Mantelzorgwoning

Wilt u met een gerust hart mantelzorg kunnen verlenen? Met een mantelzorgwoning in uw tuin bent u altijd dichtbij uw naaste vriend of familielid.

Vanaf €67.320*

* Gebaseerd op een maatvoering van 8m x 4m inclusief enkele deur, draai-/kiepraam, keuken, badkamer en airco.

Ervaar de rust

Ontdek het toegankelijke concept van Iso-Bella. Simpel: Plug & Play.

Vanaf €67.320*

→ Klik hier voor meer info

Verleen mantelzorg vanuit de liefde voor uw ouder of een ander, zonder de zorgen over de afstand. Maak het uzelf makkelijker, met een mantelzorgwoning bij uw huis. Sta klaar als dat nodig is, terwijl uw familie, vriend of kennis zelfstandig kan blijven wonen. Combineer het beste van twee werelden. Wij bouwen hoogwaardig en volledig geïsoleerd, dus aangenaam comfortabel voor ieder seizoen.

Een mantelzorgwoning van Iso-Bella is flexibel (verplaatsbaar), modulair en multifunctioneel inzetbaar. Onze ruimtes kunnen op elk gewenst moment voor een andere toepassing gebruik worden.

Vanaf €67.320*

* Gebaseerd op een maatvoering van 8m x 4m inclusief enkele deur, draai-/kiepraam, keuken, badkamer en airco.

Vraag een offerte aan voor uw project.

Praktisch en comfortabel

Uw mantelzorgwoning is altijd maatwerk. We ontwerpen complete woningen, door optimaal gebruik te maken van iedere vierkante meter. Ontdek onze basisstijlen of vertel ons wat voor u belangrijk is.

Moderna

Belichaamt een voorliefde voor eenvoud en functionaliteit.

Eleganza

Decoratieve elementen die de artistieke waarde van het gebouw verhogen.

Inclina

Functioneel voor regenwaterafvoer en gericht op natuurlijke lichtinval.

Alta

Volume en proportie met een opvallende en majestueuze uitstraling.

Samen uw woonruimte ontwerpen

Kies een stijl

Kies uit 4 stijlen.

Bepaal de maatvoering

Onze ruimtes zijn beschikbaar van 9 t/m 50m2.

Kies de afwerking

Kies een binnen- , buiten- en vloerafwerking naar keuze.

Voeg add-ons toe

Voeg add-ons toe en kleed de ruimte aan zoals u dat wilt.

Uniek concept

In vier stappen ontwikkelen we samen de ruimte die perfect aansluit op uw behoefte. Het ultieme gevoel van thuiskomen. Dat is wat we met onze ruimtes willen creëren. In alle 4 de fases van het proces ontwerpt u mee en bepaald u hoe de ruimte er van binnen en buiten uit komt te zien. Door goed naar uw wensen te luisteren ontwikkelen we samen de perfecte ruimte die aansluit bij uw behoefte.

Volledig afgewerkt en turnkey. Of casco

Uw mantelzorgwoning is verplaatsbaar, flexibel en multifunctioneel. Laat ons de woning verhuis- en sleutelklaar afwerken met onze hoogwaardige materialen of kies voor casco-oplevering. U beslist, waarna wij bedenken, ontwerpen en tekenen wat u graag wilt laten bouwen. Dat doen we met aandacht voor ieder detail, alsof we er zelf mantelzorg zouden verlenen aan een ouder, vriend of kennis.

Kozijnen

Aluminium kozijnen van hoogste kwaliteit: geïsoleerd, HR++ glas, dubbel gelaagd en altijd volgens bouwbesluit norm geproduceerd.

\

Fundering

Door gebruik te maken van schroeffundamenten, is het onderwerp “fundering” geen ingrijpend en kostbaar gegeven meer. Beton storten is verleden tijd. Uw leefruimte wordt direct bovenop de schroeven geplaatst!

\

Gevel afwerking

Door ons ruime aanbod in gevelafwerkingen, is het uiterlijk van uw leefruimte alles behalve saai. Houd u meer van een natuurlijke uitstraling of mag het strak en modern zijn? Bij Iso-Bella creëert u de ruimte die bij u past!

\

Dak

Het dakbedekking bestaat uit echt vakmanschap. Dubbel laags bitumen dakbedekking, dit betekent een zeer lang levensloop! Ook is het dak eventueel geschikt voor het plaatsen van sedum en/of zonnepanelen. Vraag naar de mogelijkheden.
\

Verlichting

Zowel de binnen als buiten verlichting is aan te sluiten op het Philips HUE systeem. Zo kunt u uw verlichting bedienen en instellen vanuit uw smartphone. Wel zo makkelijk!

\

Constructie

Unieke combinatie houtskeletbouw met solide stalen frame. Volwaardig bewoonbaar, hoge isolatie en ten alle tijden verplaatsbaar.

\

Mantelzorg met minder zorgen


De beste zorg, met minder zorgen. Wij helpen u tijd te besparen en stress te voorkomen. Bied uw ouder, vriend of kennis een fijne plek om te verblijven, dichtbij. Bied privacy en de mogelijkheid om zelfstandig te blijven wonen, terwijl u in de buurt bent als dat nodig is.

We houden graag rekening met ruimte voor een rolstoel, een rollator of andere hulpmiddelen. Vertel ons uw wensen, dan zorgen we voor een ontwerp dat daar precies bij klopt.

