het toegangelijke concept van Iso-Bella. Simpel: Plug & Play.

Prijs v.a. € 11.430

Wij leveren tuinhuizen en tuinbergingen die turn key (sleutelklaar) worden afgeleverd. Naast een bergruimte heeft u de mogelijkheid om van uw tuinhuis een “echt huis” te maken waar u de hele zomer en winter kunt genieten. Zelfs compleet met badkamer en/of keuken mocht u dat willen.

De tuinhuizen in ons assortiment zijn gemaakt van de allerbeste materialen en volledig geïsoleerd. Hierdoor investeert u niet alleen in een tuinhuis, maar ook in de toekomst en de waarde van uw woning. Uw tuinhuis van Iso-Bella is dus niet alleen een plek om heerlijk tot rust te komen maar ook een goede investering voor de toekomst. Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag hier uw offerte aan.

Een tuinhuis van Iso-Bella is flexibel (verplaatsbaar), modulair en multifunctioneel inzetbaar. Onze tuinhuizen kunnen op elk gewenst moment voor een andere toepassing gebruik worden.

Tuinberging - Iso-Bella

Tuinbergingen

Zoekt u een tuinberging om veilig en droom uw kostbare spullen in op te bergen? Met ons modulaire concept is het mogelijk om een tuinberging te creëren waarbij meer dan voldoende ruimte heeft voor uw gereedschap, barbeque, fiets, motor of scooter. Ontdek de mogelijkheden!

Tuinhuis met overkapping

Heeft u altijd al gedroomd van een plek in uw tuin waar u tijdens een warme zomerdag even de schaduw kunt opzoeken of op een regenachtige dag toch lekker in uw tuin kunt zitten? Bent u geïnteresseerd in een tuinhuis met overkapping? Bekijk de mogelijkheden

Tuinhuis met overkapping - Iso-Bella

Voor elke toepassing een oplossing

Onze werk- en woonruimtes zijn voor elke toepassing te gebruiken. Door de flexibele eigenschappen zijn de mogelijkheden eindeloos!

$
Salon aan huis
$

Recreatiewoning

Waarom een tuinhuis kopen?

Iso-Bella heeft tuinhuizen voor elke behoefte en tuin! 

Extra bergruimte

Een tuinhuis dient meestal als bergruimte. Hoeveel bergruimte u nodig heeft en past binnen uw perceel? We helpen u graag op weg!

Spullen veilig opbergen

Ruim uw spullen veilig op. Achter slot en grendel. Dure racefiets, scooter op bbq? De ideale plek voor uw waardevolle spullen.

Reken af met onderhoud!

Roestvorming, vlekken en verkleuring zijn verleden tijd. Zo nu en dan een doekje er overheen dan is alles weer schoon en glanzend!

1 stap verwijderd van uw droom tuinhuis of berging

Wilt u een onderhoudsvrij en modern tuinhuis of berging?

Vraag direct een offerte aan!

Waarom u voor Iso-Bella kiest?

Kwaliteit, garantie en topservice. Wij doen er alles aan om aan uw wensen te voldoen.

Persoonlijke aanpak

Bij ons zijn de lijnen kort. Dat betekent: snelle reacties en altijd dezelfde contactpersoon.

Afspraak is afspraak

Wij doen ons uiterste best om elke gemaakte afspraak na te komen. Communicatie is voor ons de sleutel naar een succesvol project!

Hoogwaardige materialen

Alleen de beste materialen zijn goed genoeg. Onze materialen zijn zorgvuldig uitgekozen en getest op kwaliteit en duurzaamheid.

Snelle levering

Wij hanteren een levertijd van 12 weken. Dit is uiteraard afhankelijk van de grootte van het project. Een verwachte levertijd wordt altijd besproken.

Ervaren montageteam

Wij hebben een ervaren montageteam. Geen gedoe met zelf klussen. Onze werk- en leefruimtes zijn prefab en in 1 dag geplaatst.

Nederlandse makelij

Onze producten worden in Nederland gemaakt. Wij kunnen hierdoor snel schakelen en het hele jaar door leveren. Voorraad is bij ons dus geen probleem!

MOGELIJKHEDEN BESPREKEN?

Maak uw dromen werkelijkheid!

Heeft u een project in gedachten? Vraag een offerte aan om de mogelijkheden te bespreken. We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op!