Kant en klaar kantoor in tuin

Heeft u niet genoeg ruimte in uw woning voor een extra werkplek? Of wordt u regelmatig gestoord tijdens het thuiswerken door uw kinderen die aan het spelen zijn? Wanneer u vaak thuis werkt is een rustige werkruimte erg belangrijk. Een kant en klaar kantoor in uw tuin is daarvoor de ideale oplossing. In dit artikel vertellen we u meer over een kant en klaar tuinkantoor en de voordelen van een apart kantoor in uw tuin.

Wat is een kant en klaar tuinkantoor?

Een kant en klaar kantoor, of te wel prefab tuinkantoor is een ruimte die van te voren gefabriceerd wordt. Eventueel losse onderdelen worden op locatie in elkaar gezet en gekoppeld. Een tuinkantoor staat los van uw woning en heeft als voordeel dat u in alle rust uw beroep kunt uitoefenen, zonder afleidingen van buitenaf. Met een kant en klaar tuinkantoor is er geen grote verbouwing nodig en kunt u vaak direct genieten van uw nieuwe werkplek. Bij Iso-Bella bouwen wij tuinkantoren die binnen 1 dag geplaatst worden en turnkey (sleutelklaar) opgeleverd worden. Dit betekent dat u direct van de ruimte gebruik kunt maken. Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk onze tuinkantoor oplossingen.

Kant en klaar kantoor in tuin

Voordelen van een tuinkantoor

Een tuinkantoor heeft vele voordelen wanneer u vaak moet thuiswerken. Het biedt u een rustige werkplek waar u ongestoord kunt werken zonder dat er de hele dag familie leden om u heen lopen. Na een lange werkdag kunt u uw tuinkantoor verlaten en uw werkdag echt afsluiten. U kunt werk en privé hierdoor goed gescheiden houden. Daarnaast is een tuinkantoor een goede investering. U heeft minder reiskosten omdat u alleen maar naar de andere kant van uw woning hoeft te lopen. Bent u ondernemer of zzp’er? Dan hoeft u ook geen dure kantoorruimte te huren. Daarbij zorgt een extra ruimte in uw tuin voor een waarde vermeerdering van uw woning. Met een prefab tuinkantoor van Iso-Bella heeft u geen last van een verbouwing en hoeft u niet maanden lang bouwvakkers in uw huis te hebben. Binnen 1 dag kunt u genieten van uw nieuwe werkplek.

Mogelijkheden voor een kant en klaar kantoor in uw tuin

De mogelijkheden voor een prefab kantoor in uw tuin zijn eindeloos. U kunt het zo gek maken als u zelf wilt. Door het tuinkantoor geheel naar eigen wensen in te richten creëert u een ruimte die veel van uw woonwensen kunt invullen. Kies voor de juiste afmetingen en bepaal welke voorzieningen u nodig heeft. Een toilet en keuken kan bijvoorbeeld handig zijn. Zo hoeft u nooit uw tuinkantoor te verlaten om even te plassen of wat eten te maken. Daarnaast kunt u uw tuinkantoor ook multifunctioneel inrichten. Bent u klaar met werken? Maak er dan een plek van waar u gasten kunt opvangen of uw kinderen kunnen chillen. Benieuwd hoe Iso-Bella u kan helpen met een kant en klaar kantoor in uw tuin? Bekijk hier hoe ons concept werkt.

Kant en klaar kantoor in uw tuin van Iso-Bella

Verhoog uw productiviteit met de prefab tuinkantoren van Iso-Bella. Een kant en klaar tuinkantoor van Iso-Bella is een goede investering waar u jaren lang plezier van kunt hebben. Zoekt u een duurzame oplossing om thuis te kunnen werken? Neem contact met ons op om uw wensen te bespreken en vraag hier een offerte aan.

Extra woonruimte? Ontdek Iso-Bella.

Stel zelf de ideale woonruimte samen

Volledig te personaliseren met add-ons

Prefab en turnkey opgeleverd (Plug & play).

Recente blogs

Benieuwd naar de mogelijkheden van luxe en duurzame oplossingen voor in uw tuin? Lees onze artikelen en ontdek de mogelijkheden.

Bijgebouw vergunningsvrij

Bijgebouw vergunningsvrij

Wilt u een bijgebouw vergunningsvrij in uw tuin laten plaatsen? Bijvoorbeeld een tuinkantoor, mantelzorgwoning of gastenverblijf, dan zijn er verschillende dingen waar u op moet letten. In dit artikel vertellen we u meer over de voorwaarden en het vergunningsvrij plaatsen van een bijgebouw in uw tuin.

Lees meer
Mantelzorgwoning prijzen

Mantelzorgwoning prijzen

Wilt u een mantelzorgwoning laten plaatsen en wilt u meer weten over de prijzen? In dit artikel vertellen we u meer over de kosten van een mantelzorgwoning.

Lees meer
1 stap verwijderd van uw nieuwe leefruimte!

Bent u op zoek naar meer werk- of leefruimte?

Vraag direct een offerte en kom langs in onze showroom.