Tuinkantoor op maat

Wilt u een tuinkantoor op maat laten bouwen zodat u vanuit huis kunt werken? Vergroot uw productiviteit met uw eigen kantoor in de tuin.

Vanaf € 37.480

* Gebasseerd op 3 x 4 m

Kantoor op maat bouwen laten bouwen?

Ontdek het toegankelijke concept van Iso-Bella. Simpel: Plug & Play.

Vanaf € 37.480

(Gebasseerd op 3 x 4 m)

→ Klik hier voor meer info

De tuinkantoren van Iso-Bella zijn van alle luxe voorzien en geheel naar eigen wensen samen te stellen. U kunt zelf kiezen hoe u uw prefab tuinkantoor wilt inrichten, zo kunt u bijvoorbeeld een wc, keuken of zelfs een badkamer in uw tuinkantoor laten plaatsen. Uw tuinkantoor is modulair uit te breiden met hoogwaardige opties en accessoires. Daarnaast zijn de ruimtes van Iso-Bella multifunctioneel inzetbaar zodat u deze ook buiten uw kantoortijden kunt gebruiken. Met een geïsoleerd tuinkantoor van Iso-Bella kunt u niet alleen in de zomer maar ook in de koudere wintermaanden ongestoord werken in uw eigen kantoorruimte

Een tuinkantoor op maat van Iso-Bella is flexibel (verplaatsbaar), modulair en multifunctioneel inzetbaar. Onze ruimtes kunnen op elk gewenst moment voor een andere toepassing gebruik worden.

Vanafprijs 37.480,00

Gebasseerd op een maatvoering van 3 x 4 m. Volledig turn-key afgewerkt met binnen en buitenafwerking naar keuze.

Vraag een offerte aan voor uw project.

Prefab tuinkantoor op maat

De tuinkantoren van Iso-Bella worden prefab op maat gemaakt en binnen 1 dag bij u in de tuin geplaatst. U heeft geen last van een lange verbouwing en kunt direct genieten van uw eigen kantoor in uw tuin. Bij Iso-Bella denken wij graag met u mee en luisteren we naar uw wensen zodat we samen uw ideale woonruimte kunnen samenstellen. Door een prefab kantoor in uw tuin te laten bouwen kunt u altijd ongestoord en productief werken zonder afleidingen om u heen. Wij zorgen altijd voor een maatwerk oplossing voor uw luxe tuinkantoor.

Samen uw tuinkantoor op maat ontwerpen

Bepaal de maatvoering

Onze ruimtes zijn beschikbaar van 9 t/m 50m2.

Kies de afwerking

Kies een binnen- , buiten- en vloerafwerking naar keuze.

Voeg add-ons toe

Voeg add-ons toe en kleed de ruimte aan zoals u dat wilt.

Uniek concept

In drie stappen ontwikkelen we samen de ruimte die perfect aansluit op uw behoefte. Het ultieme gevoel van thuiskomen. Dat is wat we met onze ruimtes willen creëren. In alle 3 de fases van het proces ontwerpt u mee en bepaald u hoe de ruimte er van binnen en buiten uit komt te zien. Door goed naar uw wensen te luisteren ontwikkelen we samen de perfecte ruimte die aansluit bij uw behoefte.

Kozijnen

Aluminium kozijnen van hoogste kwaliteit: geïsoleerd, HR++ glas, dubbel gelaagd en altijd volgens bouwbesluit norm geproduceerd.

\

Fundering

Door gebruik te maken van schroeffundamenten, is het onderwerp “fundering” geen ingrijpend en kostbaar gegeven meer. Beton storten is verleden tijd. Uw leefruimte wordt direct bovenop de schroeven geplaatst!

\

Gevel afwerking

Door ons ruime aanbod in gevelafwerkingen, is het uiterlijk van uw leefruimte alles behalve saai. Houd u meer van een natuurlijke uitstraling of mag het strak en modern zijn? Bij Iso-Bella creëert u de ruimte die bij u past!

\

Dak

Het dakbedekking bestaat uit echt vakmanschap. Dubbel laags bitumen dakbedekking, dit betekent een zeer lang levensloop! Ook is het dak eventueel geschikt voor het plaatsen van sedum en/of zonnepanelen. Vraag naar de mogelijkheden.
\

Verlichting

Zowel de binnen als buiten verlichting is aan te sluiten op het Philips HUE systeem. Zo kunt u uw verlichting bedienen en instellen vanuit uw smartphone. Wel zo makkelijk!

\

Constructie

Unieke combinatie houtskeletbouw met solide stalen frame. Volwaardig bewoonbaar, hoge isolatie en ten alle tijden verplaatsbaar.

\

Projecten

Waarom een prefab tuinkantoor op maat van Iso-Bella?

Ontspannen, genieten van uw vrije tijd en helemaal tot rust komen. Ontdek hier de voordelen van een Iso-Bella maatwerk tuinkantoor.

Ongestoord thuiswerken

U hoeft niet meer aan de keukentafel zitten met spelende kinderen en andere afleidingen. Hierdoor kunt u weer productief werken!

Geen file en reistijd

Bespaar een hoop tijd en geld door niet meer elke dag naar kantoor te hoeven rijden en in de file te staan. Zo heeft u meer tijd om werk te verrichten en bent u dichter bij het thuisfront.

