Heeft u een vraag?

Bekijk hieronder onze veelgestelde vragen. Liever een adviseur spreken? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan

Bereikbaarheid

Hoe kan ik jullie bereiken?

Wij zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar van 09:00 tot 17:00.

Wilt u een offerte aanvragen? Dan is het fijn om deze rustig met onze adviseurs te kunnen bespreken als u daar de tijd voor heeft. We zijn benieuwd naar uw plannen.

Stuurt u ons een e-mail? Op werkdagen doen we ons best om u binnen 48 uur een reactie te sturen.

Hebben jullie een showroom waar ik de multifunctionele ruimtes kan bekijken?

Ons kantoor en showroom is te vinden aan de Prieelvogelweg 20, 1349 CG Almere.

Wilt u ons komen bezoeken, dan kunt hiervoor een afspraak maken. 

Staat uw vraag er niet tussen?

Vul dan ons contactformulier in. u wordt z.s.m. teruggebeld door een adviseur.

Product technisch

Zijn de buitenverblijven goed geïsoleerd?

Onze ruimtes zijn zeer goed geïsoleerd, daarom zijn deze uitermate geschikt als leef en of werkruimte!

Kunnen jullie buitenverblijven op maat worden besteld?

Onze leefruimtes zijn verkrijgbaar in verschillende maatvoeringen. Bekijk de maatvoeringen op deze pagina.

Waar kan ik jullie buitenverblijven allemaal voor gebruiken?

Onze leefruimtes zijn multifunctioneel inzetbaar. De meeste klanten gebruiken onze buitenverblijven voor  volgende toepassingen:

– Mantelzorgwoning
– Gastenverblijf
– Tuinkantoor
– Tiny House
– Mircowoning
– Hobbyruimte
– Mancave
– Salon aan huis
– Thuisgym
– Poolhouse
– Tijdelijke woonruimte (bijvoorbeeld voor uw kinderen)
– Tuinhuis

Staat uw toepassing niet in het lijstje? Neem contact met ons op om te bespreken of onze multifunctionele buitenverblijven geschikt is voor de toepassing die u in gedachten heeft.

→ Contact opnemen

Zijn de kozijnen geïsoleerd?

Al onze aluminium kozijnen zijn thermisch onderbroken, dit betekent dat de buitenlucht nooit direct in contact staat met de binnenruimte. Daarnaast is het glas altijd HR++ uitgevoerd, zo behoud u niet alleen uw isolatie maar houdt u geluid van buiten ook tegen.

Kan ik mijn buitenverblijf zelf vormgeven?

De kracht van ons concept is dat wij u geen standaard model voorschotelen. Elke wens is weer anders. Wilt u bijvoorbeeld een deur of schuifpui? Een keuken, badkamer en keuken? Onze adviseurs helpen u graag op weg met de verschillende opties die wij aanbieden.

Wat heeft de buitenverblijf voor dakbedekking?

De dakbedekking bestaat uit echt vakmanschap. Dubbel laags bitumen dakbedekking, dit betekent een zeer lange levensduur en weinig onderhoud. Ook is het dak eventueel geschikt voor het plaatsen van sedum en/of zonnepanelen. Vraag naar de mogelijkheden. 

Is het mogelijk om zonnepanelen te plaatsen op het dak?

Ja dit is mogelijk. Afhankelijk van uw wensen kunnen wij u adviseren en in contact brengen met één van onze partners op het gebied van zonnepanelen.

Is het mogelijk om een sedum dak (groen dak) te plaatsen op het dak?

Ja dit is mogelijk. Afhankelijk van uw wensen kunnen wij u adviseren en in contact brengen met één van onze partners op het gebied sedum daken.

Kan ik sanitair laten installeren?

In elk maatvoering past een complete badkamer uitgevoerd met een wastafel, douchecabine en inbouw WC. Geen douche nodig, maar alleen toiletruimte? Uiteraard ook geen enkel probleem!

Is het mogelijk om een keuken te plaatsen?

Ook het laten plaatsen van een keuken/pantry is bij ons mogelijk. Wij hebben een aantal pakketten samengesteld waar u heel makkelijk een keuze uit kunt maken.

Kan ik een airconditioning laten installeren in de ruimte?

Uiteraard! In een relatief kleine ruimte is het juist aan te raden met een airconditioning te werken. U kunt door de hoge isolatiewaarden met zeer geringe inspanning de ruimte op een prettige klimaat brengen. Onze airco kan namelijk niet alleen koelen maar ook verwarmen!

