Tuinbergingen

Wilt u een tuinberging kopen? Ontdek ons modulaire concepten waarbij u kunt kiezen uit een standaard of maatwerk tuinberging. De grootte, plaats van ramen en deuren zijn geheel naar wens aan te passen. Niks is in onze ogen onmogelijk. Samen uw tuinberging laten bouwen?

Tuinbergingen?

Wilt u een tuinberging kopen? Ontdek ons modulaire concepten waarbij u kunt kiezen uit een standaard of maatwerk tuinberging. De grootte, plaats van ramen en deuren zijn geheel naar wens aan te passen. Niks is in onze ogen onmogelijk. Samen uw tuinberging laten bouwen?

Praktisch en onderhoudsvrije tuinbergingen.

Ontdek het revolutionaire concept van Iso-Bella. Simpel: Plug & Play.

Prijs v.a. € 11.430

Praktisch en onderhoudsvrije tuinbergingen.
De tuinbergingen in ons assortiment zijn met de grootste zorg samengesteld. U investeert niet alleen in een tuinberging, maar ook in kwaliteit, luxe en gemak. Doordat al onze tuinbergingen gemaakt zijn van sandwichpanelen kunt u zorgeloos genieten van een onderhoudsvrij en volledig geïsoleerd constructie. Hierdoor hoeft u niet langer bang te zijn dat uw spullen verroesten of snel oud worden.

Opgeruimd staat netjes

Met een tuinberging kunt u al uw extra spullen kwijt. Denk aan de kussens van uw loungeset of alle gereedschap. Ook als u van tuinieren houdt, is een tuinberging de perfecte plek om al uw spullen netjes te bewaren. De tuinberging zorgt ervoor dat uw spullen beschermd blijven tegen het weer. Daarnaast heeft u overzicht van welke spullen u allemaal bezit. Een opgeruimde tuin is wel zo fijn. Met een tuinberging is uw tuin altijd netjes en staan uw spullen georganiseerd.

Gebruik tuinberging

Onze tuinbergingen zijn ruim, luxe en modern. Ze zijn niet alleen praktisch in gebruik, maar zien er ook strak uit. Wij horen graag wat uw behoeftes zijn. Want de een wilt al zijn gereedschap kwijt en de ander wilt tuinmeubelen kwijt. Samen met u kijken we wat de beste optie voor u is. Wij streven er naar om een optie aan te bieden waar al uw behoeftes uitkomen. Zo kunt u elke dag genieten en praktisch gebruik maken van uw tuinberging.

Waarom een tuinberging kopen?

Kwaliteit, topgarantie en topservice. We doen er alles aan om aan uw wensen te voldoen.

Extra bergruimte

Een tuinberging dient meestal alleen als bergruimte/opslag. Hoe groot uw berging moet zijn? We helpen u graag op weg!

Spullen veilig opbergen

Ruim uw spullen veilig op. Achter slot en grendel. Dure racefiets, gereedschap, scooter of bbq opbergen? De ideale plek voor uw waardevolle spullen.

Reken af met onderhoud

Roestvorming, vlekken en verkleuring zijn verleden tijd. Zo nu en dan een doekje er overheen dan is alles weer schoon en glanzend!

1 STAP VERWIJDERD VAN UW DROOM TUINBERGING

Wilt u ook een onderhoudsvrije moderne en tuinberging?

Vraag direct een offerte aan!
Tuinkantoor donker grijs

Het Iso-Bella concept

Ben je op zoek naar een leefruimte die zich aanpast aan je op dat moment spelende behoefte?

Vandaag een poolhouse, over een paar jaar de chill ruimte voor je kids en nog verder weg misschien de aanleunkamer of woning voor je vader of moeder. Wij zorgen voor een volwaardig geïsoleerde ruimte waarin u niets tekort komt!

Een multifuntionele ruimte

Ben je op zoek naar een leefruimte die zich aanpast aan je op dat moment spelende behoefte? Vandaag een poolhouse, over een paar jaar de chill ruimte voor je kids en nog verder weg misschien de aanleunkamer of woning voor je vader of moeder. Wij zorgen voor een volwaardig geïsoleerde ruimte waarin u niets tekort komt!
Z
In 1 dag geplaatst
Z
Plug & play (prefab)
Z
4 maatvoeringen mogelijk
Z
Multifuntionele ruimte

4 maatvoeringen

Kies uit vier veschillende maatvoeringen. Voor elke woon & leefruimte hebben wij een geschikte maatvoering waar je uit kan kiezen. Of je nou een tuinkantoor, poolhouse, mancave of wat dan ook in je tuin wilt. Iso-Bella brengt jouw ideale oplossing binnen handbereik.

