Tuinhuizen

Bent u op zoek naar een tuinhuis? Ontdek onze modulaire concepten waarbij u kunt kiezen uit een standaard of maatwerk tuinhuis. De grootte, plaats van ramen en deuren, het interieur en verlichting zijn geheel naar wens aan te passen. Niks is in onze ogen onmogelijk.

Groot tuinhuis met overkapping - Iso-bella.nl

Tuinhuizen

Bent u op zoek naar een tuinhuis? Ontdek onze modulaire concepten waarbij u kunt kiezen uit een standaard of maatwerk tuinhuis. De grootte, plaats van ramen en deuren, het interieur en verlichting zijn geheel naar wens aan te passen. Niks is in onze ogen onmogelijk. Samen uw tuinhuis laten bouwen?

Isobella hermes tuinkantoor in het donker

Praktisch en onderhoudsvrije

tuinhuizen / bergingen

De tuinhuizen in ons assortiment zijn met de grootste zorg samengesteld. U investeert niet alleen in een tuinhuis, maar ook kwaliteit, luxe en gemak. Doordat onze tuinhuizen gemaakt zijn van sandwichpanelen kunt u zorgeloos genieten van een onderhoudsvrij en geïsoleerd constructie. Hierdoor hoeft u niet langer bang te zijn dat uw spullen verroesten of snel oud worden.

Met onze tuinhuizen hoeft u nooit meer te schilderen. Wij geven een garantie van 10 jaar op de coating.

Onze Tuinhuizen

Bent u benieuwd naar onze tuinhuizen? Bekijk hieronder welke type wij aanbieden.

Hermes Tuinberging met beplanting

Tuinbergingen

Zoekt u een berging voor in uw tuin ter vervanging van uw schuur? Wij hebben tuinbergingen die u zelf in elkaar kunt zetten. Laat u de tuinberging liever plaatsen? Dit is uiteraard ook mogelijk.

Bent u geïnteresseerd in een tuinberging? Bekijk ons assortiment.

Tuinhuizen met overkapping

Heeft u altijd al gedroomd van een plek in uw tuin waar u tot rust kunt komen? Dankzij de modulaire constructies waar we mee werken heeft u de vrijheid om een tuinhuis met overkapping op maat te laten maken en volledig aan uw wensen aan te passen.

Bent u geïnteresseerd in een tuinhuis met overkapping? Bekijk hier ons assortiment.

Hermes tuinhuis met overkapping

Waarom een tuinhuis kopen?

Wilt u een tuinhuis kopen? Iso-Bella heeft tuinhuizen voor elke behoefte en tuin! Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.

Isobella icon Extra bergruimte

Extra bergruimte

Een tuinhuis dient meestal als bergruimte. Hoeveel bergruimte u nodig heeft en past binnen uw perceel? We helpen u graag op weg!

Isobella icon Spullen veilig opbergen

Spullen veilig opbergen

Ruim uw spullen veilig op. Achter slot en grendel. Dure racefiets, scooter op bbq? De ideale plek voor uw waardevolle spullen.
Isobella icon Reken af met onderhoud

Reken af met onderhoud!

Roestvorming, vlekken en verkleuring zijn verleden tijd. Zo nu en dan een doekje er overheen dan is alles weer schoon en glanzend!

Wat onze klanten vinden?

Veel klanten hebben ons beoordeeld en dit is wat we te horen hebben gekregen.

Waarom u voor Iso-Bella kiest?

Kwaliteit, garantie en topservice. Wij doen er alles aan om aan uw wensen te voldoen.

iso bella usp teamwork

Persoonlijke aanpak

Bij ons zijn de lijnen kort. Dat betekent: snelle reacties en altijd dezelfde contactpersoon.
iso bella usp afspraak

Afspraak is afspraak

Wij doen ons uiterste best om elke gemaakte afspraak na te komen. Communicatie is voor ons de sleutel naar een succesvol project!
iso bella usp hoogwaardige matrialen

Hoogwaardige materialen

Alleen de beste materialen zijn goed genoeg voor uw tuinoplossing. Onze merken zijn zorgvuldig uitgekozen op het gebruikte materiaal.
iso bella usp snelle levering

Snelle levering

Wij hanteren een levertijd van 8 weken. Dit is uiteraard afhankelijk van de grootte van uw project. Een verwachte levertijd wordt altijd met u besproken.

iso bella usp ervaren montage team

Ervaren montageteam

Sommige van onze producten kunt u zelf monteren. Kiest u liever voor gemak? Wij hebben een zeer ervaren montageteam.

iso bella usp nederlandse makelaardij

Nederlandse makelaardij

Onze producten worden in Nederland gemaakt. Wij kunnen hierdoor snel schakelen en het hele jaar door leveren. Voorraad is bij ons dus geen probleem!

1 stap verwijderd van uw droom tuinhuis of berging

Wilt u een onderhoudsvrij en modern tuinhuis of berging?

Vraag direct een offerte aan!