Wat houdt het Plug&Play systeem in?

Omdat u bij ons kunt kiezen voor zaken als sanitair en keukens, is het handig om rekening te houden met het feit dat u naast elektra ook watertoevoer en afvoer moet aanleggen. Wij bieden onze ruimtes zo aan dat al het leidingwerk aan de binnenkant al weggewerkt en aangesloten is. Het aansluiten van de ruimte op de voorzieningen in uw tuin gebeurt dus enkel aan de buitenkant.

Ik wil ook graag elektra in mijn buitenverblijf. Kan ik dit zelf doen of doen jullie dit?

U dient zelf ervoor te zorgen dat er een elektriciteitskabel vanuit uw huis naar de tuin loopt. Wij adviseren altijd om onze buitenverblijven op een aparte groep aan te sluiten. U kunt de elektra het beste door een gecertificeerd installatiebedrijf laten aanleggen. Het aansluiten en monteren van de verlichting van de ruimte verzorgen wij voor u.

 

Levering

Waar krijg ik garantie op en hoeveel jaar?

Iso-Bella geeft op de constructie een garantie van 10 jaar. Voor overige garantie mogelijkheden kunt u de algemene voorwaarde bekijken.

Wordt het buitenverblijf vooraf geproduceerd of ter plekke in elkaar gezet?

Uw eigen samengestelde buitenverblijf wordt voor 99% voorbereid in onze werkruimtes. Op locatie wordt enkel de constructie nog op de aangewezen locatie geplaatst en de hijsvoorzieningen weer gedemonteerd.

Zijn de buitenverblijven na het plaatsen nog steeds verplaatsbaar?

Uiteraard! Wij leveren ook de service om het buitenverblijf binnen de bestaande tuin te verplaatsen, ook kunt ons inzetten bij een verhuizing. Uw leef- en werkruimte verhuist namelijk met u mee!

 

Wat zijn de levertijden?

Omdat al onze buitenverblijven volledig worden geprefabriceerd in een binnenruimte  werken wij onder ideale omstandigheden, hierdoor kunnen wij een levertijd van circa 8 tot 12 weken garanderen.

Hoe zit het met de hijswerkzaamheden, kan dat wel bij mij?

Door de juiste samenwerkingen is geen enkel hijswerk ons te groot. Of het in een Amsterdamse binnentuin wordt geplaatst waar wij eerst over 4 hoog moeten hijsen, of vanuit de oprit 50 meter richting de achtertuin hijsen? Geen enkel probleem! Neem contact met ons op om de situatie te analyseren! 

Leveren jullie ook in het buitenland?

Dat is zeker mogelijk, neem contact op met een van onze adviseurs om de mogelijkheden te bespreken.

Service

Mag ik zo een buitenverblijf zomaar in de tuin plaatsen of heb ik een vergunning nodig?

In de meeste gevallen heeft u geen vergunning nodig. Dit is natuurlijk wel afhankelijk van een aantal factoren, dat kan zijn de grootte en hoogte van het object. Maar ook de locatie waar de ruimte komt te staan kan hier invloed  op hebben. Vraag in uw eigen gemeente na wat de mogelijkheden zijn.

Of neem contact met ons op om uw situatie te bekijken. Wij kunnen eventueel het gehele vergunnings traject uit handen nemen.

Hoe werkt het met de fundering?

Wanneer wij voor u de fundering mogen verzorgen zullen wij dit altijd doen in combinatie met schroeffunderingen. Dit is een laagdrempelige stabiele fundering tegen een eerlijke prijs. Door de stalen vloerframe kan het buitenverblijf gelijk bovenop de schroeven geplaatst worden. Hierdoor zijn heipalen of betonstorten volledig overbodig!

Hoe kan ik mijn tuin voorbereiden op de plaatsing?

Dat is natuurlijk afhankelijk van de situatie, eventuele bestrating dient verwijderd te worden. Indien het buitenverblijf een aantal cm ingegraven moet worden, zal deze laag ook in de voorbereiding uitgegraven moeten worden. Alles wordt uiteraard intensief met elkaar besproken. 

 

MOGELIJKHEDEN BESPREKEN?

Maak uw dromen werkelijkheid!

Heeft u een project in gedachten? Vraag een offerte aan om de mogelijkheden te bespreken. We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op!