Een poolhouse, wat kunt u er allemaal mee?

Heeft u een zwembad in de tuin? Met een poolhouse kunt u het hele jaar door genieten van nog meer comfort en plezier. Een poolhouse hoeft niet alleen te dienen als een praktische plek maar het kan u ook een extra leefruimte bieden waar u kunt ontspannen en kunt nagenieten na een mooie zomerse dag. In dit artikel vertellen wij u alle mogelijkheden voor een poolhouse.

Technische ruimte

Een poolhouse wordt in de meeste gevallen gebruik als technische ruimte. Het is belangrijk dat al het apparatuur voor het zwembad goed beschermt blijft zodat het zo lang mogelijk mee kan gaan. De poolhouses van Iso-Bella zijn goed geïsoleerd en beschermen al het dure aparatuur tegen alle weeromstandingheden

Opberg plek in poolhouse

Naast alle technische apparatuur heeft u natuurlijk ook verschillende tuinmeubelen die in de winter opgeborgen moeten worden. In de zomer kunt u lekker genieten op uw ligbedje of lounge stoelen maar in de winter zal u hier natuurlijk wat minder gebruik van maken. Zo kunt u met een poolhouse al uw tuinmeubelen de gehele winter stallen en veilig opbergen. In de zomer kunt u hier een heerlijke relax ruimte of verkleed ruimte van maken en in de winter een opberg plek voor al uw spullen.

Sanitaire voorziening

Wil u niet steeds weer kinderen met natte zwemkleding door uw huis hebben rennen? Dan kunt u in een poolhouse gemakkelijk een sanitaire voorziening plaatsen. Kinderen kunnen meteen na het zwemmen naar de wc zonder dat ze eerst moeten opdrogen of uw hele huis weer nat is. Of geniet na het zwemmen meteen van een heerlijk warme douche. Daarnaast kunt u er ook nog een verkleed ruimte in maken zodat gasten zich makkelijk even kunnen opkleden en blijft uw privacy in uw huis gewaarborgd.

Van poolday naar chill avond

Heeft u de hele dag lekker bij het zwembad gezeten maar bent u ‘s avonds nog niet klaar met het mooie weer? Dan kunt u bij uw poolhouse ook nog een heerlijke chillruimte maken waar u na een dag zwemmen in de zon lekker verder kunt chillen. Sluit de dag af met vrienden in een overdekte lounge en een heerlijk biertje of lekker achter de tv in een fijne chillruimte.

Multifunctioneel poolhouse van Iso-Bella

Wilt u graag een poolhouse voor bij uw zwembad? De poolhouses van Iso-Bella zijn multifuntioneel in te richten en van alle gemakken voorzien. Zorg dat al u apparatuur beschermt blijft en ga voor een heerlijke relaxruimte voor op de mooie zomerse dagen. Maar ook in de winter kunt u genieten van onze multifunctionele buitenverblijven. Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden? U kunt hier vrijblijvend een adviesgesprek aanvragen zodat we samen kunnen kijken naar uw wensen.

Extra woonruimte? Ontdek Iso-Bella.

Stel zelf de ideale woonruimte samen

Volledig te personaliseren met add-ons

Prefab en turnkey opgeleverd (Plug & play).

Recente blogs

Benieuwd naar de mogelijkheden van luxe en duurzame oplossingen voor in uw tuin? Lees onze artikelen en ontdek de mogelijkheden.

Bijgebouw vergunningsvrij

Bijgebouw vergunningsvrij

Wilt u een bijgebouw vergunningsvrij in uw tuin laten plaatsen? Bijvoorbeeld een tuinkantoor, mantelzorgwoning of gastenverblijf, dan zijn er verschillende dingen waar u op moet letten. In dit artikel vertellen we u meer over de voorwaarden en het vergunningsvrij plaatsen van een bijgebouw in uw tuin.

Lees meer
Mantelzorgwoning prijzen

Mantelzorgwoning prijzen

Wilt u een mantelzorgwoning laten plaatsen en wilt u meer weten over de prijzen? In dit artikel vertellen we u meer over de kosten van een mantelzorgwoning.

Lees meer
1 stap verwijderd van uw nieuwe leefruimte!

Bent u op zoek naar meer werk- of leefruimte?

Vraag direct een offerte en kom langs in onze showroom.