 

  • 3000 x 3000 x 3000 mm V.a. €11.430
  • 3000 x 4000 x 3000 mm V.a. €13.160
  • 3000 x 5000 x 3000 mm V.a. €14.960 
  • 3000 x 5000 x 3000 mm V.a. €14.960 

Hoe werkt het samenstellen van jouw ?

Ontdek hoe wij in vier simpele stappen van je dromen realiseren.

1.

Adviesgesprek

Plan een gesprek in met één van onze adviseurs. Dit kan op afstand met een telefonisch consult of een fysieke afspraak bij ons in de showroom.

2.

Samenstellen

Aan de hand van je wensen zullen wij samen met de multifunctionele ruimte vormgeven, vervolgens wordt door ons een offerte uitgebracht.

3.

Productie

Na akkoord zullen wij over gaan tot productie. Door de ideale omstandigheden van het prefabriceren, kunnen wij een strakke planning hanteren.

4.

Plaatsing

Na 8 weken is het eindelijk zo ver, jouw ruimte arriveert! Enkel nog over de schutting of je woning heen en je kan er gelijk gebruik van maken.
““

Ben je benieuwd hoe we jouw kunnen realiseren? Vraag dan een vrijblijvend adviesgesprek aan.

Waarom je voor Iso-Bella kiest?

Kwaliteit, garantie en topservice. Wij doen er alles aan om aan je wensen te voldoen.

Persoonlijke aanpak

Bij ons zijn de lijnen kort. Dat betekent: snelle reacties en altijd dezelfde contactpersoon.

Afspraak is afspraak

Wij doen ons uiterste best om elke gemaakte afspraak na te komen. Communicatie is voor ons de sleutel naar een succesvol project!

Hoogwaardige materialen

Alleen de beste materialen zijn goed genoeg voor jouw tuinoplossing. Onze merken zijn zorgvuldig uitgekozen op het gebruikte materiaal.

Snelle levering

Wij hanteren een levertijd van 8 weken. Dit is uiteraard afhankelijk van de grootte van het project. Een verwachte levertijd wordt altijd besproken.

Ervaren montageteam

Wij hebben een ervaren montageteam. Geen gedoe met zelf klussen. Onze werk- en leefruimtes zijn prefab en in 1 dag geplaatst.

Nederlandse makelaardij

Onze producten worden in Nederland gemaakt. Wij kunnen hierdoor snel schakelen en het hele jaar door leveren. Voorraad is bij ons dus geen probleem!

Heb je een vraag over een ?

Bekijk hieronder onze veel gestelde vragen.

Hoe kan ik jullie bereiken?
Wij zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar van 09:00 tot 17:30.
Wilt u een offerte aanvragen? Dan is het fijn om deze rustig met onze adviseurs te kunnen bespreken als u daar de tijd voor heeft. Daarom is het mogelijk om ‘s avonds na uw werk een afspraak in te plannen om met ons uw wensen te bespreken.

Stuurt u ons een e-mailbericht? Dan maken wij de afspraak met u dat u binnen 48 uur op werkdagen een reactie krijgt.

Wat zijn de transportkosten?
Deze zijn vanaf € 230, afhankelijk van de locatie en bereikbaarheid.
Wat zijn de montagekosten?
Voor elk project spreken wij samen met u van te voren een vast bedrag af.
Hebben jullie een showroom?
Ons kantoor en showroom is te vinden aan de Markerkant 10 – 13 E, 1316 AA Almere

Wilt u ons komen bezoeken, dan kunt hiervoor een afspraak maken. Dit is ook mogelijk in de avonden of het weekend.

Wat is jullie levertijd? Hoe lang gaat dit duren? En kan dit sneller?
De levertijd is 8 weken.
Waar krijg ik garantie op en hoeveel jaar?
Iso-Bella geeft op de coating een garantie van 10 jaar en op de constructie 1 jaar wanneer wij het gemonteerd hebben.

Andere vraag? Bekijk alle veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

MOGELIJKHEDEN BESPREKEN?

Maak uw dromen werkelijkheid!

Heeft u een project in gedachten? Vraag een offerte aan om de mogelijkheden te bespreken. We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op!