Gastenverblijf tuin vergunning

Wilt u graag een gastenverblijf laten plaatsen in uw tuin maar weet u niet of u hier een vergunning voor nodig heeft? Ontdek waar u op moet letten. Er zijn veel vragen over het vergunningsvrij plaatsen van een bijgebouw in uw tuin. In dit artikel vertellen we u waar u op moet letten bij het plaatsen van een vergunningsvrij gastenverblijf.

Waarom een gastenverblijf in uw tuin

Een gastenverblijf is de perfecte manier om gasten te ontvangen bij u thuis. Misschien heeft u vrienden of familieleden die wat verder weg wonen. Dan is het altijd fijn dat zij ‘s avonds laat niet nog helemaal naar huis hoeven of voor een paar dagen kunnen blijven. Met een gastenverblijf in uw tuin behouden u en uw gasten allebei de privacy die jullie nodig hebben. Daarnaast kunt u een gastenverblijf ook voor meerdere doeleinden gebruiken zoals een extra kantoor ruimte of chill kamer wanneer u misschien even geen gasten op bezoek hebt. Benieuwd naar de voordelen van een gastenverblijf?

Gastenverblijf in tuin vergunning nodig?

Wanneer u een extra gastenverblijf in uw tuin laat plaatsen wilt u dit het liefst zonder dat u hoeft te denken aan lange vergunningstrajecten. In de meeste gevallen is het niet nodig om een vergunning aan te vragen voor een gastenverblijf in uw tuin. Wel zijn er een aantal regels verbonden aan het bouwen van een gastenverblijf in de tuin om deze vergunningsvrij te kunnen plaatsen.

Vergunningsvrij gastenverblijf bouwen regels

Wilt u uw gastenverblijf vergunningsvrij bouwen? Dan zijn er een aantal regels waar u rekening mee moet houden. Een aantal regels waar u op moet letten zijn de omvang van het bebouwingsgebied, de hoogte van uw gastenverblijf, de ligging en het gebruik van het bijgebouw. Lees hier welke regels er gelden voor een vergunningsvrij bijgebouw. Per gemeente gelden er verschillen regels omtrent vergunningen. Weet u niet zeker welke regels er zijn in uw gemeente om een gastenverblijf zonder vergunning in uw tuin te bouwen? Bij Iso-Bella helpen wij u graag verder met al uw vragen.

De gastenverblijven van Iso-Bella worden prefab gemaakt en binnen 1 dag in uw tuin geplaats.

Prefab gastenverblijf bouwen zonder vergunning bij Iso-Bella

Wilt u een gastenverblijf in uw tuin laten bouwen zonder vergunning? De gastenverblijven van Iso-Bella worden prefab gemaakt en binnen 1 dag in uw tuin geplaats. U kunt onze gastenverblijven geheel naar eigen wens inrichten en voorzien van alle gemakken zoals een wc, keuken of badkamer. In de meeste gevallen zijn onze gastenverblijven vergunningsvrij te plaatsen, en zo niet, dan helpen wij u met het vergunningstraject. Benieuwd naar de mogelijkheden? U kunt hier vrijblijvend een offerte aanvragen.

Extra woonruimte? Ontdek Iso-Bella.

Stel zelf de ideale woonruimte samen

Volledig te personaliseren met add-ons

Prefab en turnkey opgeleverd (Plug & play).

Recente blogs

Benieuwd naar de mogelijkheden van luxe en duurzame oplossingen voor in uw tuin? Lees onze artikelen en ontdek de mogelijkheden.

Bijgebouw vergunningsvrij

Bijgebouw vergunningsvrij

Wilt u een bijgebouw vergunningsvrij in uw tuin laten plaatsen? Bijvoorbeeld een tuinkantoor, mantelzorgwoning of gastenverblijf, dan zijn er verschillende dingen waar u op moet letten. In dit artikel vertellen we u meer over de voorwaarden en het vergunningsvrij plaatsen van een bijgebouw in uw tuin.

Lees meer
Mantelzorgwoning prijzen

Mantelzorgwoning prijzen

Wilt u een mantelzorgwoning laten plaatsen en wilt u meer weten over de prijzen? In dit artikel vertellen we u meer over de kosten van een mantelzorgwoning.

Lees meer
Tiny house inrichting

Tiny house inrichting

De inrichting van uw tiny house bepaald voor een groot deel uw wooncomfort. Door slim in te richten kunt u optimaal gebruik maken van alle ruimte.

Lees meer
1 stap verwijderd van uw nieuwe leefruimte!

Bent u op zoek naar meer werk- of leefruimte?

Vraag direct een offerte en kom langs in onze showroom.