Bijgebouw kantoor

Werkt u vaak vanuit huis en heeft u geen ruimte waar u rustig en zonder afleiding uw beroep kunt uitoefenen? Met een bijgebouw in uw tuin kunt u uw eigen kantoor aan huis maken. In dit artikel leest u de voordelen van een bijgebouw in uw tuin als kantoorruimte.

Extra woonruimte? In 1 dag is uw Iso-Bella leefruimte geplaatst! Vergroot uw leefruimte en verbeter uw woongeluk met een Iso-Bella buitenverblijf. Het alternatief voor een uitbouw of dakopbouw. De oplossing ligt gewoon in uw achtertuin. Ontdek hier meer.

Waarom een tuinkantoor?

Thuiswerken is steeds populairder geworden. Na de corona pandemie is deze manier van werken breed omarmt in onze samenleving. Werken vanuit huis brengt namelijk vele voordelen met zich mee, maar als u geen rustige werkplek hebt kan dit ook vaak tot onrust zorgen. Gezinsleden die de hele dag door het huis lopen, kinderen die rond rennen, de hond die de hele tijd om aandacht komt vragen, constant wordt u afgeleid van uw werken waardoor uw productiviteit er niet op vooruit gaat. Een bijgebouw in uw tuin als tuinkantoor is daarom de perfecte oplossing.

Bijgebouw kantoor

Voordelen van een bijgebouw als kantoor

Een kantoor in uw tuin brengt verschillende voordelen met zich mee, zowel praktisch als financieel:

  • Een tuinkantoor zorgt voor extra productiviteit. U wordt minder snel afgeleid door andere mensen en u kunt ongestoord doorwerken.
  • Een bijgebouw als kantoor bespaart tijd en geld. U hoeft niet meer elke dag benzine kosten te betalen om naar werk te rijden, of een dure kantoor ruimte te huren. Daarnaast bespaart u ook nog eens een hoop reistijd waarin u al veel zou kunnen doen.
  • U houdt privé en werk gescheiden. Door een aparte ruimte te bouwen kunt u nog steeds thuis werken maar houdt u werk en privé gescheiden.
  • Een bijgebouw zorgt voor een waardestijging van uw woning. Het is een goede investering en een prachtige toevoeging aan uw huis. Hierdoor zal uw huis meer waard worden terwijl u zelf geld en tijd bespaard.

Multifunctioneel bijgebouw

U hoeft uw bijgebouw niet alleen als kantoor te gebruiken. Door het kantoor flexibel in te richten kunt u het op dagen dat u niet werkt ook gebruiken voor andere doeleinden. Maar ook wanneer u geen tuinkantoor meer nodig heeft betekend dit niet dat u niks meer aan uw bijgebouw heeft. U kunt deze ruimte multifunctioneel gebruiken door er bijvoorbeeld een hobbyruimte, gastenverblijf of chillplek van te maken. Het hele jaar door kunt u gebruik maken van deze ruimte en hem voor verschillende toepassingen gebruiken.

Bijgebouw kantoor van Iso-Bella

Wilt u graag een kantoorruimte aan huis waar u rustig kunt werken zonder afgeleid te worden? Met een bijgebouw van Iso-bella kunt u ongestoord werken en houdt u werk en privé gescheiden. U kunt uw Iso-Bella bijgebouw naar eigen wensen inrichten. Samen met onze designers ontwerpen we het ideale bijgebouw die u eventueel voor meerdere doeleinden kunt gebruiken. Wilt u meer weten over onze woonoplossing en het concept van Iso-Bella? Plan vrijblijvend een adviesgesprek in om de mogelijkheden te bespreken.

  • Meedenkend
  • Duurzaam
  • Gemak

Extra woonruimte? Ontdek Iso-Bella.

Stel zelf de ideale woonruimte samen

Volledig te personaliseren met add-ons

Prefab en turnkey opgeleverd (Plug & play).

Recente blogs

Benieuwd naar de mogelijkheden van luxe en duurzame oplossingen voor in uw tuin? Lees onze artikelen en ontdek de mogelijkheden.

Mantelzorgwoning prijzen

Mantelzorgwoning prijzen

Wilt u een mantelzorgwoning laten plaatsen en wilt u meer weten over de prijzen? In dit artikel vertellen we u meer over de kosten van een mantelzorgwoning.

Lees meer
Tiny house inrichting

Tiny house inrichting

De inrichting van uw tiny house bepaald voor een groot deel uw wooncomfort. Door slim in te richten kunt u optimaal gebruik maken van alle ruimte.

Lees meer
1 stap verwijderd van uw nieuwe leefruimte!

Bent u op zoek naar meer werk- of leefruimte?

Vraag direct een offerte en kom langs in onze showroom.