Compacte woning

Vanaf €50.650*

* Gebaseerd op een maatvoering van 5m x 3m inclusief enkele deur, draai-/kiepraam, keuken, badkamer en airco.

Compact en comfortabel wonen

Ontdek het toegankelijke concept van Iso-Bella. Simpel: Plug & Play.

Vanaf €50.650*

→ Klik hier voor meer info

Groots wonen in een compacte woning. Wij ontwerpen en realiseren woningen die decennia blijven staan. Ervaar onze Nederlandse bouwkwaliteit, die klopt tot in de kleinste details. Wij realiseren woon- en werkruimte, geschikt voor permanente bewoning. Bouw in de hoogst mogelijke kwaliteit volledig naar uw wens. Wij bouwen de compacte woning waar u van droomt.

Een compacte woning van Iso-Bella is flexibel (verplaatsbaar), modulair en multifunctioneel inzetbaar. Onze ruimtes kunnen op elk gewenst moment voor een andere toepassing gebruik worden.

Vanaf €50.650*

* Gebaseerd op een maatvoering van 5m x 3m inclusief enkele deur, draai-/kiepraam, keuken, badkamer en airco.

Vraag een offerte aan voor uw project.

Volledig in uw stijl

Uw compacte woning is altijd maatwerk. We ontwerpen comfortabele woon- en werkruimte, door slim gebruik te maken van iedere vierkante meter. Ontdek onze basisstijlen of schets ons uw wensen.

Moderna

Belichaamt een voorliefde voor eenvoud en functionaliteit.

Eleganza

Decoratieve elementen die de artistieke waarde van het gebouw verhogen.

Inclina

Functioneel voor regenwaterafvoer en gericht op natuurlijke lichtinval.

Alta

Volume en proportie met een opvallende en majestueuze uitstraling.

Samen uw woonruimte ontwerpen

Kies een stijl

Kies uit 4 stijlen.

Bepaal de maatvoering

Onze ruimtes zijn beschikbaar van 9 t/m 50m2.

Kies de afwerking

Kies een binnen- , buiten- en vloerafwerking naar keuze.

Voeg add-ons toe

Voeg add-ons toe en kleed de ruimte aan zoals u dat wilt.

Uniek concept

In vier stappen ontwikkelen we samen de ruimte die perfect aansluit op uw behoefte. Het ultieme gevoel van thuiskomen. Dat is wat we met onze ruimtes willen creëren. In alle 4 de fases van het proces ontwerpt u mee en bepaald u hoe de ruimte er van binnen en buiten uit komt te zien. Door goed naar uw wensen te luisteren ontwikkelen we samen de perfecte ruimte die aansluit bij uw behoefte.

Uw woning met de hand getekend. Met zorg ontworpen.

Vertel ons wat u zoekt in een compacte woning, dan gaan we er voor u mee aan de slag. Wij bedenken, ontwerpen en tekenen, alsof we er zelf zouden gaan wonen. Met aandacht voor ieder detail zien wij niets over het hoofd. Samen bepalen we de vormgeving, de indeling en de afwerking. Zorgeloos, omdat wij begrijpen wat u belangrijk vindt voor uw woning.

Kozijnen

Aluminium kozijnen van hoogste kwaliteit: geïsoleerd, HR++ glas, dubbel gelaagd en altijd volgens bouwbesluit norm geproduceerd.

\

Fundering

Door gebruik te maken van schroeffundamenten, is het onderwerp “fundering” geen ingrijpend en kostbaar gegeven meer. Beton storten is verleden tijd. Uw leefruimte wordt direct bovenop de schroeven geplaatst!

\

Gevel afwerking

Door ons ruime aanbod in gevelafwerkingen, is het uiterlijk van uw leefruimte alles behalve saai. Houd u meer van een natuurlijke uitstraling of mag het strak en modern zijn? Bij Iso-Bella creëert u de ruimte die bij u past!

\

Dak

Het dakbedekking bestaat uit echt vakmanschap. Dubbel laags bitumen dakbedekking, dit betekent een zeer lang levensloop! Ook is het dak eventueel geschikt voor het plaatsen van sedum en/of zonnepanelen. Vraag naar de mogelijkheden.
\

Verlichting

Zowel de binnen als buiten verlichting is aan te sluiten op het Philips HUE systeem. Zo kunt u uw verlichting bedienen en instellen vanuit uw smartphone. Wel zo makkelijk!

\

Constructie

Unieke combinatie houtskeletbouw met solide stalen frame. Volwaardig bewoonbaar, hoge isolatie en ten alle tijden verplaatsbaar.

\

Wonen zoals u wenst dankzij maatwerk met aandacht


Geen woonwens is hetzelfde, dus we ontwerpen de woning zoals u die zoekt. Ontdek de eindeloze mogelijkheden dankzij diverse afmetingen, afwerkingen en indelingen. Wij ontwerpen de compacte woning die u wilt laten bouwen.

Laat een compacte woning bouwen om zelf comfortabel in te wonen en misschien te werken. Gebruik de vierkante meters optimaal, dankzij een slimme indeling met aandacht voor de praktische details.

