Gastenverblijf tuin

Heeft u extra woonruimte nodig waar uw vrienden of familie kunnen overnachten wanneer zij op bezoek komen? En wilt u uzelf en uw gasten laten genieten van jullie eigen privacy? Dan kan een gastenverblijf in uw tuin u de perfecte oplossing bieden. In dit artikel vertellen we graag meer over de mogelijkheden en waar u allemaal rekening mee kunt houden als u nadenkt om een gastenverblijf te laten bouwen.

Gastenverblijf in uw tuin

Waarom een gastenverblijf in uw tuin?

Heeft u regelmatig vrienden en familie over de vloer die wat verder weg wonen? Dan is het prettig als ze kunnen blijven slapen. Met een gastenverblijf kunt u uw gasten altijd laten overnachten en hoeven zij niet laat in de nacht nog urenlang terug naar huis te rijden. Ook kunnen gasten hierdoor voor een langere periode bij u verblijven. Omdat een gastenverblijf een bijgebouw is behoudt u uw eigen privacy en die van uw gasten.

Een multifunctionele ruimte

U ontvangt niet het hele jaar gasten. Als u geen gasten ontvangt kan een gastenverblijf bijvoorbeeld ook gebruikt worden als: tuinkantoor, hobbyruimte, speelruimte voor uw kinderen of bijvoorbeeld als mancave. Bij Iso-Bella bouwen we multifunctionele ruimtes die gebruikt kunnen worden voor meerdere toepassingen. Voor nu zoekt u wellicht een gastenverblijf maar over tien jaar kan deze ook als mantelzorgwoning of tijdelijke woonruimte dienen voor uw kinderen.

Vergunningsvrij gastenverblijf in uw tuin

Wilt u een gastenverblijf in uw tuin plaatsen maar heeft u geen tijd of kennis om zelf een vergunning aan te vragen? Iso-Bella helpt u hier graag mee op weg. In veel gevallen is er geen vergunning nodig om een gastenverblijf in uw tuin te plaatsen. Er zijn hierbij verschillende dingen waar u op moet letten als u vergunningsvrij een gastenverblijf wilt laten bouwen. Denk hierbij aan de grootte van uw tuin, afmetingen, hoogte en gebruik van de extra leefruimte. Wilt u meer weten over het plaatsen van van een gastenverblijf zonder vergunning? Lees hier meer over de voorwaarden van een vergunningsvrij bijgebouw.

Prefab gastenverblijf van Iso-Bella

Wilt u graag een gastenverblijf laten plaatsen in uw tuin? Onze gastenverblijven worden prefab gebouwd, binnen 1 dag geplaatst en turnkey afgeleverd. De ruimtes zijn volledig aan te passen naar uw wensen en kunnen daarom ook multifunctioneel ingezet worden. Bent u benieuwd naar de verschillende mogelijkheden? Vraag vrijblijvend een offerte aan bespreek met onze ontwerpers de mogelijkheden.

Extra woonruimte? Ontdek Iso-Bella.

Stel zelf de ideale woonruimte samen

Volledig te personaliseren met add-ons

Prefab en turnkey opgeleverd (Plug & play).

Recente blogs

Benieuwd naar de mogelijkheden van luxe en duurzame oplossingen voor in uw tuin? Lees onze artikelen en ontdek de mogelijkheden.

Mantelzorgwoning prijzen

Mantelzorgwoning prijzen

Wilt u een mantelzorgwoning laten plaatsen en wilt u meer weten over de prijzen? In dit artikel vertellen we u meer over de kosten van een mantelzorgwoning.

Lees meer
Tiny house inrichting

Tiny house inrichting

De inrichting van uw tiny house bepaald voor een groot deel uw wooncomfort. Door slim in te richten kunt u optimaal gebruik maken van alle ruimte.

Lees meer
1 stap verwijderd van uw nieuwe leefruimte!

Bent u op zoek naar meer werk- of leefruimte?

Vraag direct een offerte en kom langs in onze showroom.