Inrichting tiny house

Bent u aan het oriënteren voor een tiny house, maar weet u niet zeker of u genoeg ruimte zal hebben? De inrichting van uw tiny house maakt een groot verschil in het comfort niveau en heeft enorme impact op de woonruimte.

Multifunctionele inrichting tiny house

Een tiny house is multifunctioneel in te richten. Zowel het gebruik van de tiny house als de meubels kunnen voor verschillende functies worden gebruikt. Wilt u bijvoorbeeld een tiny house in uw tuin laten plaatsen als gastenverblijf voor vrienden en familie? Dan kunt u deze daarnaast ook gebruiken als tuinkantoor of extra woonkamer wanneer u even geen gasten over de vloer heeft. Daarnaast zijn er verschillende mogelijkheden om ook de meubels een dubbele functie te geven. Zo kunt u kiezen voor een slaapbank zodat u de ruimte kan omtoveren van woonkamer naar slaapkamer. Of een tafel die u zelf kunt uitschuiven en weer inklappen waarmee u ook ruimte kunt besparen. Zowel de inrichting als de functie van een tiny house kan dus multifunctioneel zijn.

Inrichting tiny house

Slim opbergen in uw tiny house

Bij een tiny house is het belangrijk om optimaal gebruikt te maken van de verloren ruimtes als opbergruimte. In een tiny house heeft u namelijk niet veel ruimte om allemaal kasten en lades neer te zetten en al uw spullen in op te bergen. Er zijn verschillende slimme en efficiënte manieren hoe u uw spullen het beste kunt opbergen. Heeft u een trap in uw tiny house? Dan kunt u de ruimte onder uw trap wellicht gebruiken als opslagplek. Of kies voor een bank met een opberg vak of een bed met lades. Daarnaast kunt u om ruimte te besparen het beste in de hoogte werken, bijvoorbeeld door wandplanken op te hangen.

Laat uw tiny house ruimtelijker lijken

Er zijn verschillende manieren hoe u ruimte kunt besparen met een goede inrichting, maar er zijn ook manieren hoe u uw tiny house er ruimtelijker uit kan laten zien. Ten eerste is het belangrijk om na te denken over het kleurgebruik. Lichte kleuren zorgen er vaak voor dat een ruimte namelijk optisch groter en meer open lijkt. Dit betekend niet dat u meteen alle muren wit moet verven, maar u kunt bijvoorbeeld ook kiezen voor een lichte beige kleur. Daarnaast kunnen ramen of spiegels de ruimte ook groter laten lijken. Er komt hierdoor veel licht naar binnen en ook de spiegel weerkaatsen dit licht de ruimte in.

Tiny house van Iso-Bella

Wilt u een tiny house laten plaatsen in uw tuin? De tiny houses van Iso-Bella zijn verplaatsbaar, modulair en multifunctioneel inzetbaar. De inrichting van uw tiny house is geheel naar eigen wensen aan te passen. Onze prefab tiny houses worden binnen 1 dag geplaats en kunnen zowel gebruikt worden als woning of als extra leefruimte in bijvoorbeeld uw tuin. We helpen en adviseren u graag om de beste woonoplossing voor u te creëren. U kunt hier vrijblijvend een offerte aanvragen. Onze ontwerpers bespreken graag uw wensen voor uw tiny house.

Extra woonruimte? Ontdek Iso-Bella.

Stel zelf de ideale woonruimte samen

Volledig te personaliseren met add-ons

Prefab en turnkey opgeleverd (Plug & play).

Recente blogs

Benieuwd naar de mogelijkheden van luxe en duurzame oplossingen voor in uw tuin? Lees onze artikelen en ontdek de mogelijkheden.

Bijgebouw vergunningsvrij

Bijgebouw vergunningsvrij

Wilt u een bijgebouw vergunningsvrij in uw tuin laten plaatsen? Bijvoorbeeld een tuinkantoor, mantelzorgwoning of gastenverblijf, dan zijn er verschillende dingen waar u op moet letten. In dit artikel vertellen we u meer over de voorwaarden en het vergunningsvrij plaatsen van een bijgebouw in uw tuin.

Lees meer
Mantelzorgwoning prijzen

Mantelzorgwoning prijzen

Wilt u een mantelzorgwoning laten plaatsen en wilt u meer weten over de prijzen? In dit artikel vertellen we u meer over de kosten van een mantelzorgwoning.

Lees meer
1 stap verwijderd van uw nieuwe leefruimte!

Bent u op zoek naar meer werk- of leefruimte?

Vraag direct een offerte en kom langs in onze showroom.