Bouw een extra woning, als gastenverblijf, voor de verhuur of als container– of mantelzorgwoning. Wij houden graag rekening met uw speciale wensen voor de indeling, inrichting of afwerking van de woning.

Waarom een compacte woning van Iso-Bella?

Een compacte woning is de perfecte oplossing om uw leefruimte uit te breiden of als hoofdgebouw te gebruiken. Ontdek hier de voordelen van de compacte woningen van Iso-Bella.

Volwaardige woonruimte

De compacte woonruimtes van Iso-Bella kunnen gebruik worden van als volwaardige leefruimte. U kunt de woning geheel naar eigen wensen inrichten. Samen met onze designers richten we uw woning efficiënt in zodat u optimaal gebruik kunt maken van de ruimte.

Bespaar ruimte en geld

In de krappe woningmarkt kan het lastig zijn om nog een betaalbare woning te vinden. Een compacte woning is daarom de perfecte oplossing waarmee u zowel ruimte, tijd en geld bespaard.

Bouwbesluit & verplaatsbaar

Onze prefab woningen zijn volledig gebouw volgens de regels van het bouwbesluit. Daarnaast kunnen de woningen ook verplaatst worden.

Een greep uit onze recente projecten

Interesse in een compacte woning?

Met een compacte woning kunt u ruimte bieden aan anderen of meer ruimte creëren voor u zelf. Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Als alleen het beste goed genoeg is

Uitstekend geïsoleerd, hoogwaardig afgewerkt en vanuit de basis degelijk opgebouwd: dat is waar we bij Iso-Bella voor staan. We gebruiken de mooiste materialen, met de langste levensduur. Zo bouwen we woningen voor de lange termijn, die moeiteloos decennia blijven staan. We gebruiken Nederlandse materialen in de hoogste kwaliteit, in een design dat de aandacht trekt of juist niet opvalt.

Een woning vinden op een altijd krappe woningmarkt met hoge prijzen? De compacte woning biedt u de perfecte oplossing voor een moderne en efficiënte woning.
Bent u benieuwd hoe we uw compacte woning kunnen realiseren? Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Uw woning bij Iso-Bella

U wilt een compacte woning realiseren. Wij zijn u daarmee graag van dienst. Daarnaast realiseren we aanbouwen, microwoningen, mantelzorgwoningen, bijgebouwen, gastenverblijven en tuinkantoren.

Woning op maat

In de afmetingen die u wenst.

Uniek design

Tijdloos en stijlvol, uit Nederland.

Duurzaam en degelijk

Gebouwd voor de lange termijn.

Goed geregeld

Transparant en duidelijk gecommuniceerd.

Heeft u een vraag over een compacte woning?

Bekijk hieronder onze veelgestelde vragen.

Wat houdt het plug & play systeem in?
Omdat u bij ons kunt kiezen voor zaken als sanitair en keukens, is het handig om rekening te houden met het feit dat u naast elektra ook watertoevoer en afvoer moet aanleggen. Wij bieden onze ruimtes zo aan dat al het leidingwerk aan de binnenkant al weggewerkt en aangesloten is. Het aansluiten van de ruimte op de voorzieningen in uw tuin gebeurt dus enkel aan de buitenkant.
Hoe kan ik jullie bereiken?
Wij zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar van 09:00 tot 17:30.

Wilt u een offerte aanvragen? Dan is het fijn om deze rustig met onze adviseurs te kunnen bespreken als u daar de tijd voor heeft. Daarom is het mogelijk om ‘s avonds na uw werk een afspraak in te plannen om met ons uw wensen te bespreken.

Stuurt u ons een e-mailbericht? Dan maken wij de afspraak met u dat u binnen 48 uur op werkdagen een reactie krijgt.

Word de unit vooraf geproduceerd of ter plekke in elkaar gezet?
Uw eigen samengestelde compacte woning wordt voor 99% voorbereid in onze werkplaats. Op locatie wordt enkel de constructie nog op de aangewezen locatie geplaatst en de hijsvoorzieningen weer gedemonteerd.
Hebben jullie een showroom?
Ons kantoor en showroom is te vinden aan de Prieelvogelweg 20 1349 CG Almere

Wilt u ons komen bezoeken, dan kunt hiervoor een afspraak maken. Dit is ook mogelijk in de avonden of het weekend.

Wat zijn de levertijden?
Omdat al onze compacte woning volledig worden geprefabriceerd in een binnenruimte werken wij onder ideale omstandigheden, hierdoor kunnen wij de strakke levertijd hanteren van circa 8 tot 12 weken.
Waar krijg ik garantie op en hoeveel jaar?
Al onze leef- en werkruimtes worden uitgeleverd met een algemene garantieperiode van 5 jaar, sommige onderdelen worden hier echter op uitgesloten denk aan hang- en sluitwerk. Verder bieden wij 10 jaar garantie op de constructie. Bekijk hier onze algemene voorwaarden voor de volledige lijst.

Andere vraag? Bekijk alle veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

Wilt u een compacte woning laten bouwen? Neem direct contact op.

Stel samen met onze designers uw woning samen. Vraag vrijblijvend een offerte aan om de mogelijkheden te bespreken.