Bijgebouw

Een bijgebouw als een verlengstuk van uw woning? Maak kennis met ons modulaire concept bijgebouwen waar design, kwaliteit en comfort samengaan.

Vanaf €29.780*

* Gebaseerd op een maatvoering van 3m x 3m inclusief enkele deur, draai-/kiepraam en airco.

Creëer extra woon- of werkruimte

Ontdek het toegankelijke concept van Iso-Bella. Simpel: Plug & Play.

Vanaf €29.780*

→ Klik hier voor meer info

Grootser wonen dankzij meer ruimte bij u thuis. Creëert extra ruimte om te wonen, werken, ontspannen en genieten. Gebruik uw bijgebouw als extra woonkamer, extra slaapkamer of een comfortabele keuken, wellness of andere ruimte naar uw wens. Turnkey of casco: met onze hoogwaardige afwerking of volledig naar uw eigen smaak en voorkeuren. Wij combineren Nederlandse bouwkwaliteit met vakmanschap en oog voor detail en stijl.

Een bijgebouw van Iso-Bella is flexibel (verplaatsbaar), modulair en multifunctioneel inzetbaar. Onze ruimtes kunnen op elk gewenst moment voor een andere toepassing gebruik worden.

Vanaf €29.780*

* Gebaseerd op een maatvoering van 3m x 3m inclusief enkele deur, draai-/kiepraam en airco.

Vraag een offerte aan voor uw project.

Volledig in uw stijl

Uw bijgebouw is altijd maatwerk. Wij creëren extra woon-, werk- of iedere andere gewenste ruimte. Daarvoor maken we optimaal gebruik van iedere vierkante meter. Ontdek onze basisstijlen of vertel ons over uw voorkeuren.

Moderna

Belichaamt een voorliefde voor eenvoud en functionaliteit.

Eleganza

Decoratieve elementen die de artistieke waarde van het gebouw verhogen.

Inclina

Functioneel voor regenwaterafvoer en gericht op natuurlijke lichtinval.

Alta

Volume en proportie met een opvallende en majestueuze uitstraling.

Samen uw woonruimte ontwerpen

Kies een stijl

Kies uit 4 stijlen.

Bepaal de maatvoering

Onze ruimtes zijn beschikbaar van 9 t/m 50m2.

Kies de afwerking

Kies een binnen- , buiten- en vloerafwerking naar keuze.

Voeg add-ons toe

Voeg add-ons toe en kleed de ruimte aan zoals u dat wilt.

Uniek concept

In vier stappen ontwikkelen we samen de ruimte die perfect aansluit op uw behoefte. Het ultieme gevoel van thuiskomen. Dat is wat we met onze ruimtes willen creëren. In alle 4 de fases van het proces ontwerpt u mee en bepaald u hoe de ruimte er van binnen en buiten uit komt te zien. Door goed naar uw wensen te luisteren ontwikkelen we samen de perfecte ruimte die aansluit bij uw behoefte.

Het bijgebouw met de hand getekend. Met zorg ontworpen

Vertel ons hoe u uw bijgebouw graag wilt gebruiken, dan vormt dat het vertrekpunt voor het ontwerp. Dus denkt u aan een tuinkantoor, gastenverblijf, mantelzorgwoning, poolhouse of een gym? Wilt u een mancave, buitenverblijf of tuinatelier laten bouwen? Wij houden rekening met ieder detail voor de vormgeving, indeling en de afwerking.

Kozijnen

Aluminium kozijnen van hoogste kwaliteit: geïsoleerd, HR++ glas, dubbel gelaagd en altijd volgens bouwbesluit norm geproduceerd.

\

Fundering

Door gebruik te maken van schroeffundamenten, is het onderwerp “fundering” geen ingrijpend en kostbaar gegeven meer. Beton storten is verleden tijd. Uw leefruimte wordt direct bovenop de schroeven geplaatst!

\

Gevel afwerking

Door ons ruime aanbod in gevelafwerkingen, is het uiterlijk van uw leefruimte alles behalve saai. Houd u meer van een natuurlijke uitstraling of mag het strak en modern zijn? Bij Iso-Bella creëert u de ruimte die bij u past!

\

Dak

Het dakbedekking bestaat uit echt vakmanschap. Dubbel laags bitumen dakbedekking, dit betekent een zeer lang levensloop! Ook is het dak eventueel geschikt voor het plaatsen van sedum en/of zonnepanelen. Vraag naar de mogelijkheden.
\

Verlichting

Zowel de binnen als buiten verlichting is aan te sluiten op het Philips HUE systeem. Zo kunt u uw verlichting bedienen en instellen vanuit uw smartphone. Wel zo makkelijk!

\

Constructie

Unieke combinatie houtskeletbouw met solide stalen frame. Volwaardig bewoonbaar, hoge isolatie en ten alle tijden verplaatsbaar.

\

Meer ruimte om te wonen, werken of ontspannen


Gebruik het bijgebouw bij uw woning zoals u wenst. Of sterker nog, houd de mogelijkheden open dankzij onze verplaatsbare en modulaire ontwerp- en bouwstijl. Creëer het bijgebouw waar u van droomt, binnen onze eindeloze mogelijkheden aan afmetingen, afwerkingen en indelingen.

Geniet van extra ruimte om te wonen, neem de ruimte om te werken of creëer een ruimte om te ontspannen en genieten. Gebruik het bijgebouw zoals u wenst, voor vrienden en gasten of gewoon voor uzelf.