Duurzaamheid

Onze ruimtes zijn gemaakt van duurzame en herbruikbare materialen. Daarnaast stoot u minder Co2 waardoor het ook beter voor het milieu is.

Maatwerk is onze standaard

Stel uw tuinkantoor op maat samen!

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw tuinkantoor op maat? Vraag vrijblijvend een offerte aan. We nodigen u graag uit in onze showroom.

Meer woonruimte in 5 stappen

Maak uw wensen kenbaar en wij doen de rest.

Offerte aanvragen

We bespreken uw wensen en leggen onze werkwijze uit. Tijdens de oriëntatie wordt er een prijsindicatie met u overlegd.

Voorlopig ontwerp

Ligt ons concept in de lijn der verwachting met uw wensen? Dan plannen we een showroom bezoek in. U ontvangt een voorlopig ontwerp & offerte op maat.

Werkvoorbereiding

Akkoord met het ontwerp? Dan starten we met de werkvoorbereiding. We bezoeken de locatie en het productieproces wordt gestart.

Realisatie

Uw nieuwe woonruimte wordt onder ideale omstandigheden in onze eigen werkplaats gebouwd. Hierdoor kunnen wij de hoogste kwaliteit garanderen.

Plaatsing

Na de laatste controle is uw woonruimte klaar om afgeleverd te worden. Na de plaatsing kunt u de ruimte direct in gebruik nemen!

“Ontdek het toegankelijke concept van Iso-Bella. Simpel: Plug & Play.“

Bent u benieuwd hoe we uw tuinkantoor op maat kunnen realiseren? Vraag vrijblijvend een offerte aan.

De belofte van Iso-Bella

Iso-Bella maakt grootser leven makkelijk. Prefab units, kant-en-klare oplevering en service inclusief plaatsing. Kwaliteit, garantie en topservice. Wij doen er alles aan om aan uw wensen te voldoen. Zo is de keuze voor extra ruimte snel gemaakt.

Bekijk onze opgeleverde projecten om een beeld te krijgen van ons werk.

Maatwerk is onze standaard

We denken constant na over welke materialen, elementen en indeling het beste passen bij uw wensen.

Uniek Design

Een tijdloos design, modern en gemaakt op eigen bodem in hartje Nederland. Binnen 1 dag geplaatst!

Duurzaamheid voorop

Materialen van de allerbeste kwaliteit. Een duurzame bouwconstructie. Ontwikkeld met oog op de toekomst.

Duidelijke communicatie

Korte lijnen en duidelijke communicatie zijn voor ons de sleutel naar een succesvol project.

Heeft u een vraag over een tuinkantoor op maat?

Bekijk hieronder onze veelgestelde vragen.

Wat houdt het plug & play systeem in?
Omdat u bij ons kunt kiezen voor zaken als sanitair en keukens, is het handig om rekening te houden met het feit dat u naast elektra ook watertoevoer en afvoer moet aanleggen. Wij bieden onze ruimtes zo aan dat al het leidingwerk aan de binnenkant al weggewerkt en aangesloten is. Het aansluiten van de ruimte op de voorzieningen in uw tuin gebeurt dus enkel aan de buitenkant.
Hoe kan ik jullie bereiken?
Wij zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar van 09:00 tot 17:30.

Wilt u een offerte aanvragen? Dan is het fijn om deze rustig met onze adviseurs te kunnen bespreken als u daar de tijd voor heeft. Daarom is het mogelijk om ‘s avonds na uw werk een afspraak in te plannen om met ons uw wensen te bespreken.

Stuurt u ons een e-mailbericht? Dan maken wij de afspraak met u dat u binnen 48 uur op werkdagen een reactie krijgt.

Word de unit vooraf geproduceerd of ter plekke in elkaar gezet?
Uw eigen samengestelde tuinkantoor op maat wordt voor 99% voorbereid in onze werkplaats. Op locatie wordt enkel de constructie nog op de aangewezen locatie geplaatst en de hijsvoorzieningen weer gedemonteerd.
Hebben jullie een showroom?
Ons kantoor en showroom is te vinden aan de Prieelvogelweg 20 1349 CG Almere

Wilt u ons komen bezoeken, dan kunt hiervoor een afspraak maken. Dit is ook mogelijk in de avonden of het weekend.

Wat zijn de levertijden?
Omdat al onze tuinkantoor op maat volledig worden geprefabriceerd in een binnenruimte werken wij onder ideale omstandigheden, hierdoor kunnen wij de strakke levertijd hanteren van circa 8 tot 12 weken.
Waar krijg ik garantie op en hoeveel jaar?
Al onze leef- en werkruimtes worden uitgeleverd met een algemene garantieperiode van 5 jaar, sommige onderdelen worden hier echter op uitgesloten denk aan hang- en sluitwerk. Verder bieden wij 10 jaar garantie op de constructie. Bekijk hier onze algemene voorwaarden voor de volledige lijst.

Andere vraag? Bekijk alle veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

Uw eigen tuinkantoor op maat?

Kies voor een modern en luxe tuinkantoor op maat van Iso-Bella. Vraag vrijblijvend een offerte aan om de mogelijkheden te bespreken.