Showroom bezoeken?

Hebben we uw interesse gewekt en wilt u graag langskomen om onze woonruimtes te bekijken? We nodigen u graag uit in onze showroom. Ontdek waarom +100 klanten u zijn voorgegaan en een Iso-Bella ruimte hebben gekocht.

Showroom bezoeken?

Plan uw bezichting

Hebben we uw interesse gewekt en wilt u graag langskomen om onze woonruimtes te bekijken? We nodigen u graag uit in onze showroom. Ontdek waarom +100 klanten u zijn voorgegaan en een Iso-Bella ruimte hebben gekocht.

De Iso-Bella Experience

Laat u inspireren door onze showmodellen en ruimtes die in aanbouw zijn en ervaar de hoogwaardige materialen waar onze ruimtes mee gebouwd worden.

Onze showroom in Almere is geopend van maandag t/m vrijdag van 09:00 – 17:00 uur. We zijn gevestigd aan de Prieelvogelweg 20. Parkeren kan op ons eigen terrein. Wilt u langskomen voor een adviesgesprek en uw project bespreken? Plan vrijblijvend een afspraak in om de mogelijkheden te bespreken.

* Voorafgaand aan uw bezoek nemen we altijd even telefonisch contact met u op om kort uw wensen door te nemen. (bekijk onze werkwijze).

Uw showroom bezoek

We ontmoeten u graag!


Deskundig advies

Tijdens uw bezoek aan onze showroom staan we voor u klaar om uw wensen en plannen voor de nieuwe woonruimte te bespreken. Het adviesgesprek duurt ongeveer anderhalf uur. Onze showroom is op afspraak te bezoeken van maandag t/m vrijdag van 09:00 – 17:00. Weekend is mogelijk in overleg.

Materialen en opties

Samen met onze adviseurs kunt u de materialen voelen en bekijken. Aan de hand van uw wensen laten onze designers u de hoogwaardige materialen en opties zien. We weten precies de juiste snaar te raken en zorgen er samen voor dat de ruimte aansluit op uw behoefte.

Neem een kijkje in onze werkplaats

Daar waar alles gebeurt, laten we u zien hoe onze woonruimtes gebouwd worden. Zie onze ervaren vakmannen in actie. Benieuwd waar wij de Iso-Bella ruimtes prefab bouwen? Kom langs in onze showroom!

De belofte van Iso-Bella

Iso-Bella maakt grootser leven makkelijk. Prefab units, kant-en-klare oplevering en service inclusief plaatsing. Kwaliteit, garantie en topservice. Wij doen er alles aan om aan uw wensen te voldoen. Zo is de keuze voor extra ruimte snel gemaakt.

Bekijk onze opgeleverde projecten om een beeld te krijgen van ons werk.

Maatwerk is onze standaard

We denken constant na over welke materialen, elementen en indeling het beste passen bij uw wensen.

Uniek Design

Een tijdloos design, modern en gemaakt op eigen bodem in hartje Nederland. Binnen 1 dag geplaatst!

Duurzaamheid voorop

Materialen van de allerbeste kwaliteit. Een duurzame bouwconstructie. Ontwikkeld met oog op de toekomst.

Duidelijke communicatie

Korte lijnen en duidelijke communicatie zijn voor ons de sleutel naar een succesvol project.

PLAN UW BEZOEK

We ontmoeten u graag in onze showroom.

Heeft u interesse in een Iso-Bella ruimte en wilt u de mogelijkheden bespreken met onze adviseurs? Plan direct een showroom bezoek in.