Welke merken wij voeren?

U vindt bij ons alleen de beste merken die beschikbaar zijn in de tuinbranche. Allen geselecteerd op basis van de hoogste standaarden waarbij comfort en gemak gelden als uitgangspunt.

Iso Bella merken Vivlux
Iso Bella merken Palmiye
Iso Bella merken Hermes

Veelgestelde vragen over tuinhuizen?

Het zou zomaar kunnen dat u ergens wat meer over wilt weten en dat iemand deze vraag al eens heeft gesteld. Misschien staat uw vraag er wel tussen:

Hoeveel kost een tuinhuis?
Helaas zijn er geen standaard prijzen voor een tuinhuis omdat elke oplossing maatwerk is. Denk aan het type verlichting, ramen en deuren etc. er zijn oneindig veel mogelijkheden. We bespreken graag uw wensen zodat we u de best mogelijke oplossing kunnen bieden die past binnen uw budget.
Hoe kan ik jullie bereiken?
Wij zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar van 09:00 tot 17:30.

Wilt u een offerte aanvragen? Dan is het fijn om deze rustig met onze adviseurs te kunnen bespreken als u daar de tijd voor heeft. Daarom is het mogelijk om ‘s avonds na uw werk een afspraak in te plannen om met ons uw wensen te bespreken.

Stuurt u ons een e-mailbericht? Dan maken wij de afspraak met u dat u binnen 48 uur op werkdagen een reactie krijgt.

Wat zijn de montagekosten?
Voor elk project spreken wij samen met u van te voren een vast bedrag af.
Wat zijn de transportkosten?
Deze zijn vanaf € 230, afhankelijk van de locatie en bereikbaarheid.
Wat gebruik ik als ondervloer?
Het tuinhuis dient geplaatst te worden op een vlakke en dragende ondergrond. Denk hierbij aan een betonvloer, betonband, tegelvloer of houtenvloer. De ondergrond dient qua afmetingen ruimer te zijn dan de afmetingen van het tuinhuis zodat het tuinhuis d.m.v. schroeven gemakkelijk op het grondprofiel aan de ondergrond gemonteerd kan worden.

Iso-Bella biedt ook de mogelijkheid een bij passende geïsoleerde ondervloer te leveren van hetzelfde materiaal als uw tuinhuis. Hiervoor kunt u contact opnemen of een opmerking toevoegen bij het aanvragen van een offerte.

Mag ik zomaar een tuinhuis in mijn tuin bouwen?
In de meeste gevallen mag u vergunningsvrij een tuinhuis laten bouwen. U dient dit echter wel te onderzoeken. Wij ondersteunen u in dit proces. Het is onder andere belangrijk dat u rekening houdt met de functie, plek op het perceel, de oppervlakte, hoogte en afstand tot uw woning.
Hebben jullie een showroom?
Ons kantoor en showroom is te vinden aan de Markerkant 10 – 13 E, 1316 AA Almere

Wilt u ons komen bezoeken, dan kunt hiervoor een afspraak maken. Dit is ook mogelijk in de avonden of het weekend.

Waar krijg ik garantie op en hoeveel jaar?
Iso-Bella geeft op de coating een garantie van 10 jaar en op de constructie 1 jaar wanneer wij het gemonteerd hebben.

Onze producten

Bent u geïnteresseerd in onze tuinhuizen? Bekijk hieronder wat wij u te bieden hebben.

vivlux poolhouse met overkapping licht grijs

Tuinhuis met overkapping

Vanaf € 9.440

Heeft u altijd al gedroomd van een plek in uw tuin waar u tot rust kunt komen? Uw tuinhuis met overkapping kan bij ons volledig naar wens worden aangepast.

isobella hermes tuinberging in tuin

Tuinberging

Vanaf € 5.570

Onze tuinbergingen zijn met de grootste zorg samengesteld. U investeert niet alleen in een tuinbergingen, maar ook in kwaliteit, luxe en gemak.  

Bent u naast een tuinhuis ook geïnteresseerd in andere mogelijkheden voor uw tuin? 

 Bekijk hieronder wat wij u te bieden hebben.

Gastenverblijf binnen

Buitenverblijven

Wilt u meer woonruimte? Maak kennis met luxe buitenverblijven waar design, kwaliteit en comfort samengaan. Creëer de extra leefruimte in uw tuin waar u altijd van heeft gedroomd. Het beste alternatief voor een uitbouw en aanbouw.
Isobella Hermes shutting Slimline

Schuttingen

In alle rust genieten van uw tuin? Bekijk onze luxe en moderne erfscheiding waarmee uw privacy wordt gewaarborgd. Alle schuttingen die zijn opgenomen in assortiment zijn geselecteerd op basis van onderhoudsvrije materialen.

MOGELIJKHEDEN BESPREKEN?

Maak uw dromen werkelijkheid!

Heeft u een project in gedachten? Vraag een offerte aan om de mogelijkheden te bespreken. We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op!