Alternatief voor uitbouw en dakopbouw

Wanneer u meer woonruimte wilt, kunt u dit op verschillende manieren realiseren. Bijvoorbeeld met een dakkapel, een serre, dakopbouw of een uitbouw. Wij hebben een uniek concept ontwikkeld als perfect alternatief voor een dakopbouw of uitbouw. Hiermee creëert u duurzaam meer leefruimte, geheel op maat afgestemd op uw eisen en wensen. We vertellen u graag meer over hoe dit precies werkt en wat de verschillen zijn met de traditionele manier van een op- of uitbouw.

Wat zijn de voordelen van leefruimte uitbreiden?

Het belangrijkste voordeel van een uit- op of aanbouw is dat u er meer ruimte mee creëert, iets wat vrijwel iedereen prettig vindt. Een ruimere woonkamer en/of keuken bijvoorbeeld, biedt meer mogelijkheden. U kunt meer gasten ontvangen op een feestje, maar u heeft ook meer ruimte waardoor uw meubels en de inrichting beter uitkomen. U kunt natuurlijk ook kiezen voor een aparte extra ruimte: een thuiswerkplek, een praktijkruimte of een extra slaapkamer: de mogelijkheden zijn vrijwel eindeloos. Daarnaast heeft u nog meer voordelen van uitbreiding van de leefruimte, we zetten alle voordelen op een rij:

 • Meer ruimte.
 • Uw woning stijgt in waarde.
 • Meer mogelijkheden om zowel bestaande als nieuwe woonruimte optimaal te benutten.
 • Ruimtegebrek hoeft geen verhuisreden meer te zijn, u kunt langer van uw huidige woning genieten.

Meer leefruimte voor iedereen

Om meer woonruimte te creëren hebben wij een uniek concept ontwikkeld. Wij leveren kant-en-klare (turnkey) units, zowel standaard als maatwerk. In drie stappen komen we tot de extra woonruimte, precies zoals u die voor ogen heeft:

 • Maak uw keuze: bij ons kan iedereen terecht voor een passende oplossing. Kies een kant-en-klare of juist een maatwerk unit.
 • Kies de binnen-, buiten- en vloerafwerking die perfect bij uw eisen, wensen en woonstijl past.
 • Kies het niveau van afwerking. Welke add-ons voegt u toe? Denk bijvoorbeeld aan Badkamer, keuken, vloerverwarming en zo zijn er nog veel meer mogelijkheden.

Maatwerk en ontzorging van A tot Z

Van ontwerp tot realisatie maken we het u zo makkelijk mogelijk. U bepaalt zelf exact hoe de ruimte er van binnen en buiten uit komt te zien. Samen komen we tot de ruimte die perfect bij uw eisen en wensen aansluit. Kiest u voor het gemak van een standaardoplossing? Dan hoeft u alleen nog de kleur van de gevelbekleding, de binnen- en vloerafwerking uit te kiezen. Wilt u juist maatwerk op basis van uw specifieke wensen? Plan dan een adviesgesprek in, we vertellen u graag alles wat u wilt weten over onze mogelijkheden.

De voordelen van Iso-Bella als alternatief voor dakopbouw of uitbouw

Een standaard dakopbouw of een uitbouw kan een behoorlijk project zijn, met weken of maanden lawaai en rommel in en rond uw woning. Daarnaast zijn aannemenrs momenteel ontzettend druk. Daardoor kan het vaak maanden lang duren voordat u een offerte ontvangt en door de luxe positie die aannemers tegenwoordig hebben vallen de offertes gigantisch hoog uit. Met onze oplossingen speelt dit allemaal niet. We leveren snel resultaat, precies op maat en op basis van de gemaakte afspraken.

We zetten de voordelen van het Iso-Bella concept als alternatief voor een dakopbouw of uitbouw op een rij:

 • Snelheid: een uitbouw of opbouw is vaak een project met meerdere maanden doorlooptijd. Onze units leveren we prefab en turnkey af: dat wil zeggen dat ze binnen één dag direct te gebruiken zijn.
 • Maatwerk: we spreken altijd van tevoren duidelijk alle opties af. Daardoor zijn aanpassingen achteraf vrijwel nooit nodig. U weet altijd precies wat u kunt verwachten en komt niet voor verrassingen te staan.
 • Verplaatsbaar: een standaard uitbouw of opbouw is niet te verplaatsen. Onze units zijn dat wel. Blijkt na een tijdje dat een andere plek beter is, dan is verplaatsen geen probleem.
 • Modulair: onze oplossingen zijn modulair en daardoor makkelijk aanpasbaar en uitbreidbaar. Bij een standaard stenen of houten uitbouw of opbouw is dat vaak een stuk lastiger of soms zelfs onmogelijk.
 • Multifunctioneel: een standaard uitbouw is vaak een uitbreiding van de keuken of de woonkamer. Met onze buitenverblijven bent u veel flexibeler, u kunt ze voor eindeloos veel toepassingen gebruiken. Verandert uw behoefte? Een Iso-Bella ruimte verandert met u mee.

Op zoek naar een alternatief voor dakopbouw of uitbouw? Neem contact op!

Zoekt u een alternatief voor een dakopbouw of uitbouw, of wilt u meer weten over alle mogelijkheden van onze units? Vraag gratis en vrijblijvend de Iso-Bella brochure aan. Wilt u een offerte en een persoonlijk advies op maat? Maak direct een afspraak voor een adviesgesprek!

Extra woonruimte? Ontdek Iso-Bella.

Stel zelf de ideale woonruimte samen

Volledig te personaliseren met add-ons

Prefab en turnkey opgeleverd (Plug & play).

Recente blogs

Benieuwd naar de mogelijkheden van luxe en duurzame oplossingen voor in uw tuin? Lees onze artikelen en ontdek de mogelijkheden.

Bijgebouw vergunningsvrij

Bijgebouw vergunningsvrij

Wilt u een bijgebouw vergunningsvrij in uw tuin laten plaatsen? Bijvoorbeeld een tuinkantoor, mantelzorgwoning of gastenverblijf, dan zijn er verschillende dingen waar u op moet letten. In dit artikel vertellen we u meer over de voorwaarden en het vergunningsvrij plaatsen van een bijgebouw in uw tuin.

Lees meer
Mantelzorgwoning prijzen

Mantelzorgwoning prijzen

Wilt u een mantelzorgwoning laten plaatsen en wilt u meer weten over de prijzen? In dit artikel vertellen we u meer over de kosten van een mantelzorgwoning.

Lees meer
1 stap verwijderd van uw nieuwe leefruimte!

Bent u op zoek naar meer werk- of leefruimte?

Vraag direct een offerte en kom langs in onze showroom.