Bouw een mantelzorgwoning, die ook geschikt is als gastenverblijf en voor de verhuur. Wij houden graag rekening met uw speciale wensen voor de indeling, inrichting of afwerking van de woning.

Waarom een mantelzorgwoning kopen?

U heeft behoefte aan meer ruimte voor bijvoorbeeld een tuinkantoor, praktijkruimte, atelier, thuisgym, poolhouse of vakantiewoning. Een buitenverblijf die u zelf kunt indelen naar uw wensen. Iso-Bella helpt u bij het vinden van de beste oplossing!

Binnen handbereik

Met een mantelzorgwoning bent u altijd binnen handbereik van uw familielid, vriend of kennis. Zo kunt u snel de zorg verlenen die nodig is.

Gerust zorgen verlenen

Met een mantelzorg hoeft u niet heen en weer te reizen, u bespaart zo tijd. Tijd wat ten goede komt aan uw kwaliteit van het leven. Voor zowel de zorgbehoevende als zorg verlenende.

Aangepast inrichting

Wanneer de zorgbehoevende specifieke wensen heeft, dan kunnen wij onze buitenverblijven hierop aanpassen. Denk aan steunbeugels en/of de ruimte rolstoelvriendelijk maken.

Een greep uit onze recente projecten

1 stap verwijderd van een fijne mantelzorgwoning

Wilt u ook een onderhoudsvrij en modern mantelzorgwoning?

Aangenaam in ieder seizoen

Uw Iso-Bella mantelzorgwoning is uitstekend geïsoleerd, hoogwaardig afgewerkt en vanuit de basis oerdegelijk opgebouwd. We gebruiken hoogwaardige Nederlandse materialen, met de langste levensduur. Bied uw ouder, vriend of kennis een aangenaam comfortabele plek, tijdens ieder seizoen. U bent dichtbij als dat nodig is, terwijl zowel u als de ander genieten van maximale privacy door zelfstandig te blijven wonen.

Met een gerust hart zorg verlenen en geen extra tijd kwijt zijn aan heen en weer reizen. Dat zorgt voor echte rust.
Bent u benieuwd hoe we uw mantelzorgwoning kunnen realiseren? Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Uw mantelzorgwoning bij Iso-Bella

U wilt een mantelzorgwoning realiseren. Wij zijn u daarmee graag van dienst. Daarnaast realiseren we aanbouwen, compacte woningen, microwoningen, bijgebouwen, gastenverblijven en tuinkantoren.

Mantelzorgwoning op maat

In de afmetingen die u wenst.

Uniek design

Tijdloos en stijlvol, uit Nederland.

Duurzaam en degelijk

Gebouwd voor de lange termijn.

Voor ieder seizoen

Aangenaam comfortabel in zomer en winter.

Heeft u een vraag over een mantelzorgwoning?

Bekijk hieronder onze veelgestelde vragen.

Wat houdt het plug & play systeem in?
Omdat u bij ons kunt kiezen voor zaken als sanitair en keukens, is het handig om rekening te houden met het feit dat u naast elektra ook watertoevoer en afvoer moet aanleggen. Wij bieden onze ruimtes zo aan dat al het leidingwerk aan de binnenkant al weggewerkt en aangesloten is. Het aansluiten van de ruimte op de voorzieningen in uw tuin gebeurt dus enkel aan de buitenkant.
Hoe kan ik jullie bereiken?
Wij zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar van 09:00 tot 17:30.

Wilt u een offerte aanvragen? Dan is het fijn om deze rustig met onze adviseurs te kunnen bespreken als u daar de tijd voor heeft. Daarom is het mogelijk om ‘s avonds na uw werk een afspraak in te plannen om met ons uw wensen te bespreken.

Stuurt u ons een e-mailbericht? Dan maken wij de afspraak met u dat u binnen 48 uur op werkdagen een reactie krijgt.

Word de unit vooraf geproduceerd of ter plekke in elkaar gezet?
Uw eigen samengestelde mantelzorgwoning wordt voor 99% voorbereid in onze werkplaats. Op locatie wordt enkel de constructie nog op de aangewezen locatie geplaatst en de hijsvoorzieningen weer gedemonteerd.
Hebben jullie een showroom?
Ons kantoor en showroom is te vinden aan de Prieelvogelweg 20 1349 CG Almere

Wilt u ons komen bezoeken, dan kunt hiervoor een afspraak maken. Dit is ook mogelijk in de avonden of het weekend.

Wat zijn de levertijden?
Omdat al onze mantelzorgwoning volledig worden geprefabriceerd in een binnenruimte werken wij onder ideale omstandigheden, hierdoor kunnen wij de strakke levertijd hanteren van circa 8 tot 12 weken.
Waar krijg ik garantie op en hoeveel jaar?
Al onze leef- en werkruimtes worden uitgeleverd met een algemene garantieperiode van 5 jaar, sommige onderdelen worden hier echter op uitgesloten denk aan hang- en sluitwerk. Verder bieden wij 10 jaar garantie op de constructie. Bekijk hier onze algemene voorwaarden voor de volledige lijst.

Andere vraag? Bekijk alle veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

Gerust zorg verlenen

Ook een mantelzorgwoning laten bouwen?

Vraag een offerte aan om de mogelijkheden te bespreken. We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op!