“VOOR ALS U GRAAG VANUIT HUIS WILT WERKEN.”

Bent u op zoek naar een Tuinkantoor ? Wij creëren een werkruimte op maat die past bij uw wensen.

Werkt u graag vanuit huis? Of wilt u kantoor aan huis voeren? Thuiswerken is steeds populairder. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken voor uw thuiskantoor.

“VOOR ALS U GRAAG VANUIT HUIS WILT WERKEN.”

Bent u op zoek naar een Tuinkantoor? Wij creëren een werkruimte op maat die past bij uw wensen.

Werkt u graag vanuit huis? Of wilt u kantoor aan huis voeren? Thuiswerken is steeds populairder. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken voor uw thuiskantoor.

Tuinkantoor modellen

Maak kennis met onze luxe, comfortabele en moderne tuinkantoren. Wij voorzien uw tuinkantoor van alle gemakken zodat u in een rustige omgeving kan thuiswerken. Zonder dat u afgeleid wordt.

Vivlux tuinkantoor

Open de gallerij in landscape mode om de foto’s te vergroten.

Hermes tuinkantoor

U kunt indien gewenst de landscape mode sluiten.

Wilt u meer informatie over onze tuinkantoren?

Neem vrijblijvend contact met ons op om uw wensen met ons bespreekbaar te maken. U ontvangt altijd eerst een prijsindicatie. Past dit binnen uw budget? Dan maken we graag een offerte op maat!

De voordelen van een tuinkantoor

Een tuinkantoor biedt vele voordelen. Of u ZZPér bent of thuiswerkt voor uw werkgever. Door een aparte werkruimte te creëren kunt u ongestoord aan het werk. Niet meer aan de keukentafel te zitten gestoord worden door uw omgeving? Ideaal toch!

Thuiswerken brengt uiteraard nog meer voordelen met zich mee. U heeft geen reistijd om op kantoor te komen en u staat niet meer in de file op drukke dagen. Buiten voordelen voor uzelf bent u ook nog eens duurzaam bezig omdat u voor minder uitstoot zorgt.

Voor wie is een tuinkantoor geschikt?

In welke branche u ook werkzaam bent. Een kantoor aan huis biedt voor de meeste mensen en bedrijven zeker een oplossing. Waarom achter uw bureau op kantoor zitten als u een dag geen afspraken op kantoor heeft en ook thuis kunt werken? Hieronder vind u nog enkele voorbeelden van beroepen waarin een kantoor aan huis een goede oplossing kan bieden.

Salon aan huis

    • Kapsalon aan huis
    • Schoonheidssalon aan huis
    • Nagelsalon aan huis
    • Massage salon aan huis

Tuinkantoor inrichten

De inrichting van uw thuiskantoor is afhankelijk van de toepassing. Bedenk altijd eerst welke faciliteiten u nodig heeft om vervolgens interieur en meubels af te stemmen om uw behoeften. Heeft u bijvoorbeeld alleen een laptop of computer nodig om uw beroep uit te oefenen? Dan zijn sanitaire voorzieningen bijvoorbeeld niet per direct nodig. Bent u kapper? Dan heeft u minimaal zeker een wateraansluiting. Om uw wensen en behoeften in kaart te brengen komen we graag met u in contact.

MAAK EEN AFSPRAAK!

Hebben we uw interesse gewekt?

Kom in contact met ons ervaren ontwerpteam. We bespreken graag uw wensen en behoeften.

Mag ik zomaar een kantoor in mijn tuin bouwen?

In de meeste gevallen mag u vergunningsvrij een tuinkantoor laten bouwen. U dient dit echter wel te onderzoeken. Wij ondersteunen u in dit proces. Het is onder andere belangrijk dat u rekening houdt met de functie, plek op het perceel, de oppervlakte,hoogte en afstand tot uw woning.

Hoeveel kost een tuinkantoor?

Helaas zijn er geen standaard prijzen voor een tuinkantoor omdat elke oplossing maatwerk is. Denk aan het type verlichting, klimaatbeheersing, ramen en deuren etc. er zijn oneindig veel mogelijkheden. We bespreken graag uw wensen zodat we u de best mogelijke oplossing kunnen bieden die past binnen uw budget.

CONTACT OPNEMEN?

Hebben we uw interesse gewekt?

Neem vrijblijvend contact met ons op. Tijdens een kennismakingsgesprek ontvangt u een overzicht van onze casco prijzen.