Gastenverblijf tuin

Heeft u extra woonruimte nodig waar uw vrienden of familie kunnen overnachten wanneer zij op bezoek komen? En wilt u uzelf en uw gasten laten genieten van jullie eigen privacy? Dan kan een gastenverblijf in uw tuin u de perfecte oplossing bieden. In dit artikel vertellen we graag meer over de mogelijkheden en waar u allemaal rekening mee kunt houden als u nadenkt om een gastenverblijf te laten bouwen.

Gastenverblijf in uw tuin

Waarom een gastenverblijf in uw tuin?

Heeft u regelmatig vrienden en familie over de vloer die wat verder weg wonen? Dan is het prettig als ze kunnen blijven slapen. Met een gastenverblijf kunt u uw gasten altijd laten overnachten en hoeven zij niet laat in de nacht nog urenlang terug naar huis te rijden. Ook kunnen gasten hierdoor voor een langere periode bij u verblijven. Omdat een gastenverblijf een bijgebouw is behoudt u uw eigen privacy en die van uw gasten.

Een multifunctionele ruimte

U ontvangt niet het hele jaar gasten. Als u geen gasten ontvangt kan een gastenverblijf bijvoorbeeld ook gebruikt worden als: tuinkantoor, hobbyruimte, speelruimte voor uw kinderen of bijvoorbeeld als mancave. Bij Iso-Bella bouwen we multifunctionele ruimtes die gebruikt kunnen worden voor meerdere toepassingen. Voor nu zoekt u wellicht een gastenverblijf maar over tien jaar kan deze ook als mantelzorgwoning of tijdelijke woonruimte dienen voor uw kinderen.

Vergunningsvrij gastenverblijf in uw tuin

Wilt u een gastenverblijf in uw tuin plaatsen maar heeft u geen tijd of kennis om zelf een vergunning aan te vragen? Iso-Bella helpt u hier graag mee op weg. In veel gevallen is er geen vergunning nodig om een gastenverblijf in uw tuin te plaatsen. Er zijn hierbij verschillende dingen waar u op moet letten als u vergunningsvrij een gastenverblijf wilt laten bouwen. Denk hierbij aan de grootte van uw tuin, afmetingen, hoogte en gebruik van de extra leefruimte. Wilt u meer weten over het plaatsen van van een gastenverblijf zonder vergunning? Lees hier meer over de voorwaarden van een vergunningsvrij bijgebouw.

Prefab gastenverblijf van Iso-Bella

Wilt u graag een gastenverblijf laten plaatsen in uw tuin? Onze gastenverblijven worden prefab gebouwd, binnen 1 dag geplaatst en turnkey afgeleverd. De ruimtes zijn volledig aan te passen naar uw wensen en kunnen daarom ook multifunctioneel ingezet worden. Bent u benieuwd naar de verschillende mogelijkheden? Vraag vrijblijvend een offerte aan bespreek met onze ontwerpers de mogelijkheden.

Extra woonruimte? Ontdek Iso-Bella.

Stel zelf de ideale woonruimte samen

Volledig te personaliseren met add-ons

Prefab en turnkey opgeleverd (Plug & play).

Recente blogs

Benieuwd naar de mogelijkheden van luxe en duurzame oplossingen voor in uw tuin? Lees onze artikelen en ontdek de mogelijkheden.

Bijgebouw vergunningsvrij

Bijgebouw vergunningsvrij

Wilt u een bijgebouw vergunningsvrij in uw tuin laten plaatsen? Bijvoorbeeld een tuinkantoor, mantelzorgwoning of gastenverblijf, dan zijn er verschillende dingen waar u op moet letten. In dit artikel vertellen we u meer over de voorwaarden en het vergunningsvrij plaatsen van een bijgebouw in uw tuin.

Lees meer
Mantelzorgwoning prijzen

Mantelzorgwoning prijzen

Wilt u een mantelzorgwoning laten plaatsen en wilt u meer weten over de prijzen? In dit artikel vertellen we u meer over de kosten van een mantelzorgwoning.

Lees meer
1 stap verwijderd van uw nieuwe leefruimte!

Bent u op zoek naar meer werk- of leefruimte?

Vraag direct een offerte en kom langs in onze showroom.