Bouw een extra woning, als gastenverblijf, voor de verhuur of als mantelzorgwoning. Wij houden graag rekening met uw speciale wensen voor de indeling, inrichting of afwerking van de woning.

Waarom een bijgebouw laten bouwen?

Wilt u een bijgebouw kopen? Iso-Bella heeft buitenverblijven voor elke behoefte.
Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuzes.

Extra woonruimte

Toe aan extra ruimte? Met een bijgebouw creëert u extra ruimte op uw eigen terrein. U bepaalt zelf de grootte van de ruimte en waar u de ruimte voor wilt inzetten. Benieuwd welke toepassingen mogelijk zijn? Vraag het aan onze adviseurs!

Een werk- of leefruimte

Uw bijgebouw kan ingezet worden als hobby- werk of leefruimte. Een plek waar u zich volledig kunt terugtrekken om te focussen of even lekker kunt ontspannen. Alleen, samen met uw partner, kinderen, familie of vrienden.

Ontspanningsruimte

Bijgebouwen worden veel ingezet als ontspanningsruimte. Droom weg in een comfortabele en vertrouwde omgeving. Wij creëren een volledig geïsoleerde ruimte waarin u niets tekort komt.

Een greep uit onze recente projecten

MAAK EEN AFSPRAAK!

Maak uw dromen werkelijkheid!

Wilt u een bijgebouw laten bouwen? Maak direct een afspraak zodat we de mogelijkheden voor uw project kunnen bespreken.

Voor ieder seizoen

Uitstekend geïsoleerd, hoogwaardig afgewerkt en opgebouwd uit de beste materialen voor een degelijke basis. Dat is hoe we graag werken bij Iso-Bella. Zo bouwen we bijgebouwen voor ieder seizoen, van de zomer tot en met de winter. Wij bouwen niet voor even, maar het liefst voor een heel leven. Dat doen we met Nederlandse materialen in de hoogste kwaliteit, voor de langste levensduur.

Duurzaam en kwalitatief, voor alle seizoenen, met Nederlandse materialen gebouwd voor een leven lang.
Bent u benieuwd hoe we uw bijgebouw kunnen realiseren? Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Uw bijgebouw bij Iso-Bella

U wilt een bijgebouw realiseren. Wij zijn u daarmee graag van dienst. Daarnaast realiseren we aanbouwen, compacte woningen, mantelzorgwoningen, microwoningen, gastenverblijven en tuinkantoren.

Bijgebouw op maat

In de afmetingen die u wenst.

Uniek design

Tijdloos en stijlvol, uit Nederland.

Duurzaam en degelijk

Gebouwd voor de lange termijn.

Verplaatsbaar

Verplaatsbaar en modulair: dus flexibel.

Heeft u een vraag over een bijgebouw?

Bekijk hieronder onze veelgestelde vragen.

Wat houdt het plug & play systeem in?
Omdat u bij ons kunt kiezen voor zaken als sanitair en keukens, is het handig om rekening te houden met het feit dat u naast elektra ook watertoevoer en afvoer moet aanleggen. Wij bieden onze ruimtes zo aan dat al het leidingwerk aan de binnenkant al weggewerkt en aangesloten is. Het aansluiten van de ruimte op de voorzieningen in uw tuin gebeurt dus enkel aan de buitenkant.
Hoe kan ik jullie bereiken?
Wij zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar van 09:00 tot 17:30.

Wilt u een offerte aanvragen? Dan is het fijn om deze rustig met onze adviseurs te kunnen bespreken als u daar de tijd voor heeft. Daarom is het mogelijk om ‘s avonds na uw werk een afspraak in te plannen om met ons uw wensen te bespreken.

Stuurt u ons een e-mailbericht? Dan maken wij de afspraak met u dat u binnen 48 uur op werkdagen een reactie krijgt.

Word de unit vooraf geproduceerd of ter plekke in elkaar gezet?
Uw eigen samengestelde bijgebouw wordt voor 99% voorbereid in onze werkplaats. Op locatie wordt enkel de constructie nog op de aangewezen locatie geplaatst en de hijsvoorzieningen weer gedemonteerd.
Hebben jullie een showroom?
Ons kantoor en showroom is te vinden aan de Prieelvogelweg 20 1349 CG Almere

Wilt u ons komen bezoeken, dan kunt hiervoor een afspraak maken. Dit is ook mogelijk in de avonden of het weekend.

Wat zijn de levertijden?
Omdat al onze bijgebouw volledig worden geprefabriceerd in een binnenruimte werken wij onder ideale omstandigheden, hierdoor kunnen wij de strakke levertijd hanteren van circa 8 tot 12 weken.
Waar krijg ik garantie op en hoeveel jaar?
Al onze leef- en werkruimtes worden uitgeleverd met een algemene garantieperiode van 5 jaar, sommige onderdelen worden hier echter op uitgesloten denk aan hang- en sluitwerk. Verder bieden wij 10 jaar garantie op de constructie. Bekijk hier onze algemene voorwaarden voor de volledige lijst.

Andere vraag? Bekijk alle veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

BEZOEK ONZE SHOWROOM

Buitenverblijven en werkruimtes van absolute topkwaliteit!

Maak kennis met onze moderne werk- en leefruimtes. Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag direct een offerte aan. We nodigen u graag uit in onze showroom waar onze adviseurs de mogelijkheden met u bespreken.