Mantelzorgwoning in tuin

Heeft u een dierbare die u verzorgt? Of wilt u voor uzelf alvast een mooi onderkomen realiseren voor op uw oudere dag wanneer u wellicht zelf meer zorg nodig heeft? Met een mantelzorgwoning in uw tuin bent u dichtbij wanneer dit nodig is, maar behoudt u nog steeds al uw privacy. In dit artikel vertellen we u meer over wat een mantelzorgwoning is, wat de voordelen zijn en waar u op moet letten voordat u een mantelzorgwoning in uw tuin laat plaatsen.

Wat is een mantelzorgwoning in uw tuin?

Een mantelzorgwoning is een aparte woning op uw eigen terrein waar een dierbare die verzorging nodig heeft kan wonen. Hierin zitten alle voorzieningen die nodig zijn zoals een keuken, badkamer en slaapkamer. Op deze manier kan de hulpbehoevende persoon zelfstandig de dagen doorkomen en zijn gang gaan maar is er altijd iemand in de buurt om zorg te verlenen wanneer dit nodig is.

Mantelzorgwoning in tuin

Waarom een mantelzorgwoning in uw tuin?

Een mantelzorgwoning in uw tuin heeft vele voordelen. Met een mantelzorgwoning is er altijd een vertrouwd persoon in de buurt van de hulpbehoevende persoon. Dit zorgt ervoor dat u niet steeds heen en weer hoeft te rijden en dit bespaart u een hoop tijd en onnodige stress. Daarnaast is uw dierbare in een vertrouwde omgeving waardoor dit rust en comfort biedt. Eenzaamheid zal in mindere mate een rol van betekenis hebben en u kunt zelf bepalen hoeveel comfort er nodig is in de zorgwoning. Ondanks dat u een dierbare bij u op het terrein laat wonen blijft u nog wel alle privacy houden en kunt u beiden uw eigen gang gaan.

Vergunningsvrije mantelzorgwoning in uw tuin

Voor het plaatsen van een mantelzorgwoning in uw tuin heeft u vaak geen vergunning nodig. Dit heeft de overheid besloten om mantelzorgwoningen te stimuleren aangezien er steeds meer verzorgingstehuizen sluiten. Wel zijn er een aantal voorwaarden waar u aan moet voldoen om een mantelzorgwoning te plaatsen. Bent u benieuwd naar de voorwaarden? Bij Iso-Bella helpen we u hier graag mee verder. Neem vrijblijvend contact met ons op voor al uw vragen.

Prefab mantelzorgwoning

Wilt u binnenkort een vriend of familielid in huis nemen en wilt u hiervoor een mantelzorgwoning laten plaatsen? Met de prefab mantelzorgwoningen van Iso-Bella is uw verblijf binnen 1 dag geplaatst en kan uw dierbare gelijk genieten van het nieuwe verblijf. U kunt de woning geheel naar uw wensen en behoeften samenstellen zodat de woonruimte van alle gemakken is voorzien. Wilt u meer weten over alle mogelijkheden? Vraag een offerte aan en bekijk hoe ons concept werkt. Tijdens een oriëntatiegesprek bespreken we uw wensen en dan vertellen we u alles over het plaatsen van een mantelzorgwoning in uw tuin.

Extra woonruimte? Ontdek Iso-Bella.

Stel zelf de ideale woonruimte samen

Volledig te personaliseren met add-ons

Prefab en turnkey opgeleverd (Plug & play).

Recente blogs

Benieuwd naar de mogelijkheden van luxe en duurzame oplossingen voor in uw tuin? Lees onze artikelen en ontdek de mogelijkheden.

Bijgebouw vergunningsvrij

Bijgebouw vergunningsvrij

Wilt u een bijgebouw vergunningsvrij in uw tuin laten plaatsen? Bijvoorbeeld een tuinkantoor, mantelzorgwoning of gastenverblijf, dan zijn er verschillende dingen waar u op moet letten. In dit artikel vertellen we u meer over de voorwaarden en het vergunningsvrij plaatsen van een bijgebouw in uw tuin.

Lees meer
Mantelzorgwoning prijzen

Mantelzorgwoning prijzen

Wilt u een mantelzorgwoning laten plaatsen en wilt u meer weten over de prijzen? In dit artikel vertellen we u meer over de kosten van een mantelzorgwoning.

Lees meer
1 stap verwijderd van uw nieuwe leefruimte!

Bent u op zoek naar meer werk- of leefruimte?

Vraag direct een offerte en kom langs in onze showroom.